Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστω για τις ευχες σας,

περαστικα στην κορη σου 3χμαμα, ελπιζω να ειναι ηδη τελειως καλα, και στην Ολγα μας......

Εμεις ειμαστε ακομη στο Παιδων, σημερα ανεβασε 3 φορες 38,6 και 38,8.

Σταματησαν οι διαρροιες αλλα καναμε ποιωδη ρινιτιδα και αρχισαμε παλι αντιβιωση.

Ξανακαναμε εξετασεις αιματος και δειχνουν βελτιωση(περιμενουμε να βγει η καλλιεργια κοπρανων και η εξεταση για λοιμωδη μονοπυρηνωση).

Ποτε θα τελειωσει αυτη η περιπετεια???

Αυριο ειναι η 5η μερα μεσα και φοβαμε μην αρπαξουμε τιποτα καινουριο.....

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

elenitsa γρήγορα περαστικά σας εύχομαι και καλό κουράγιο και σε σενα.

περαστικά σε όλα τα παιδακια. αντε να φύγουν πια αυτές οι ιώσεις!

εμεις ευτυχώς είμαστε καλά. έχει ανοίξει και η όρεξή του πολύ και όλο να φάω λέει.

καλά κάθε μέρα και καινούργιες λεξούλες-προτασούλες. θα με τρελάνει το μωρό μου!

φαιρυ το πάσχα μάλλον θα είμαι μόνη επάνω (Ελληνικό κ Αγγλικό\0 μιας και θα φύγω 29/3. Τα εισητήρια είναι πολύ ακριβά για να έρθουν για λίγες μόνο μέρες. Αν τελικά είμαι μόνη μπορέι να κάνω καμια βόλτα προς τα εκεί αν δεν έχω πάθει καταθληψη μέχρι τότε χωρίς το γιο μου!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Τι κάνετε?

Ελένη πως είναι ο μικρός? Μπορέσατε να βγάλετε καμιά άκρη με το τι εχει??

Περατικά σας!

3xmama αυτό με τις επιπλοκές όλο το ακούω φέτος και πολύ τρομάζω.... Σε μυοσίτιδα το γύρισε και ένας ανηψιος του άντρα μου (6 χρονών) και ήταν 5 μερες νοσοκομείο... Ευτυχώς όλα καλά στο τέλος! Πολλά περαστικά σε όλους σας!

Αντιθ κι εσεις ταλαιπωρείστε ακόμα??? Μακάρι να συνέλθει γρήγορα η μικρή!

Εμεις ευτυχως αρρωστιες δεν εχουμε αλλα ενα παιδεμα το έχουμε. ΕΙμαστε και οι 2 πιασμενοι με τη μεση (αφου το σ/κ καναμε καθε φορα συζητηση για το ποιοσ ειναι λιγο καλυτερα για να αλλαξει τη μικρη :tongue:) κι εμενα ο γιατρος ουτε βολταρεν δε με αφησε να βαλω...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Καλημέρα κορίτσια,

Περαστικά σε όλα τα παιδάκια και υπομονή στις μαμάδες τους.

3xmama και eleni1977 σας σκέπτομαι πολύ!

Εμείς είμαστε καλά. Ο Πανορμίτης αν μη τη άλλο δείχνει να ξεπερνάει πολύ ποιο γρήγορα τις ιώσεις πια (αφού δεν έχει αφήσει ίωση που να μην την έχει κολλήσει όλο το χειμώνα). Μόνο οι αδένες του είναι ΠΟΛΥ πρησμένοι ακόμη, άλλα ευτυχώς είπαμε με το γιατρό να μην πάρει αντιβίωση, ελπίζουμε πως θα υποχωρήσει μόνο του όπως και τις 2 προηγούμενες φορές (απλά το παρακολουθώ).

Σήμερα έχουμε να πάμε σε γενέθλια και έχω ένα άγχος, μην ξανακολλήσει καμιά ίωση πάλη, αλλά δεν γίνετε να τον …απομονώσω κιόλας! (που έχουμε καταντήσει???)

Ριτάκι, που είσαι; Όλα καλά με τις εξετάσεις σου;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοριτσια μου!!πολλα πολλα περαστικα!!!μας τσακισε λιγο ο φετινος χειμωνας!(εμας οχι τοσο, ευτυχως!)

Η ζουζουνα μου ειχε ευκοιλιοτητες μεχρι την Κυριακη, εχτες δεν εκανε καθολου κακακια και εφαγε πολυ μετα απο μερες, με αποτελεσμα να ειναι τουμπανο η κοιλιτσα της και επειδη αδυνατησε πολυ(τα μετραμε τα κοκκαλα μας ανετα!)το θεαμα ηταν :shock::shock:,σαν τα παιδια της πιαφρας(?)αν ακουσα καλα την ειπαν οι γονεις μου(σε ασχετες φασεις, δεν ειχαν συνεννοειθει),ειπα στη δασκαλα να μου γραψει σ'ενα χαρτακι αν εκανε κακα σημερα, μη φτασουμε στο αλλο ακρο!

rXrPp3.png

βρε κοριτσια τι επαθαν τα μικρακια σας???

