Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Για τα avent δεν ξέρω, αλλά αφού φτάσατε τέτοια ηλικία γιατί να του μάθεις μπουκάλι? Καλύτερα κατευθείαν ποτήρι. Εμεις πρωι-βράδυ πίνουμε ένα μπουκάλι περίπου δλδ 200-250ml

οχι δεν θελω μπουκαλι...θα παρω ποτηρακι και θα βαλω το πρασινο στομιο (αυτο που εχει βαλει η fairy) γιατι με αυτο πινει νερο και θα του φανει οικειο..ετσι το σκεφτηκα...

μπιμπερο θεωρειται και αυτο???

natassa να σας ζησει η νεοφωτιστη!!!

τον μικρο δεν τον εχετε βαφτισει ή εγω καταλαβα λαθος???

πολυ ευχαριστο το οτι ξεκινησε να τρωει....;););):P:p:tongue::tongue::tongue:

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέραα!!!

Το μπουκάλι κι εγώ προς το παρόν το αφήνω γιατι μας βολεύει :oops: Το πρωινο εκανα κανα δυο αποτυχημενες προσπαθειες αλλά όχι πολύ φανατικά.

Fairy κι εμεις έχουμε αγάπη με το τραμπολίνο. Αφού μέχρι πριν που δεν μπορούσε να πηδήξει, ήθελε να κάθεται και να "χοροπηδαει" επειδη πηδουσαν τα παιδάκια δίπλα της! τώρα είναι η αλήθεια έχουμε καιρό να πάμε...

Νατάσα καλοφώτιστη! Τι ωραία νέα! Άντε να συνερχεστε σιγά σιγά και να μπαίνετε σε μια σειρά :D

Εγώ έχω αρχίσει να "βαραίνω" πολύ. Όχι τόσο από κιλά όσο από διάθεση και αντοχές. Κοιμάται η μικρή στις 9 κι εγώ στις 9.30. Χθές δεν πήγαμε και σε μια φίλη που είχε γενέθλια και ήθελα πολύ να πάω αλλά πραγματικά δεν είχα καθόλου κουράγιο...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Κορίτσια καλημέρα,

Ριτάκι πως πήγαν οι εξετάσεις σου;

Εμείς το γάλα δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να το πιούμε με κανένα από τα ποτηράκια που του έχω δοκιμάσει, ούτε με καλαμάκι, ούτε με αυτά με το στόμιο που έχετε στις φωτογραφίες, πίνει δυο γουλιές και μου κάνει «μπλιαχ, αΐδια», οπότε τον άφησα λίγο και θα ξαναδοκιμάσω από το τέλος της εβδομάδας, μήπως το έχει βρει παιχνίδι και μου το κάνει. Θα δούμε! Θα δοκιμάσω να του δίνω το απόγευμα και να επιμένω παραπάνω, που δεν με νοιάζει και πολύ αν θα το πιει ή όχι.

Με την πιπίλα πάμε καλύτερα την έχει μόνο στον ύπνο του πια.

Όσο για την ζωηράδα του …υπάρχουν μέρες (συνήθως όταν δεν έχει βγει έξω για μερικές μέρες) που δεν κάθετε σε χλωρό κλαρί, τρέχει κάνει διαολίτσες, δεν μαζεύεται με τίποτα αλλά γενικά τον τελευταίο καιρό έχει ηρεμίσει πολύ ίσως παίζει ρόλο και το γεγονός πως η ομιλία του έχει αναπτυχθεί πολύ και συνεννοούμαστε πλέον κανονικά, συγκεντρώνετε επίσης πολύ καλύτερα και με ακούει όταν του μιλάω. Ένα θεματάκι έχουμε τελευταία με το άλλαγμα της πάνας και το ντύσιμο (δεν θέλει να αλλάζει τα ρούχα του). Όλα τα παλιά κόλπα δεν πιάνουν πια, πρέπει να βρω καινούρια. Κάθισα και του εξήγησα πως δεν πάμε βόλτα με τις πιτζάμες μας και πως όλοι μας βάζουμε τα ρουχαλάκια μας για να βγούμε έξω, τον άφησα να διαλέξει αυτός τη θα φορέσει, αλλά ούτε αυτό έχει πιάσει μέχρι στιγμής. Την Παρασκευή κάναμε 1 ώρα με το ρολόι για να ντυθεί να πάμε στη μάνα μου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

κ εμεις την πιπιλα στον υπνο αλλα απο το πασχα κ μετα που τελειωνω με τα μαθηματα θα του την κοψω...αλλωστε μονο με μενα ζηταει πιπιλα. στο σχολειο κοιμαται χωρις αυτην ;)

οσο για το ντυσιμο κ εμενα μου το κανει....αααααχ terrible twos!!!! :D :D

αλλα εγω επιμενω κ του κανω κεφαλοκλειδωμα γελωντας βεβαια κ τον ντυνω.

