Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειααααααααααααα!!πλησιαζει η ωρα να σχολασω!γιουπι!!

Αστειακια τετοια της κανω και γω, τυπου πουφ!!βρωμιαρα!!αλλα παντα γελοντας και χωρις καμια υπονοια για κατι αλλο και πλεον μας μυριζει ολους στον πωπο και κανει πουφ και πιανει τη μυτη της και γελαει!αφηστε που ειναι λιγο βρωμιαρα γιατι κανει κακα και δεν τη νοιαζει!τωρα τελευταια μονο οταν κατσει στον πωπο και εχει κακα την ενοχλουν και μου λεει να αλλαξουμε και καθομαστε και λιγο για πιπι στη λεκανη, κοβει κ χαρτι και σκουπιζεται, χαχα!αλλα δεν εχει κανει ακομα δεν ξερω γιατι, μονη της θελει αλλα μονο να κατσει και να σκουπιστει!

Σημερα θα πηγαιναν θεατρο με τον παιδικο, ο Αλλαντιν και το λυχναρι!θα εκατσε αραγε?

Φιλακια!

rXrPp3.png

ton tελευταιο καιρο σας εχω μαυρισει με ολα μου συμβαινουν .

δεν θα σχολιασω τιποτα εξαιτιας της πεσμενης μου διαθεσης, να ξερετε ομως οτι σας εχω διαβασει κ θα επανελθω !

μπηκα να σας πω οτι σημερα ειχα την αυχενικη κ γω το σπορακι ειμαστε καλα δοξα το Θεο. υπερκινητικο ,επιανε τα ποδια του κ τα βαζε στο προσωπο .επεσα σε εναν χαζο γιατρο ομως που δεν ειχε κ πολλα κεφια κ με το ζορι κοιταξε αναμεσα στα ποδαρακια του για το φυλλο. τελος παντων μετα απο επιμονες δικες μου , ειπε οτι 55% ειναι κοριτσακι αλλα να μην το δεσω σχοινι κορδονι(ατακα γιατρου!!!!!)

ο γιωργης μου κ αυτος μια χαρα , αρχιζει κ συνηθιζει την απουσια του μπαμπα του

αυτα τα νεα μου :-P

περιμενω κ την αιματολογικη του papp-a aλλα ολες οι μετρησεις δειχνουν καλες

σας καληνυχτιζω

σας ευχαριστω ολες μια μια ξεχωριστα

θα επανελθω γρηγορα

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!

Ριτακι καλα αποτελεσματα και στην papp a!Ολα θα πανε μια χαρα!Το σπορακι μεγαλωνει γρηγορα!Θα σας κανει παρεα εσενα και του γιωργη τωρα που θα λειπει ο μπαμπας σας...

Σοφια μην αγχωνεσαι πολυ με το θεμα του γιογιου, πιστευω ειναι φαση που περναει ο μικρος, ειστε ηδη σε πολυ καλο δρομο, θα ξαναβρειτε τη διαδρομη! Ο δικος μου ακομη δεν εχει κανει σταγονα στο γιογιο.Καθομαστε 2-3 φορες τη μερα, του αρεσει, αλλα ακομα δεν εχει κανει τιποτα και μαλλον δεν εχει αντιληφθει ακομη τη χρηση του.Δεν αγχωνομαι ακομη ομως, να συνηθιζει πρωτα...

Ροζα καλως ηρθες παλι!Καλη δυναμη με τα δυδιμακια σου!Σε νιωθω λιγο τι τραβας γιατι τα δικα μου εχουν 14 μηνες διαφορα και ειναι σαν να χω 2δυμα γιατι θελουν ταυτοχρονα ταισμα, αλλαγμα, νανουρισμα, γκρινια, παιχνιδι (αυτο ειναι το καλυτερο!), αγκαλια, μπανιο κτλ..Τα κανω βολτα σε καροτσι διδυμων και προχτες ενας παππους με ρωτησε "Διδυμα ειναι?" (δεν εβλεπε το διαφορετικο μεγεθος?) "οχι" "και γιατι τα εχετε σε καροτσι για διδυμα?" μηπως για να μπορω να τα μεταφερω πιο ευκολα που ακομη ο μεγαλος δεν ειναι αξιος εμπιστοσυνης?Με εχει σωσει το καροτσι, να ναι καλα η γνωστη μου που μου το δανεισε!

