Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Περαστικά στα αρρωστούλια (μαμαδες κ παιδάκια).

Ρίτα τι γίνεσαι? πως τα πας?

naya εσύ?

φαιρούλα thanks για την πρόσκληση! Για το σύγκαμα κορίτσια και σπαθόλαδο ή βαλσαμέλαιο είναι πολύ καλό. Εμείς καναδυο φορές που κοκκίνισε λίγο (δεν έχει συγκαει ποτέ και δεν χρησημοποιούσαμε ποτέ προληπτικά κρέμα) του έβαλα και ήταν άμεσα τα αποτελεσματα. Η μανα μου λέει πως εγώ μωρό είμουν πολύ ευαίσθητη κ μόνο με αυτό ηρεμούσε το πωπουδάκι μου! αλλά και για το ελαιόλαδο το έχω ακούσει.

τελικά δεν αντέξαμε! τους έκλεισα να έρθουν 3 με 18 Απρίλη (μόνο 5 μερούλες θα είμαι μονη) όχι ότι είναι λίγο το 5 αλλα σκεφτόμουν πως ίσως είναι πολύ περισσότερο. Αχ να δω τι θα κάνω μετά. Στον παιδικο που είνια δίπλα στη δουλεια έχει waiting list ελπίζω από Ιούνιο να ανοίξει καμια θέση. Το κόστος βέβαια είναι τεράστειο περι τα 1000?!!!

Καλά είναι πολύ μανίκι η μετακόμιση! και όλο κάτι βγαίνει. τρέχω να αλλάξω παντού διευθυνση να καταργίσω τηλέφωνα κλπ. και παράλληλα να κλείσω εκκρεμμότητες της δουλειάς.

Α! ψάχνω και ένα πολύ φθηνό και πολύ ελαφρί καροτσάκι γιατι το σπίτι στο Λονδινο δεν εχει ανσανσερ και έχει μια μεταλική μικρή σκάλα οπότε θα πρέπει να ανεβάζω ξεχωριστά καρότσι κ παιδί. έχετε υπόψην σας κανενα ?

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α! ψάχνω και ένα πολύ φθηνό και πολύ ελαφρί καροτσάκι γιατι το σπίτι στο Λονδινο δεν εχει ανσανσερ και έχει μια μεταλική μικρή σκάλα οπότε θα πρέπει να ανεβάζω ξεχωριστά καρότσι κ παιδί. έχετε υπόψην σας κανενα ?

νατασακι ολα καλα να πανε κοριτσι :) καλα εκανες κ τους φερνεις πανω να περασεις τις γιορτες με την οικογενεια σου :) στειλε μου την διευθυνση σου οταν μπορεσεις

εμεις πηραμε καινουριο καροτσι για τους ιδιους λογους κ πηραμε το petite star ziaX. το εχα καταφχαριστηθει κ μπαινει κ σε μια τσαντα κ γινεται backpack ;) οτι πρεπει κ για ταξιδια!!!!

φιλια πολλα

natassaki δες και τα cossato...

στο δευτερο ελπιζω να καταφερω να παρω ενα...:cool:

τι κανετε οι υπολοιπες???

τα αρρωστα παιδακια??? απο ψυχολογια πως πατε?

εγω ειμαι καπως...θελω πολλα πραγματα και δεν κανω τιποτα...

να ρωτησω βρε κοριτσια τα φρουτα πως τους τα δινετε??? εγω τις περισσοτερες φορες τα αλεθω γιατι αλλιως δεν τρωει την ποσοτητα που θελω...τελευταια ομως δεν τρωει....

γενικα για πρωινο τι τους δινετε???

φιλια

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

εγω δεν του βαζω ορια στις ποσοτητες....δεν του εχω αλεσει τιποτα απο τον Αυγουστο, τρωει με μαχαιρι κ πιρουνι ολα κανονικα

για πρωινο τρωει διαφορα κ παντα οτι μου ζητησει εκεινος. ποτε βρωμη, ποτε τοστ, ποτε μελι με ψωμι η μαρμελαδα με ψωμι, καμια φορα κ τιποτα, η αλλες φορες κρουασαν που φτιαχνω....

