Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ριτάκι που είσαι? Πήγες στο γατρό?

Θένα μου μπράβο σου! Βάλτους όλους τα γυαλιά!Περαστικά στα μικρούλια σου!

andith και naya23 πολλά πολλά φιλάκια στις κουκλίτσες σας!

sophia18 με γεια το κούρεμα σας. Εμείς ακόμα δεν το χρειαζόμαστε... Πως γίνεται βρε κορίτσια και όλα τα αγοράκια που ξέρω να έχουν πολύύύ μαλλί και εμείς κοριτσάκια με το ζόρι να κάνουμε κοτσιδάκια???χαχαχα:lol:

Νατάσσα σε καταλαβαίνω απόλυτα... Μπορεί να μην είμαστε στην ίδια ακριβώς φάση (με τη δουλειά και το θηλασμό εννοώ) αλλά ακριβώς όπως τα περιγράφεις αισθανόμουν κι εγώ πριν από λίγο καιρό.

Και εκεί που ένιωθα ότι πνίγομαι και νιώθω κυριολεκτικά απόγνωση(έχω ρίξει κλάμα και ξενύχτι ...και κάθε μέρα έλεγα θα παραιτηθώ, ας με απολύσουν κλπ κλπ το παιδάκι μου πάνω απ'όλα ) τσουπ ήρθε σαν μάννα εξ ουρανού η λύση! Φυσικά όλα έχουν ένα τίμημα ... Και εμένα θα δείξει ο χρόνος ως προς τη δουλειά πόσο θα μου στοιχίσει αλλά ...η μικρή έχει συνέλθει , έχει παρει και τα πάνω της (ανάπτυξη και ομιλία -συμπεριφορά κτλ) και δεν το μετανιώνω καθόλου.

Όλα θα πάνε καλά στο τέλος θα το δεις...Όσο και αν σκάμε όλα πάνε εκεί που "πρέπει"... Για σκέψου πόσο ανέλπιστο ήταν αυτό με τη δουλειά! Σαν ένα "θαύμα"! Ελπίδα λοιπόν και θετική ενέργεια που λέει μια φίλη μου ψυχολόγος!

Fairymummy για άλλη μια φορά υποβάλω τα σέβη μου!!!Είσαι η προσωποποίηση της θετικής ενέργειας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια θέλω τη γνώμη σας: έχει κάνει καμιά σας παρακέντηση για ιγμορίτιδα?Ξέρετε αν πονάει ? Αν είναι αποτελεσματική? Εγώ παιδεύομαι πολύ καιρό τώρα με απανωτές λοιμώξεις του αναπνευστικού που απ' ότι φαίνεται οφείλονται στην ιγμορίτιδα.Το τελευταίο?Από τότε που γύρισα από την Αθήνα είμαι χάλια , έχω κοιμηθεί ελάχιστα βράδια από τρελό, ασταμάτητο βήχα και έχω πάρει του κόσμου τα φάρμακα... Εχθές έκανα τελικά ακτινογραφίες θώρακα και κεφαλής και έδειξαν πνευμόνια ευτυχώς καθαρά αλλά εμπύημα όπως το είπαν δηλαδή πολύ πύον στο ένα ιγμόρειο και πιθανόν φραγμένο και το άλλο.Αυτό εξηγεί και το ότι εδώ και ένα χρόνο και ,δεν μυρίζω τίποτα και έχει αλλοιωθει και η γεύση μου... Πήγα σε έναν πολύ φίλο ΩΡΛ ο οποίος μου είπε άμεσα (Τρίτη το αργότερο) να μπω στο νοσοκομείο για 2-3 μέρες για παρακέντηση , πλύσεις και ενέσιμη θεραπεία.Αλλά δεν μπορώ ρε κορίτσια να πάω .Τι θα γίνει με τη μικρή? 3 μέρες ? Τι θα κάνω?

Τελικά είπαμε να σταματήσω την αντιβίωση που έπαιρνα γιατί δεν με καλύπτει και να ξεκινήσω από σήμερα διπλή αντιβίωση και την Τρίτη να μπω να κάνω την παρακέντηση και να βγω την ίδια μέρα και να το παλέψω με τα φάρμακα από το στόμα με την ελπίδα να φύγει και μετά αξονική για να δούμε...Ομως φοβάμαι βρε κορίτσια...Την παρακέντηση, την εισαγωγή, την αναισθησία , αν κάτι δεν πάει γενικά καλά... Δεν ξέρω τι να πω ,τι να κάνω ...

Σας ζάλισα μου φαίνεται ... Συγνώμη...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν σας εχω διαβασει, θα το κανω ομως αργοτερα .εΛΠΙΖΩ να ειστε ολες καλα κ μακρυα απο αρρωστιες.

λοιπον χτες πηγα στον γιατρο κ ολα καλα πηγαινουν ,

ειδαμε κ ακουσαμε το σπορι που το περιμενουμε μεσα οκτωβρη.

