Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμας δεν μας πολυαρέσουν τα παζλ. του έχω πάρει διάφορα και σαν αυτά αλλά και τα άλλα τα κανονικά αλλά δεν του αρέσουν. ακόμα δεν το έχουμε βρει με τα παιχνίδια.

Κορίτσια έχω αρχίσει και αγχώνομαι! έχουν μείνει μονο 10 μέρες και ακόμα δεν έχω κανει τπτ!

Την Τετάρτη έχουμε RV με ουρολόγο για την υδροκήλη μας και ο μπαμπάς μας έχει αγχωθεί. εγώ όχι τόσο (δεν ξέρω γιατι)

Παρασκευή πήγαμε παιδιατρο για εμβόλιο (έκανε ένα πρίξημο-φλεγμονη αφήστε τα) 10500γρ και 87cm. αν και εγώ νομίζω πως είναι ποιο χοντρούλης. η γιατρός δεν έχει ηλεκτρονική ζυγαριά. Εσάς πως τα ζυγίζουν?

κατα τα άλλα είμαστε καλά!

pasxalitsa με τον αποθηλασμό δεν ξέρω τι να σου πω. πίνουμε λίγο φρέσκο γαλατακι είτε στο ποτήρι είτε σε μπιμπερό αλλά το βράδυ θέλουμε βυζι. να δω τι θα γίνει τώρα που θα φύγω. θα μείνει 5 μέρες μακριά μου. Θέλω να πιστευω πως δεν θα θέλει μετά. αλλά φοβάμαι πως μπορει να με δει μετά από 5 μέρες και να θέλει πάλι στήθος. να δούμε!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια καλημέρα,

Έπεσε λίγο δουλίτσα και δεν προλάβαινα να μπω, και σήμερα λίγο βιαστικά θα σας τα πω.

Του Πανορμίτη του αρέσουν τα παζλ, μέχρι στιγμής όμως φτιάχνει αυτά με το ένα κομματάκι (σαν αυτά της φωτογραφίας παρακάτω) , του πήρα και ένα με πολλά κομμάτια αλλά δεν τα κατάφερε και το αφήσαμε λίγο στην άκρη για λίγο αργότερα.

* Την προηγούμενη εβδομάδα του πήρα ένα παιχνίδι με κάρτες που πρέπει να συνδυάζει εικόνες (τη βροχή με την ομπρέλα, τον ινδιάνο με τη σκηνή, κλπ) και του αρέσει πάρα πολύ, τα βρίσκει σχεδόν όλα. Το κουτάκι έγραφε πως είναι για παιδάκια από 4 χρονών και πάνω αλλά πίστευα πως θα τα κατάφερνε και το πήρα. (συνήθως δεν του παίρνω παιχνίδια που απευθύνονται σε μεγαλύτερα παιδιά, για να μην απογοητεύετε), είχε και άλλα με τα αντίθετα για παράδειγμα αλλά αυτά σίγουρα είναι για μεγαλύτερα παιδιά.

Όσο για το πρωινό ο Πανορμίτης τρώει αυγό μέρα παρά μέρα ή λίγο κέικ κανένα κουλουράκι όταν δεν έχει αυγό και καθημερινά φρουτόκρεμα (εκτός από μπανάνα τα άλλα φρούτα μου τα λέει ξινά και δεν τα τρώει), πιστεύω πως τώρα που θα βγουν τα καλοκαιρινά φρούτα θα τα συνηθίσει πιο εύκολα, μιας και είναι πιο γλυκά για να την κόψουμε τη κρέμα (αν και δεν με πειράζει, αν θέλει να τρώει τα φρούτα του σε κρεμά ας τα τρώει σε κρέμα, αρκεί να τρώει φρούτα).