καλησπεριζω κ γω !

μολις τον κοιμησα , δεν με αφηνει λεπτο κοριτσια,εχει αρχισει κ μιλαει κ θελει κανουμε κουβεντα.να μαθαινουμε ζωα χρωματα κτλ

το πρωι ειχα παει κ εκανα καποιες εξετασεις κ την παρασκευη τις υπολοιπες .μολις συγκεντρωσω ολα τα αποτελεσματα ξανα στον γιατρο.

σας διαβασα αλλα λιγα θυμαμαι να σχολιασω συγνωμη

νατασσα μου καλοριζικο το σπιτι κ καλοτυχο!ολα θα πανε καλα!

συλληπητηρια για κακο νεο κ πολλες ευχες για τη νεοφωτιστη

εμεις γαλα πινουμε ακομα με το μπιμπερο(νερο σε ποτηρακι νουκ κ χυμο με καλαμακι η στο δικο του ποτηρι η στο δικο μας)

μου ειπε η παιδιατρος ακομα να μην κοψω το μπιμπερο εφοσον κ ο ιδιος δεν δειχνει να θελει, πολλα παιδακια με το κοψιμο της πιπιλας(απτο μπιμπερο) κοβουν κ ελλατωνουν κ το γαλα.με επηρεασε αυτο ν σας πω την αληθεια κ δεν εχω δοκιμασει καν. τωρα θα κοψουμε σιγα σιγα την σκονη ομως κ θα περασουμε στο φρεσκο κ μου ειπε να το κανω οπως το ειχε κανει η fairy που το εβαζε το φρεσκο σταδιακα

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Ριτάκι και εγώ φοβάμαι μη κόψει το γάλα σταματώντας το μπιμπερό, γιατί δείχνει να μην του αρέσει η γεύση όταν του το βάζω σε ποτηράκι, ίσως περνάει μεγαλύτερη ποσότητα και του φαίνετε πιο έντονη η γεύση. Θα ξαναπροσπαθήσω, όπως έγραψα και πριν, προς το τέλος της εβδομάδας και αν δεν τα καταφέρω ξανά θα δοκιμάσω να του δώσω το απόγευμα με ποτηράκι φρέσκο γάλα, θα του το ονομάσω και διαφορετικά για να μην περιμένει την γνώριμη γεύση του γάλατος άλλα κάτι καινούριο. Θα βάλω και τον μπαμπά του να πίνει και αυτός (εγώ δεν πίνω γάλα) και να του λέει «πω, πω τη ωραίο που είναι αυτό το … (πως θα το πω)» μήπως και έτσι τα καταφέρω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ξεχασα να σας γραψω μια πολυ ωραια σειρα βιβλιων...

πολυ καλες τιμες εχει η πολιτεια...

http://www.kentikelenis.com/products1.php?wh=1〈=1&the1id=21&the2id=22&theid=22&open1=21&open2=22

καλημερα!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Άντε πάλη ιωσούλα, με πυρετούλη, από χθες το βράδυ ο Πανορμίτης.

Απορώ που κόλλησε ξανά, ένα μήνα και… δεν το έχω στείλει στο παιδικό σταθμό. Τι να άλλο να κάνω πια; :confused:

ΕΛΕΟΣ!!! πότε θα σταματήσουν οι ιώσεις;

Με το βλέμμα τις κολλάει;

Στο τέλος θα φοβόμαστε να ξεμυτίσουμε από το σπίτι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα!!!! πως ειναι τα αρρωστουλικα μας σημερα???

Νατασαααααα που εισαιιι?? παλι σε εχασα στο globe :D :D :D :D

Πασχα τι θα κανετε? θα ειστε πανω η κατω? αν ειστε πανω ελατε να περασουμε μαζι αν θελετε :) εμεις θα ειμαστε λαος, θα ερθουν κ οι γονεις μου, κριμα να ειστε μονοι σας....

πολλα φιλια σε ολες!!

Διαφημίσεις

Άντε πάλη ιωσούλα, με πυρετούλη, από χθες το βράδυ ο Πανορμίτης.

Απορώ που κόλλησε ξανά, ένα μήνα και… δεν το έχω στείλει στο παιδικό σταθμό. Τι να άλλο να κάνω πια; :confused:

ΕΛΕΟΣ!!! πότε θα σταματήσουν οι ιώσεις;

Με το βλέμμα τις κολλάει;

Στο τέλος θα φοβόμαστε να ξεμυτίσουμε από το σπίτι.

Καλημερα κοριτσια!!

