Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερααααα!!νυσταζω!!!αλλαξε η ωρα και το παιδι μου εχτες κοιμηθηκε στις 10!την εβαλα απ τις 9, αλλα με κοιταγε με υφος: εισαι τρελη μαμα απ' τις 8 θα κοιμηθω?τελικα πηγαμε και κατσαμε στο σαλονι και χασκογελαγε η πονηροφατσα, φαγαμε και λιγο το(τοστ) και στις 10 νανι!(9 ομως με τη παλια ωρα!). Βλεπαμε Ντορα χτες το πρωι και επεσε η μποτα του μπουτς μεσα στο ποταμι και φωναζε η Ολγα: επεχε η μποτα του, επεχε η μποτα του πεθαναμε στα γελια, γιατι κοιμοντουσαν οι γονεις μου και ξυπνησαν και της φωναξε ο παππους να παει και παει ανοιγει δυνατα τη πορτα και φωναζει επεχε η μποτα του!χαχαχα!!μιλαει αρκετα αλλα οχι πολυ καθαρα και βιαζετε πολλες φορες να τα πει και δεν βγαινει νοημα, αλλα συναινοουμαστε!!

Naya καλυτερα δεν ειναι να τα κανετε 15 Ιουνιου π.χ.?Εγω θα προτιμουσα να περασουν και να περασουν και λιγες μερες απ τη γεννα παρα πριν τη γεννα με τη ψυχη στο στομα!

Της Ολγας θα τα κανουμε στο σχολειο με τα αλλα παιδακι μαζι αλλα μπορει να σβησουμε και κερακι στο σπιτι ετσι για το καλο, δεν εχω αποφασισει ακομα!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα φιλες

δεν σας εχω διαβασει

μπηκα να σας πω μονο κατι που εμαθα μολις τωρα

πηραν τηλ τον αγγελο απτην εταιρεια κ φευγει την πεμπτη το μονο που ξερω ειναι θα υπογραψει το μεσημερι την 4μηνη συμβαση (4στο πλοιο 2 εξω) δν ξερω ουτε λιμανι ουτε τιποτα

εχω χαρει φυσκα αλλα εχω παθει κ σοκ γιατι μας ειχαν πει πασχα κ αλλιως τα υπολογιζαμε

τ ρα φτιαχνει τα χαρτια της παραιτησης του κ μετα θα περασει απτην εταιρεια

ευχομαι να ειστε ολες καλα, με την πρωτη ευκαιρεια θα μπω

στειλτε μου κ σε μενα κ στον αγγελο την θετικη σας ενεργεια κ παρακαλατε μην με πιΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΛΑΜΜατα κ οι υστεριες

88M1p3.pngycQap3.png

Γεια σας!!!!

Χρονια πολλα για εχθες!!

Fairy σε χαιρομαι με τα γλεντια σου σε καθε γιορτη!!!Μπραβο σας, και του χρονου!

!!

για μας στο εξωτερικο ειναι πολυ σημαντικο να τα κραταμε αυτα, ειναι τα μονα πραγματα που μας κανουν να νιωθουμε Ελληνες :) απο του χρονου που θα αρχισει κ ελληνικο σχολειο θα πηγαινουμε κ σε σχολικες γιορτες κ θα λεμε ποιηματα χαχαχαχα

καλημερα φιλες

δεν σας εχω διαβασει

πηραν τηλ τον αγγελο απτην εταιρεια κ φευγει την πεμπτη το μονο που ξερω ειναι θα υπογραψει το μεσημερι την 4μηνη συμβαση (4στο πλοιο 2 εξω) δν ξερω ουτε λιμανι ουτε τιποτα

εχω χαρει φυσκα αλλα εχω παθει κ σοκ γιατι μας ειχαν πει πασχα κ αλλιως τα υπολογιζαμε

στειλτε μου κ σε μενα κ στον αγγελο την θετικη σας ενεργεια κ παρακαλατε μην με πιΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΛΑΜΜατα κ οι υστεριες

θετικη ενεργεια κ πολλες αγκαλιτσες!!!! σιγουρα ξεκιναει ενα νεο κεφαλαιο για εσας αλλα θα τα καταφερετε ειμαι σιγουρη!!

