Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ροζα τωρα σε ιδα γραφαμε μαζι

απο την μια εχεισ δικιο!ειναι αδυνατεσ αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι ασθενικεσ! απο τη στιγμη που ειναι καλα στην υγεια τουσ ασ τεσ να φανε οσο θελουν κ οποτε θελουν...κ εμενα ο μικροσ ετσι κανει τρωει λιγο κ συνεχεια. κ αυτο που ξερω απο γιατρουσ ειναι οτι το αλεσμενο φαι δεν τουσ προσφερε κατι γιατι ο οργανισμοσ δεν προλαβαινει να αφομιωσει τισ βιταμινεσ αφου δεν κανει απο μονοσ του την διασπαση των τροφων κ ετσι οπωσ το τρωει ετσι φευγει με τα κακα αρα δεν προσφερεισ κατι κ ειναι λογικο να τρωνε λιγοτερο οταν ειναι σε κομματια κ οχι αλλεσμενο αυτο το λενε κ οι γιατροι.τουλαχιστων εστι το στομαχι θα κανει την δουλεια του σωστα κ δεν θα τεμπελιαζει....ετσι την επαθε μια φιλη μου ο γιοσ τησ ετρωγε αλεσμενα μεχρι 7 χρονων κ τον ετρεχε στα νοσοκομεια γιατι το στομαχι του ειχε προβλημα μετα κ ολο εκανε εμετουσ το παιδι ...τωρα ειναι 8 χρονων μια σταλια με λιγοτερο προβλημα κ στενοση υσοφαγου (γιατι δεν καταπηνε μπουκιεσ μεγαλεσ)

δεσ τα λεω για να σε τρομαξω αλλα πιστευω οτι καμια φορα νομιζουμε οτι κανουμε καλο κ το προστατευουμε κ τελικα μασ γιρναει μπουμεραν!

οσο για τισ διακοπεσ εγω απο 8 μηνων οταν τον επερνα εξω για φαι του εδινα ριζακι πατατεσ κ κοτοπουλακι με 2 δοντια μια χαρα τα ετρογε....τωρα δεν μου τρωει κρεασ απλα το ξεζουμιζει κ μετα το φτυνει, αλλα τον αφυνω ,εε μεχρι ποτε θα το κανει ,μεχρι να παει φανταροσ? αχαχαχα....οτι θεσ παρεμε να βγουμε κ για κανα καφεδακι;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

THENA μου καλημερα

αλεσμενη τους δινω την φρουτοκρεμα και το μεσημεριανο. τα αλλα τα τρωνε μονες τους, την φρυγανια, το τοστ, τα μπισκοτα, τις πατατες με το χερι ή με το πηρουνι, την ντοματα η Νεφελη κομματακια με το πηρουνι ( μονη της). δεν εχουν κανενα προβλημα υγειας. ο παιδιατρος δεν ανυσυχει αφου ειναι καλες στο υψος και δεν εχουμε διορθωσει την ηλικια τους λογω προωροτητας. αλλα επιμενει να μην τις πιεζω στο φαγητο κ να τρωνε απο το δικο μας, οχι μπεμπε, κι ας ειναι αλεσμενο, δεν τον πειραζει. εμεις ομως βρε κοριτσια, συνηθως τρωμε ψητα ή προχειρα .13:30 που γυριζω σπιτι, τι να προλαβω να κανω? το βραδυ περιμενω μεχρι τις 21:30 που γυριζει ο αντρας μου για να τις κανω μπανιο (να προσεχει την αλλη), μετα παει 22:30 ειμαι ψωφια. παω για υπνο, πού χρονος για μαγειρεμα κατσαρολας!!!!!!!!

μια Κυριακη μου μενει που ειμαι σπιτι κ ο,τι προλαβω τοτε απο μαγειρεμα κ δουλειες :oops:

μακαρι να φτιαξει ο καιρος και να μπορεσουμε να βγουμε καμια βολτα. τοσο καιρο μονο στα πεθερικα μου πηγαινουμε καθε Σαββατο. αυτο ειναι ολο.

εσεις πού πηγαινετε βολτουλα?

MCYlp3.png

Ritaki μου συλλυπητήρια για τον παππού σου, είναι σίγουρα μια πολύ δύσκολη περίοδος για εσένα, αλλά σκέψου πως οι δυσκολίες είναι για να τις ξεπερνάμε και να γινόμαστε καλύτεροι και πιο δυνατοί. Πάρε δύναμη και κουράγιο από τον Γιωργάκη και από το σποράκι σου και είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά.