την τριτη παω ικα να μου γραψουν τις εξετασεις κ αρχιζω

ευχηθειτε μου καλη επιτυχια κ καλα κουραγια!

θα μπω ξανα σε λιγο γιατι δεν με αφηνει ο γιωργης

88M1p3.pngycQap3.png

Fairymummy [/color]για άλλη μια φορά υποβάλω τα σέβη μου!!!Είσαι η προσωποποίηση της θετικής ενέργειας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.

χεχε..ευχαριστω

δεν ξερω αν οντως ειμαι η προσωποποιηση...αλλα το προσπαθω. ετσι κανω κ στα δικα μου προβληματα, για καθε προβλημα προσπαθω να βρω τουλαχιστον δυο λυσεις...ειναι δυσκολο αλλα προσπαθω :) αλλιως τοσα χρονια δεν θα την εβγαζα καθαρη :)

ελπιζω να ειναι κατι περαστικο αυτο που εχεις κ να ξεμπερδεψεις γρηγορα. δυστυχως δεν γνωριζω κατι περισσοτερο

ελπιζω ολες να ειχατε ομορφο ΣΚ

εμεις πηγαμε εκδρομουλα σημερα

Νατασα ολα καλα? φουλ αχγος? χεχε

σας φιλω ολες

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Καλή σαρακοστή! Πώς περάσατε? Εμεις τιποτα ιδιαιτερο αλλα η μικρή είχε παρέα πιτσιρίκια και ξεσάλωσε!

Νατάσα κάνε λίγη υπομονή ακόμα κοπέλα μου, περνας δύσκολα αλλά όπως λες κι εσύ είναι μεταβατικό το στάδιο και σύντομα θα είστε όλοι μαζί...

Ξανασκέψου τα κιόλας αυτα που λέει η Fairy, εγώ έχω ζήσει ελάχιστα έξω αλλά πράγματι η αντιμετώπιση στη δουλειά όσον αφόρα γονείς και ειδικά μαμάδες είναι τελείως διαφορετική! Κάνε μια δοκιμή να τους μιλήσεις...

3xmama τι ταλαιπωρία είναι αυτή? Περαστικά σου κοπέλα μου! ΑΠό παρακέντηση δεν έχω ιδέα αλλά από περιπέτειες υγείας καλά κρατώ και το μόνο που μπορώ αν σου πω είναι ότι καλύτερα περισσοτερη ταλαιπωρία και πόνος σημερα και τώρα παρά να το αφήσεις έστω και μια μέρα. Ειδικά από τη στιγμή που το αποφάσισες και που ταλαιπωρείσαι τόσο πολύ στην καθημερινότητά σου!

Για τη μικρή δεν μπορεί να την κρατήσει κάποιος? Όσο κι αν δε θελεις να την αφήσεις πρέπει να είσαι εσύ καλά για να είναι καλά και οι μικρές σου!

Αχ κοπέλα μου να προσέχεις και να μας πεις νεά!

Ρίτα καλή αρχηηη!!!! Τι ωραία νέα! Φιλάκια στην κοιλίτσα!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

καλημέρα κοριτσάκια μου.

κατ'αρχήν να σας ευχαριστίσω πολύ που με κάνετε και βλέπω λίγο ποιο καθαρά τα πράγματα. το σκέφτομαι πλέον ποιο καθαρά και ίσως καταφέρω από μαιο-ιούνιο να έρθει και ο νικ αγγλίΑ και τον στείλω παιδικό (θα χρειαστώ δανεικά βέβαια αλλά αξίζει). εχθές ο νικ μου είπε: μαμα πάει δουλειά εγώ κλαίω :shock:.

εχθές χάσαμε την ξαδέρφη του άνδρα μου μετά από μάχη 1,5 χρόνο με τη καταραμένη ασθένεια. ήταν πολύ νέα (50 χρονών) και ένας γλυκίτατος άνθρωπος γεμάτος ζωή:(:(:(

Στο σπίτι της έκανα το πρώτο τεστ εγγυμοσύνης στο Νικ.

uDLqp1.png

Κορίτσια καλημέρα,

Το βιβλίο ξέχασα να το δω το πρωί πριν φύγω από το σπίτι, ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΟΜΩΣ, ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΕ !!!

Νατάσσα μου, σε καταλαβαίνω απόλυτα είναι πολύ δύσκολο να πρέπει να αφήσεις το παιδάκι σου, και ο αποχωρισμός θα είναι πολύ πιο δύσκολος που θηλάζεις ακόμη.

Οπότε μάλλον θα ήταν πιο σωστό να ξεκινήσεις να κόβεις το θηλασμό από τώρα. Η αλήθεια είναι πως μου φάνηκε λίγο παράξενο που θηλάσεις μέχρι τώρα, άλλα όπως συχνά λέμε «ο καθένας όπως αισθάνεται».