καλημερα φιλες

δεν σας εχω διαβασει

Ωραια Ριτακι μου!τελεια!!πολλη θετικη ενεργεια σου στελνω κ γω!!!φιλακια πολλα!!

rXrPp3.png

για μας στο εξωτερικο ειναι πολυ σημαντικο να τα κραταμε αυτα, ειναι τα μονα πραγματα που μας κανουν να νιωθουμε Ελληνες :) απο του χρονου που θα αρχισει κ ελληνικο σχολειο θα πηγαινουμε κ σε σχολικες γιορτες κ θα λεμε ποιηματα χαχαχαχα

Ετσι, να συνεχισετε να τιματε τις ελληνικες παραδοσεις!Πρεπει να κραταμε την αυθεντικοτητα και τα εθιμα μας, να μην τους αφησουμε να μας εξοντωσουν!

Naya περαστικα της μικρής σου για το χερακι της... Αυτο για την ευγενεια στους δημοσιους χωρους το χα νιωσει κι εγω στην εγκυμοσυνη τελευταια..Αναισθησια εχουν οι περισσοτεροι..:mad:

Ριτακι πολλη θετικη ενεργεια γαι το επιθυμητο αποτελεσμα+++++++++++++:P:p

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Που εξαφανιστήκατε καλέ όλες??

Andith για τα γενέθλια σκεφτηκα οτι καλυτερα με την κοιλια παρα με το νεογέννητο...

Ρίτα με το καλό! Μη στεναχωρεθείς πολύ .... κάθε αρχή και δύσκολη... Μακάρι να σας έρθουν όλα θετικά! Περιμένουμε νέα σας.

Sue το χέρι της ευτυχώς το ξέχασε αμέσως. Λίγο το είπε την άλλη μέρα στη γιαγια της κι αυτό ήταν.

Εγώ χθες επιτέλους πέτυχα μια μέρα που να νιώθω κάπως καλύτερα και να είναι και η μικρή ευδιάθετη και ξεπατώθηκα σε δουλειές και μαγείρεμα για να είμαι σήμερα λίγο χαλαρή. Αχ με δόσεις τα κάνω όλα :tongue::tongue:

Θένα μου που είσαι????

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Κοριτσάκια μου καλημέρα!

Δεν προλαβαίνω τελευταία να γράψω αλλά σας διαβάζω καθημερινά.

Naya περαστικά και από εμένα στη μικρή σου!!

Ριτάκι μου εύχομαι τα καλύτερα για το νέο σας ξεκίνημα, έχεις όλη μου τη θετική ενέργεια !!!

Όσο για το πουλάκι… και εμάς ο γιατρός μας έχει πει να μη το κατεβάσουμε, το ανοίγουμε όσο πάει μόνο του. (Ο γιατρός μας το τσεκάρει βέβαια κάθε φορά που πηγαίνουμε ). Έχω διαβάσει πως μέχρι τα 4-5 (δεν θυμάμαι καλά) ανοίγει μόνο του, αν όχι τότε ανησυχείς.

Πασχαλίτσα μη σε νοιάζει που κάθετε με τα ρούχα στο γιογιό, είναι καλό που κάθετε, έχετε κάνει το πρώτο βήμα και είναι μια σπουδαία αρχή !!!

Με το γιογιό εμείς τα πάμε πολύ καλά! Κάνει τσισάκια αρκετές φορές μέσα στη μέρα στο γιογιό και το χρησιμοποιούμε στάνταρ το πρωί που ξυπνάει και το βράδυ πριν κοιμηθεί. Τα κακάκια του τα λέει πριν τα κάνει άλλα δεν θέλει ακόμη να κάτσει στο γιογιό για να τα σερβίρει!!! (χαχαχα)

Επίσης το καμάρι μου με έχει εντυπωσιάσει με την εξέλιξή του στην ομιλία. Μετράει και μέχρι το 10 πια χωρίς να χάνει κανένα νούμερο (ανεβαίνει όρθιος στον καναπέ και τα λέει λες και βγάζει λόγο –περιμένει και το χειροκρότημα για να κατέβει – έχει πολύ πλάκα, είναι μεγάλο νούμερο!!!)

