Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ο συζυγος μου ασχολειται με τον εγκεφαλο κ θυμαμαι κατι λιγα απο οσα μου ειχε πει. οτι ο αυτισμος δεν δημιουργειται κατα την διαρκεια της ζωης σου αλλα γεννιεσαι με αυτο...βασικα μου ειχε πει κ αλλα επιστημονικα αλλα δεν ειναι το πεδιο μου χαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα!!!!

Περαστικα στους συμπασχοντες....

Αρρωστοι ακομη εμεις, με οξεια φαρυγγιτιδα εγω, ευτυχως χωρις πυρετο αλλα με πολυυυυ βηχα, μου αρεσει που λενε οτι τα εμβρυα ακουν τον χτυπο της καρδιας, το σπορακι μου θα το εχω ξεκουφανει....

Με πυρετο και λιγο βηχα ο Νικολας μου......( και χαλια βραδυνο υπνο)

Εμεις το μμρ το καναμε τον Νοεμβρη χωρις παρενεργειες.

Αχ τα ζουζουνια μας ειναι φοβερα (και με τη θετικη και με την αρνητικη εννοια....)

Απο τη μια λιωνω οταν με φωναζει μαμακα, απο την αλλη σημερα μου πηρε 1 ωρα να καταφερω να αναψω την κουζινα, πηγαινε και την εσβηνε.......οτι αλλο και να καναμε ετρεχε εβαζε το κουμπι μεσα και επεστρεφε.......αχ αχ αχ αυτη η υπομονη....

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Της είπα λοιπόν μια φορά "Ποτέ, ποτέ τα παιδάκια δεν παίρνουν τα μαχαίρια" και της άρεσε τόσο το "ποτέ, ποτέ" που μου έφερνε τα μαχαίρια από τα κουζινικά της και έλεγε "ποτε, ποτε".

naya αυτο το κανει κι εμενα και οχι μονο με τα μαχαιρια...οποτε ξερει οτι κανει κατι που δεν πρεπει μου λεει,ποτε...ποτε με κοιταει στραβα και το κανει...μολις του λεω ποτε...ποτε σταματαει...εχουν πολυ γελιο!!!

με την δουλεια πως πηγε???

πως θα γίνει να σταματήσει να θηλάζει ανώδυνα. Δεν θα ήθελα απλά μια μέρα να φύγω και να μην έχει απλά βυζί για να πιει.

νατασσακι ποσο σε νιωθω δεν λεγεται....με αυτο το θεμα κι εγω απελπισμενη ειμαι...

συλληπητηρια και για την θεια...

ritaki ωραια τα νεα για το σπορακι....εισαι καλυτερα τωρα απο ψυχολογια???

όχι δεν κάνει τον κινεζό αλλα εδώ και 3-4 μέρες θέλει ολο ρυζακι και ενώ νομίζω με κοροιδευει αυτός το τρώει. τώρα τρώει παγωμένο από το ψυγείο μιας και δεν ήθελε να το ζεστάνω :shock::shock: . Μήπως να του φτιάξω και εγώ το ρυζόγαλο :rolleyes: τι ρύζι πρέπει να βάλω και ποια θα είναι η δοσολογία για ένα δύο μπολάκι (εγώ το συχαίνομαι όπως και ότι έχει γάλα).

naya έχεις πάρει περισσότερα κιλά από οτι στην πρώτη? λένε πως στη 2η εγκυμοσύνη πέρνεις συνήθως περισσότερα.

αχ,τετοια να λετε να παθω πανικο!!! ποσα πια να παρω??? ηδη ειμαι 20+

καμια διαιτα σας βρισκεται??? εχω απογοητευτει τρελα....

για το ρυζογαλο δοκιμασε αυτο

http://www.sintagespareas.gr/sintages/eykolo-nostimo-rizogalo.html

γεια σου fairy baby...για την ζωηραδα και για τον υπνο θεωρω οτι το καθενα εχει τους δικους του ρυθμους...

κι εμας αργει να κοιμηθει αλλα πιστευω οτι το προγραμμα του υπνου εμεις τους το φτιαχνουμε απο μωρα...

3xmammma kai elenaki περαστικα σας;!!!

ερωτηση....προς κοριτσια που εχουν avent (νομιζω εχει και η marsolan:rolleyes:)

θελω να αρχισω να χρησιμοποιω ενα ποτηρακι για το γαλα του (αν το πιει ποτε) με αυτο το στομιο επειδη το εχει συνηθισει απο το θερμος του που πινει νερο...

Philips-AVENT-Hard-Spout-2-pack-3756064-01.jpg

ξερετε ποιο ταιριαζει??? εσεις το γαλα με τι το δινετε??? ποσα ml πινουν συνηθως το βραδυ???

