Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλές γιορτές σε ολες σας! Και συγχαρητήρια στα κοριτσια που παιρνουν θετικα αποτελέσματα αυτες τις μερες!!! Απολαύστε το, χαρείτε το γιατι το αξίζετε και ευχομαι συντομα να γίνουμε περισσοτερες!

Στις υπολοιπες οπως κ εγω που δεν τα Έχουμε καταφέρει ακομα και ειχαμε προσφατα αποτυχιες θελω να πω κατι μήπως μεταδώσω εστω και λιγη από τη θετική ενεργεια που με περιβάλλει .. κάνοντας εναν απολογισμό της χρονιάς ηταν μια πολυ ζόρικη χρονια για μενα... Εμεινα δυο φορες εγκυος μεσα σε ενα 6μηνο και απέβαλα και ακομα ψαχνω γιατι συμβαινει αυτο..  κ ομως μεσα απο αυτο εμαθα για μενα ποση δυναμη εχω.. που αν μου το έλεγες ότι θα μου συμβει αυτο πριν 2 χρονια, οτι θα ταλαιπωρηθω τοσο, οτι θα παίρνω ορμονες, οτι θα κανω μονη μου εγω η Κότα ενεσεις σε αμάξια και σε πλοία, οτι θα κόψω το τσιγαρο, οτι θα στερηθώ τοσα για αυτο, θα ηθελα να βρω τρυπα να εξαφανιστω ή απλώς δεν θα το πίστευα..  και αυτο ειναι το θεμα.. οχι τι μου συνεβη.. μου συνεβη οπως σε πολλές αλλα ο τρόπος που το διαχειρίστηκα και το διαχειρίζομαι με κανει να αισθανομαι περήφανη για μενα και ετσι πρεπει να αισθάνεστε ολες για τους εαυτούς σας!!! Εχουμε ισχυρό κίνητρο κορίτσια! Και λιγο πολυ η καθε μία θα φτασει αργα ή γρηγορα στον στόχο της!!!! Μπορει να εχουμε χασει αρκετα πραγματα στη διαδρομή, αλλα εχουμε κερδίσει δυναμη, αξιοπρέπεια, θαρρος, αγαπη, μας ένωσε ακομα περισσοτερο με τον σύντροφό μας ( ευχομαι τις περισσοτερες, αν οχι ολες και παλι αυτο κατι θα μας διδάξει) και το μεγαλύτερο δωρο θα το κερδίσουμε στο τελος... "Γιατι τις πιο όμορφες μερες μας δεν τις εχουμε ζησει ακομα..." Οπως λεει και ο ποιητής!! Καλες γιορτες!!! Φάτε, πιείτε, αποφύγετε τοξικότητες, κάντε ο,τι γουστάρετε.. οσες τις σιχαίνεστε αυτες τις μερες απλως σκεφτείτε οτι ειναι απλως μια κανονική εβδομάδα και θα περασει!!! Πανω από ολα ευχομαι σε ολες μας υγεια και ψυχική ηρεμια!!! Και με το καλό το 2025 να συνεχισουμε τον αγωνα μας δυναμικα!!!!❤️💪🙏

• Μου αρέσει 6

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε ολες τις μανουλες

τι βροχη ειναι αυτη? οσο καλο καιρο ειχαμε το Μαρτιο τοσο χαλια μας παει ο Απριλης!:mad:

sue εχεις απολυτο δικιο. αυτο ειναι το μεγαλο μας αγχος με τις μικρες. αν καποια στιγμη ξεμπερδεψουμε σε 10 λεπτα κοιταζομαστε σαν χαζοι κ λεμε " τι καλα θα ηταν αν ηταν καλοφαγα!" αυτες τις μερες η Νεφελιτσα πινει ολο το γαλα κ τακα τακα κ δεν το πιστευουμε :shock:

ολα θα γινουν καποια στιγμη, το ξερω, αλλα χρειαζεται υπομονη. πού να την βρω? η αληθεια ειναι οτι τα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα οσο περναει ο καιρος, καθως οι μικρες μεγαλωνουν και συνενοουμαστε πλεον. με βοηθανε σε καποια πραγματα, τις καταλαβαινω κ με καταλαβαινουν, οποτε ως ενα βαθμο φτανουμε στο επιπεδο που ειναι κ οι αλλοι γονεις με 2 παιδια.

