Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ "ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ"

καθομαστε κ παραπονιομαστε για το καθε τι και δεν λεμε "δοξα το Θεο" που τα παιδακια μας ειναι γερα κ δυνατα. ολα τα αλλα θα γινουν σιγα σιγα. αλλα παιδακια μιλανε πιο γρηγορα, αλλα περπατανε απο 10 μηνων, αλλα ειναι πιο ψηλα......

δεν εχουν σημασια αυτα. π.χ.εμαθα για ενα παιδακι που ηταν 1 ετους κ ελεγε ολοκληρες προτασεις. μπραβο στο παιδακι αλλα αυτο δεν σημαινει πως τα δικα μας υστερουν! ετσι δεν ειναι?

αυτα λεω στον εαυτο μου οταν σκεφτομαι τι περναει μια γνωστη μου. εχουν το 3 μηνων μωρακι της στην εντατικη εδω κ 1 μηνα και ακομα δεν ξερουν τι εχει :( ειναι ολοι απαισιοδοξοι! τι να πεις σ'αυτη τη μανα? και με τι κουραγιο θα ασχοληθει με το μεγαλυτερο της παιδακι ?

MCYlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

roza οπως τα λες!!!! κ εμενα ο μικρος μου ακομα δεν μιλαει, ειναι διγλωσσο κ αργουν. λεει λιγες λεξεις κ τωρα τελευταια τον βλεπω κανει πολυ μεγαλες προσπαθειες να επαναλαβει οτι λεω. ενω ολα τα παιδακια σας μιλανε κανονικα :) δεν με αχωνει ομως κ δεν με στεναχωρει. κανει αλλα πραγματα ομως οπως να τρωει με μαχαιρι κ πιρουνι :) το καθε παιδι εχει τον ρυθμο του, την αναπτυξη του. δεν πρεπει να τα πιεζουμε, το ενα παιδακια αναπτυσσει τον τομεα Α πρωτα κ το αλλο παιδακι τον τομεα Β ;)

της φιλης σου ετσι ξαφνικα μπηκε εντατικη??? τι τραγικο θεε μου....ελπιζω να τους πανε ολα καλα

Ροζα μου,

Μην αγχώνεσαι με τις ποσότητες και προς Θεού μην τις παραπιέζεις.

Σε μερικά παιδάκια αρέσει απλά να τσιμπολογάνε όλη την ώρα, έτσι μπορεί να φάνε μεγαλύτερες ποσότητες απότι μια και έξω (χωρίς αυτό να σημάνει πως δεν θα υπάρχει κύριος γεύμα στο καρεκλάκι). Δοκίμασε να τους δίνεις διάφορα, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, έτσι δεν θα χάνουνε το χρόνο τους από το παιχνίδι τους και τις άλλες τους δραστηριότητες σε κάτι τόσο ανιαρό όπως το να κάθονται με τις ώρες σε μια καρέκλα και να τις πιέζουν να φάνε (Τα λουλουδάκια σου μπορεί την ώρα του φαγητού να την βλέπουν απλά σαν χάσιμο χρόνου – κάποιος τις υποχρεώνει να αφήσουν όλα τα ενδιαφέροντα πράγματα που κάνουν γιατί; - επομένως αντιδρούν).

[sIGPIC][/sIGPIC]

:tongue:

roza οπως τα λες!!!! κ εμενα ο μικρος μου ακομα δεν μιλαει, ειναι διγλωσσο κ αργουν. λεει λιγες λεξεις κ τωρα τελευταια τον βλεπω κανει πολυ μεγαλες προσπαθειες να επαναλαβει οτι λεω. ενω ολα τα παιδακια σας μιλανε κανονικα :) δεν με αχωνει ομως κ δεν με στεναχωρει. κανει αλλα πραγματα ομως οπως να τρωει με μαχαιρι κ πιρουνι :) το καθε παιδι εχει τον ρυθμο του, την αναπτυξη του. δεν πρεπει να τα πιεζουμε, το ενα παιδακια αναπτυσσει τον τομεα Α πρωτα κ το αλλο παιδακι τον τομεα Β ;)

