Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια καλη εβδομαδα

βλεπω ξεκινησατε εκπαιδευση πανας εεε , εγω σκεφτομαι απο μαιο να την ξεκινησω που θα βγαλω τα χαλια .αν και απο οτι βλεπω δεν ειναι ετοιμη ακομα , κανει κακακια και μενει με αυτα χωρις να πει τιποτα..

Το παζλ πολυ ωραιο ..

απο τζαμπο??

fairy baby τα περισσοτερα παζλ τα εχω παρει απο μουστακα...απλα οι φωτογραφιες που εβαλα ειναι απο εξωτερικο...

καλημερα!!!

πως πατε? ζηλεψα κι εγω και εβγαλα παλι το γιογιο αλλα προς το παρον καθεται με τα ρουχα...:D

λογικα θελουμε πανα βρακακι για πιο ευκολα ε???

εχετε αγορασει κανενα βιβλιαρακι?

προχθες εκανε προταση κοριτσια και εχουμε τρελαθει!!!!

εχει λυθει τελειως η γλωσσα του και ειναι φοβερο:P

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Καλωσήρθες Sue! Πολύ τρέξιμο με τα 2 ζουζουνια ε? Αχ τι μας περιμένει.

Ρίτα όλες τις ευχές και τη θετική ενέργεια του κόσμου, να σας έρθουν όλα όπως τα θέλετε! Από τη δουλεια κανονικά σταματάω 10/4 αλλά αν μπορώ θα κατσω 1-2 βδομαδες παραπανω για να τις παρω μετα που νομιζω θα το χρειάζομαι περισσότερο...

Νατάσα κι εγώ το έχω χάσει το επεισόδιο με την επέμβαση. Τι πάθατε??

Εμεις ειχαμε λιγο αδικο τρεξιμο αυτη τη βδομάδα γιατί σε εξετάσεις ούρων μου εβγαλαν οπως είπαν απο το μικροβιολογικο "λιγο υψηλές τιμές", και όταν ρώτησα πόσο λίγο μου λέει ... 1000 με όριο το 30!!! Όποιος σχετικος άνθρωπος το ακουσε αυτο μου έλεγε θα επρεπε να ησουν στο νοσοκομειο σε κώμα....

Τεσπα, ο γιατρος μου ηταν πολυ χαλαρος, το θεώρησε λάθος εξαρχής και μου ειπε φυσικα να τις επαναλαβω και οντως την επομενη μερα και σε ουρα και σε αιμα βγηκε μια χαρα το ζάχαρο. Τι να πω, ισα για να τρεχω να βρισκω μικροβιολογικο κοντα στη δουλεια, να χανω ωρες αποτο γραφειο και να τις αναπληρώνω μετα κτλ κτλ...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Καλημέρα κορίτσια!

andith μου συγχαρητήρια!Άντε πάρε τώρα το αμάξι σου κι έλα ένα ταξιδάκι στη Θεσσαλονίκη να σε δούμε!χαχαχα:D

rita__ki μου όόόόόόλη μας τη θετική ενέργεια! Όλα καλά να πάνε και ακόμα καλύτερα από το καλά!

fairymummy διάβασα τις σκέψεις και τις ετοιμασίες για το Πάσχα και συνειδητοποίησα ότι είναι το πρώτο Πάσχα που δεν έχουμε να σκεφτούμε "θα κατέβουμε" "θα ανέβουν οι δικοί μας" κτλ. Τα Χριστούγεννα βλέπεις με όλα τα προβλήματα και τις αρρώστιες που μας βρήκαν δεν προλάβαμε να το σκεφτούμε!Πολύ περίεργη αίσθηση τελικά...

natasa133 μου ένα "ντου" έμεινε , το πιο ζόρικο βέβαια αλλά θα περάσει κι αυτό...Για το παιδί πήρατε δεύτερη γνώμη?Συγνώμη , αλλά εγώ με τους γιατρούς είμαι πάρα πολύ επιφυλακτική πλέον!Καλό κουράγιο κοπέλα μου!Και για σένα όόόόλη μας η θετική ενέργεια!