βρηκα αυτο αλλα θα φτανει ή ειναι μικρο???

http://www.irabebe.gr/product/005260805/kipello-ekmathisis-me-laves-260ml-agori

να παρω καλυτερα μπιμπερο??? κανουν τα στομια σε αυτο το κυπελο ή στα μπιμπερο???

ευχαριστω και φιλια στις υπολοιπες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

pasxalitsa εγω θα προτεινα να δοκιμασεις με καλαμακι, για μπιμπερο νομιζω ειναι μεγαλος τωρα, εγω προσπαθω να της το κοψω τωρα, το πρωι οκ τα καταφεραμε, τρωει δημητριακα με γαλα, λιγο γαλα αλλα ετσι κ αλλιως τρωει και γιαουρτι και τυρι και το βραδυ μπιμπερο πιο πολυ για να κοιμηθει το θελει δηλαδη, πολλες φορες δεν το πινει καν το γαλα απλα το κραταει, αλλα τρωει φαγητο γι αυτο δεν πειναει συνηθως και της αρεσει να το κραταει μεχρι να κοιμηθει, 10 κουκλακια της εχω δωσει και δεν το αφηνει!!Δεν ειναι πολυ του γαλατος, ποτε δεν ηταν,ουτε οταν θηλαζε επινε πολυ, ουτε με τη σκονη, ουτε με το φρεσκο!

rXrPp3.png

Εμένα το πίνει με της αβεντ σαν αυτο που έβαλες αλλα κ με εκείνο που είναι για 18 μηνών κ άνω. Θα έλεγα να μην δώσεις καλαμακι, να συνηθίσει την μυρωδιά του γάλακτος σιγά σιγά, έφτασα 32 κ μου βρωμάει χαχα πινω 300 μέλη το λιγότερο τη μέρα μόνο με καλαμακι χεχε.

Αλλα γενικά δοκίμασε διάφορους τρόπους μην κολλας στο τι θα είναι απλά να είσαι αυστηρή, ότι τώρα έτσι το πίνουμε κ τέλος :) αυστηρή δεν εννοώ φωνές, με χαμόγελο πάντα αλλα να μην κανεις πίσω :) όλα στο χέρι μας είναι ;)

Διαφημίσεις

andith εχω δοκιμασει με καλαμακι και πινει λιγο κατα την διαρκεια της ημερας αλλα για το βραδυ θελω κατι που να μην χυνεται για να μπορει να πινει μονος του...

το στομιο αυτο που εβαλα τον βολευει και του αρεσει γιατι το ξερει απο το θερμος του...

fairy εσυ ποιο εννοεις???

απο αυτο πινει ο Γιωργης σου?? με ποιο στομιο??? θα φτασουν τα 260ml ή να ψαξω για μεγαλυτερο??

005260805_1.300

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

3xmama περαστικά σας! Μην ανελήσεις όμως και τον εαυτό σου ε?

Είδες η μικρή όρεξη για γλέντια? :tongue::tongue:

Ελένη περαστικά και σε σας! Τι είχες στο φούρνο καλε? μήπως απλά δεν του άρεσε το φαγητό του παιδιού χαχα!!

Πασχαλίτσαα με τη δουλειά καλά προς το παρόν, έχουμε πολύ τρέξιμο οπότε το 2ωρο παραπάνω δεν το πολυκαταλαβαίνω. Το θέμα είναι ότι οθ΄τε η πεθερά μου την Πέμπτη αλλά ούτε και ο άντρας μου την Παρασκευή κατάφεραν να κοιμίσουν τη μικρή για μεσημέρι και μετά το απόγευμα είμασταν όλο γκρίνια και υπερδιέγερση... Αν δορθωθεί και αυτό θα είμαστε πολύ καλά.

Για τα avent δεν ξέρω, αλλά αφού φτάσατε τέτοια ηλικία γιατί να του μάθεις μπουκάλι? Καλύτερα κατευθείαν ποτήρι. Εμεις πρωι-βράδυ πίνουμε ένα μπουκάλι περίπου δλδ 200-250ml

Ωχ Ρίτα ανακατωσούρες? Πώς είσαι??

Επίτέλους φτιάχνει σιγα σιγα ο καιρός κορίτσια και ανεβαίνει και η διάθεσή μου! Αποφάσισαν να παντρυτούν και δυο καλοί μας φίλοι (ίσως τους παντρέψουμε κιόλας :D:D) και είμαι πολύ χαρούμενη!

Φιλάκια σε όλες!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

εγω κοριτσια ακομα σκεφτομαι να της το αφησω το μπιμπερο για το γαλα ..γιατι το πινει ολο με το μπιμπερο .