χτες βραδυ εριξε η Νεφελη παλι τα κομματια των puzzle κατω απο την κουνια κ μετα τα ζητουσε. της λεω "τωρα ποιος θα τα μαζεψει?". απανταει η Δαναη "μαμακι". "ε, βεβαια, ποιος αλλος!" της λεω κ μου απανταει "γιαγια". πεθανα στο γελιο :D οτι θα ειχα ολοκληρο διαλογο με την κορη μου δεν το περιμενα :-P:razz::-P:razz:

MCYlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!

Roza η Ολγα 28 Μαιου γινεται 2, αλλα αν τη ρωτησεις ποσο χρονων εισαι λεει 5!χαχα!και αν τη ρωτησεις πως τη λενε λεει πεπελα ή πατατα!!!!χαχαχαχα!!!

λοιπον αστες ησυχες με το φαγητο και εγω ειχα τεραστιο θεμα και φαντασου η Ολγα γεννηθηκε 4 κιλα!και δεν ετρωγε απο μωρο και δεν εβαζε βαρος!ειναι δεν ειναι 11 κιλα τωρα, μετραμε κοκκαλα!σαμιαμιδακι μου τη φωναζω! αλλα παρατηρησα μεσα απο την ολη τρελα μου να φαει οτι οταν σταματησα να την πιεζω και να αγχονομαι τοσο πολυ, αυτη ξεκινησε να τρωει περισσοτερο!εσυ να τους δινεις τα σωστα φαγητα(εννοω για τις βιταμινες)και το βαρος αστο! απλα παρε αποφαση οτι δε θ' ανεβει!(το βαρος) χαχαχα!!(το λεω με πολυ χιουμορ ελπιζω να το καταλαβενεις!αστες και στα 15 θα θελουν διαιτες!!!

rXrPp3.png

Κορίτσια καλημέρα,

Ριτάκι μου εύχομαι καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου, σε σκάφτομε πάντα!

Ρόζα, μη μου στενοχωριέσαι και μην αφήνεις κανένα να σου ρίχνει τη διάθεση. Είσαι μανούλα διδύμων και όλα είναι διπλά δύσκολα για εσένα το ότι τα καταφέρνει τόσο καλά είναι άξιο θαυμασμού! (εμείς με 1 παιδάκι και υπάρχουν στιγμές που τα «φτύνουμε» ). Επίσης θα ήθελα να σου θυμίσω πως η αγάπη δεν είναι φασόλια και επομένως δεν είναι δυνατό να λείψει από κανένα από τα παιδάκια σου - αυτό είναι που χρειάζονται πάνω από όλα η κόρες σου και είμαι σίγουρη πως έχουν απεριόριστη. Είναι λογικό να μοιράζετε η προσοχή σου, αλλά σκέψου πόσο καλό κάνει αυτό στα παιδάκια σου μια και από τόσο μικρές έχουν μάθει να περιμένουν τη σειρά τους, να μοιράζονται πράγματα, να συνεργάζονται και να επικοινωνούν με άτομα της ηλικίας τους.

Όσο για το ότι έχουν μείνει πίσω σε σχέση με άλλα παιδάκια της ηλικίας τους, νομίζω πως κάνεις λάθος, μάλλον πολύ μπροστά είναι σε σχέση με παιδάκια της ηλικίας τους, γιατί μιας και είναι πρόωρα θα έπρεπε να τα "συγκρίνεις" με παιδάκια 1-1,5 μήνα μικρότερα αφού τους λείπουν μήνες από την κοιλίτσα. Τα πρόωρα παιδάκια "φτάνουν" τα συνομήλικα τους μετά τα 2,5 χρόνια τους, σκέψου ότι έχουν να καλύψουν 1,5 μήνα μέσα σε αυτό το διάστημα, άρα η πρόοδός τους είναι σημαντικά μεγαλύτερη από των άλλων παιδιών. Από αυτά που λες νομίζω πως τα λουλουδάκια σου έχουν ήδη καλύψει το διάστημα αυτό και πιστεύω πως με τη φόρα που έχουν πάρει μέσα στο καλοκαίρι θα τριβείς τα μάτια σου.