ΒΡΗΚΑ!!! και το βιβλίο που σας έλεγα για την εκμάθηση:

Όχι πια πάνες! της Katie Warren από τις εκδόσεις Διόπτρα (για την ελληνική γλώσσα)

Τίτλος Πρωτοτύπου: Potty training your baby, από Square One Publishers (για τις ξενόγλωσσες μαμάδες μας)

Ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο

Φιλάκια πολλά!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα κ απο μενα!

εφυγε εχτες το πρωι ο αγγελος , δεν μπορω να σας περιγραψω πως ειμαι . κ ενταξει τα πρωινα ειχα συνηθισει να λειπει, αλλα το βραδυνο ειναι τρομερα δυσκολο. δεν μπορω να χειριστω κ τον γιωργο που ολο τον ζηταει.μιλησαμε κ εχει φτασει σιγκαπουρη ,λογικα τωρα θα οπου ναναι θα μπαινει κ στο πλοιο .

naya περαστικα στην ομορφια σου κ σιδερενια.πως καταλαβατε οτι της βγηκε το χερακι?εκλαιγε η ειχε κ καποιο αλλο συμπτωμα?

φιλαρες σε ολες!

κ σας ευχαριστω !

88M1p3.pngycQap3.png

kalimera apo Londino!

eftasa exthes polu arga to vradu kai talaiporithika ligaki me ola auta pou kouvalousa! telospnon

ritaki polu thetiki energeia kai ola na sas pane kala.

sophia o mikros einai asteraki

naya kouragio! ligo emeino

fairy les na kano etsi kai go se merika xronia? makari na kanoume parees giati stin athina to piti mas itan sunexeia gemato apo kosmo mexri pou arxisame na feugoume pros ta exo.

loipon to spiti einai polu kalo alla exei ena karo pragmata tou idioktiti kai den xero ti na kano me auto to thema. aisthanomai ligo sa filoxenoumeni kai de mou polu aresei. afiste pou molis erthei ogiokarinis mou tha to kanei kalokairino

a! pleon exoume kai onoma mias kai igame epitelous sto lixiarxeio giati den paei llo me auto to avaptisto pou to fonazoun edo se oles tis ipiresies.

apo to proigoumeno sk eixame metakomisei kai stin athina. kapoia pragmata sti mana mou kapoia stin adefi mou kai ta perissotera stin pehera mou opou kai menoume otan tha eimaste kato. ekei einai tora kai oi andres mou alla tha erthoun suntoma.

kala to paidi to exoume trelanei me oles autes tis allages. prin merikes meres kai afou eixame idi arxisei na menoume stin pethera mou pigame sto spiti mas na mazepsoume kapoia akoma pragmata kai molis mpikame sto parking koitaei guro guro kai leei: "pou eima?"

uDLqp1.png

ριτακι κ νατασσα σας στελνω τις θερμοτερες ευχες μου στις καινουριες σας ζωες!!! ολα θα πανε καλα να μην στεναχωριεστε!!! σας σκεφτομαι καθημερινα!!!!

ριτακι μην σταματησεις να μιλας του μικρου σου για τον μπαμπα του!!! τους μηνες που θα λειπει θα σε χρειαζεται διπλα κ ειναι καλο που δεν δουλευεις...να μην σε στεναχωρει που τον αναζητα, ειναι καλο, σημαινει πως καταλαβαινει τι σημαινει μπαμπας κ τον θελει ;) κουραγιο κοριτσι μου κ θα δεις θα βρειτε τους ρυθμους σας σιγα σιγα

νατασακι καλωσορισες στο νησι :) με το καλο να βολευτεις, μην αχγωνεσαι ολα θα γινουν σιγα σιγα κ οτι χρειαζεσαι να το λες στο σπιτονοικοκυρη σου, ειμαι σιγουρη θα σε βοηθησει να βρειτε λυση με ολα αυτα τα πραγματα.