της φιλης σου ετσι ξαφνικα μπηκε εντατικη??? τι τραγικο θεε μου....ελπιζω να τους πανε ολα καλα

και οι δικες μας λενε λεξουλες, οχι ακομα προτασεις. μονο στα δικα τους λενε πολλα μαζεμενα κι εκει αναμεσα καταλαβαινουμε κ καποιες δικες μας λεξεις. αρα εμεις καθυστερουμε να τις καταλαβουμε κι οχι αυτες να μιλησουν :D:D:p

σημερα τους δωσαμε φακες κ φαγανε μαζι μας. η Νεφελη εφαγε μιση μεριδα περιπου ενω η Δαναη τη μια μπουκια την ετρωγε κ την αλλη την εβγαζε αμασητη !!!λιγα πραγματα. τις επιβραβευαμε βεβαια, "κολλα το" κ κατι τετοια, χαιροντουσαν. κατι καναμε. (μετα τους εδωσα κ το δικο τους κ οσο εφαγαν.......:rolleyes:) πριν το μεσημεριανο τους εψησα τσιπς πατατας κ καροτου. η Δαναη εφαγε μονο πατατας, η Νεφελη κ τα δυο αλλα προτιμησε του καροτου. την επομενη φορα θα τους κανω κ με κολοκυθι. παντως ολη μερα κατι τσιμπολογουν, λιγη φρυγανια, λιγο μπισκοτο, τυρακι. τις περισσοτερες φορες τα βρισκω ψιλοκομμενα στο χαλι :o:tongue:

το μωρακι της γνωστης μου γεννηθηκε καπως μικρο. αρρωστησε, εκανε πυρετο αλλα η μαμα καταλαβε οτι κατι δεν πηγαινε καλα. το πηγε νοσοκομειο κ εκει αδιαφορησαν τελειως. τους ειπε οτι κανει σπασμους κ αυτοι την εβγαλαν τρελη. οταν το εκανε κ μπροστα τους τοτε καταλαβαν την κρισιμοτητα κ τους εστειλαν Πατρα. Τωρα ειναι Αθηνα στο Παιδων αλλα ακομα δεν εχουν σταματησει οι σπασμοι. Κανεις ακομα δεν μπορει να βγαλει συμπερασμα, οποτε δεν ξερουν κ πως να το αντιμετωπισουν. ο,τι κ να πω ειναι λιγο :cry::cry:

MCYlp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡA

βρε τωρα καταλαβα με το"διγλωσσο" τι εννοεις. ζητε εξω ή ο μπαμπας ειναι Αγγλος? εχω χασει επεισοδια κ δεν ξερω λεπτομερειες για την καθε μια.

παντως εννοειται οτι το παιδακι σου θα αργησει λιγο να μιλησει ολοκληρωμενα, αφου μαθαινει 2 γλωσσες ταυτοχρονα κ για να ολοκληρωσει προταση θα πρεπει πρωτα να καταλαβει ποιες λεξεις ειναι ελληνικες κ ποιες αγγλικες. διπλασιος ο κοπος σου κ η δυσκολια για το παιδι. βεβαια αργοτερα θα ειναι expert σε ολα :):):):D

η πλακα ειναι οτι οταν μπαινει σπιτι ο μπαμπας μας η μικρη τον λεει "ντάντυ" λες κ ξερει αγγλικα! πολλη πλακα!!!!!!!

MCYlp3.png

Διαφημίσεις

χαχααχαχχαα ροζα γελασα πολυ να εισαι καλα :)

ναι ζουμε εξω, ειμαι στην Αγγλια 12 χρονια κ ο αντρς μου Ελληνας, απο την ιδια πολη ειμαστε κ ηρθε κ αυτος το 2003. ειμαστε μαζι απο το 99 βεβαια :)

στο σπιτι μιλαμε μονο ελληνικα κ το μαναρι μου αυτον τον καιρο κανει μεγαλες προσπαθειες να επαναλαβει οτι λεω, τωρα μαθαμε το καφε χρωμα κ το μπλε :) γενικα επιλεγει αυτην την στιγμη την πιο ευκολη λεξη. δηλαδη προτιμα να λεει car παρα αυτοκινητο...λογικο ε??? ααχαχαχαχαχα

λεει μαμα, μπαμπα, παππου, γιαγια ολα ελληνικα κ ακομα κ το ονομα του :) αλλα το οχι το λεει στα αγγλικα αχαχαχαχαχ

ναι οπως λες κ εσυ δεν αχωνομαι τωρα, καποια μερα απλα θα τα πει ολα, ετσι ειναι τα διγλωσσα :)

Καλημέρα κοπελιές!!!

fairymummy μου, σήμερα έχουμε καιρό Αγγλίας… «Βροχάει»!!!

