Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

νατασα μου γιατι τοση αρνητικοτητα στον παιδικο? στο λεω με καλη προθεση ετσι :)

θα μπορεσεις να βρεις εναν κοντα στην δουλεια σου κ μαζι να πηγαινετε το πρωι, μαζι να γυρνατε το απογευμα :) μια χαρα θα ειναι το παιδακι θα δεις....

οσο για τα μαχαιρια!!!! ο δικος μου αν δεν εχει μαχαιρι κ πιρουνι δεν μπορει να φαει χαχαχαχα ρε κοριτσια μηπως ειμαι αναισθητη??? γενικα τον αφηνω να κανει οτι θελει, θελει να μας αντιγραφει σε ολα κ εγω λεω πως ετσι θα μαθει ....

α ειπαμε κ αλλη λεξη εχθες...αμαν αχαχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

νατασα μου γιατι τοση αρνητικοτητα στον παιδικο? στο λεω με καλη προθεση ετσι :)

θα μπορεσεις να βρεις εναν κοντα στην δουλεια σου κ μαζι να πηγαινετε το πρωι, μαζι να γυρνατε το απογευμα :) μια χαρα θα ειναι το παιδακι θα δεις....

οσο για τα μαχαιρια!!!! ο δικος μου αν δεν εχει μαχαιρι κ πιρουνι δεν μπορει να φαει χαχαχαχα ρε κοριτσια μηπως ειμαι αναισθητη??? γενικα τον αφηνω να κανει οτι θελει, θελει να μας αντιγραφει σε ολα κ εγω λεω πως ετσι θα μαθει ....

α ειπαμε κ αλλη λεξη εχθες...αμαν αχαχαχαχαχαχα

καθε φορά που το σκέφτομαι ανεβαίνει ο πυρετός του! σα να ειναι ένα μνμ ότι δεν είναι ακομα έτοιμος. μετά από όσα πέρασε με τις απανωτες ιώσεις (που ακόμα δεν έχουμε ξεπεράσει καλα καλα) δεν τολμώ να τον πάω παιδικό τον Απρίλιο π.χ. Θα το κάνουμε αλλά λίγο ποιο μετά.

άσε και το οικονομικό. για Λονδίνο θέλω περίπου 1000£, όσο θα έχουμε κ το ενοικιο στο bradford δε βγαίνει με τπτ. και επειδή μπορεί να δουλευω και παραπάνω ώρες τι θα γίνει όταν θα πρέπει να τον πάρω νωρίτερα.

και κατι τελευταιο εκει στη γηραιά αλβιώνα όταν είναι άρρωστα και δεν πάνε παιδικό ποιος τα κρατάει στο σπίτι? τι κάνουν συνήθως όσοι δεν έχουν παπυδογιαγιαδες? έτσι για να ξέρω για του χρονου

uDLqp1.png

δικαιουσαι αδεια καρδουλα οταν ειναι αρρωστο :) πως το λενε στα ελληνικα δεν μου ερχεται τωρα...εγω καθομαι σπιτι μαζι του η αν εχω κατι σημαντικο καθεται ο μπαμπας του :)

κοριτσια εχω ξεπατωθει αλλα τη φαγαμε τη ρωσιδα κ παλι αλλα στο τελοσ βλεπω να τρων κ εμενα αχαχαχαχα....ειμαι κ π;ντρεμενη γυναικα!!!

φιλια πολλα δεν προλαβαινω κ πολυ ειναι ακομα αρρωστα τα αλλα ,τωρα κολλησε κ η δαναη:-(

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Νατασα τι καλά που άρχισε να συνέρχεται ο μικρός! Αντε να βάλει και κανα κιλάκι τώρα να πάρει τα πάνω του.

fairy όντως πολύ ωραία φαίνονται αυτά τα βρακάκια! Νομίζω θα βοηθήσουν σαν ενδιάμεσο στάδιο...

Αχ βρε Σοφία αυτές οι γιαγιάδες .... Από τη μια μας εξυπηρετούν και από την άλλη... Καλά κάνεις και τον αφήνεις στο λάου λάου. Έτσι κι αλλιώς φαίνετια να είναι σε πολύ καλό δρόμο :D:D

Εμεις είμαστε ακόμα πολύυυυυ μακρία από το να αποχωριστούμε την πάνα ... έχουμε κι εμεις καθισματάκι για τη λεκάνη, που της αρέσει, κάθεται μερικές φορές, παίζει κανένα δεκάλεπτο (μια φορά έκανε και λίγα τσίσα καταλάθος) και αυτό. Λέω ότι είμαστε μακρυά γιατί ακόμα και όταν τα κάνει στην πάνα δεν το λέει και γενικά δε διαμαρτύρεται, ουτε δυσανασχετεί. Σκεφτομουν κι εγω το καλοκαιρι να το παλέψουμε περισσότερο αλλά τώρα με το μωρό δεν το βλέπω...