Ρόζα μου,

Πολύ καλά κάνει ο γιατρός σου και σου φωνάζει. Είναι σίγουρα δύσκολο με 2 παιδάκια σε αυτή την ηλικία να αφήσεις την ευκολία της συνήθειας, σκέψου όμως πως τα υπόλοιπα παιδία της ηλικία τους τρώνε ήδη τα πάντα και μάλιστα μόνα τους (ο μικρός της fairymummy χρησιμοποιεί μέχρι και μαχαίρι!!!).

Λοιπόν … θα σου πρότεινα να ξεκινήσει από σήμερα κιόλας.

Ετοίμασε τους μια ωραία μακαρονάδα, καλόβραστε τα μακαρόνια κόψε τα σε πολύ μικρά κομματάκια και πες τους πως σήμερα θα φάνε το φαγητό της μαμάς πρόσθεσε και πολλά ζήτω!!!!

Μην περιμένει φυσικά να φάνε τις ποσότητες που έτρωγαν πριν, θα είσαι πολύ τυχερή αν φάνε από 2 κουταλιές της σούπας η κάθε μια. Μην πτοηθείς και μην δώσεις αλεσμένο για συμπλήρωμα. Θα φάνε το απόγευμα λίγο περισσότερο απογευματινό.

Εύκολες επίσης στην κατάποση είναι οι σουπίτσες κοτόσουπα, κρεατόσουπα με διάφορα λαχανικά πχ. Πατάτα, καρότο, κολοκυθάκι ή κολοκύθα κόκκινη. Μπορείς να κόψεις πολύ πολύ μικρά κομματάκια το κρέας και να πατήσεις με το πιρούνι (για αρχή) τα λαχανικά (προσοχή να είναι καλοβαλμένα) ενώ αν έχεις ρίξει μέσα και ζυμαρικό (θα σου πρότεινα κουσκουσάκι ή αστεράκι) θα το φάνε ως έχει.

Επειδή όπως είπες είναι δύσκολές στο φαγητό τους (μπορεί να έχουν βαρεθεί το αλεσμένο -το έχεις σκεφτεί αυτό) προτίμησε στην αρχή να τους δίνεις γεύσεις οικίες.

Μπορείς επίσης να τους δώσεις μια μπανάνα στο χέρι (θα αισθανθούνε και μεγάλες που τρώνε μόνες τους), ένα μπισκοτάκι τύπου Μιράντα, τυράκι σε μπαρίτσα και λίγο ψωμάκι. Από φρούτα για αρχή και μέχρι να είσαι σίγουρη πως μασάνε απέφυγε το μήλο, όλα τα άλλα, αρκεί να είναι μαλακά, μπορούν να τα φάνε.

Στην αρχή θα τρώνε λιγότερο από πριν, και θα χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για το κάθε γεύμα άλλα στην πορεία θα φάνε περισσότερο και θα είναι σίγουρα λιγότερο χρονοβόρο από το να αλέθεις. Θα νιώσουν πιο ανεξάρτητες και πιο μεγάλες, θα δεις πόσο καλό θα κάνει και στην αυτοπεποίθηση τους.

Καλή επιτυχία, λοιπόν !!! και μην το καθυστερείς ούτε μια μέρα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ωραια ιδεα της σοφιας με τα μακαρονια....θα τους αρεσει να φανε σπαγκετι :) εμενα τα τρωει με τα χερια αυτα...βασικα τα βαζει στο πιρουνι κ μετα τα τραβαει με το χερι αχαχαχαχαα

καλημερα σοφακι:D

ροζα ειμαι τησ αποψησ να φτιαχνεισ το φαι τουσ κανονικα σαν να το τρωγατε εσεισ (δεν βαζεισ αλατι?) να το βαζεισ στην καταψθξη οπωσ σε βολευει αλλα γιατι να το φανε στο μπλεντερ?!! κανονικα κομματακια στο πιατο τουσ....μη μου πεισ κ τη φακι στο μπλεντερ οπωσ εκανε η φιλη μου:shock::shock::confused::tongue:

οσο για το μπανιο εμενα καμια φορα μπαινουν μεσ την μπανιερα κ τα τρια:tongue:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

τους δινω μακαρονια, οσπρια, σε μικρες μπουκιτσες. αλλα κρεας με τιποτα αν δεν ειναι αλεσμενο. το μασανε κ το φτυνουν αμεσως. μετα ουτε να ξαναδοκιμασουν.