Έχω θεματάκι με το γιογιο! Χθες το βράδυ, ενώ ο Πανορμιτάκος μου έκανε τα καθιερωμένα πια τσισάκια του, πριν πέσει για ύπνο, του ήρθε να κάνει και κακάκια… και έχει που είχε κάτσει ωραία και καλά στο γιογιό του, ξαφνικά σηκώνετε και αρχίζει να φωνάζει τρέχοντας πανικόβλητος «Πάνα μου, μαμά, πάνα μου, …κακά μου». Του έβαλα λοιπόν την πάνα του (χωρίς να την κλείσω), και έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Μόλις πήγα να του την πάρω, δεν με άφηνε με τίποτα. Το εξήγησα ότι έπρεπε να βγάλουμε τώρα την πάνα και αυτός αρνιόταν, έκανε και μια χαρακτηριστική κίνηση που κάνει όταν ντρέπεται (ανασηκώνει το δεξή του ώμο και γέρνει προς αυτή την μεριά το κεφαλάκι του). Τον ρώτησα αν ντρέπεται και μου είπε ναι. Του εξήγησα πως όλοι κάνουμε κακά και δεν χρειάζεται να ντρέπεται… και η μαμά και ο μπαμπάς κάνουν και τα λοιπά και έτσι αποφασίσαμε να τα ρίξουμε στην λεκάνη για να γελάσουμε τραβώντας το καζανάκι! Όταν το τραβήξαμε σοκαρίστηκε ξανά!

Τον ηρέμισα φυσικά, αλλά έχω προβληματιστεί έντονα, για το τι πρέπει να κάνω. Δεν τον έχω πιέσει καθόλου στην όλη διαδικασία με το γιογιό, μου το ζητάει μόνος του, απλά κάποιες φορές που θεωρώ πως θα ήθελε να κάνει τσισάκια του το προτείνω (π.χ. μισή ώρα περίπου μετά το γάλα του , όταν ξυπνάει και η πάνα του είναι στεγνή) και αν θέλει πάμε και κάνει αν όχι τον αφήνω. Του έχω πάρει και ένα βιβλίο για παιδάκια που εξηγεί τη διαδικασία…

Δεν ξέρω… να μου ζητάει να τον πάω και να μην τον πηγαίνω… δεν νομίζω πως είναι σωστό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

σοφακι νομιζω ειναι φασεις αυτες...νομιζω ανακαλυπτουν καταρχας διαφορα συναισθηματα αλλα κ ενστικτα!!! το ενστικτο της ντροπης οτι αυτο που κανουν δεν πρεπει να το δει ο αλλος. εμενα παει πισω απο τον καναπε η την πολυθρονα, βγαζει λιγο το κεφαλι, ανακοινωνει οτι θα κανει κακα κ ξαναμπαινει απο πισω

κ πααααρα πολυ συχνα ενω εχει κανει κακα δεν θελει να βγαλει την πανα, δεν τον νοιαζει οτι ειναι σκ@@@@μενος αχαχαχα

θα ελεγα να μην τον πιεσεις κ θα δεις θα το ξεπερασει...εμενα εχει μερες παλι να κατσει...οσο για σερβιρισμα ακομα τιποτις!!!!! :)

κ εγω του εχω παρει ενα παραμυθι με ενα κοαλα κ το γιογιο του χεχε

Καλημέρα κοπελιές!!!

fairymummy μου, σήμερα έχουμε καιρό Αγγλίας… «Βροχάει»!!!