*** Το αστέρι μου 2 βράδια τώρα μου ζητάει να κάνει τσισάκια στο γιογιό πριν πάει για ύπνο το βράδυ. Χθες έκανε και κακάκια (αν και δεν τα έκανε μέσα στο γιογιό, αλλά όρθιος δίπλα από το γιογιό), τα βάλαμε μέσα στο γιογιό χειροκροτήσαμε και είπαμε πολλά μπράβο που έκανε κακά χωρίς την πάνα του, και του είπα την επόμενη φορά θα τα κάνουμε στο γιογιό γιατί εκεί πρέπει να τα κάνουμε για να μπορούμε μετά να τα ρίχνουμε στη λεκάνη και να τραβάμε καζανάκι, που πολύ μας αρέσει. Σήμερα το πρωί σηκώθηκε στεγνός, δεν ήθελε να κάνει όμως τσισάκια στο γιογιό και έτσι τον άφησα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η αλήθεια είναι πως δεν ήθελα να ξεκινήσουμε τώρα αυτή την διαδικασία με τα το γιογιό, γιατί φοβάμαι να μην έχει πάλη καμιά άσχημη εμπειρία όπως την προηγούμενη φορά , μιας και ακόμη δεν τον έχω στείλει στο σταθμό και τον κρατάει η γιαγιά του που μου τα έκανε μαντάρα την προηγούμενη φορά. Δυστυχώς ή ευτυχώς όμως τα παιδάκια μας είναι αυτά που ορίζουν το πότε και όχι εμείς , μας βάζουν στο χορό και τι να κάνουμε θα χορέψουμε, και με μεγάλη μας χαρά φυσικά. Ελπίζω αύ τη φορά να τα πάμε καλύτερα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

σοφακι καλημερα κ πολλα μπραβο στον Πανορμιτη :)

εμενα απο την Παρασκευη δεν θελει να κατσει...το εχει ταχτοποιημενο το γιογιο του στην ακρη αχαχαχα

καλη εβδομαδα φιλες μου :)

καλησπερα φιλες! χανομαι αλλα μην φωναζετε ...τρεχω τρεχω τρεχω

ειμαστε ολοι καλα παντως

0pasxalitsa σαν το δευτερο παζλ εχουμε(με 2 κ με 4 κομματια) αλλα δεν εχει ασχοληθει ακομα, δεν του τα εχω βγαλει να πω την αληθεια

σοφακι συνχαρητρια στον γλυκα γιο σου !!!!!!!!!!

νατασσακι παλι τρεχαματα με γιατρους εχετε ? η παιδιατρος μας το ζυγιζει ακομα την ηλεκτρονικη ζυγαρια .αυρο κ μεις εχουμε παιδιατρο γα εμβολιο κ να δει το πουλακι του που κατι σαν σπυρι εχει βγαλει εσωτερικα κ μας λεει οτι ποναει .ευχομαι να μην εχουμε τρεχαματα Παναγια μου

καλε εμεις δεν εχουμε καν γιο-γιο αλλα σκεφτομαι απτο πασχα να αρχισουμε σιγα σιγα κ οτι ευχομαι να βοηθησει κ ο ιδιος

εκλεισα ραντεβου για την αυχενικη 5/4 θα την κανω κ ελπιζω ολα να ειναι καλα

σας φιλω γλυκα γλυκα ολες!

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜακια

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια καλη εβδομαδα

βλεπω ξεκινησατε εκπαιδευση πανας εεε , εγω σκεφτομαι απο μαιο να την ξεκινησω που θα βγαλω τα χαλια .αν και απο οτι βλεπω δεν ειναι ετοιμη ακομα , κανει κακακια και μενει με αυτα χωρις να πει τιποτα..

Το παζλ πολυ ωραιο ..

απο τζαμπο??

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Γεια σας μανουλες!!

Εμεις ειμαστε επιτελους καλα, μετα απο 6 μερες νοσηλειας καταληξαμε στο οτι μαλλον ηταν πολλες ιωσεις μαζεμενες( αν και η εξεταση για τοξοπλασμα βγηκε αμφιβολη και πρεπει να επαναληφθει σε 15 μερες, εγω τη εκανα και περιμενω αποτελεσματα)

Χασαμε 1 κιλο με ολη αυτη την ιστορια, αλλα τωρα εχει βαλθει να το παρει πισω, τρωει με μανια τα παντα, αφου και το γαλα που τον ετρεχα απο πισω τωρα το ζηταει μονος του.....

