Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

andith δίνεις αμύγδαλα στη μικρή σου ???????? :?:

Εμάς ο γιατρός μας είπε πως ξυρούς καρπούς μετά τα ΔΩΔΕΚΑ αυστηρά. Είναι πολύ επικίνδυνο το πνίξιμο από ξυρό καρπό, μας είπε.

Πριν 2 μήνες περίπου πνίγηκε το παιδάκι μιας ξαδέρφης του άντρα μου (4 χρονών) και όταν πήγαν στο νοσοκομείο ο γιατρός τους είπε πως είναι πολύ τυχεροί γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των παιδιών που πνίγονται με ξυρούς καρπούς δεν τα καταφέρνουν…

Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά μήπως θα ήταν καλό να ρωτήσεις και εσύ το γιατρό σας;

Νατάσσα μου ελπίζω να μην ξανανεβάσετε πυρετό. Εύχομαι να είστε καλύτερα από σήμερα!!! Σας σκέφτομαι πολύ και σας στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια !

fairymummy ευχαριστούμε για τη συνταγή του ρυζόγαλου!!! Θα δοκιμάσω να το φτιάξω το βράδυ και θα σου πω τα αποτελέσματα !!!

Ριτάκι και σε εμάς το σετάκι του γιατρού έχει κάνει θαύματα!!!

Εδώ και μια εβδομάδα έχουμε αρχίσει και παίζουμε «τον κομμωτή» …το σετ του γιατρού είχε ένα πλαστικό ψαλίδι, του έχω δώσει μια χτένα και μια πετσετούλα που τη βάζουμε γύρο από το λαιμό και κουρευόμαστε εναλάξ.

Σήμερα έχω ραντεβού το απόγευμα στο κομμωτήριο … για να δούμε θα τα καταφέρουμε ή θα φύγουμε με το μισό μαλλί κοντό και το άλλο μισό μακρύ. :-P

Βασικα τα κοβω πολυ μικρα κομματακια, δεν της τα δινω ολοκληρα και την προσεχω πολυ, τον γιατρο σας τον βρισκω υπερβολικο για το μετα τα 12:confused::confused::confused:!!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λοιπον κοριτσια να σας θεσω κ εγω ενα θεματακι χεχε

ο γιος μου εχει αρχισει κ μου λεει οτι θα κανει κακα. στο γιογιο ποτε καθεται ποτε οχι...ποτε γουσταρει να κατσει η μαμα κ να γελαει αχαχαχαχα

σκεφτομαι να καταργησω τις πανες κ να παρω τις υφασματινες για μεσα στην μερα...τι λετε? θα βοηθησει στο να κοψουμε την πανα σιγα σιγα?

fairoula και η Ολγα τα λεει, βλεπει και τα αλλα παιδακια στον παιδικο, την εβαλα στη λεκανη καποιες φορες αλλα καθετε λιγο και μετα κλαιει να σηκωθει οποτε το αφησα, αλλα οταν μου λεει κακα μου τη ρωταω θες να παμε στη λεκανη?και μου λεει οχι, οποτε της λεω ενταξει φορας πανουλα κανε κακα αλλα λεω να ανοιξει λιγο ο καιρος να βγαλουμε τα χαλια και μετα να προσπαθησω πιο εντατηκα, μην κατουραμε και τα χαλια, κριμα, ποιος τα καθαριζει μετα!

rXrPp3.png

Χμμμ!!! Μεγάλο κεφάλαιο ανοίγεις φιλενάδα…

Το θέμα του γιογιού.

Ο Πανορμίτης ξεκίνησε το καλοκαίρι και μου έλεγε κακά και τσίσα (την ώρα που τα έκανε) έτσι παρότι γνώριζα πως το συστηματάκι του δεν έχει ολοκληρωθεί, συνεπώς δεν μπορεί να κρατηθεί, του πήρα γιογιο (περισσότερο για πλάκα). Δοκιμάσα και τον έβαζα το πρωί και το μεσημέρι μόλις ξυπνούσε να κάνει τσίσα του, ανοίγαμε και βρυσούλα… έκανε τσίσα του στο γιογιο αμέσως, το είχε βρει παιχνίδι αδειάζαμε το γιογιο στη λεκάνη, τραβάγε ο ίδιος το καζανάκι και τα χαιρετούσαμε κι όλας!!! Πολύ σύντομα μέσα σε 2-3 εβδομάδες σταμάτησε να κάνει τασάκια στον ύπνο του και άρχισε στην διάρκεια της μέρας μόλις ήθελε τσίσα να τρέχει στο γιογιό του !!! Άλλες φορές προλαβαίναμε άλλες όχι – πάντα όμως το διασκεδάζαμε!!! Την περίοδο αυτή στο σπίτι τον κρατούσε η πεθερά μου, όταν δούλευα, παρότι όμως της είχα εξηγήσει πολλές φορές την διαδικασία (της είχα δώσει και ένα βιβλίο να διαβάσει – άλλα προτιμούσε να βλέπει tv την ώρα που ο μικρός κοιμόταν) δεν τον έβαζε στο γιογιο με τίποτα, ούτε καν όταν της το ζητούσε. Το χειρότερο όμως δεν ήταν αυτό … μια μέρα ενώ τον άλλαζε, της έφυγε και ξεβρακοτάκι όπως ήταν έτρεξε στο μπάνιο φωνάζοντας κακά, φυσικά το λουλουδάκι μου δεν πρόλαβε να κάτσει στο γιογιο και έκανε τα κακάκια του όρθιο στο πάτωμα.