με το καλο να ερθει ο αντρας σου κ το μικρακι σου....εαν μπορω να βοηθησω σε κατι να μου πεις!!! δεν ειμαστε μακρια χεχε

πολλα φιλια

Διαφημίσεις

suedaki κι εγω θα σου ελεγα το ιδιο..καλυτερα με το μωρο στην κοιλια τα γενεθλια...τι παθατε με το χερακι...ευτυχως που ολα καλα τωρα...

sophia μπραβο στον μικρο σου!!! εμενα τωρα μετραει και γρηγορα και εχει πολυ πλακα...

νατασσουλα κουραγιο κοριτσακι μου!!!

αφου κανατε την αρχη ολα καλα θα πανε....με το καλο να υποδεχθεις τους αντρες σου! σε θαυμαζω κι εσενα και το ριτακι και την fairy!!!

ριτα κοριτσακι μου το πρωτο ταξιδι σιγουρα θα ειναι δυσκολο για ολους...βοηθεια εχεις απο μαμα..πεθερα???

με το καλο να μπαρκαρει και φιλια στον Γιωργακη σας!!!

φιλια και στις υπολοιπες...

douar + marsolan + thenaki μην χανεστε!!!:tongue:

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Καλημερα κοριτσια!

Ριτακι σου ευχομαι να εισαι δυνατη!Φανταζομαι οτι ειναι πολύ δύσκολο ειδικά τώρα στην αρχη, με τον καιρο ομως θα συνηθίσετε κι εσυ και ο μικρός...κρίμα μενουμε και μακρια να σου εκανα κι εγω παρεα τωρα που δεν δουλευω..Συμφωνω με τη fairy θα κανει καλο στο παιδι να του μιλας για τον μπαμπα και να του εξηγεις ηρεμα που ειναι και τι κανει...Καλα ταξιδια να χει ο αγγελος σου!Κι εμεις ειμαστε εδω....!!

Νατασσα και σε σενα καλη δυναμη κοριτσι μου!Καλη αρχη στη νεα σας ζωή, με το καλο να ερθουν και οι αντρες σου και να βρειτε την ηρεμια σας και τους ρυθμους σας με τον καιρο...

Sοphia μπραβο σας με το γιογιο!τα πατε μια χαρα...εμεις ακομη δεν το εχουμε γεμισει με τιποτα, καθομαστε λιγο αλλα τιποτα.τουλαχιστον να συνηθιζει...

pasxalitsa μου μαλλον μπερδευτηκες και αντι για τη naya ανεφερες το ονομα μου στο post σου..;)

Να σας πω κι εγω τον (σωματικο) πονο μου?Με ποναααααααααει η μεση μου...Εχω βαρεθει να κουτσαινω εδω και πανω απο ενα χρονο...Με ειχε πιασει στην πρωτη εγκυμοσυνη αλλα αφου γεννησα μου περασε.Στη δευτερη εγκ/νη που ταν στο καπακι βεβαια, αρχισε απο τον 3ο μηνα να ποναει και πανε 8 μηνες που γεννησα και ακομη πονααει!!Ειδικα καθε πρωι που ξυπναω θελει μια ωρα τουλαχιστον να περασει λιγο και φυσικα με καποιες κινησεις όλο αχ και ουχ ειμαι...Με ποναει και η πλατη απο τα σκυψιματα ολη την ωρα με τα μωρα και καθε μεσημερι και βραδυ αφου τα βαλω για υπνο ειμαι ενα πτωμα...φυσικα το μεσημερι δεν κοιμαμαι ποτε, απλα ξεκουραζομαι κανα τεταρτο γιατι συνεχιζω με τις δουλειες αφου τοτε μπορω να κατι παραπανω που κοιμουνται.. Ξερω οτι πρεπει να χασω ακομη κιλα, απο τα εικοσι μου χουν μεινει 3-4 ακομη να χασω αλλα νομιζω οτι φταιει το κουβαλημα των παιδιων και το σκυψιμο.Στην πρωτη εγκυμοσυνη παλι ειχα παρει τοσα κιλα και τα χασα αλλα δεν ειχα αυτο το κακο με τη μεση..Παραλληλα αυτες τις μερες με ποναει ο λαιμος μου, εχω καταρροη και ξυπνησα με ενα κλειστο κοκκινο ματι - μαλλον μ επιασε η ανοιξη. Πρεπει να παω στο γιατρο το ξερω, να κανω διαιτα και γυμναστικη...