Καναμε και το ντοπλερ και ολα καλα με το σπορακι μας( σπορακι 2 κιλα πια.....)

Μπραβο στα παιδακια που προοδευουν στο θεμα τουαλετα, εμεις λεμε κακα την ωρα που ξεκιναει να τα κανει, δεν εχουμε ακομη προλαβει να παμε στο γιο-γιο, για τσισα οποτε τον βαζω κανει εστω και δυο σταγονες, αλλα δεν εχει πει ποτε θελω τωρα.

Παζλ με 2-4 κομματια δεν εχουμε, αλλα τα αλλα με τα ζωακια και τα αυτοκινητα τα φτιαχνει σχεδον μονος του(τωρα τελευταια τα εχει βαρεθει και δεν ασχολειται).

Θενακι περαστικα σας κοριτσακι μου σας εχουν τσακισει φετος οι αρρωστιες, αντε να φυγουν μαζι με τον παλιοκαιρο.....

Andith συγχαρητηρια για το διπλωμα.

Ριτακι με το καλο η αυχενικη σας.

Pasxalitsa και Νατασα πολυ μου αρεσει που θηλαζετε ακομη!!!!

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Καλημέρα κορίτσια!

Σας διάβασα αποσπασματικά και γρήγορα και δε θυμάμαι τίποτα :oops: Τρέχω με τη δουλειά αρκετα και στο σπίτι πλέον και τα πιο απλά μου φαίνονται βουνό..

Εκνευρίζομαι και στεναχωριέμαι κιολας λίγο που είμαι όλη μέρα κουρασμένη και από τη μια προσπαθώ να κάνω έστω τα βασικά, από την άλλη με πιάνουν πονάκια και πετρώματα και προσπαθώ να ξαπλώνω λίγο και γενικά είναι λίγο περίεργη η κατάσταση...

Φιλάκια σε όλες!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Γειαααα σας φιλες μου!

Επιτελους εχω νετ, θα μπαινω πιο συχνα πλεον.

Διαβαζα μια ωρα τωρα τα νεα σας...Τι κακο αυτο με τις αρρωστιες...Αντε να ρθει η ανοιξει να ηρεμησουμε λιγακι...Ευχομαι περαστικα σας και καλη αναρωση eleni, natassa,thena,3xmama,sophia ! Κι εμεις ημαστε γριπωμενοι οικογενειακως, τωρα εχουμε αναρρωσει, λιγες μιξες εχουμε μονο..

Χαιρομαι για τις φουσκωμενες κοιλιτσες που πανε καλα!Καλα αποτελεσματα ριτακι στην αυχενικη!Κουραγιο οι προχωρημενες eleni & naya, ειναι πιο δυσκολοι οι τελευταιοι μηνες με τοσο βαρος και τα ζουζουνια να θελουν κυνηγητο..

Πηραμε κι εμεις γιογιο προχθες γιατι λεει τα τσισα του οταν τα κανει, αλλα δεν το χρησιμοποιησαμε ακομη.Θα αρχισω αμεσα κι ελπιζω το καλοκαιρι να κοψουμε τις πανες.. Τα παζλ αυτα τα εχουμε κι εμεις και πολυ μας αρεσουν!Δεν μιλαει πολυ ακομη ο δικος μου, αλλα συνεννοουμαστε αψογα!Η αγαπημενη μας συνηθεια ομως τον τελευταιο μηνα ειναι τα παραμυθια,ειδικα το βραδυ για να κανουμε νανι!