και ειναι απαραιτητο για την υγεια τους. με τα λαχανικα αλεθεται, αλλιως θα ειναι σαν τσιμεντο. εχω κολλησει οτι με τα λαχανικα κ το κρεας παιρνουν ολα τα απαραιτητα συστατικα, ενω με τα μακαρονια ή τις τηγ.πατατες τι παιρνουν? :cry:

προχτες δοκιμασα να τους δωσω τα λαχανικα ψιλοκομμενα κ η Δαναη τα μυρισε ολα κ μονο την πατατα ηθελε. τι να πω?

εγω σαν παιδι δεν ετρωγα ΤΙΠΟΤΑ, οποτε λεω παλι καλα!!!!!!!!

ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ :-(

MCYlp3.png

εγω λεω να μην αχωνεσαι :) θα μου εκανε μεγαλη εντυπωση σε αυτη την ηλικια να τρωνε τα παντα χωρις να διαμαρτυροντε...εμενα την μια βδομαδα τρωει ψαρι την αλλη κανει μπλιαχ...αυγο εχει να φαει κανα 6μηνο...μπλιαχ κ μπλιαχ το παει....μπισκοτα σπανιοτατα να φαει...τωρα εφαγε παγωτο δικο του πρωτη φορα...απλα δεν φτιαχνω στο σπιτι ωστε να μην ζηταει....ειναι σιγουρο πως θα περνανε φασεις...κ οσο τους τα δινεις ολα στο χερι τοσο θα σου κανουν κολπακια :) στα λεω αυτα επειδη ουτε μαμα εχω κοντα ουτε πεθερα....στον παιδικο τον εχω ολη μερα κ μετα γαντζωμενο πανω μου αχαχαχαχα αλλα ειμαι λιγο αυστηρη με την καλη εννοια... :)

Ροζα μου έγραφα (με διακοπές κιολας –είμαι στη δουλειά) και είχα δει μόνο το πρώτο σου σημείωμα.

Αφού τα κορίτσια σου έχουν μάθει να μασάνε, μη τους δίνεις καθόλου αλεσμένο!!!!

Όσο για το μαγείρεμα είναι σίγουρα μπελάς για όλες όσες δουλεύουμε (εγώ αν δεν πάει η ώρα 1:30 – 2:00, δεν πέφτω για ύπνο), αλλά προτιμώ να μαγειρέψω παρά να σφουγγαρίσω για παράδειγμα.

Αν βάλεις ένα πρόγραμμά στις δουλειές σου θα δεις πως θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα και θα τρώτε και όλοι σας πιο υγιεινά (να είσαι σίγουρη πως μεγαλώνοντας θα πάρουν τις δικές σας συνήθειες στο φαγητό). Μπορείς να μαγειρεύεις μέρα παρά μέρα και να κάνει δουλειές του σπιτιού) τις μέρες που δεν έχεις μαγείρεμα (πχ . σίδερο τη Δευτέρα, σκούπισμα – σφουγγάρισμα την Τετάρτη, ξεσκόνισμα την Παρασκευή, πλυντήριο – άπλωμα το Σάββατο- ενδιάμεσα έδω μπορείς να μαγειρεύεις κιόλας – Κυριακή ξεκούραση + μαγείρεμα μόνο).

[sIGPIC][/sIGPIC]

ειχει δικιο η φερι ....κ εμενα δεν τα τρωει τα λαχανικα μονο στον παιδικο που του τα δινουν αλεσμενα αλλα εγω προτιμω να μη φαει απο τα να τα τρωει ετσι...στο σχολειο ειναι με τα μωρα μαζι κ αναγκαστικα τρωει κ αυτοσ ετσι μαζι με αυτα ,τουσ μιλησα αλλα δεν μπορουν να κανουν εξερεση.

δεν με ανυσηχει καθολου ομωσ ,τα μεγαλα μου δεν ετρωγαν καθολου πρασινα αλλα μετα τα 4 αρχισαν να τρωνε μπροκολο:shock:. ολα θα τα φανε ,εμεισ τρωγαμε μικρα ολα τα φαγητα? οχι ,μεγαλονοντασ αρχισαμε. ασ φανε οτι θελουν απο φαι κ τα αλλα με μετρο.

