Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια, τι ντύσατε τα λουλούδια σας τώρα τις απόκριες;

Τον Πανορμίτη τον έντυσα ινδιάνο (νινάνο, όπως έλεγε και ο ίδιος!!!), είχε πολύ πλάκα αν και δεν ήταν η πρώτη μου επιλογή, ήθελα να τον ντύσω Mikey Mouse γιατί του αρέσει πολύ, αλλά δεν βρήκα (δεν πρόλαβα να ψάξω και πολύ, για να πω και την αλήθεια).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω τον ειχα ντυσει το Halloween Darth Vader κ την τσικνοπεμπτη δεν τον εντυσα...γυρισαμε αργα, μεχρι να μαγειρεψουμε κλπ μαζευτηκε ο κοσμος αλλα εκεινος πηγε για υπνο :) δεν ηθελα να τον παιδεψω...δεν ειναι βλεπεις αργιες αυτες οι μερες στηνΑγγλια :)

ΜΑς εχουν κοψει το τηλ κ δεν εχω ουτε ιντερνετ κ δεν την παλευω.μπΑΙΝΩ λιγο απτο κιν .

την ΠΑΡΑΣκευη που θα πληρωθει ο αγγελος θα εχω παλι την παρεα σας.

μου λειπετε

δεν σας εχω διαβασει γιατι απτο κινητο δυσκολευομαι πολυ

ελπιζω να ειστε καλα

88M1p3.pngycQap3.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Νατάσα συλληπητήρια για τη ξαδέλφη.... Χαίρομαι όμως που βλέπεις πιο ψυχραιμα τα πραγματα!

Fairy εγώ το ρυζόγαλο ακόμα να το κάνω... Σήμερα ίσως έχω λίγο χρόνο αλλά δεν έχω γάλα, αμα θυμηθω να πάρω θα το δοκιμάσω!

Χθες πήγαμε γιατρό, όλα καλά με το σποράκι, έφτασε σχεδόν ένα κιλό (960γρ) αλλά έχω αρχίσει και βαραίνω, όλο ατονίες έχω, νυστάζω και με το ζόρι κάνω ότι πρέπει να κάνω... Ξεκινάω και 8ωρο αύριο στη δουλειά και με έχει πιάσει μια μικροκατάθλιψη για το πως θα τα φέρω βόλτα...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

όχι δεν κάνει τον κινεζό αλλα εδώ και 3-4 μέρες θέλει ολο ρυζακι και ενώ νομίζω με κοροιδευει αυτός το τρώει. τώρα τρώει παγωμένο από το ψυγείο μιας και δεν ήθελε να το ζεστάνω :shock::shock: . Μήπως να του φτιάξω και εγώ το ρυζόγαλο :rolleyes: τι ρύζι πρέπει να βάλω και ποια θα είναι η δοσολογία για ένα δύο μπολάκι (εγώ το συχαίνομαι όπως και ότι έχει γάλα).

Σας ευχαριστώ για τις ευχές και τα συληπητήρια κορίτσια. το πρωι πήγα τον άνδρα μου με την κουνιάδα μου στο αεροδρόμιο. πάνε κέρκυρα για την κηδεία και νοιώθω κάπως. η λήθεια είναι πως είχε ταλαιπωρηθεί πολύ αυτη η γυναίκα. τη μάνα της σκέφτομαι!

αντε ασ μη σας μαυρίζω πρωινιατικα.

naya έχεις πάρει περισσότερα κιλά από οτι στην πρώτη? λένε πως στη 2η εγκυμοσύνη πέρνεις συνήθως περισσότερα. Αχ τν τέλεια διαφορά θα έχουν. Για μενα το ιδανικο εινα 2 χρόνια.

Αχ ρε Ρίτα. αμάν αυτά τα χρήματα. και εμείς δεν ξέρω πως θα τα βγάλουμε πάλι αυτό το μήνα. Και το χειρότερο δεν ξέρω τι θα γίνει τον άλλο μήνα που θα πρέπει να δώσω και προκαταβολή για το σπίτι στο Λονδίνο κλπ.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Αχ Fairy μου γλυκιά να ξερες σε τι χεράκια εμπιστευτηκες τη συνταγούλα σου....