Με τα μαχαίρια εμεις έχουμε πολύ πλάκα! Δεν την αφήνω με τπτ γιατί δεν είναι ότι θα το έχει στο τραπέζι αλλά θέλει και να το τριγυρνάει. Της είπα λοιπόν μια φορά "Ποτέ, ποτέ τα παιδάκια δεν παίρνουν τα μαχαίρια" και της άρεσε τόσο το "ποτέ, ποτέ" που μου έφερνε τα μαχαίρια από τα κουζινικά της και έλεγε "ποτε, ποτε". Κανα δυο μερες μάλιστα μου τα έφερνε και απαιτούσε να τα σηκώσω και να μη της τα δώσ πίσω χαχαχαχα:tongue::tongue: Είδα κι επαθα να την πεισω ότι αυτά είναι παιχνίδια.

Θένα μια χαρά σε κοβω στην καινούρια δουλειά! Μπράβο! Φιλάκια και κουράγιο με τα πιτσιρίκια!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

naya23 είμαι στη δουλειά και δεν θυμάμαι ακριβώς πως λέγετε το βιβλιο αν προλαβω θα μπω το βράδυ να σου γράψω με λεπτομέρεια.

Εν συντομία χθες είχαμε επιτυχίες.

• ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΑΜΕ !!! κάθισε εντελώς ακίνητος και κουρευτικέ.
  • Έκανα και το ρυζόγαλο της fairymummy SUPER!!!

Θα γράψω λεπτομέρειες άλλη στιγμή γιατί σήμερα έχω πολύ δουλειά

[sIGPIC][/sIGPIC]

o Nik ευτυχώς ακόμα απυρετος!

Σοφία να μας γαψεις το βιβλίο.

όσο σκέφτομαι ότι θα φύγω και θα αφήσω τον λουκουμάκο μου τον τρελοχαβαλεδούλη εδώ ... κλαίω! πως θα αντέξω η μάνα?

πως θα γίνει να σταματήσει να θηλάζει ανώδυνα. Δεν θα ήθελα απλά μια μέρα να φύγω και να μην έχει απλά βυζί για να πιει.

γιατί κάθε χαρά μου τελευταία συνδιάζεται και με λύπη? πότε θα στρώσουν τα πράγματα? έχω δώσει διορία τον Σεπτέμβρη. Από Σεπτέμβρη (το αργότερο) θα πρέπει όλοι μας να είμαστε μαζί σε ένα σπίτι.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

αχ βρε νατασα!!! δεν βρισκω λογια να σου πω...σε νιωθω...εδω για 3 μερες θα πρεπει να τον αποχωριστω για εκπαιδευση που θα παω κ τρελλαινομαι κ ολο την καθυστερω....

ασχετα με τις ιωσεις....εαν πεις στην νεα σου δουλεια οτι δεν θα μπορεις να φευγεις αργοτερα κλπ δεν παιζει? εγω απο προσωπικη εμπειρια ξερω πως οι μαμαδες εχουμε εμπειρια...ποσο μαλλον εσυ που θα εισαι μονη σου στη χωρα....

κ αληθεια θα το παλεψεις καθε ΣΚ να πηγαινεις Ελλαδα?

αχ βρε νατασα!!! δεν βρισκω λογια να σου πω...σε νιωθω...εδω για 3 μερες θα πρεπει να τον αποχωριστω για εκπαιδευση που θα παω κ τρελλαινομαι κ ολο την καθυστερω....

ασχετα με τις ιωσεις....εαν πεις στην νεα σου δουλεια οτι δεν θα μπορεις να φευγεις αργοτερα κλπ δεν παιζει? εγω απο προσωπικη εμπειρια ξερω πως οι μαμαδες εχουμε εμπειρια...ποσο μαλλον εσυ που θα εισαι μονη σου στη χωρα....

κ αληθεια θα το παλεψεις καθε ΣΚ να πηγαινεις Ελλαδα?

επαγγελματικά είναι μια μοναδική ευκαιρία για μενα. όταν συμπλήρωνα την αίτηση πριν τα Χριστούγεννα έλεγα καλά τι κάθομαι και κάνω τώρα ? σιγά μην πάρουν εμένα. είχα αρχίσει να σκέφτομαι πως θα πρέπει για να βρω σουλειά να ζητάω λιγότερα χρήματα και να κάνω ένα βήμα πίσω και τελικά και περισσότερα χρήματα θα πάρω και προαγωγή. όμως θα πρέπει να δουλέψω πολύ ιδικά στην αρχή. να αποδείξω ότι μπορώ. άσε που φοβαμαι λίγο και τη γλώσσα και τη δουλειά και όλα.

δεν μπορώ να λοιπόν να τους πω τπτ σε αυτη τη φάση.

το ιδανικό θα ήταν να έχω 5 ευρώ παραπάνω και να πάρω μια babysitter τουλάχιστον μέχρι το Αυγουστο. ή να ερχόταν η μάνα μου αλλά δουλεύει. σπάω το κεφάλι μου να βρω λύση μα δε βρίσκω.

Σκέφτομαι μην κάνει πολύ κακό στην ψυχολογία του όλο αυτό, να μείνει μακριά από τη μαμα του για 2-3 μήνες.

θα σκάσω!