εγω δεν του βαζω ορια στις ποσοτητες....δεν του εχω αλεσει τιποτα απο τον Αυγουστο, τρωει με μαχαιρι κ πιρουνι ολα κανονικα

για πρωινο τρωει διαφορα κ παντα οτι μου ζητησει εκεινος. ποτε βρωμη, ποτε τοστ, ποτε μελι με ψωμι η μαρμελαδα με ψωμι, καμια φορα κ τιποτα, η αλλες φορες κρουασαν που φτιαχνω....

pasxalitsa οτι λεει η fairy πανω κατω!για ποσοτητες ουτε εγω ανησυχω πλεον, οτι θελει, πρωινο οταν ξυπναει πινει λιγο γαλα και μετα τρωει τοστ,αυγο κλπ κλπ!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Πηρα το διπλωμα οδηγησης σημερα!!!ηταν η δευτερη φορα που εδινα και ειχα πιο πολυ αγχος απο τη πρωτη φορα!αλλα ολα οκ!!ειμαι μια οδηγος πλεον!!

Ριτα που εισαι???

Φιλακια!!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!

andith συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλες βολτες!

ερωτηση...με τα παζλ σε τι σταδιο βρισκεστε? εμενα φτιαχνει αυτα με τα 2 κομματια...λετε να του δωσω με περισσοτερα? εσεις το εχετε δοκιμασει?

οι υπολοιπες που ειστε???:tongue::tongue::tongue:

τα Μαγιόπαιδα

kαλημερα!

andith συνχαρητηρια για το διπλωμα!

κ γω ηταν να βγαλω τωρα το καλοκαιρι αλλα με την εγκυμοσυνη δεν γινεται ...... ποιος ξερει ποτε

ειμαστε καλα ολοι μας ...... σημερα κανονικα το προγραμμα εχει γενικη στο σπιτι αλλα βλεπω τον ηλιο κ τρελαινομαι για βολτα!μαλλον θα κανω κοπανα!:tongue:

εχτες ειχαμε κ γιατρο , ολα καλα η καρδουλα χτυπαει δυνατα δυνατα κ φαινται να εχει στεριωσει το σπορι . αρχες απριλιου εχω κ αυχενικη. πηρα κ το κιλακι μου αλλα τι να κανουμε μεστο προγραμμα ειναι .

ο αγγελος την τριτη εχει ραντεβου με την ναυτιλιακη κ θα του δωσουν ογικα προγραμμα για το ποτε θα φυγει (κυνηγαμε την 4μηνη συμβαση, 4μηνες καραβι 2 εξω) κ ευχομαστε τα καλυτερα

σας φιλω ! καλο σαβ/ακο σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!

θενακι που εισαιι??????

88M1p3.pngycQap3.png

Πασχαλιτσα εμένα του κάνανε δώρο ένα παζλ κ με βάζει να το φτιαχνω. Είναι πολυ μικρά όμως για κάτι τέτοιο :) τα παζλ είναι απο 3 κ πάνω :)

Γενικα πήγαινε με τους ρυθμούς του γιου σου. Αν πιστεύεις θα φτιάξει ένα παζλ κ θα καταλάβει τι εστι παζλ δωστου κ το υπόλοιπο. Εγω όπως είπα του το έχω available αλλα εγω του το φτιαχνω.

Ριτακι με το καλο η αυθεντική κ ο άγγελος να πάρει την 4μήνη σύμβαση

Καλο ΣΚ σε ολες

ευχαριστω fairy mou !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! στειλτε θετικη ενεργεια φιλες!!!!!!!!!!!