sophia18 κι εμείς φάσεις περνάμε όπως εσείς με το γιογιό(πότε τα καταφέρνουμε και πότε πότε δεν θέλει καν να καθίσει), δεν την πιέζω κι εγώ. όποτε είναι έτοιμα ...

sue μου κι εγώ που είμαι προσωρινά πάλι σπίτι με άδεια νιώθω ότι το πακέτο επιτυχίας που περιέγραψες παραείναι δύσκολο και πολλές φορές λέω καλύτερα στη δουλειά, αλλά από την άλλη όσο πλησιάζει η ώρα που θα ξαναγυρίσω αγχώνομαι και μελαγχολώ κιόλας...΄Δεν ξέρω τι θέλω, λες να έχω λαλήσει?

Thena κοίτα όχι επειδή τους έχεις τρελάνει όλους εκεί στη νέα σου δουλειά να μας ξεχάσεις...!χαχαχα Ελπίζω να είσαι και εσύ και τα μπουμπούκια σου καλύτερα!

Naya μου εμείς είμαστε εδώ και μια βδομάδα τουλάχιστον καλά.Φτου φτου μην το ματιάσουμε...Τώρα που άνοιξε κι ο καιρός να τηλεφωνηθούμε και να πούμε και τα άλλα κορίτσια και να βρεθούμε!;)

pasxalitsa v κι εμείς με παρόμοια παζλ παίζουμε , να μη σου πω τα ίδια!!!

eleni1977 μου από εδώ και πέρα να είστε καλά κι όχι άλλες αρρώστιες σας εύχομαι.Να απολαύσεις και εσύ την δεύτερη εγκυμοσύνη σου λίγο βρε παιδί μου!Θετική ενέργεια λοιπόν και σε εσάς !!!!!!!!!!!!

Εμείς λέμε ότι είμαστε καλύτερα.Δεν έχουμε ξεμπερδέψει ακόμα (η μεσαία μου πρέπει να κάνει επανέλεγχο να δούμε αν έπεσαν οι δείκτες στο αίμα, εγώ πρέπει πρώτα να κάνω τα αλλεργικά τεστ για να μπορώ μετά να ασχοληθώ και με την παρακέντηση και την ιγμορίτιδα). Πάντως τελειώσαμε με τα φάρμακα και αισθανόμαστε περίφημα!Βγαίνουμε και έξω , βολτάρουμε και είμαστε τρισευτυχισμένοι!!!:wink:

Πολλά πολλά φιλάκια σε όλα τα μαγιόπαιδα!!!!!!

καλημερα καλημερα καλημερα!

παει κ αυτη η βδομαδα !

ο καιρος μου εχει φτιαξει την διαθεση γιατι παιρνω τον γιωργη μου κ κανω βολτες.κλεισαν ομως την παιδικη χαρα στην γειτονια μας γιατι καποιοι ανεγκεφαλοι την κατεστρεψαν κ ο δημος εβαλε λουκετο.ευχομαι ν ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ γιατι κοντα δεν εχουμε αλλη

3xmama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαιρομαι που επιτελους γραφεις!τελος κ με τα φαρμακα κ ξουτ μακρυα ολα τα ασχημα κ τα στεναχωρα

naya συνχωρα με αλλα γελασα με το λαθος του μικροβιολογικου .ολα να σου πανε καλα κοπελαρα μου κ προσπαθησε να μην κουραζεσαι οσο φινεται

ελενακι φιλακια στον νικολα κ στην κοιλιτσα σου , κοντευεις κ συ !!!!!!!

νατασουλι πες νεα απτον νικ

88M1p3.pngycQap3.png

μπραβο στον γ. της πασχαλιτσας που εκανε προταση ! εμας μεχρι 3 λεξεις μαζεμενες λεει . πχ σε μια φωτο λεει "κοιτα παππους ειναι" κ εχουν μια φωνουλα τα ατιμα σε κανουν λιωμα!!!!!!