Κοριτσια μου σας αφηνω γιατι καποιο εχει ξυπνησει...Να στε καλα ολες, φιλια!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

sue καλημερα

καλη δυναμη με τα ζουζουνια σου? πού βρηκες το κουραγιο για 2ο μωρο πριν ξεπεταχτει το 1ο? εγω παντως μ'αυτα που τραβαω κ κυριως τραβουσα, ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΡΙΤΟ ME TIΠΟΤΑ:shock::shock::shock::shock: ολα τα πραγματα τα δινω, δεν κρατω τιποτα :tongue:

για να ειμαι ειλικρινης απο τοτε που ξαναμπηκα στο forum εχω απογοητευτει γιατι βλεπω οτι οι μικρες μου εχουν μεινει πισω σε σχεση με τα παιδακια σας. δεν ξερω αν παιζει ρολο το οτι ειναι διδυμα. το μονο που ειχα διαβασει ειναι οτι αργουν να μιλησουν γιατι τους αρκει οτι επικοινωνουν μεταξυ τους. επισης δεν μπορω να αφοσιωθω σε καποια, ουτε αγκαλια για πανω απο 1 λεπτο, γιατι ζηλευει η αλλη. πρεπει ο,τι κανω να γινεται ταυτοχρονα κ για τις δυο. τις ευχαριστιεμαι μοον οταν η μια κοιμαται.

απο την αλλη βλεπω οτι ειναι πανεξυπνες κ ξερουν να χειριζονται τα παντα κ δεν πτοουμαι! π.χ. οταν απλωνω μου φερνουν απο μονες τους τα ρουχα κ λενε "μαμα" ή "μπαμπα" αναλογα το ρουχο. δενονται μονες τους στα καρεκλακια, χειριζονται το dvd κ τα κινητα μας, τα ραδιοφωνα, tv :D

δεν λενε ομως ακομα ολοκληρες προτασεις με κανονικες λεξεις, λενε π.χ: @#$$% μαμακι &^%^# κατω $%$^ επεσε @@#@@ καλτσα. απο χορο με την πρωτη νοτα κ απο υπνο τελεια. δεν σηκωνομαστε ποτε το βραδυ.

απο φαγητο ομως....με κοροιδευουν ολες :tongue::(:tongue::(

MCYlp3.png

Οποια σε κοροϊδεύει να την κοροιδεψεις πίσω χαχαχα

Πόσες φορές θα πούμε το κάθε παιδι έχει τον δικό του ρυθμό!!! Γιατι πρέπει το δικό μου παιδι να είναι καλύτερο απο το δικό σου κ να σου τη λέω κιόλας;;;; Είμαι πολυ αντίθετο σε αυτο. Κ γι αυτο σπάνια εώς ποτε εγω δεν λέω τι κάνει ο γιος μου γιατι το δικό μου στόμα ανοίγει εύκολα χαχα χαχα

Ροζα μου χαλάρωσε, απόλαυσε αυτές τις στιγμές γιατι δεν ξανάρχονται!!! Τα κορίτσια σου τρώνε όσο πεινάνε! Μεγαλώνουν κ κάθε φορά αναπτύσσονται κ σε άλλο τομέα, όλα μαζί δεν γίνονται ;)

Ήταν προωρακια; Ο πρώτος μου καφε ύφος ήταν 7μηνιτικο. Αδύνατο πάντα κ κονδύλι, είναι τώρα 21 κ έχουμε φάει την σκόνη του χαχα. Είναι φέτες το παλικάρι κ 1.96 πολυ γκομενος σου λέω!!!!!

κοριτσια σας εχω διαβασει με διαλειμματα και δεν θυμαμαι να σχολιασω...

μονο συλληπητηρια στο ριτακι θα πω και με το καλο το μπεμπονι...!!!

ροζα φυσικα και σε θυμομαστε....

νατασσακι φιλια:P

θενακι κουραγιο!!!!