Ο Πανορμίτης μου έχει γενέθλια στις 9 Μαϊου (το bannerακι μου δεν ξέρω γιατί δεν αλλάζει τις μετρήσεις του και κάθε λίγο μπαίνω και το αλλάζω μόνη μου –μάλλον δεν το ανεβάζω σωστά) :confused::rolleyes: :rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

sophia18 σ'ευχαριστω παρα πολυ

να εισαι καλα κ να χαιρεσαι τον Πανορμιτη σου:P

χαιρομαι που σας εχω παρεα και κακως που τοσο καιρο ημουν μακρια σας

προσπαθω να κανω υπομονη με το ανικανοποιητο περιβαλλον μου :rolleyes:

πώς με τσατιζουν οι ανθρωποι που δεν βλεπουν τα δικα τους λαθη ή παραλειψεις, που φταινε παντα οι αλλοι κ δεν αναγνωριζουν τιποτα :rolleyes:

συνηθως η βοηθεια που μας προσφερεται εχει αντιτιμο μεγαλο :o, αλλα η βοηθεια παραμενει μεγαλη, αλλιως θα αναγκαστω να στειλω τα παιδια παιδικο τον Σεπτεμβρη κ θα ειναι ουτε 2,5 χρ. πρεπει να κανω υπομονη αλλον 1,5 χρονο, να πλησιασουν τα 3,5 για να μην εχουμε τα νταβαντουρια των ιωσεων νωρις νωρις :(

το banner σου μηπως θα πρεπει να το βγαλεις τελειως κ να το ξαναβαλεις απο την αρχη?

MCYlp3.png

Διαφημίσεις

Ρόζα μου,

Πόσο δίκιο έχεις για τη βοήθεια και το αντίτιμο! Σε καταλαβαίνω απόλυτα, πίστεψε με! Αλλά μην αφήνεις κανένα να σε φορτώνει ενοχές και προπαντός να μην σου κάνει κουμάντο με το πώς θα μεγαλώσεις τα παιδία σου. Εσύ δίνεις οδηγίες και οι υπόλοιποι ακολουθούν (οοόσο βέβαια ακολουθούν) κάνε σαφές όμως πως εσύ είσαι η μαμά και εσύ αποφασίζεις. Και όταν σου λένε μ@@@κίες ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ κοριτσάκι μου!!! Καμία μαμά δεν είναι τέλεια και η μαμά σου και η πεθερά σου και όλες μας έχουμε κάνει λάθη ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ να κάνεις και εσύ τα δικά σου γιατί έτσι θα αποκτήσεις τις εμπειρίες σου και θα γίνεις καλύτερη μανούλα για τις κούκλες σου!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για τον παιδικό σταθμό που λες είναι σίγουρα ένα μεγάλο θέμα οι ιώσεις αλλά είναι και πολλά τα οφέλη για ένα παιδάκι. Εγώ τον έστειλα φέτος. Για την ακρίβεια προσπάθησα να τον στείλω αλλά 2-3 μέρες πήγαινε στο σταθμό 1 εβδομάδα έμενε σπίτι με ίωση. Έχω αναγκαστεί 2 φορές και τον έχω σταματήσει την πρώτη φορά 1, 5 μήνα (τόσο έκανε να συνέλθει) και τώρα τον έχω σπίτι άλλο 1,5 θα τον στείλω από τέλος του μήνα και μετά (να πάμε και στη βάπτιση του ανιψιού μου στις 28 - μην την χάσουμε από καμιά ίωση). Ελπίζω τώρα που θα είναι και καλύτερος ο καιρός να σταματήσουν πια οι ιώσεις! Ελπίζω επίσης του χρόνου να καταφέρει να πάει κανονικά (λένε πως κάνουν αντισώματα και οι επόμενες χρονιές είναι καλύτερα). Παντός όπως και να έχει την πρώτη χρονιά είτε είναι 2,5 είτε 5,5 όλα τα παιδάκια το περνάνε αυτό με τις ιώσεις. Δική σου είναι φυσικά η απόφαση αλλά εγώ θα σε συμβούλευα να τις πας. Μαθαίνουν πολλά πραγματάκια στο σταθμό και εγώ τουλάχιστον θεωρώ πως είναι καλύτερο για τα παιδάκια να συναναστρέφονται με παιδάκια της ηλικίας τους και με παιδαγωγούς παρά να είναι όλη μέρα με τις γιαγίαδες, που σίγουρα είναι σημαντικός ο ρόλος τους στις ζωές των παιδιών μας, άλλα όχι αυτός.