η παιδιατρος μας ειπε οτι το χαρακτηριστικο της ηλικιας τους ειναι να λενε 2 λεξεις μαζι .

εμβολιο εχουμε ξανα πριν γεννηθει το αδελφακι , ενα επαναληπτικο αλλα μας ειπε μετα τα γενεθλια του να τον παω να του κατεβασει εντελως το πουλακι . τωρα το κατεβαζουμε μεχρι εκει που παει οχι παραπανω (δεν μας αφηνει κιολας)μετα τι θα του κανει δηλ?????

εσας σας εχουν πει τιποτα τετοιο ???

88M1p3.pngycQap3.png

μπραβο στον γ. της πασχαλιτσας που εκανε προταση ! εμας μεχρι 3 λεξεις μαζεμενες λεει . πχ σε μια φωτο λεει "κοιτα παππους ειναι" κ εχουν μια φωνουλα τα ατιμα σε κανουν λιωμα!!!!!!

η παιδιατρος μας ειπε οτι το χαρακτηριστικο της ηλικιας τους ειναι να λενε 2 λεξεις μαζι .

εμβολιο εχουμε ξανα πριν γεννηθει το αδελφακι , ενα επαναληπτικο αλλα μας ειπε μετα τα γενεθλια του να τον παω να του κατεβασει εντελως το πουλακι . τωρα το κατεβαζουμε μεχρι εκει που παει οχι παραπανω (δεν μας αφηνει κιολας)μετα τι θα του κανει δηλ?????

εσας σας εχουν πει τιποτα τετοιο ???

βρε ριτακι σας εχει πει οτι εχει προβλημα??? κι εμας μας εχει πει στο μπανιο να του κανουμε μασαζ αλλα τελευταια φορα που τον ειδε ηταν οκ...

θα παμε κι εμεις πριν τα γενεθλια για εμβολιο...

εχετε σκεφτει θεμα για το φετινο παρτυ κοριτσια?

εχω πολλα στο μυαλο μου αλλα οχι διαθεση κι ετσι μαλλον στα βασικα θα καταληξω...για θεμα θελει ο μπαμπας μας τα cars και λεω να μην του χαλασω χατηρι...εγω σκεφτομαι να φτιαξω την τουρτα της γιορτης του και να την διακοσμησω οπως μου αρεσει...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

εδω στην Αγγλια κ στις περισσοτερες χωρες εχει καταργηθει αυτο το πραγμα εμ το πουλακι...κ ξερω κ στην ελλαδα πλεον υπαρχουν γιατροι που δεντ ο κατεβαζουν....κ ο αντρας μου λεει να το αφησω ησυχο αχαχαχαχα

ερευνηστε το καλα ;)

Καλησπερα!τι κανετε??

Νατασουλα που εισαι??

Για τα πουλακια εγω δεν μπορω να σας βοηθησω!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Πασχαλιτσα εγω λεω να της κανω μινυ και μικυ που της αρεσουν και φωναζει μινυυυυυ!!χαχα!αλλα βασικα οταν θα παω για τη τουρτα θα τη παρω μαζι να διαλεξει μονη της τι θελει,δοκιμαζεις κιολας τι γεμιση θελεις μια χαρα!θα την βαλω να δοκιμασει κιολας(να δουμε τι θα βγει στο τελος!)

Νυστααααζω!!παω για υπνο!!

Καληνυχτα!

rXrPp3.png

Γεια σας!!!!

Χρονια πολλα για εχθες!!

Fairy σε χαιρομαι με τα γλεντια σου σε καθε γιορτη!!!Μπραβο σας, και του χρονου!

Εμεις πηγαμε Τριπολη, στις αδερφες μας (μενουν εκει οι 2 κουνιαδες μου και η αδερφη μου) και περασαμε πολυ ωραια.Βρηκα ευκαιρια και μας κρατησαν τα μωρα και βγηκαμε και για φαγητο σε λαικο-ρεμπεταδικο, που χα να το κανω 2-3 χρονια τωρα...Και τα παιδακια μου ευχαριστηθηκαν βολτα και παιχνιδι!