σου ειπα το κρεασ κ εμενα ετσι ακριβοσ κανει αλλα οι εξετασεισ εδιξαν καλο σιδηρο εξαλου το περνει κ απο αλλου. οσο για την πατατα δεν εχει κ αυτη λιγο σιδηρο;)

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Κι εμένα δεν θέλει τα λαχανικά άλλα του τα κρύβω πολύ ωραία μέσα στον κιμά με τα μακαρόνια (τρίβω καρότο, κολοκύθι και ότι όλο έχω στο ψυγείο). Επίσης μαζί με την πατάτα (που τρελαίνετε) του πατάω και λίγο καρότο. Την προηγούμενη εβδομάδα του έκανα Μοσχάρι στην κατσαρόλα όπως κάνουμε το λεμονάτο (αλλά χωρίς λεμόνι –δεν το θέλει καθόλου το λεμόνι) λίγο πρίν το σβήσω έριξα μέσα λαχανικά πατάτα, καρότο, μανητάρια, και μου ήρθε η ιδέα να βάλω και μπρόκολο (δεν το τρώει σκέτο). Το μπόκολο μέχρι να βράζουν τα υπόλοιπα έλιωσε και έγινε ένα σχεδόν με τη σάλτσα. Αποτέλεσμα: ζήτησε και 2ο πιάτο.

Νομίζω πως σε πολλά φαγητά τον ενοχλεί η υφή τους και όχι η γεύση τους!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ωραια ιδεα σοφακι για το λεμονατο, στον κιμα το κανω κ εγω αυτο αλλα το κακο ειναι οτι δεν θελει τον κιμα χιχι αφου χθεσ ειχαμε παστιτσιο κ ετρογε μονοσ του κ ξεψιριζε τον κιμα για να φαει το κακαρονι μονο! αν μπορουσε θα το εκανε κ στον κεφτε αυτο αχαχαχα ευτυχωσ εκει λιγο τον τρωει!

με τισ πατατεσ τησ τιγανιτεσ τι κανει λετε?! τα μεγαλα τισ τρωνε με κετσαπ μονο ή τζατζικι κ τωρα θελει κ αυτοσ αλλα το κακο ειναι οτι βαζει την πατατα την βουταει αλλα γλυφει μονο το αλημα κ δεν την τρωει ,την εχει για κουταλι:lol::lol::lol::lol::lol: αλλα σασ ειπα δεν πτοουμε μεγαλονοντασ θα τα φαει ολα;)

αυτα παω μπασκ κ κανω καμια δουλεια γιατι σε λιγο ερχεται ο πρωτοσ ταλιμπαν

φιλακια

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

σας ευχαριστω ολες για τις συμβουλες σας.

sophia18 και η μητερα μου αυτο μου λεει συνεχεια, "βαλε προγραμμα με τις δουλειες κ τα μαγειρεματα". "δεν μπορεις να τα κανεις ολα σε 1 μερα , λογικο ειναι να ξεθεωνεσαι!"

πρεπει να το κανω, δεν γινεται αλλιως.

σημερα που τις τάισε η μητερα μου, η οποια ερχεται κ τις κρατει τις καθημερινες 9-1:30, της εβγαλαν το λαδι. θυμηθηκαμε τα παλια. εκαναν 1,5 ωρα να φανε την φρουτοκρεμα κ το αυγο, κ τελικα η μια εφαγε το μισο. πρωτη φορα που δεν καταφερε να τις ταίσει μεχρι κ την τελευταια μπουκια!!!!!!!!!!

εγω δεν το κανω αυτο, μου αρκει να εχουν φαει το περισσοτερο, ενω η γιαγια εχει το κατοχικο συνδρομο, να μην πεταμε τιποτα.

τωρα εχει παει 5 και ακομα δεν τις εχει παρει ο υπνος. οποτε κι εγω δεν κοιμαμαι, γιατι δεν θελω να κοιμηθουν ξεσκεπαστες. περιμενω να κοιμηθουν, τις σκεπαζω κ μετα κοιμαμαι. μπορει αυτο να γινει κ στις 6 και να φτασει η ωρα 8 και για να φανε απογευματινο.

ξεσηκωνει η μια την αλλη.............αν κοιμηθει η μια, αμεσως κοιμαται κ η αλλη, αλλα μεχρι τοτε ...υπομονη.

κλεινουν τα ματια μου αλλα προσπαθω να κρατιεμαι. γι'αυτο πηρα στα χερια μου το laptop, για να κρατηθω. αν ξαπλωσω ειναι δυσκολα τα πραγματα.