Τι έλεγε χθες η Νατάσα για το ρυζόγαλο? Ε, ακριβώς τα αντίθετα! Είναι γνωστό βέβαια ότι βάλε με να μαγειρέψω και σου κάνω ότι θές, βάλε με να κάνω το πιο απλό γλυκό και προβλέπεται καταστροφή!

Το ρυζόγαλο χάλια, δεν έπηξε καλά ακόμα και αφού έβαλα τριπλή δόση κορν φλάουερ, η κουζίνα αστα να πανε, μου έπεσε και κάτω στο τέλος το αλευρι και φαντάζεστε! Και όλα αυτά φυσικα με ένα δίχρονο και ένα σκύλο να τριγυρνάνε στην κουζίνα :(:( Όλο το απόγευμα το έφαγα για ένα αποτυχημένο ρυζόγαλο! Σε ποιον να το πω και να μη με φτύσει!

Νατάσα από κιλά περίπου στα ίδια είμαι (δυστυχως γιατί αν ακολουθησω το μοτίβο της πρώτης εγκυμοσύνης τώρα θα αρχίσω να παίρνω τα πολλά) αλλά από κοιλιά... διπλή!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Κοριτσάκια μου καλημέρα,

Naya, ριτάκι, και στις υπόλοιπες εγκυμονούσες …φιλάκια στις κοιλίτσες σας.

Αφήστε τα με τα οικονομικά από το κακό στο χειρότερο, και αν μας πιάνει και αυτό με τις μειώσεις των μισθών δεν μας βλέπω καθόλου καλά… το δάνειο του σπιτιού το έχω 4 μήνες απλήρωτο. Έχω ξεκινήσει τις διαδικασίες για το νόμο Κατσέλη (για τα χρεωκοπημένα νοικοκυριά), γιατί δεν βγαίνει με τίποτα.

Τέλος πάντων, χθες πήγαμε στο γιατρό για να κάνουμε το εμβόλιο του Πανορμίτη και μας είπε ο γιατρός να μην τον στείλουμε στο σταθμό και αυτό το μήνα, γιατί οι αδένες του είναι ακόμη πρησμένοι και αυτό το μήνα είναι σε έξαρση η γρίπη και δεν θα είναι καλό να ξανακολλήσει.

Από την μια λέω πάλη καλά που μπορεί και μου τον κρατάει η πεθερά μου γιατί δεν ξέρω τη θα έκανα διαφορετικά και από την άλλη δεν ξέρω αν θα την αντέξω 1 μήνα ακόμη, έχω πάθει overdose!!! Πόσο να αντέξω η γυναίκα! Δεν είναι κακία, δεν μπορώ να πω πως δεν τον προσέχει, αλλά σε ορισμένα πράγματα δεν της κόβει, αφήστε που είναι και ξεροκέφαλη αυτό που θέλει αυτή θα κάνει και όπως αυτή το θέλει… (δεν θέλω να παίρνει το κουλουράκι του και να γυρίζει όλο το σπίτι, βάλτε τον στο καρεκλάκι του να φάει, της λέω …του δίνει το κουλούρι στο χέρι και βουρ …γεμίζει όλο το σπίτι ψίχουλα -μέχρι και το κρεβάτι του-, αναγκάζομε μετά να βάζω σκούπα ΚΑΘΕ μέρα μόλις γυρίσω σπίτι). Ώρες – ώρες νομίζω πως μου το κάνει επίτηδες τι να πω. Και πάλη σκέφτομαι πως αν δεν μου τον κράταγε δεν ξέρω πως θα τα έβγαζα πέρα και καλό θα ήταν να παραβλέπω κάποια πράγματα ότι μπορεί κάνει και όπως μπορεί, αλλά…

[sIGPIC][/sIGPIC]

Α… και το τελευταίο, το βιβλίο που λέγαμε για τη εκπαίδευση της τουαλέτας έφαγα τον κόσμο χθες να το βρω και δεν το βρήκα πουθενά. Το έχει εξαφανίσει πάλη η γιαγιά μας, γιατί της είπα να το διαβάσει πάλη και δεν θέλει (όχι δεν μου λέει φυσικά, αλλά και το καλοκαίρι που την είχα πρήξει, το βιβλίο εξαφανίσθηκε και το βρήκα αφού την ρώτησα 2-3 φορές κάτω από τον καναπέ τον οποίο την προηγούμενη μέρα τον είχα σηκώσει κιόλας ψάχνοντας, -τυχαίο;… δεν νομίζω).