Έχω θεματάκι με το γιογιο! Χθες το βράδυ, ενώ ο Πανορμιτάκος μου έκανε τα καθιερωμένα πια τσισάκια του, πριν πέσει για ύπνο, του ήρθε να κάνει και κακάκια… και έχει που είχε κάτσει ωραία και καλά στο γιογιό του, ξαφνικά σηκώνετε και αρχίζει να φωνάζει τρέχοντας πανικόβλητος «Πάνα μου, μαμά, πάνα μου, …κακά μου». Του έβαλα λοιπόν την πάνα του (χωρίς να την κλείσω), και έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Μόλις πήγα να του την πάρω, δεν με άφηνε με τίποτα. Το εξήγησα ότι έπρεπε να βγάλουμε τώρα την πάνα και αυτός αρνιόταν, έκανε και μια χαρακτηριστική κίνηση που κάνει όταν ντρέπεται (ανασηκώνει το δεξή του ώμο και γέρνει προς αυτή την μεριά το κεφαλάκι του). Τον ρώτησα αν ντρέπεται και μου είπε ναι. Του εξήγησα πως όλοι κάνουμε κακά και δεν χρειάζεται να ντρέπεται… και η μαμά και ο μπαμπάς κάνουν και τα λοιπά και έτσι αποφασίσαμε να τα ρίξουμε στην λεκάνη για να γελάσουμε τραβώντας το καζανάκι! Όταν το τραβήξαμε σοκαρίστηκε ξανά!

Τον ηρέμισα φυσικά, αλλά έχω προβληματιστεί έντονα, για το τι πρέπει να κάνω. Δεν τον έχω πιέσει καθόλου στην όλη διαδικασία με το γιογιό, μου το ζητάει μόνος του, απλά κάποιες φορές που θεωρώ πως θα ήθελε να κάνει τσισάκια του το προτείνω (π.χ. μισή ώρα περίπου μετά το γάλα του , όταν ξυπνάει και η πάνα του είναι στεγνή) και αν θέλει πάμε και κάνει αν όχι τον αφήνω. Του έχω πάρει και ένα βιβλίο για παιδάκια που εξηγεί τη διαδικασία…

Δεν ξέρω… να μου ζητάει να τον πάω και να μην τον πηγαίνω… δεν νομίζω πως είναι σωστό.

mipos evale to xeraki tis kamia giagia?

perusi to kalokairi pou ekana tin proti prospatheia na vgaloume tin pana mou eixe pei i kouniada mou otan katouriete pano tou na tou leo e, vromila de ntrepese ligaki k tetoia (ligo pros ta asteia).

to ekana merikes fores den eixe apotelesma k meta skeftika pos mallon den einai kali idea.

mipos ekane tpt tetoio kamia giagia. einai mia palia "odigia" pou dinotan

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Νατάσα μου,

Πεθερά μου έκανε μεγάλη μ@@@κια πέρσι το καλοκαίρι με αυτό το θέμα. Ενώ το παιδάκι μου είχε μάθει και ζήταγε να κάνει τσισάκια στο γιογιό, κάποια στιγμή ενώ ήταν γυμνούλης για να το αλλάξει της έφυγε και έτρεξε στο γιογίο για κακά του, άλλα όπως καταλαβαίνεις ήταν πολύ μικρός για να κρατηθεί και του έφυγαν στο πάτωμα, και η βλαμμένη το μάλωσε το παιδί. Από εκείνη τη μέρα δεν έκανε ξανά ούτε τσισάκια μέχρι τώρα που ξανάρχισε να ζητάει μόνος του. Γιʼ αυτό και έχω ανησυχήσει, δεν θέλω να μου κάνει τέτοιο πισωγύρισμα πάλι. Αυτός είναι και ο λόγος που βασικά δεν ήθελα να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία πριν ξεκινήσει ξανά τον παιδικό σταθμό (τώρα τον κρατάει η πεθερά μου), άλλα ξεκίνησε μόνος του πάλη, τι να έκανα να μου ζητάει γιογιό και να σφηράω αδιάφορα?