MCYlp3.png

roza exe upopsi sou pos osa miam kai miam kai na kaneis ama de sas doun na trote kai esas de tha fane.

kala ektos apo tin periodo pou itan arrostos kai exase 1,5 kilo den exo agxothei pote me to fai tou kai einai adunatoulis kai o dikos mou. alla kai ego k o andras mou eimaste polu adunata paidakia kai tora theloume na adunatisoume kai de mporoume! opote den agxonomai katholou.

prospathise na ftiaxeis fagita pou tha einai koina gia olous. p.x arakas me kreas, patata kai karoto, mosxari katsarolas me laxanika, makaronia me kima. tha exoikonomisete kai xrimata apo ta delivery

o andras mou leei oti to fagito prepei na sou aresei kai stin orasi opote prospathise na exei oraia xromata kai na to vlepoun euxarista. min tis pieseis giati tha exeis antitheta apotelesmata.

prospathise na ftiaxete kapoia mera (savvatokuriako isos) kapoio fagito mazi

na thumasai pos se auti tin ilikia de exoun anagki mono vitamines k proteines alla kai energeia idatanthrakes dld pou tha tin paroun apo tin patata kai ta makaronia.

epeita piramatisou me fagita pou tha mporoun na ta paixoun me ta xeria, opos ta makaronia pou den einai spageti alla vides, sximatakia kofto kai lipa oste na min xreiazete na ta koveis.

einai apoluta logiko stin arxi na meiosoun tin posotita pou trone alla meta tha epanelthoun

epipleon exo paratirisei oti o dikos mou troei kalutera otan trome parea kai oxi monos. etsi prospathise na trote oli mazi i gia paradeigma esu oi mikres kai i giagia. allaxe tous kai ligo to programma an xreiastei.

tora gia ta frouta dokimase ta poio kalokairina se kommatakia, isos tous aresoun. alla kai etsi an den ta trone kata poio area apo froutokrema kai valta sto poturi me kalamaki os xumo. nomizo einai kalutero.

mi skas an den kanoun kathe mera mpanio kai min skas kai me tis douleies tou spitiou.

uDLqp1.png

καλημερα σε ολες.....αν και σημερα εδω βρεχει :(:(:(:(

σημερα θα φτιαξουμε φακες και θα τις βαλουμε να φανε μαζι μας. θα επιμεινω οπως και με το bebe φαγητο και να δουμε τι θα δουμε. καθε Σαββατο που παμε στους παππουδες τις βαζουμε κ τρωνε μαζι μας με τα καρεκλακια τους που δενουν πανω στις καρεκλες. τους βαζουμε στο πιατακι τους πατατες κ ντοματουλα κομματακια. τρωνε μονες τους με το πηρουνι, δεν μπορω να πω, αλλα δεν ειναι ποσοτητα. να αρκεστω στο τοσο λιγο που θα φανε μαζι μας? θα μεινουν πετσι και κοκκαλο. απλα τοσο καιρο ειχα τις μεριδες που ξεπαγωνα κ βασιζομουν σ'αυτο κ δεν τις πιεζα με το δικο μας φαγητο. τωρα θα κανω σαν να μην υπαρχει καβατζα κ να δουμε.

κι εγω ημουν τοσο αδυνατο που μου εβαζε η μανα μου 2 μπλουζες για να μην δειχνουν τα κοκκαλα που πεταγονταν στους ωμους. τωρα κι εγω διαιτα χρειαζομαι. γαι να καταλαβετε 10 χρονων πρωτοανοιξα ψυγειο για να φαω απο μονη μου.

αυτα τα παιδια χρειαζονται πιεση για να ξεκινησουν. αμα ξεχαστουν με dvd το τρωνε ολο, αλλα καποιες μερες περιμενουμε 5 λεπτα για την καθε μπουκια, κι ας ειναι αλεσμενη. τι να πεις? ειναι τυχεροι οσοι εχουν καλοφαγα παιδια!!

θυμαμαι τάιζα τον ανηψιο μου κ δεν προλαβαινα να δινω μπουκιες. ελεγε μαμ μαμ κ μουγκριζε. δεν προλαβαινα!!!!!

με τις δικες μου κανουμε τον σταυρο μας αμα ακουσουμε "μαμ"!

παντως μονο οι μαμαδες διδυμων μπορουν να καταλαβουν ακριβως τι περναμε! με οσες εχω συζητησει εχουν τον τρομο στα ματια τους ακομα κ τωρα που μεγαλωσαν...μου ελεγε καποια: υπομονη μεχρι να πανε 2,5χρ. κανε κουραγιο, θα περασει!

MCYlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...