Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Γωγούλα85 είπε:

Χρόνια πολλά με υγεία. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αύριο είναι να κάνω την επόμενη χοριακή, αλλά με έχει φάει η αγωνία.

Είναι λογικό να έχει αγωνία από την στιγμή που πέρασες όλο αυτό .θετική ενέργεια κ όλα θα πάνε καλά.κανε κ αύριο την χοριακη κ πήγαινε στο γιατρό σου.περιμένω ευχάριστα νέα σου.❤️❤️

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

έχουν και γαλάζιο οι ρίγες ε?

ναι μαλλον δεν ειναι το δικο μου τελικα αχαχαχα....εμενα δεν εχει γαλαζια ριγα....θα σας τα βγαλω φωτος να τα δειτε...

μου αρεσαν πολυ τα υφασματα της παντως, πλεονοντε ευκολα κ σιδερωνοντε μια χαρα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σορρυ αν φαινομαι φανατικη της Στελλας.,...αλλα επειδη επι 3 χρονια τα εκανα δωρο σε ολους κ τα ειδα κ στη πραξη πραγματικα μου αρεσουν πολυ κ χαιρομαι πολυ που θα τα χρησιμοποιησω κ εγω επιτελους..οποτε μη με παρεξηγειται αμα επιμενω πολυ στο γιατι να προτιμησετε τη Στελλα χιχιχι

σορρυ αν φαινομαι φανατικη της Στελλας.,...αλλα επειδη επι 3 χρονια τα εκανα δωρο σε ολους κ τα ειδα κ στη πραξη πραγματικα μου αρεσουν πολυ κ χαιρομαι πολυ που θα τα χρησιμοποιησω κ εγω επιτελους..οποτε μη με παρεξηγειται αμα επιμενω πολυ στο γιατι να προτιμησετε τη Στελλα χιχιχι

Θα τις πω να αρχίσει να σου στέλνει ποσοστά!

χιχιχιχ

Πάντως και εγώ φανατίζομαι αν κάνω αγορές που θεωρώ επιτυχημένες και θέλω να το πω και σε άλλους για το δικό τους καλό, οποτε δε σε παρεξηγώ!

Να φανταστεις εχθες στο parents στις "αγορές μέσω internet" έλεγα στο καλαμαρακι να βάλει σε μια λιστα με sites για Online αγορές το κατάστημα που πείρα κρεββάτι και καρότσι γιατί έμεινα ευχαριστημένη ενώ είχαν ακουστεί πολυ κακές γνώμες. Μετά αισθάνθηκα λίγο άβολα μιας και δεν έχω κανένα κερδος από εκεί όμως ήθελα να μάθουν κι άλλες μαμαδες γιατί είχε ΠΟΛΥ καλές τιμές!

Οποτε δε σε παρεξηγώ

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

καλό βραδακι και καλη ξεκουραση.,

κι εγω θα παω σιγα σιγα αυριο εχω πρωινο ξύπνημα εχουμε να dούμε το μπέιμπι μας!!!

Επεξεργάστηκαν by _mpoumpou_

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Καλημερα κοριτσακια μου . πως ειστε σημερα? εγω κανονικα επρεπε να παω για εξετασεις αιματος και ουρων κ για καλλιεργεια κολπικου υγρου.Τελικα ξυπνησα ιδιαιτερα κακοκεφη και με πονους στα πλευρα και στην πλατη, οποτε αραξα εδω και 8α τρεξω αυριο μιας και τα περιθωρια στενευουν :tongue:

τα δικα σας νεακια???

88M1p3.pngycQap3.png

Καλημέρα και απο μένα.

Χθες τελικά κοιμήθηκα μετά τις 4 με πολύ δυσκολία! Πονούσα σχεδόν όλη νύχτα!

Τώρα νοιώθω καλύτερα!

Σας αφήνω τώρα γιατι έχω ένα Teleconference!

Θα μπω μόλις τελειώσει!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

καλημερες κ απο εμενα...επιτελους βγηκε ο ηλιος κ ανεβηκε η θερμοκρασια στους 17!!! γιουπιιιι....

εγω δεν εχω πολυ ορεξη σημερα...ποναγε η πλατη μου το βραδυ, προσπαθουσα να βολευτω με το μαξιλαρι που εχω αλλα τιποτα....εχω ψιλοπονακια κ τσιμπηματακια χαμηλα ..ισως απο τις δουλιτσες που εκανα εχθες...θα ξεκουραστω ομως σημερα

εγω δεν εχω πολυ ορεξη σημερα...ποναγε η πλατη μου το βραδυ, προσπαθουσα να βολευτω με το μαξιλαρι που εχω αλλα τιποτα....εχω ψιλοπονακια κ τσιμπηματακια χαμηλα ..ισως απο τις δουλιτσες που εκανα εχθες...θα ξεκουραστω ομως σημερα

μια απο τα ιδια κ εγω . πονακια,ενοχλησεις και τσιτα η κοιλια.εχω σιδερο σημερα αλλα αν δεν νιωσω καλυτερα δεν σηκωνομαι απτον καναπε.ευτυχως φαγητο εχω απο εχτες

88M1p3.pngycQap3.png

μια απο τα ιδια κ εγω . πονακια,ενοχλησεις και τσιτα η κοιλια.εχω σιδερο σημερα αλλα αν δεν νιωσω καλυτερα δεν σηκωνομαι απτον καναπε.ευτυχως φαγητο εχω απο εχτες

καλα θα κανεις...εγω τωρα εβαλα το τελευταιο στεγνωτηριο, αλλα θα σιδερωσω αυριο μεθαυριο μαλλον. εγω δεν την νιωθω τη κοιλια μου τσιτα, νιωθω το παιδι παντου κ ειδικα χαμηλα το κεφαλακι του οταν το κουναει με τσιμπαει κ ποναω...ε ας προσεξω λιγακι να φτασω τις 37 βδομαδες...σε αλλες ο γιατρος λεει μη σταματατε να περπατατε εμενα μου το εκοψε χαχαχααα δεν εχω κατσει κ ησυχη βεβαια ολο το 9μηνο :rolleyes:

α ναι τα ξερω, τα εχω δει. θελουν λιγο προσοχη αυτα, επειδη οταν το μωρο ειναι νεογεννητο μπαινει ολο μεσα μην παθει καποια ασφυξια...φοριουντε πολυ ομως γενικοτερα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...