Και αυτή η γυναίκα ρε γαμώτο δεν χαμπαριάζει τίποτα, της είχα πει να διαβάσει ένα βιβλίο που έχω για την εκμάθηση της τουαλέτας και τις 2 φορές το βιβλίο εξαφανίστηκε όλος τυχαίος και εμφανίστηκε μαγικά, μετά από δικά μου σχόλια για το πώς είναι δυνατόν να χάθηκε σε σημεία που είχα ψάξει άπειρες φορές.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ να δεις πως τσαντίζομαι, αλλά αφενός μεν δεν έχω άλλον να μου κρατήσει το μωρό, αφετέρου και ο άντρας μου δεν καταλαβαίνει τις μ@@@κίες που κάνει η μάνα του …με αυτή τη μάνα αλώστε μεγάλωσε και αυτός, κάποια πράγματα που εμένα μου φαίνονται εξωφρενικά, σε αυτόν φαίνονται φυσιολογικά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

to thimamai auto mias kai to eixes xanaanferei gi auto se rotisa.

fairy se katalavaino. kai ego stin arxi den edosa simasia meta to skeftika. pantos nomizo exxei simasia kai o tonos pou les kati.

p.x o dikos mou katalavainei pou kapoies fores tou leo ou vromiari giati to leo asteievomeni kai gelame, i ton leo pif mpixloni!

an kai genika trelenete gia mpanio.

ta paidia exoun ena fovero enstikto kai antilamvanontai polla perissotera apo tis lexeis apo ton tropo, to vlema, ton tono klp

uDLqp1.png

ta paidia exoun ena fovero enstikto kai antilamvanontai polla perissotera apo tis lexeis apo ton tropo, to vlema, ton tono klp

ναι ναι οπως τα λες!!!! κ εγω του λεω παρομοια για αστεια....ειδικα αμα κανει πριτς πριτς κ γελαει κ σφιγγεται να κανει κ αλλο αχαχαχαχαχα

Εγώ τα αστειάκια τα έχω κόψει με το συγκεκριμένο θέμα (στη αρχή κάναμε), κάνει πολλά και κακόγουστα η πεθερά μου! Προσπαθώ να το περάσω απλά σαν κάτι πολύ φυσιολογικό, τον αφήνω να μας βλέπει (εμένα και τον άντρα μου) όταν πηγαίνουμε στην τουαλέτα και προσπαθώ να του κάνω την διαδικασία ευχάριστη με χειροκροτήματα, ζήτω, μπράβο που ζήτησες το γιογίο και άλλα τέτοια είτε τα καταφέρει είτε όχι. Τα πρωινά τσισάκια τα έχω βάλει στην πρωινή μας ρουτίνα και προσπαθώ να του τα θυμίσω αφού έχει έρθει η πεθερά μου (για να βλέπει πως το κάνω μπας και φιλοτιμηθεί και αυτή – γιατί αν κάτι της το λέω απλά δεν το πιάνει). Την ρωτάω αν κάνουνε τσίσα στο γιογίο όταν λείπω και μου λέει πως δεν της το ζητάει, της έχω πει να τον βάλει στο γιογίο μόνα αν το ζητήσει αυτός, για να μην μου τον πιέσει (αυτή βολεύεται γιατί βαριετέ κιόλας να ασχοληθεί – αλλά και εγώ το προτιμώ από το να κάνει ξανά καμιά ομορφιά σαν αυτή που περιέγραψα).

Τώρα με τα κακάκια τη να πω, ελπίζω απλά να ξαφνιάστηκε, (γιατί δεν πήγε στο γιογίο για κακά και προφανώς δεν περίμενε να του συμβεί κάτι τέτοιο) και να μη τον έχει τρομοκρατήσει πάλη η γιαγιά του. Θα δήξει ! Έχω διαβάσει παντός πως κάποια παιδάκια τρομάζουν ακόμη και όταν τα βλέπουν ή άλλα δεν θέλουν να φύγουν στη λεκάνη. Ελπίζω να το ξεπεράσει. Την επόμενη εβδομάδα έχω άδεια από την Τετάρτη και θα έχουμε λίγο παραπάνω χρόνο για να ασχοληθούμε με το θέμα, να το συζητήσουμε και να κάνουμε εξάσκηση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...