Εγώ θα σου πω την εμπειρία μου για το πώς το σταματήσαμε.

Να ξεκινήσω με το ότι τον Πανορμίτη τον θήλασα μέχρι 8 μηνών και σταμάτησα αφού έπαθα μια γαστρεντερίτιδα και «…στέγνωσα, η μάνα» κόπηκε λοιπόν γάλα. Δούλευα όμως από τότε που ο μικρός ήταν 3 μηνών και έτσι αναγκαζόμουν να βγάζω το γάλα μου με θήλαστρό (2 φορές) στη δουλειά και να του δίνει η πεθερά μου στο σπίτι με μπιμπερό το γάλα της προηγούμενης μέρας κάθε φόρα. Κάποιες φορές λοιπόν αυτό δεν ήταν εφικτό (να κατορθώσω να βγάζω 2 φορές γάλα …στο γραφείο) και έτσι του έδινα που και που συμπλήρωμα. Το καλό όμως ήταν πως ο Πανορμίτης είχε συνηθίσει το μπουκάλι από την μια και τη γεύση από το άλλο γάλα από την άλλη, και όταν απότομα μου κόπηκε το γάλα μου δεν προβληματίστηκε καθόλου, μόνο που ήθελε αγκαλίτσα στην αρχή για να το πιει.

Μάλλον σε εμένα στοίχισε περισσότερο!

Αν δοκιμάσεις για αρχή να του δίνεις σε ποτηράκι (καλύτερα να μην μάθει το μπουκάλι γιατί θα πρέπει να το αλλάξετε πάλη πολύ σύντομα) το δικό σου γάλα πέστου και κανένα ψεματάκι* του τύπου η μαμά έπαθε μιμή, βαβά και πονάει γιʼ αυτό θα το βάλουμε για λίγο το γάλα μας στο ποτήρι και αργότερα αφού δεχτεί το ποτήρι αρχίσεις να του δίνεις λίγο – λίγο το ξένο γάλα (μπορείς να του βάζεις μισό - μισό στην αρχή)

*Δεν είμαι καθόλου υπέρ στο να λέμε ψέματα στα παιδιά μας αλλά καμιά φόρα κάποια μικρά ψεματάκια μπορεί να κάνουν θαύματα (δέχονται καλύτερα κάποια πράγματα) χωρίς να τραυματίζουν την σχέση εμπιστοσύνης που με μεγάλο κόπο προσπαθούμε να χτίζουμε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νατασα συλληπητηρια κουκλα μου!!! να ζησετε να την θυμομαστε κ το χαμογελο της να ειναι το κινητρο σας στη ζωη σας :)

ολα να σας πανε καλα κουκλα μου! με το καλο να ταχτοποιηθειτε κ να ηρεμησετε, κ κυριως εσυ :) σας σκεφτομαι παντα!

σοφια συμφωνω οπως τα λες για τα ψεμματα. κ εγω δεν του λεω, απλα καμια φορα μπορει να πω ετσι κανα μικρο...πχ ο Ντινο τωρα θα παει για υπνο γι αυτο θα τον αφησουμε σπιτι αχαχαχαχα. τα χοντρα ψεμματα δεν μου αρεσουν ;) πολυ συμφωνω οπως τα λες :)

σας φιλω ολες

πολλες καλησπερες

Διαφημίσεις

Γειά σου fairymummy, επιτέλους κάποιος να μιλήσουμε!!!

Πολύ ωραίο κοπελιά το ρυζόγαλό σου. !!!

Έκανα και μια μικρή αλλαγή (συνήθως δεν το κάνω όταν φτιάχνω κάτι για πρώτη φορά , αλλά είχα έμπνευση και είπα να το ρισκάρω). Λοιπόν έβαλα το χυμό από ένα πορτοκάλι (και το υπόλοιπο ποτήρι το γέμισα με νερό, το μέτρησα δηλ. στα ποτήρια του νερού) και έβαλα και μαύρη ζάχαρη αντί για κανονική και το σέρβιρα (σε κάτι φίλους του άντρα μου που είχαν έρθει να δουν τη μπάλα) με μια φέτα γλυκό κουταλιού πορτοκάλι (που είχε φτιάξει η μαμά μου) και 2 γραμμούλες κανέλα σκόνη (για το design). Ξετρελάθηκαν, μου είπαν πως είναι το καλύτερο που έχουν φάει!!!

Την επόμενη φορά θα αντικαταστήσω τη ζάχαρη με 2 κουταλιές του γλυκού μέλι, ελπίζω πως θα βγει καλό!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

χαιρομαι που σου αρεσε το ρυζογαλο...κ εγω κανω διαφορες αλλαγες κ γενικα δεν το θελω κ πολυ γλυκο :)

το πορτοκαλι θελει προσοχη ποσο βαζεις μεσα κ να μην το παραβρασεις τον χυμο γιατι μετα αρχιζει κ πικριζει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...