να σας εκμυστηρευτώ και κάτι ακόμα? αλλά μην με κράξετε οκ?

μου φαίνεται τόσο περίεργο που θα σταματήσει να θηλάζει. από τι μια το θέλω καιρό τώρα από την άλλη δεν αισθάνομαι έγω ακόμα έτοιμη. ελπίζω να είναι εκείνος ετοιμος.

είναι όλα τόσο μπερδεμένα στο κεφάλι μου:confused::confused:

uDLqp1.png

ξαναπαιρνω το θαρρος να σου μιλησω οκ? :)

ειμαι κ εγω γυναικα της καριερας! με ενδιαφερει πολυ κ οι επιλογες που κανω ειναι ωστε να προχωρησω την καριερα μου αλλα παραλληλα να μεγαλωσω κ σωστα (κατα τα δικα μου κριτηρια) το παιδι μου

ζω ομως στηνΑγγλια 11.5 χρονια κ εδω ο νομος της γιαγιας δεν ισχυει γενικα :)

ισα ισα το αντιθετο οποιονδηποτε εχεις ως αφεντικο δινει προτεραιοτητα στις μαμαδες κ παραλληλα σε βοηθανε στο να προχωρησει η καριερα σου

σιγουρα πρεπει να αποδειξεις πολλα στην αρχη, κ εγω κ ολοι μας ακομα κ μονιμη θεση να εχεις καθε μερα πρεπει να αποδεικνυεις...δεν ειναι ευκολα τα πραγματα

παραλληλα ομως δεν θα σε παρεξηγησει κανενας ουτε θα σε απολυσει αν πρεπει να φευγεις 6 νταν!! σκεψου τα :) ρωτησε κιολας εκει που θα δουλευεις. πες τους πως εχει η κατασταση! ειλικρινα σου το λεω τοσα χρονια ζωντας εδω, η γλωσσα κ η μητροτητα ειναι πραγματα που τα καταννοουν

ειδικα αν γνωρισεις Ιταλους θα δεις ποσο αρνουντε να σου μιλησουν Αγγλικα :) αυτοι δεν μαθαινουν Αγγλικα οπως εμεις. κ ερχοντε εδω βρισκουν δουλεια κ παλι σου λενε Μαμα Μια κ τετοια αχαχαχα

χαλαρωσε κοπελα μου :) πρεπει να σκεφτεις κ το παιδακι σου κ να προσπαθησεις οσο ζορικο κ αν σου φαινεται αυτο να τα συνδυασεις κ τα δυο απο τηνα ρχη :)

αποψη μου βεβαια παντα!!!

Νατασουλα να σου πω και γω την αποψη μου!!

Βαλε τις σκεψεις σου σε σειρα, το παθαινω πολλες φορες αυτο που λες και ξαφνικα νιωθω οτι μπροστα μου εχω ενα βουνο!με τα χρονια εμαθα πως να το διαχειριζομαι ολο αυτο,απλα βαλτα σε σειρα, μην σκεφτεσαι οτι ολα πρεπει να αποφασιστουν τωρα!Αρχικα δες πως θα ειναι το παιδι,και η Ολγα 11 κιλα ειναι(επειδη ελεγες για κιλα),κανε μια απλη εξεταση αιματος να δεις σε τι φαση βρισκεται ο οργανισμος του, μην αφηνεις τους γιατρους να σε τρομαζουν, να τους ακουμε του γιατρους εννοειται, ο παιδικος θα ελεγα να μην σε φοβιζει τοσο πολυ και να μην ξεκινας προκατελλημενη οτι θα παθει χειροτερα πηγαινοντας παιδικο, μπορει να μην παθει και τιποτα, μακαρι δηλ. να μην αρρωστησει παλι τοσο!!Σε γενικες γραμμες αυτο πιστευω οτι χρειαζετε, να ηρεμησεις λιγακι κ να τα βαλεις σε σειρα γιατι οταν τα σκεφτεσαι ολα μαζι ακρη δεν βγαζεις.

Επισης ο θηλασμος, νομιζω οτι το χρονικο διαστημα που θηλασατε ειναι υπεραρκετο, ασε που μπορεις και να του εξηγησεις τι συμβαινει.

Και αφου σε διαβεβαιωνει και η fairy οτι στην Αγγλια ειναι για τις μαμαδες καλα τα πραγματα στη δουλεια, ολα θα γινουν.

rXrPp3.png

γεια γρηγορο

παω για υπνο κουτουλαω δεν ξερω ποσο θα αντεξω ερχομαο κ βρισκω ενα σπιτι μπαχαλο ,τι να κανει κ η ερμη η πεθερα!!

τα παιδια τα πηγε ο αντρασ μου γιατρο το πρωι ,τα αγορια παλι αντιβιωση η δαναη καπωσ καλητερα,εγραψε να παρω κ εγω μια γιατι ολο βηχα κ μπουκομα δεν παει αλλο.

ο ιασονασ ευτυχωσ 12,5 κιλα κ 88π παλι καλα γιατι δεν τρωει κ καλα

φιλια σε ολεσ

νατασουλι εισαι power εσυ δε σε φοβαμαι;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...