Νερο και χυμο πινει και απο καλαμακι και απο το ποτηρι της avent.Λετ να μην κανω καλα?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

fairy εσυ ποιο εννοεις???

απο αυτο πινει ο Γιωργης σου?? με ποιο στομιο??? θα φτασουν τα 260ml ή να ψαξω για μεγαλυτερο??

αυτο ειναι για 18 μηνων κ ανω

scf609_22_rtv_bluered.jpg

οποτε πινει η σε αυτο που σου εχω στη φωτο η σε ενα ποτηρακι με στομιο σαν αυτο που εβαλες εσυ

avent_toddler_spout.jpg

καλη εβδομαδα κοριτσια να εχουμε

εμεις ειχαμε ενα πολυ καλο ΣΚ. ειχαμε εναν φιλο μας φιλοξενουμενο κ ο μικρος ειχε τρελλαθει...ερχοντουσαν κ αλλοι φιλοι στο σπιτι κ τρωγαμε ολοι μαζι οποτε η καλυτερη του!!!! ολος ο κοσμος να παιζει με το τερας χααχαχαα

κ εδω ανοιξε ο καιρος κ πηγαμε το Σαββατο σε ενα παιδοτοπο αλλα εξωτερικο. καναμε τραινακι, ανεβηκαμε σε καστρο φουσκωτο....ολα απο 5 χρονων κ ανω κ ενα τερας 21 μηνων αχαχαχαχαχα

εκανε κ τραμπολινο κ πολυ τον χαρηκα...εριξε κατι υπνους μετα!!!!!!

ριτακι ελπιζω να μην εχεις πολλες ανακατωσουρες

πολλα φιλια σε ολες

εγω κοριτσια ακομα σκεφτομαι να της το αφησω το μπιμπερο για το γαλα ..γιατι το πινει ολο με το μπιμπερο .

Νερο και χυμο πινει και απο καλαμακι και απο το ποτηρι της avent.Λετ να μην κανω καλα?

εγω οπως με ολα πιστευω οτι ειναι κ θεμα του παιδιου :) εαν θελεις εσυ να αφησει το μπιμπερο (εγω το ηθελα πολυ πχ) μπορεις να επιμεινεις παντα με ωραιο τροπο :) εγω του εξηγουσα συνεχεια κ του ελεγα οτι πλεον θα πινει στο ποτηρακι...μια δυο....το εβλεπε το ξαναβλεπε το ποτηρακι στο τελος το πηρε κ το ηπιε ;) κ με εχει βολεψει πολυ κ εξω που παμε,πχ το Σαββατο στην καφετερια του πηρα ψωμακι με μαρμελαδα κ γαλα, κ αντι να το φερουν στο ποτηρι τους ειπα κατευθειαν στο ποτηρακι του. κ πλενοντε κ ευκολα αυτα οταν εισαι εξω για ωρες ;)

μπα εμενα το γαλα το θελει και στο κρεβατι , πουθενα αλλου δεν το πινει . οποτε ισως την αφησω λιγο ακομα με το μπιμπερο μονο για το γαλα.

το νερο το πινει μονο απο ποτηρακι

και μεις ειχαμε ενα πολυ ωραιο σκ σε παιδοτοπους .Παμε και για babyswimming Και τρελαινεται για μακροβουτια και βουτιες , εχει εξικοιωθει πολυ με το νερο και χαιρομαι .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

αχ ναι δεν ειναι απιστευτα οταν μπαινουν στο νερο!!!! κ εμεις πηγαινουμε στην πισινα κ κολυμπαει μονος ...βεβαια με κραταει ακομα που κ που απο το χερι, αλλα εχει πλακα που παιρνει φορα απο το πλαι της πισινας κ πεφτει μεσα, αλλα ακομα δεν ξερει να βγει απο το νερο κ με κοιταει με ανοιχτα τα ματακια κ περιμενει...ποσο γελαω αχαχαχαχα....

hello!!!!!

βαφτίσαμε εχθες την ανιψούλα μου!!! έκλαψε ελάχιστα αν και μεγαλούτσικη οπότε πήρα και εγώ θάρρος. ο μικρός τρελάθηκε. του άρεσε πολύ έτρεχε όλο πάνω κάτω στην εκκλησία.

στο ταξίδι ήταν τέλειος! πρώτη φορά δεν έκλαψε και δεν γκρίνιασε καθόλου!

κλείσαμε και σπίτι στο Λονδίνο μάλλον. σήμερα πήγε και το είδε ο καλός μου.

φαιρυ και εμείς με το μεγάλο μπουκάλι της avent πίνουμε νερό. πολύ βολικό.

κορίτσια εχει ανοίξει η ορεξή του!!!!

φιλάκια

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...