Θα την ρωτήσω πάλη σήμερα να δούμε, φαντάζομε θα εμφανιστεί σε 2-3 μέρες .

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κορίτσια καλησπέρα!

Εμάς για άλλη μια φορά η απάντηση στα ερωτήματα μας ήρθε μόνη της.Η μικρή από το Σ/κ είναι χάλια με πυρετό κλπ και αναγκάστηκα να ακυρώσω την εισαγωγή στο νοσοκομείο... Εχθές την πήγα στη γιατρό και ξεκινήσαμε αντιβίωση γιατί και τα 2 αυτιά μας είπε ότι είναι χάλια και αυτή η ίωση κάνει μέχρι και ρήξη τυμπάνου!!! Μας μέτρησε και το ύψος μας 88εκ. και το βάρος με την αφαιρετική μέθοδο δλδ ανεβήκαμε πρώτα μαζί στην ζυγαριά και μετά εγώ μόνη μου = περίπου 12 κιλά με τα ρουχαλάκια. Από τότε που μείναμε στο σπίτι μαζί , κάναμε μαγουλάκια!!!

Εχθές γύρισε και η μεσαία μου από την εκδρομή που είχαν πάει με το σχολείο κοντά στην φιλενάδα μας τη fairymmumy και ξεκίνησε κάτι 39άρια άλλο πράγμα.

Εγώ τα έχω παίξει κυριολεκτικά ,παίρνω 2 αντιβιώσεις και σπρει και και και...και νιώθω σαν κινητό φαρμακείο! Κρατάμε πλέον κανονικό ημερολόγιο πυρετού αντιπυρετικών , αντιβιώσεων κλπ γιατί με 3 ασθενείς ζορικα τα πράγματα και ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι τι να σου κάνει...

Τα οικονομικά ... βράσε ρύζι ή έστω ρυζόγαλο μιας που είναι και της μοδός στο καφέ μας!χαχαχα!:lol:

Κορίτσια μιλάμε για πολύύύύ γέλιο!

Η μικρή ,ευτυχώς της έπεσε ο πυρετός, τραγουδάει και χορεύει το "Girlfriend" της Avril Lavigne!Και έι γιου έι γιου ...τρελλό γέλιο μιλάμε!:lol: Και καπάκι το "αχ κουνελάκι κουνελάκι " για να ξαναέρθουμε στα της ηλικίας μας και ξανά μανά avril και μετά "αχ κουνελάκι"!Μιλάμε για φοβερό mix!!!

Διαφημίσεις

κοριτσια γεια σας και απο μενα

εχω καιρο να μπω σ αυτο το ποστ

ευχομαι να ειστε ολες καλα οπως και τα αγγελουδια σας

Η δικια μου οσο μεγαλωνει ξεθαρευει και ζωηρευει ..δεν μπορω να την ηρεμισω με τιποτα

αφηστε δε που αργει να μου κοιμηθει ...

και σας ετσι ειναι ??

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

επισης ακομα δεν εχω αξιωθει να της κανω αυτο το παλιιο εμβολιο mmr το χω στο ψυγει ο και καθεται ...τι φοβιες ειναι αυτες ρε γμτ

Γειααααααααααααααααααα!!!

τι κανετε κοριτσουμπες μου???

Περαστικα σε ολους!!!!!!!!

Αχ!πως μ αρεσει που λεει η ζουζουνα μου: μαμα μου!!λιωνω!!!

fairy baby και μεις τον προηγουμενο μηνα τα καναμε το μμρ, μονο πυρετο εκανε μετα απο καμια βδομαδα, τι σε φοβιζει??

Θελω καλοκιαρι!δεν αντεχω αλλο το κρυο!!!

rXrPp3.png

εχω ακουσει τοσα γι αυτο το εμβολιο , ξερω γω τι να πω

και εγω θελω καλοκαιρι

τι κανονισατε σκ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...