Γενικα πολλη κουραση κοριτσια, ειδικα τωρα που ειμαι παλι σπιτι με τα παιδια (τερμα η δουλεια-φαλιρισε η εταιρια).Ο Μαρινος ειναι παρα πολυ ζωηρος και σκανταλιαρης,ολο βγαζει πραγματα στη μεση, σκαρφαλωνει παντου και δεν με ακουει...Η μπεμπα θα κατσει ησυχη καμια ωρα, μετα αρχιζει τις φωνες και θελει αγκαλιες και παιχνιδια, κι εγω γινομαι τρελη που δεν προλαβαινω να ειμαι η τελεια μανα-συζυγος-νοικοκυρα-μαγειρισσα!Απο τη μια χαιρομαι τα παιδακια μου, απο την αλλη μου λειπει η δουλεια και φυσικα τα λεφτα! Τελοσπαντων να ειμαστε καλα και βλεπουμε...

Φιλια πολλα!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Καλημέρα κορίτσια,

Sue χαίρομε που είσαι πάλη κοντά μας! Όσο για το οικονομικά οι περισσότεροι έχουμε θαματάκι πια και περιοριζόμαστε στα απαραίτητα. Δεν πειράζει! Αρκεί να έχουμε την υγεία μας και όλα τα άλλα θα τα παλέψουμε.

Εμείς με το γιογιό τα πάμε πολύ καλά. Σήμερα το πρωί ξύπνησε στεγνός έκανε τσισάκια στο γιογιό του, το βραδινό κατουριματάκι μας, πριν τον ύπνο, το έχουμε πια καθιερώσει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

fairymummy μου και ο δικός μου κατά καιρούς περνάει φάσεις, νομίζω πως περισσότερο το έχει βρει σαν παιχνίδι που για ένα διάστημα ασχολείται και μετά το βαριέται (κάθε φορά φυσικά τα πάει και λίγο καλύτερα).

Αν δεν πιάσουνε οι ζέστες να βγάλουμε τα χαλιά και μαζί μόνιμα την πάνα, δεν βλέπω προκοπή :rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

κ εγω μετα το πασχα που δεν θα εχω μαθηματα κ θα ειμαι πιο χαλαρη θα επιμεινω περισσοτερο :)

εμεις εδω δεν βγαζουμε χαλια :( εχουμε μοκετες κ τις εχουμε χειμωνα καλοκαιρι (ο θεος να το κανει αυτο καλοκαιρι αχαχαχα)

πολλα πολλα περαστικα στο ελενακι μας για τον νικολα της , μεγαλη ταλαιπωρια ελενη μου περασες κ συ κ αυτος. σιδερενιος κ καλη αναρρωση . συνχαρητηρια κ για τον υπερυχο κ για το αδελφακι που μεγαλωνει :tongue::tongue::tongue:

σοφακι κ παλι πολλα μπραβο κ σε σενα κ στον γλυκα σου που τα καταφερνει με το γιο-γιο.εχω διαβασει πως τα πισωγυρισματα δεν τον βοηθουν , οποτε βουρ τωρα που πηρατε φορα

sue μου μια χαρα ειμαι σιγουρη οτι τα καταφερνεις με τα δυο θαυματακια σου ! ανοιγει κ ο καιρος κ θα ειστε βολτες σε παρκα κτλ....οσο για το οικονομικο ολες στην ιδια φαση ειμαστε ειμαστε πιστεψε με.δοξα το Θεο να λεμε

naya ποτε σταματας την δουλεια ????? κ γω κομματια νιωθω γμτ μετα τις 9 κοιμαμαι ορθια

εχω νεοτερα απτον αγγελο κ την εταιρεια απλα για να μην το γκαντεμιασω (δεν εχει υπογραψει ακομα κιολας) δεν θα σας πω πολλα......... μονο οτι πλησιαζουμαι τον στοχο μας κ ευχομαι να εχουμε δυναμη να αντεξουμε .ευχαριστω για την θετικη σας ενεργεια........πιανει τοπο:tongue::tongue::tongue:

θενακι ΜΑΚΙΑ ΜΑΚΙΑ ελπιζω να μην ειστε παλι αρρωστοι

νατασσουλι που βρισκεσαι ? εχω λιγο μπερδευτει

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...