επειδη δεν με βλεπω να προλαβαινω για ευχες την επομενη εβδομαδα σας ευχομαι Καλο Πασχα με τις οικογενειες σας και η αγκαλια σας να ειναι παντα γεματη!!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

sue καλημερα

καλη δυναμη με τα ζουζουνια σου? πού βρηκες το κουραγιο για 2ο μωρο πριν ξεπεταχτει το 1ο? εγω παντως μ'αυτα που τραβαω κ κυριως τραβουσα, ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΡΙΤΟ ME TIΠΟΤΑ:shock::shock::shock::shock: ολα τα πραγματα τα δινω, δεν κρατω τιποτα :tongue:

για να ειμαι ειλικρινης απο τοτε που ξαναμπηκα στο forum εχω απογοητευτει γιατι βλεπω οτι οι μικρες μου εχουν μεινει πισω σε σχεση με τα παιδακια σας. δεν ξερω αν παιζει ρολο το οτι ειναι διδυμα. το μονο που ειχα διαβασει ειναι οτι αργουν να μιλησουν γιατι τους αρκει οτι επικοινωνουν μεταξυ τους. επισης δεν μπορω να αφοσιωθω σε καποια, ουτε αγκαλια για πανω απο 1 λεπτο, γιατι ζηλευει η αλλη. πρεπει ο,τι κανω να γινεται ταυτοχρονα κ για τις δυο. τις ευχαριστιεμαι μοον οταν η μια κοιμαται.

απο την αλλη βλεπω οτι ειναι πανεξυπνες κ ξερουν να χειριζονται τα παντα κ δεν πτοουμαι! π.χ. οταν απλωνω μου φερνουν απο μονες τους τα ρουχα κ λενε "μαμα" ή "μπαμπα" αναλογα το ρουχο. δενονται μονες τους στα καρεκλακια, χειριζονται το dvd κ τα κινητα μας, τα ραδιοφωνα, tv :D

δεν λενε ομως ακομα ολοκληρες προτασεις με κανονικες λεξεις, λενε π.χ: @#$$% μαμακι &^%^# κατω $%$^ επεσε @@#@@ καλτσα. απο χορο με την πρωτη νοτα κ απο υπνο τελεια. δεν σηκωνομαστε ποτε το βραδυ.

απο φαγητο ομως....με κοροιδευουν ολες :tongue::(:tongue::(

roza μου μην ανυσηχεις μια χαρα απ' οτι διαβαζω ειναι τα κοριτσια σου!ουτε η δικια μου λεει καθαρα λεξεις ακομα, εκτος απο την πιπιλα, μαμα, μπαμπα, γιαγια και παππου!ολα τα υπολοιπα αλλαζει συμφωνα και φωνηεντα κλπ λεει τα δικα της!Και οπως ειναι γνωστο το καθε παιδακι εχει το ρυθμο του, να σου πω διαφορες στην δικια μου και την ανηψια μου που εχουν 10 μηνες διαφορα, αλλα η Ολγα εκανε αλλα πραγματα στην ηλικια της απο αυτα που κανει η ανηψια μου!οχι λιγοτερα ή περισσοτερα!διαφορετικα!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

roza μου οπως σου ειπαν και οι φιλες μας δεν πρεπει να αγχωνεσαι και να νιωθεις οτι ειναι πισω τα κοριτσακια σου.το καθε παιδι εχει διαφορετικη προσωπικοτητα και αναπτυξη, το πιστευω αυτο.κι αν αναφερουμε καποια πραγματακια που κανουν τα παιδακια μας το κανουμε ολες απο τον ενθουσιασμο μας που τα βλεπουμε να κανουν καινουρια πραγματα.Για να παρηγορηθεις ουτε ο δικος μου λεει πολλα, ουτε προτασεις κανει.Ολο "ααα" κανει για να ζητησει κατι.Ειχε παρει φορα στους 16 μηνες περιπου αλλα μετα κολλησε και μπορει να πει 2-3 καινουριες λεξεις το μηνα.Δεν ανησυχω ομως, θα τα πει μαζεμενα αργοτερα..

Οσο για τη μικρη διαφορα των παιδιων μου, ειναι πολυ κουραστικο, πιεζομαι πολυ ωρες ωρες αλλα δεν το μετανιωνω λεπτο, γιατι χαιρομαι που εχουν παρεα το ενα το αλλο απο νωρις και που επικοινωνουν.Ειχα κι εγω και ο αντρας μου τοσο μικρη διαφορα με τις αδερφες μας οποτε το ειχαμε σαν προτυπο ισως, και επειδη ειχα μια αποβολη στο παρελθον και αργησα να ξαναμεινω εγκυος, ηθελα να καλυψω γρηγορα εκεινο το κενο...Το ασχημο ειναι αυτο που λες κι εσυ οτι δεν αφιερωνεις το 100% σου στο ενα παιδι, μοιραζεσαι, και δεν προλαβα να χορτασω το πρωτο οσο θα ηθελα.Τα χορταινω τωρα οσο μπορω και τα ρουφαω κ τα δυο ταυτοχρονα!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