Αυτα, συγνωμη για το κατεβατο αλλα ξυπνησα με πολλες ενοχλησεις σημερα κι ηθελα καπου να ξεσπασω...

Σας ευχομαι καλο σαββατοκυριακο!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

nai suedaki δικιο εχεις...αλλα τετοια ωρα που εγραφα που μυαλο...:P

ασε μην λες για κιλα και προβληματα γιατι ποναει...

εχεις δοκιμασει να πας σε φυσικοθεραπευτη για την μεση?

εχει εναν πολυ καλο η ξαδερφη μου αν θες να στον δωσω...πηγε καποιες φορες και μετα εκανε μονη της καποιες ασκησεις σπιτι που της ειχε πει και ειδε μεγαλη διαφορα...κι αυτη με την εγκυμοσυνη το επαθε...

φιλια στις υπολοιπες!!!!!!!!!!!!!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

...Kαι για να αλλαξουμε διαθεση ηθελα να σας γραψω αυτα που νιωθω για τα παιδακια μου!!!Ειμαι πολυ ερωτευμενη και με τα δυο!!!Αυτο τον καιρο μου χει παρει τα μυαλα λιγο η μικρη που οποτε της τραγουδαω κουναει τα χερια κανοντας "κουπεπε" και κανει και παλαμακια! Ο Μαρινος δεν μου τα κανε σε αυτη την ηλικια και μου φαινεται κατι πρωτογνωρο γι αυτο εχω ενθουσιαστει!Ειναι μια γλυκα η μικρη!Την φιλαω συνεχεια στο λαιμο και τρελαινεται στα γελια και καθε φορα που με βλεπει στο κρεβατι της οταν ξυπναει αναβοκατεβαζει τα ποδια της απο χαρα! Να χει κι ενα παιδι αδυναμια στη μαμα γιατι ο μεγαλος εχει αδυναμια στον μπαμπα!Οταν ξυπναει τις περισσοτερες φορες μπαμπα φωναζει.Και δεν ειναι τοσο χαδιαρης, τραβιεται οταν τον φιλαω.Με τρελαινει ομως και θελω να τον ρουφηξω!!!

Ειναι μεγαλη ευτυχια τα παιδια!!!Χαλαλι και οι πονοι στη μεση και η κουραση.Και μου κανει καλο που ασχολουμαι μαζι τους τωρα που μεινα ανεργη.Θα χα φρικαρει διαφορετικα. ξεχνιεμαι μαζι τους και φυσικα τα ευχαριστιεμαι πολυ!Δεν θα ναι ξανα 8 και 22 μηνων.Θελω να ζω μαζι τους την καθε στιγμη!!

Ευχομαι σε ολες σας να χαιρεστε κι εσεις τα αστερακια σας και να σας γεμιζουν ευτυχια!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

nai suedaki δικιο εχεις...αλλα τετοια ωρα που εγραφα που μυαλο...:P

ασε μην λες για κιλα και προβληματα γιατι ποναει...

εχεις δοκιμασει να πας σε φυσικοθεραπευτη για την μεση?

εχει εναν πολυ καλο η ξαδερφη μου αν θες να στον δωσω...πηγε καποιες φορες και μετα εκανε μονη της καποιες ασκησεις σπιτι που της ειχε πει και ειδε μεγαλη διαφορα...κι αυτη με την εγκυμοσυνη το επαθε...

φιλια στις υπολοιπες!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα πασχαλιτσα!Λες να παω σε φυσκοθεραπευτη?Στειλε μου το τηλ αν μπορεις, μπορει να παω..

Εχεις κι εσυ ακομη θεματα υγειας που ειχες?Καλη δυναμη, ευχομαι να τα ξεπερασεις καποια στιγμη...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...