Δυστυχώς …τον μάλωσε!!!

Το ίδιο απόγευμα ενώ τον άλλαζα εγώ έγινε ακριβώς το ίδιο …μου έφυγε και έκανε κακά του στο πάτωμα, μόλις λοιπόν τα έκανε, έβαλε κάτι κλάματα το μωρό …τρόμαξα να τον συνεφέρω… τι μπράβο του έλεγα που έκανε κακά και ζήτω, τίποτα… με τα πολλά τα βάλαμε στο γιογιο, τα ρίξαμε στη λεκάνη και σταμάτησε να κλαίει όταν τράβηξε το καζανάκι και τα χαιρετίσαμε.

Από την επόμενη μέρα δεν ήθελε να κάνει ούτε τσισα στο γιογιο.

Το άφησα λοιπόν να πάρει το χρόνο του… φροντίζαμε να μας βλέπει όταν πηγαίναμε στην τουαλέτα και να του εξηγούμε τη κάνουμε κάθε φορά.

Πριν 2 μήνες περίπου, του πήρα ένα γιογιο που προσαρμόζετε και επάνω στη λεκάνη. Ενθουσιάστηκε το δοκίμαζε ανέβαινε καθότανε, …έκανε και τσίσα του, έκανε και κακά του!!! 2 φορές έχει κάνει και στο σπίτι της μαμάς μου στη λεκάνη χωρίς το γιογιο (τον κράταγα), αλλά να σας πω την αλήθεια δεν το προσπαθώ καθόλου να κόψει την πάνα τώρα γιατί με της ιώσεις, έχει κάτσει σπίτι πολύ καιρό και φοβάμαι πολύ να μην έχει μια 2η άσχημη εμπειρία, μιας και αναγκαστικά τον κρατάει πάλη η πεθερά μου, η οποία φυσικά δεν μπαίνει στον κόπο να διαβάσει με τίποτα το βιβλίο (…να χάσει το Τούρκικο???).

Σκέφτομαι να τον ενθαρρύνω παραπάνω μόλις αρχίσει και ανοίγει ο καιρός και αισιοδοξώ πως θα σταματήσουν οι ιώσεις, θα μπει και σε ένα πρόγραμμα με το σταθμό, έρχεται μετά και το καλοκαίρι που θα έχω άδεια από τη δουλειά και θα είμαι εγώ σπίτι μαζί του…ελπίζω να μην δυσκολευτούμε.

Sorry για τον σιδηρόδρομο αλλά που να πω τον πόνο μου, ...η μάνα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

εδω εδω λεμε τον πονο μας αχαχαχαχα

βρε τι επαθε το τσαμενο το παιζιιιιι :(

εγω πηρα απλο γιογιο κ μαλλον το εχω μετανιωσει...μηπως επρεπε να παρω αυτο που μπαινει στην λεκανη!!!

χαιρομαι που κ αλλα παιδακια χαιρετανε την λεκανη, νομιζα ο δικος μου ειναι περιεργος αχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Μια χαρά νομίζω πως είναι και το απλό…

ο Πανορμίτης χρησιμοποιεί και τα δυο …το απλό τον βολεύει περισσότερο με τα τσίσακια μιας και τα κάνει όρθιος (κρατάει και το πιπί του τελευταία, όπως ο μπαμπάς, χαχαχα!!!)

[sIGPIC][/sIGPIC]

πρωτη φορα ακουω το ανδρικο να το λενε ετσι :) παντα για το γυναικειο το ηκερα χεχε

παντως αυτο που λεγαμε για τους γιατρους πριν...οντως καποιοι ειναι πολυ αυστηροι! ο αντρας μου μεχρι τα 5 του δεν εφαγε μη αλεσμενο φαι λογω του γιατρου :(

Διαφημίσεις

παντως αυτο που λεγαμε για τους γιατρους πριν...οντως καποιοι ειναι πολυ αυστηροι! ο αντρας μου μεχρι τα 5 του δεν εφαγε μη αλεσμενο φαι λογω του γιατρου :(