ναι, οι μικρες μου ηταν προωρακια, γεννηθηκαν στις 34 εβδομαδες, αλλα ευτυχως χωρις κανενα προβλημα υγειας. ζυγιζαν 1900 κ 1930 γρ :eek:

ειχα πολυ επιφοβη εγκυμοσυνη με ολες τις πιθανοτητες εις βαρος μας. το οτι καταφερανε κ φτασανε 7,5 μηνων ηταν θαυμα :D

γι'αυτο κ τις καμαρωνω :-P

μην με ακουτε που με παιρνει καμια φορα απο κατω. οι ανασφαλειες μου φταινε κ οι ενοχες που εχω απο τη στιγμη που γεννησα. ειδικα τον πρωτο καιρο ενοιωθα ενοχες απο τη στιγμη που ξυπνουσα ακομα κ αν τα μωρα κοιμοντουσαν. δεν ξερω τι ειναι αυτο. το εζησε καποια αλλη? ειχα κ τη δουλεια στο σπιτι μαζι με ολα τα αλλα. ευτυχως που οταν εγιναν 16 μηνων γυρισα στο γραφειο κ μαζεψα το κεφαλι μου.

ισως φταει κ το γεγονος οτι ολοι περιμενουν απο τη μανα τα παντα. ο,τι κ να συμβει φταιμε παντα εμεις :rolleyes: λες κ μπορω να βρισκομαι ταυτοχρονα παντου :rolleyes: "τι ειναι αυτη η γρατζουνια που εχει το παιδι?" "πού ησουν κ το παιδι επεσε?" "τι θα φας με τον αντρα σου σημερα?"

ειναι καλο να εχουμε βοηθεια αλλα κ το τιμημα που πρεπει να δινουμε λογαριασμο παντου δεν ειναι κ λιγο!:mad:

MCYlp3.png

Ροζαλινι μου καλο μου κορίτσι!!! Απέβαλε ολεεεες τις ενοχές!!!! Όση βοήθεια κ να έχεις εσυ τα μεγαλώνεις τα κορίτσια σου. Κ αν ο κόσμος προσπαθεί να σου φορτώσει ευθύνες για ένα πεσιματακι είναι κακό!!! Δεν επιτρέπω τέτοια πράγματα σε κανέναν!!! Σήμερα έγκαιρα το μάγουλο του γιου μου ενώ παίζαμε. Ξύπνησε ο άντρας μου κ έτοιμος ήταν να την πει την κοτσανα!!!! Ούτε σε εκείνον δεν επιτρέπω!!! Εγω ξύπνησω στις 5 κάθε μέρα. Εγω τους ζυμωνω κρούσασαν κάθε μέρα. Εγω παλεύω με τα νεύρα των terrible twos!!!! Όλοι οι άλλοι είναι μπιμπελο στη ζωή μας χαχαχα

Σε φιλώ να μην στεναχωριεσαι κ να μήν αχωνεσαι

Ροζαλινι μου καλο μου κορίτσι!!! Απέβαλε ολεεεες τις ενοχές!!!! Όση βοήθεια κ να έχεις εσυ τα μεγαλώνεις τα κορίτσια σου. Κ αν ο κόσμος προσπαθεί να σου φορτώσει ευθύνες για ένα πεσιματακι είναι κακό!!! Δεν επιτρέπω τέτοια πράγματα σε κανέναν!!! Σήμερα έγκαιρα το μάγουλο του γιου μου ενώ παίζαμε. Ξύπνησε ο άντρας μου κ έτοιμος ήταν να την πει την κοτσανα!!!! Ούτε σε εκείνον δεν επιτρέπω!!! Εγω ξύπνησω στις 5 κάθε μέρα. Εγω τους ζυμωνω κρούσασαν κάθε μέρα. Εγω παλεύω με τα νεύρα των terrible twos!!!! Όλοι οι άλλοι είναι μπιμπελο στη ζωή μας χαχαχα

Σε φιλώ να μην στεναχωριεσαι κ να μήν αχωνεσαι

να'σαι καλα κοριτσι μου

2 καλες κουβεντες δινουν δυναμη σε καθε ανθρωπο

οταν τις ειχα πολυ μικρες καποιες φιλες μου μου ελεγαν "μπραβο βρε Ροζα που τα καταφερνεις με 2 μικρα ταυτοχρονα. εμεις με 1 και τα εχουμε παιξει". ξερεις τι κουραγιο μου εδινε αυτο? οταν δεν αναγνωριζουν τον κοπο μου κ τις ιδιαιτεροτητες της καταστασεις με καταρρακωνουν!