[sIGPIC][/sIGPIC]

το θεμα του παιδικου το εχω συζητησει με τον παιδιατρο μας κ η γνωμη του ειναι οτι εφοσον υπαρχει καποιος να τις κραταει καλυτερα να περιμενουμε λιγο. θεωρει πως πριν τα 3,5 ειναι νωρις, οχι τοσο για τη υγεια τους αλλα κυριως για την ψυχολογια τους. κι εγω το ιδιο πιστευω αλλα αν δεν υπαρχει αλλη λυση ενας καλος παιδικος ειναι ο,τι πρεπει!

με παρηγορει το γεγονος οτι θα ειναι οι 2 τους κι ετσι δεν θα νοιωσουν μοναξια και εγκαταλειψη οπως τα αλλα παιδακια ;)

MCYlp3.png

Αχ αυτός ο παιδικός....δηλαδή τι ακριβώς κάνει κακό στην ψυχολογία τους? το ότι απο πολυ μικρή ηλικία κάνουν φίλους? το ότι μαθαίνουν τρόπους? δεν ξέρω βέβαια πόσο διαφορετικά είναι στην Ελλάδα αλλα με θυμάμαι απο μικρή να λέω εγω τα παιδιά θα τα πάω παιδικο.

Ο δικός μου παει απο πολυ μικρο. Τον πήγαινα απο πέντε μηνών γιατι ανησυχούσε για την γλώσσα, τότε πήγαινε μια μέρα την βδομάδα. Στους δέκα μήνες γύρισα στην δουλεια κ άρχισε να πηγαίνει κανονικά. Μου αρρώστησε δυο φορές απο τότε

Τον συνιστώ με χίλια! Θ δεις πολυ μεγάλη αλλαγή στον χαρακτήρα τους

Και η δική μου μικρή εμπειρία είναι παροιμία με της fairymummy, (αν εξαιρέσουμε το θέμα με τις ιώσεις, που τον μικρό μου τον τσάκισαν φέτος). Μεγάλη διαφορά είδα στην συμπεριφορά του, τα διαστήματα που πήγαινε στο σταθμό. Ήταν πολύ πιο συνεργάσιμος (ιδικά στο άλλαγμα της πάνας που μου είχε βγάλει το λάδι πριν), έκοψε την πιπίλα στη διάρκεια της μέρας, άρχισε να παίζει και μόνος του (δεν με άφηνε δευτερόλεπτο πριν), μάθαινε πολλά πράγματα (τραγουδάκια, καινούρια παιχνίδια, κα) και ερχόταν σπίτι και μου τα έδειχνε, έκανε φίλους και έμαθε να συνεργάζεται και με άλλα παιδάκια (τώρα που έχω καιρό να τον στείλω συχνά μου αναφέρει τη δασκάλα του και κάποια παιδάκια από το σταθμό – του λείπουν του μωρού μου).