περαστικα....

κυκλοφορει και γαστρεντεριτιδα με πυρετο ακουσα....

προσεξτε και οι υπολοιπες....

φιλιααααααααα;)

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Κορίτσια καλησπέρα!

eleni1977 ελπίζω να είστε καλά τώρα!

Το ίδιο αναρωτιέμαι κι εγώ : πότε θα τελειώσουμε με τις αρρώστιες γενικώς?

Την Κυριακή το βράδυ κορίτσια πάλι άρων άρων στις 3 τα ξημερώματα στο νοσοκομείο.Αυτή τη φορά για μένα. Αλλεργία ! Θαρρείς και είχα πάρει φωτιά! Ευτυχώς δεν περιμέναμε καθόλου παρότι είχε κόσμο γιατί φοβούνται για ραγδαία επιδείνωση σε αυτές τις περιπτώσεις...Με κράτησαν μερικές ώρες με ορό και τώρα με παρακολουθεί αλλεργιολόγος(αντισταμινικά κορτιζόνη κτλ)Αναγκαστικά παέι πάλι πίσω και η άλλη θεραπεία που έκανα και ούτε συζήτηση για παρακέντηση...

Και σαν να μην έφτανε κι αυτό η μικρή άρχισε διάρροιες (σαν να έχειβλέννες μέσα βρε κορίτσια...) και αμέσως κάηκε και το πωπουδάκι της! Και πολύ κλάμα καθε φορά που πάμε να πλυθούμε και αγωνία για το τι θα ακολουθήσει...

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας!

Πότε θα έρθει το καλοκαιράκι να ησυχάσουμε?

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα!

eleni1977 ελπίζω να είστε καλά τώρα!

Το ίδιο αναρωτιέμαι κι εγώ : πότε θα τελειώσουμε με τις αρρώστιες γενικώς?

Την Κυριακή το βράδυ κορίτσια πάλι άρων άρων στις 3 τα ξημερώματα στο νοσοκομείο.Αυτή τη φορά για μένα. Αλλεργία ! Θαρρείς και είχα πάρει φωτιά! Ευτυχώς δεν περιμέναμε καθόλου παρότι είχε κόσμο γιατί φοβούνται για ραγδαία επιδείνωση σε αυτές τις περιπτώσεις...Με κράτησαν μερικές ώρες με ορό και τώρα με παρακολουθεί αλλεργιολόγος(αντισταμινικά κορτιζόνη κτλ)Αναγκαστικά παέι πάλι πίσω και η άλλη θεραπεία που έκανα και ούτε συζήτηση για παρακέντηση...

Και σαν να μην έφτανε κι αυτό η μικρή άρχισε διάρροιες (σαν να έχειβλέννες μέσα βρε κορίτσια...) και αμέσως κάηκε και το πωπουδάκι της! Και πολύ κλάμα καθε φορά που πάμε να πλυθούμε και αγωνία για το τι θα ακολουθήσει...

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας!

Πότε θα έρθει το καλοκαιράκι να ησυχάσουμε?

Περαστικα σας κοριτσακι μου!!τι ειναι αυτο και σας ολα μαζι!! ναι ετσι τα καημενουλια με το πωπουδακι, η δικια μου τη Κυριακη ελεγε οχι κακα την ωρα που εκανε κ εκλαιγε!ετυχως σημερα ηταν η πρωτη μερα που ξυπνησε χαρουμενη και εκανε και κανονικα κακα!!ουφ!αντε να παχυνει λιγο τωρα!

rXrPp3.png

στο συγκαμα κοριτσια ελαιολαδο....κ ακομα καλυτερα χομηλολαδο.....βραζετε το χαμομηλι πολυ πολυ. κ μετα αναμιγνυετε μισο χαμομηλι μισο λαδι, απλωνεται στον πωπο κ voila. θα κανουν κακα κ δεν θα ακουμπαει στο δερμα να συγκαιγοντε...καντε το πχ το βραδυ πριν κοιμηθουν κ θα ενθουσιαστειτε με τα πρωινα αποτελεσματα ;)

(κ γ@@ω τις διαφημισεις εκανα αχαχααχαχαχαχαχχ)

ριτακι που εισαι!!! σε βλεπω που μπαινεις αλλα δεν μιλας :)

ελπιζω ολες να ειστε καλα κ τα μωρακια σας να γιανανε!!

εγω 2 βδομαδες ακομα κ κλεινουμε για Πασχα...ερχοντε οι γονεις μου 11/4 κ αδημονωωωω!!! ο μικρος μου ολο παππου κ παππου λεει χεχε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...