Σοφακι επειδη δεν εχουν αντισωματα, τωρα φτιαχνουν, ενα μικροβιο μπορει να τα εχετε εσυ ή ο αντρας σου χωρις συμπτωματα και το μωρο να το κολλησει!!

και η Ολγα χαλια ηταν 3 μερες εκανε και εμετους και διαρροιες απο χτες το βραδυ ειναι καλυτερα!αφου ζηταγε πατατα!δεν ετρωγε τιποτα 2 μερες, πηγε και ο παππους της να μαζεψει το πιατο και του λεει "αντε παππου, πατατα" που την πας καλε τη πατατα?χαχαχα!την ελεγε παπατα τοσο καιρο και ενθουσιαστηκα που την ειπε πατατα!!

rXrPp3.png

Παω να σκασω βρε κοριτσια,

μετα απο 10 μερες με πυρετο 38 πανω κατω, εκανε 2 μερες τωρα 40 και με διαρροιες. Και περνουμε 5 μερες αντιβιωση και αντι να βελτιωνεται παμε χειροτερα.....

Δεν φαινεται να εχει κατι ιδιαιτερο στα αυτακια ή στο λαιμο ή ακροαστικα και δεν μπορουν να καταλαβουν τι γινεται.....

Χθες καναμε εισαγωγη στο Παιδων, σημερα ειναι παλι στο 39.....

Οι εξετασεις δειχνουν οτι ειναι κατι ιωγενες, αλλα τραβαει πολυ ρε γμτ.......

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

μετα απο 10 μερες με πυρετο 38 πανω κατω, εκανε 2 μερες τωρα 40 και με διαρροιες. Και περνουμε 5 μερες αντιβιωση και αντι να βελτιωνεται παμε χειροτερα.....

Δεν φαινεται να εχει κατι ιδιαιτερο στα αυτακια ή στο λαιμο ή ακροαστικα και δεν μπορουν να καταλαβουν τι γινεται.....

Κοριτσάκι μου υπομονή!

Κυκλοφορούν 2-3 πολύ δύσκολες ιώσεις αυτή τη στιγμή από ότι μας είπαν κι εμάς...Πολλές μέρες , ψηλός πυρετός και πολλές επιπλοκές δυστυχώς...

Εμάς στη μικρή κράτησε γύρω στις 6 ημέρες και χτύπησε σε ωτίτιδα , την κάλυψε η παιδίατρος με αντιβίωση και ευτυχώς συνήλθε.Για αυτή την ίωση μας είπαν ότι κάνει μέχρι και ρήξη τυμπάνου...

καπάκι αρρωστησε η μεσαία μου που χτύπησε 39,9 ακατέβατο και την 5η μέρα ξαφνικά άρχισαν να πονάνε τα πόδια της και δεν μπορούσε να περπατήσει καλά.Εμάς το μυαλό μας πήγε σε πιάσιμο αλλά δυστυχώς δεν ήταν...Πήγαμε στο νοσοκομείο μετά από την προτροπή της παιδιάτρου και διέγνωσαν μυοσίτιδα...Επιπλοκή της ίωσης αυτής μας είπαν...Τρομοκρατείσαι όταν βλέπεις το παιδί έτσι.Ευτυχώς μας είπαν ότι συνήθως περνάει χωρίς να αφήσει τελικά προβλήματα. Εχθές που ξανακάναμε εξετάσεις οι δείκτες στο αίμα είναι ακόμα ανεβασμένοι...Την τρίτη πρέπει να κάνει και υπέρηχο καρδιάς για να είμαστε σίγουρη ότι δεν χτύπησε κι εκεί....Ξεκούραση, χαμηλή φυσική δραστηριότητα και άφθονα υγρά μας είπαν και επανέλεγχος σε λίγες μέρες, κι αν δεν έχουν επανέλθει σε φυσιολογικές τιμές οι δείκτες του αίματος ξανά νοσοκομείο...

Ελπίδα και υπομονή λοιπόν! Κάτι έχει αλλάξει στην ατμόσφαιρα βρε κορίτσια μου φαίνεται ! Μέχρι και οι ιώσεις μεταλλαγμένες είναι!

Κάτι μας ψεκάζουν , δεν μπορεί...

Περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα !

Ασε Ελενακι και η Ολγα εινα απο τη Τριτη με διαρροιες, πυρετο εκανε μια μερα, μιλαω καθημερινα με τη γιατρο και εχει εξασθενησει παρα πολυ, τους ηλεκτρολητες με το ζορι τους πινει και μου εδωσε κατι αλλο σημερα η γιατρος, 3 μερες δεν ετρωγε, τωρα πειναει αλλα μολις φαει κανει ευκοιλια πολυ και τρωει ρυζι και μακαρονια τοσες μερες! τωρα κοιμαται αλλα τη αφηνω γιατι ειναι πολυ αδυναμη!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...