δυστυχως με επηρεαζει ο,τι ακουω κ ο,τι αντιλαμβανομαι απο γυρω, για τα παντα απο μικρη. δεν αλλαζω δυστυχως!

βεβαια τωρα που μεγαλωσαν οι μικρες κ συνενοουμαστε ειναι καλυτερα τα πραγματα. το φαγητο ομως μας φερνει πισω. η Δαναη αυτες τις μερες δεν τρωει σχεδον τιποτα. μαλλον βγαζει πισω τραπεζιτες. ολη μερα χτες εφαγε : 200ml γαλα, 150 γρ χορτοσουπα και 1/2 φρυγανια :( σταματησα να την πιεζω γιατι καταλαβα οτι κατι εχει, δεν ειναι φυσιολογικο. μονο την φρυγανια ετρωγε με ευχαριστηση γιαιτ ειναι σκληρη κ την ανακουφιζε.

Αγορασα 2 βιβλια για να συμβουλευτω , το "προικισμενα μωρα εμπνευσμενοι γονεις : για μια αλλη προσχολικη διατροφη" και το " η φροντιδα του μωρου κ του μικρου παιδιου σας 0-5χρ." της αμερικανικης παιδιατρικης ακαδημιας. αυτο το 2ο ειναι ΤΟΜΟΣ! ολο κ κατι καινουριο θα μαθω, κυριως για την διατροφη που με απασχολει.

η πλακα ειναι οτι ολοι μου λενε "ασ'τα να φανε οσο θελουν, θα πεινασουν κ θα φανε πιο πολυ μετα" κατι που δεν ισχυει σε μας γιατι αυτες δεν πεινανε με τιποτα. η γιαγια απο την αλλη "μην αφησετε τιποτα, να το φανε ολο":rolleyes:

εγω ειμαι καπου ενδιαμεσα. τις πιεζω για να φανε, δεν μπορω να πω, αλλα μεχρι ενα σημειο. εγω ειχα ψυχολογικο με το φαγητο μεχρι τα 12. εβλεπα εφιαλτες. κρατουσα μια μπουκια κρεας ολο το μεσημερι . ξυπνουσα μ'αυτο στο στομα. πως δεν πνιγομουν? δεν θελω κ τα μικρα μου να περασουν τα ιδια.

φιλακια πολλα πολλα

MCYlp3.png

Φανταζομαι τι πιεση θα νιωθεις roza μου...Ποσο χρονο θα αφιερωνεις για το φαγητο τους...Που να βρεις χρονο και διαθεση να τα προλαβεις ολα?Ο μικρος μου τωρα εχει αρχισει και κανει κατι κολπα στο φαι και ενω καποια τα ετρωγε παλια τωρα δεν τα θελει, και στεναχωριεμαι, φανταζομαι εσυ που το χεις σε καθημερινη βαση.Κι εμενα δεν μου αρεσει να τον πιεζω πολυ, λιγακι προσπαθω να του αφαιρεσω την προσοχη με κατι η τρωω κι εγω απο το φαι του μηπως ξεγελαστει, αλλα αν δεν θελει δεν επιμενω. Ελπιζω να βρεις κατι στα βιβλια που να σε βοηθησει..

Και οι υπολοιποι αν δεν περνουν παρομοια φαση δεν μας καταλαβαινουν.Οι αντρες δεν εχουν την ιδια υπομονη και οι μεγαλυτεροι (οι γονεις μας) τα χουν ξεχασει παρολο που μεγαλωσαν παιδια.Εμεις ομως ξερουμε καλα οτι στα παιδια μας αφιερωνουμε ολο μας το χρονο σχεδον και δινουμε τον ειναι μας, γι αυτο δεν πρεπει να μας επηρεαζουν τα λογια των αλλων..

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...