Η δασκάλα του είναι πολύ συνεργάσιμη, συζητάω πολύ μαζί της για διάφορα πραγματάκια που με απασχολούν σε σχέση με το παιδί και η συμβουλές της μου έχουν φανεί πολύ χρήσιμες.

Πραγματικά το μόνο που με έχει προβληματίσει ουσιαστικά είναι οι ιώσεις και το γεγονός πως από τις πολλές ιώσεις είχαν πρηστεί οι αδένες του (ακόμη δεν έχουν ξεπρηστεί τελείως) και είχε αδυνατήσει πολύ ο οργανισμός του. Εν το μεταξύ δεν κατάφερνε, να περάσει κανονικά τα στάδιο της προσαρμογή από τα πολλά σταμάτα ξεκίνα και είχαμε μια δυσκολία στον πρωινό αποχωρισμό για μεγάλο διάστημα.

Αλλά όπως γράφει και η fairymummy πραγματικά είδα μεγάλη διαφορά στο χαρακτήρα του και στη συμπεριφορά του (προς το καλύτερο φυσικά).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

καλημερα φιλες!

ετοιμαζομαι να παω οαεδ για πληρωμη .

ο γιωργηςμου καλα ομορφαινει :mrgreen::mrgreen::mrgreen: και ταρζανευει

εγω κ το σπορι καλα , αρχιζει κΑνει αισθητη την παρουσια του δειλα δειλα κ αυτο

νασας ευχηθω καλη Ανασταση , να χαιρεστε τις οικογενειας σας , τους συζηγους κ τα θαυματακια σας!

υγεια κ αγαπη για ολες!!!!!!!!!

μετα το πασχα θα επανελθω

σας αγαπω κ σας ευχαριστω θερμα !

88M1p3.pngycQap3.png

Καλο Πάσχα κορίτσια

Καλα να περάσετε

Έχω τους γονείς μου εδω κ δεν πολυ μπαίνω

Ο γιωργακης μου αναγνώρισε τους παππούδες κ κυρίως τον παππού κ είναι κολλημένοι πάνω του πολυ το χάρηκα

Σας φιλώ

ritaki polu xairomai pou eiste oloi kal!

eimaste edo an kapos mporoume na voithisoume

fairy na peraseis kala me tous goneis sou k na sou zisei o anipsios (apo tin aderfi sou upotheto)!

kalo pasxa na exete oles k na perasete kala.

emeis fetos de tha kanoume kanoniko pasxa mias kai eimaste monoi kai akoma prospathoume na taxtopoiithoume!

simera tha fugoume apo londino gia bradford gia na perasoume ekei to sk. vasika prepei na paroume kapoia pragmata apo ekei ops rouxa, paixnidia ki diafora alla. kuriaki apogeuma tha fugoume apo ekei gia londino. opote den xero pos akrivos tha perasoume. mallon savvato tha fame mesimeri exo kai kuriaki kati sto spiti alla den xero an tha einai arni klp.

alloste an den vapseis auga k den pas kai kamia ekklisia pasxa den katalavaineis.

sto bradford den exei orthodoxes ekklisies

anyway

o mikros megalonei kai polu mou aresei. paizei pleon kai me kanena paixnidi!

uparxoun vevaia stigmes pou mou rxete na ton pnixo! gkriniazei k thelei na parei oti den prepei! nomizo ftaei k i kleisoura k i apomonosi apo alla paidakia. ant na ftiaxoun ligo ta oikonomika na ton pao paidiko!

uDLqp1.png

Καλη Ανασταση και Καλο Πασχα

αν και με τον καιρο που κανει δεν βλεπω να γυρισουν οι σουβλες, μαλλον φουρνος θα αναψει :(

οποτε κοριτσακια ξενιτεμενα δεν χανετε το ελληνικο Πασχα με τα ωραια του, τουλαχιστον στα μερη μου που καθε μερα εχουμε βροχουλες για σπασιμο :mad:

Καλη ξεκουραση και ....καλη ορεξη :tongue:

MCYlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...