Εντάξει όχι και έτσι…

Τρώει κανονικά ο Πανορμίτης, απλά …φοβήθηκα να πω την αμαρτία μου με αυτό που είπαν στην ξαδέρφη πως τα περισσότερα παιδάκια δεν τα καταφέρνουν όταν πνίγονται με ξυρούς καρπούς (με είχε ήδη φοβίσει και ο γιατρός μας, ο οποίος δεν είναι πολύ αυστηρός σε γενικές γραμμές)… και έτσι δεν δοκιμάζω να του δώσω

Ποτέ δεν λέω πότε βέβαια γιατί όσες φόρες το έχω πει, βγαίνω μα@@κας !!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

σοφια μου οπως νιωθεις εσυ καλυτερα :) το χειροτερο ειναι να κανεις κατι που δεν νιωθεις μονο κ μονο επειδη καποιος αλλος εχει αντιθετη αποψη :)

εγω γενικα δεν ειμαι φοβιτσιαρα...εδω πεταξα το μωρο 1.5 -2 μηνων στην θαλασσα χωρις σωσιβια κ τον βουλιαξα κιολας χαχαχαχα βεβαια σχεδον κολυμπαει μονος του πλεον αλλα ο κοσμος γυρω μου τρομαξε

αλλα εγω το ενιωσα κ το εκανα...αν κανω κατι που με πιεσουν δεν θα μου βγει σωστο κ μετα φυσικα κατηγορεις τους αλλους :)

οποτε νιωσεις εσυ κ το παιδακι σου ετοιμοι :)

Καλή μου, πόσο δίκιο έχεις … όπως νιώθει κάνεις !

Το καλοκαίρι με τη θάλασσα ήμουν και εγώ πολύ χαλαρή, τον είχα πάει κολυμβητήριο, βέβαια μόλις έκλεισε τους 7 μήνες και έτσι δεν αγχωνόμουν καθόλου.

Με είχαν πρήξει η μάνα μου και η πεθερά μου, γιατί όλο το χειμώνα τον πήγαινα κολυμβητήριο και θα κρυώσει το παιδί και τέτοια… δεν μετανιώνω καθόλου που δεν τις άκουσα, ο μικρός πέρσι δεν αρρώστησε καθόλου και το καλοκαίρι ευχαριστήθηκε πολύ τα μπάνια του στη θάλασσα, ούτε φοβήθηκε, ούτε τον πείραζε όταν το νερό ήταν παγωμένο… έκανε και τις βουτιές του!!!

Δυστυχώς φέτος με τις ιώσεις έχουμε καταφέρει μόνο 2 φορές να πάμε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Συμφωνω μαζι σας κοριτσια, οτι νιωθει κανει η καθε μαμα!!κ γω γενικα πολυ φοβιτσιαρα δεν ειμαι, ειμαι ψυχραιμη μπορω να πω, ετυχε μια φορα κ επιασε μαχαιρι(εβγαζα τα πιατα απο το πλυντηριο και με βοηθουσε και δεν προσεξα καλα)δεν εκανα καμια αποτομη κινηση, της το πηρα σιγα σιγα,για να μην αντιδρασει και αυτη αποτομα και γινει τιποτα χειροτερο, γιατι αντιδραει ετσι η Ολγα, αν της κανεις καμια αποτομη κινηση κανει αποτομα και αυτη, η μανα μου κανει τετοιες βλακειες και λεει καποιες φορες ο το παιδι κ μας τρομαζει κ τη περνει και τη σηκωνει μετα που κανει σαν παλαβη!!!

rXrPp3.png

ακόμα απυρετος!!!!!!!!

λοιπόν εμεις κακα στο γιογιο απο 1 χρονού και στη λεκάνη (αεροχ@ισιμο :P) από 7μηνών.

λοιπόν πέρισυ το καλοκαίρι προσπάθησα λίγο να του κόψω την πάνα αλλά το άφησα γρήγορα μιας και σκέφτηκα τις πολλές αλλαγές που θα είχε φέτος.

λοιπόν υπάρχει περίπτωση τώρα που θα αναίβω να πάω μόνη μου Λονδίνο για αρχη για μερικούς μήνες μιας και ο άνδρας μου έχει μια δουλεια εδώ που πρέπει να έρχετε συχνά και δε θέλω να ταλαιπωρήσω το Νικ με πολλά ταξίδια.

οποτε δεν ξέρω πότε θα προσπαθησω να του την κόψω εντελώς.

πάντως όσο το σκέφτομαι κοντευω ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΏ που θα αφησω το παιδακι μου αλλά δεν μπορώ στην κατασταση που είναι να τον στείλω ούτε παιδικο, ούτε childminder και φυσικά δεν μπορεί να ταξιδευει καθε 15μέρες.

θα πηγαινοέρχομαι εγώ τα σκ.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...