για το παζλ που λετε, εμεις εχουμε κατι ξυλινα κ αν κατσω μαζι του ασχολειται με επιτυχια μπορω να πω , αν ομως δεν ειμαι μαζι του βαριεται ενα ζωακι πχ στην σωστη θεση μετα κανει λαθος στο επομενο κ νευριαζει κ τα παραταει

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

γεια σασ κοριτσακια μου

ριτακι μου γλυκο σε σκεφτομαι καθημερινα....να προσεχεισ με τισ δουλειεσ τισ βαριεσ ιδικα τωρα ,κατσε να φυγει το τριμηνοκ μετα!

εμενα δεν ασχολητε με παζλ αν κ σημερα ειχα παει στα lidl κ ειχε ,ειπα να του παρω αλλα δεν τελικα.....εγρα φε απο 2 κ πανω κ ειχε μεσα 4 σχεδια απο 3-4 κομματια το καθενα.

εμεισ απο αρρωστιεσ ακομα κραταμε...πηγα χθεσ τη πνευμονολογο ..πηρα παλι αντιβιοση κ ειπνοεσ για 2 μηνεσ ,ειχα ακροαστικα:(

τα μικρα κ αυτα ολο αρρωστα ,απο αυτα κολλαω κ εγω σαν μικρο παιδι!!!

ανοιξε κ ο καιροσ ελπιζω απο δω κ περα να μην ξανα αρρωστισουμε.

με την δουλεια καλα,εμπλεξα κ γι αυτο χανοομαι ,δεν εχω ακομα σταθερεσ μερεσ κ με κουραζει αυτο.

αυτα τα λιγα φιλια σε ολεσ κ περαστικα στα αρωστουλικα.

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

thenaki περαστικα!!!

ριτα καλη επιτυχια..ευχομαι ολα να πανε καλα....

δηλαδη απ οτι καταλαβα κοριτσια ειναι στο παιδι...

εμεις φτιαχνουμε με μεγαλη χαρα αυτου του τυπου τα παζλ...εχουμε γυρω στα 8.μαλιστα εχουμε παρει και ενα με 2€ με την αλφαβητα απο τα jumbo και ειναι απο τα αγαπημενα του...(εχει και ο μουστακας καποια με πολλα κομματια...αν καποια ενδιαφερεται να της πω την μαρκα...)

senior-letters-puzzle-can-teach-baby-recognize-26-letters-letter-board-games-for-kids-alphabet-board.jpg

και ξεκινησε εδω και 2 εβδομαδες να φτιαχνει και αυτου του τυπου με 2 κομματια

galt-baby-pets-puzzle.jpg

σε οσα παιδακια αρεσουν τα παζλ δοκιμαστε τα κι εσεις...νομιζω με λιγη εξασκηση θα τα καταφερουν...

ευχαριστω για τις απαντησεις!!!!!!!!!!!!:P:p:p

καλο σκ

παρηγγειλα και το ποτηρακι και το περιμενω πως και πως να δω πως θα παει ο απογαλακτισμος...εχω πολλη αγωνια....

ps...νατασσακι καλα???

τα αρρωστα παιδακια και μανουλες??? ελπιζω να γινατε ολοι καλα!!!

τα Μαγιόπαιδα

Χαχα πραγματικά πρέπει να έχει καεί ο εγκέφαλος μου...εγω εννοούσα παζλ με εικόνες κ κομμάτια όχι αυτα. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι αυτα τα λένε παζλ χαχα

Τέτοια ασχολείται κ ο δικός μου :) κ τα φτιάχνει μια χαρα

Έχει 6 το καθένα

Το ένα είναι με τα πρώτα τρία γράμματα της αλφαβητας κ για κάθε γράμμα έχει ένα αντικείμενο που αρχίζει απο αυτο το γράμμα

Το άλλο είναι με το 123 κ για κάθε αριθμό ζωακια τόσα όσα ο αριθμός

Επίσης φτιάχνει τους κύβους που πρέπει να βρεις που μπαίνει το κάθε γράμμα η νούμερο

Αυτο σαν παζλ πρέπει να είναι ε;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...