Για το πουλακι του μικρου, τελευταια μου χε πει να του βαλω μια αλοιφη για να ανοιξει λιγο ακομη.Αλλα πριν απο αυτο δεν ειχε ασχοληθει ιδιαιτερα ο παιδιατρος, ουτε κι εγω..Παντως ανοιγει αρκετα το πετσακι.

Για γενεθλια δεν ξερω αν κανω με κοσμο φετος γιατι ηδη σκεφτομαι τα εξοδα, ειδικα επειδη Ιουνιο κανει γαμο-βαφτιση η σδερφη μου και Ιουλιο μαλλον θα κανω βαφτιση της μπεμπας...Θα δουμε.Παντως μου φαινεται απιστευτο οτι κλεινουν τα 2 σε λιγο τα αστερια μας!!!!Μεγαλη χαρα!!!

Καλημερα και καλη εβδομαδα!!!!!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Καλημέρααα!!!

Πάει κι αυτο το σ/κ! Πρωτο για φέτος στο κτήμα και έπεσε τρελό ξεσάλωμα (και κούραση φυσικά). Βοήθησε και ο καιρός και ήταν απόλαυση η Φωτεινή σε ανοιχτοσιά και γρασίδια!

Ειχαμε βέβαια και τα παρατράγουδα μας, σε ένα ατσουμπαλο πέσιμο που έκανε ζόρισε αρκετά το χέρι της και τελικά χρειάστηκε να παμε νοσοκομειο οταν γυρίσαμε γιατι οπως αποδειχτηκε ειχε βγαλει τον αγκωνα της. Μας το ειχε αναφερει και παλιοτερα ο παιδιατρος ως συχνο και οχι σοβαρο για την ηλικια αυτη οποτε δεν πολυτρομάξαμε.

Θα κανω βέβαια και τα σχολια μου για τους υπεροχους συνανθρωπους και συμπολίτες μας γιατι αλλιως θα σκάσω. Στο νοσοκομείο ετυτυχως ειχε μικρη ουρα (4-5 περιστατικά) αλλά δεν ειχε βεβαια χαρτακια ή καποια αλλη οργάνωση οπότε έπρεπε να περιμένουμε στην ουρά. Μόλις πηγαμε λοιπον, (και μαλλον απο το αγχος) τον επιασε τον καλο μου να θελει οπωσδηποτε και επειγοντως να κατουρησει και εφυγε να βρει τουαλέτα. Και ημουν λοιπον εγω με την κοιλάρα και το δίχρονο αγκαλια και ενας ανθρωπος δε φιλοτιμηθηκε να μου πει να κατσω.... Δε ζητησα κιολας βέβαια, αλλά πραγματικά όταν το σκεφτομαι εκ των υστέρων (γιατι εκεινη τη στιγμη άλλα είχα στο νου μου) μου φαίνεται τραγικό και απαράδεκτο (όχι οτι δεν το έχω ξαναζήσει αλλά κάθε φορά ειναι σοκαριστική).

Για τα γενεθλια θίξατε τώρα θέμα που πονάει.... Θέλουμε οπωσδηποτε να τα γιορτάσουμε αλλά ειναι 31/5 και εχω ΠΗΤ 5/6 με προγραμματισμενη καισαρικη μαλλον γυρω στις 25/5... Και φυσικα υπαρχει παντα και το ενδεχομενο του απροοπτου αναλογα με το τι θα αποφασίσει ο μπέμπης...

Για πειτε λοιπον καμια ιδεα! Εγώ λέω να τα γιορτάσουμε κανονικα γυρω στις 19 που ειναι Σάββατο αλλά μου φαίνετια πολύ μακριά από τα πραγματικά της γενέθλια....

Άλλη μια επιλογή είναι να το κανουμε 26 και να αφησουμε την γέννα για 28 που ειναι και Δευτερα αλλά δεν ξερω και τι θα πει ο γιατρός... ΟΥΦ!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...