Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπορεί να είμαι (για ακόμη μια φορά) υπερβολική, αλλά ειδικά μετά από αυτό που συνέβη στην ξαδέρφη του άντρα μου (την ξεχ…σε κανονικά μιλάμε ο γιατρός στο νοσοκομείο και τις είπε και αυτός μετά τα 12) έχω και εγώ φοβηθεί με τους ξυρούς καρπούς και ούτε καν περνάει από το μυαλό μου να του δώσω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

μπροεις ομως να τα λιωσεις κιολας ε? :) εμενα εφαγε κ μελομακαρονο κανονικα

αλλα Σοφακι ο καθενας οπως νιωθει, μην νιωθεις ασχημα...ο αντρας μου ειχε πνιγει 6 χρονων με τη σοκολατενια μπιλια που εχει το παγωτο το μαγκνουμ :(

Κορίτσια με το κούρεμα πως τα πάτε τα δικά σας κάθονται;

Το καμάρι μου μέχρι στιγμής δε το έχουμε καταφέρει. Τον ψιλοκαταφέρνει η μάνα μου και του κόβει τις ωφέλειες που και που να μην του πέφτουν μέσα στα μάτια, καναδυό φορές του έχουμε κόψει και λίγο στο κομμωτήριο μια από εδώ μια από εκεί τα πίσω… αλλά δεν πάει άλλο έχει καταντήσει σαν την Κλεοπάτρα (είναι και ίσια τα μαλλιά του).

Ελπίζω σήμερα να είμαι πιο τυχερή (μιας και έχω κάνει προεργασία στο σπίτι …με το παιχνίδι).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απίστευτο αυτό με τη σοκολατένια μπίλια!!!!

Η αλήθεια είναι πως όσο και να προσέχεις, από τη μια δεν μπορείς να τα προβλέψεις όλα και από την άλλη …αν είναι να συμβεί, θα συμβεί…

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

εγω τον κουρευω κανονικα...καθεται...τον εκανα με το ψαλιδι αλλα πλεον τον κανω με την μηχανη :)

κ μαλιστα μου ζηταει κ συχνα να κουρευτει κ ας μην χρειαζεται αχαχαχα οπως πχ ζηταει καθε βραδυ μετα το μπανιο να κοψει τα νυχια του!!!! μα τι τραγικος!!!! χαχαχαχα

καλημερα!

Σοφακι κουρεμα δεν ξερυμε τι θα πει, δεν τον εχω κουρεψει ακομα, λιγο η νονα του που ειναι κομμωτρια πριν τΑ χριστουγεννα του πηρε λιγο στο πλαι τις μπλουκλες γιατι ειχαν παραφουντωσει αλλα δεν την αφησα παραπανω.εκατσε ο μικρος αν κ δεν μας πηρε πανω απο 3 λεπτα

οσο για το σετ γιατρου μου το ειχε προτινει η παιδιατρος αλλα ακουσα κ εσας κ οντως εκανε το θαυμα του !

οσο για τους ξηρους καρπους εχει τυχει να του δωσω με δημητριακα κ με προσοχη κ δεν ειχαμε θεμα ....μασαει παρα πολυ καλα

νατασσα μου ευχομαι να ειστε καλα

88M1p3.pngycQap3.png

καλημέρα κορίτσια!

Νατάσα πως είναι ο μικρός? Ελπίζω να μην είστε σε κανένα νοσοκομείο... :(:(

Fairy ολη μερα χθες στην κουζίνα ήμουν αλλά για το ρυζόγαλο δεν ήρθε η ώρα ... :mad: Από Τρίτη τώρα.

Andith θα συμφωνήσω με τη Σοφία .... Εγώ τους φοβάμαι πολύ τους ξηρούς καρπούς, έτσι έχασε μια γνωστή μου το κοριτσάκι της τριων ετών πριν 5 χρόνια και μπορώ να πω ότι γίνομαι εως και υστερική με το θέμα... Είναι αλλιώς να το έχεις ζήσει από κοντά...

Σοφία για το κουρεμα τι να πω, 2 φορες μονο της πηραμε λιγο τη φρατζα, κατα τα αλλα ειναι τοσο σγουρο το μαλλι της που μετα βιας φτανει στο σβερκο της... Δε μας βλέπω να κουρευόμαστε ποτέ....

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Γεια σας κοριτσάκια μου γλυκά είχα πολύ καιρό να μπω γιατί έτρεχα και δεν προλάβαινα. Είδα ότι περιμένουμε πολλά μωράκια και πιο πρόσφατο ri_taki με το καλό σου εύχομαι μην σκέφτεσαι τίποτα κοίτα να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου και να είσαι ήρεμη σίγουρα είναι δύσκολο αλλά θα τα καταφέρεις δεν σε φοβάμαι είσαι πολύ δυνατή!

natasha ελπίζω να πέσει αυτός ο πυρετός με τον μικρό ίσως περνάει την μια ίωση μετά την άλλη.

Και εμείς από ιώσεις καλά πάμε και φέτος.

Sophia18 καλώς ήρθες!

thena καλή αρχή με την δουλίτσα σου θα έχει πολύ ορθοστασία αλλά σκέψου ότι θα ξεφεύγεις και θα βγάζεις και το χαρτζηλίκι σου.

Έχω αρχίσει να ψάχνομαι γενικά για δουλειές που μπορώ να κάνω από το σπίτι αλλά δεν μπορώ να κατασταλάξω σε τίποτα γιατί δεν ξέρω αν θυμάστε η δουλειά μου μετακομίζει βόρεια προάστια και θα θέλω να πάω τουλάχιστον 1.30 ώρα να μην πω και παραπάνω.

Διαφημίσεις

ευτυχώς ακόμα δεν έχουμε πυρετό και σήμερα μου φαινεται λίγο καλύτερα κ η ορεξή του (έφαγε μισό αχλάδι περίπου :shock:)

για τους ξηρούς καρπούς δεν ξέρω τι να πω. ο άνδρασ μου φυσικά τους φοβαται. εγώ του έχω δωσει 1-2 φορές από τους δικούς μου αλλα γενικά όχι πολύ ακόμα. βεβαια σταφιδες του έδωσα χθες αρκετες γιατι του αρέσουν και μιας και δεν είχε φαει το θεωρησα καλό.

αλλα και 12 πολύ μου φαίνεται.

τα δημητριακα πάντως έχουν μεσα λίγους ξηρούς καρπούς

όσο για το κούρεμα το εχει αναλάβει η μαμα:P:p.

αλλες φορές καθετε κσι άλλες όχι τόσο.

μπροστα το έχω πάρει το κολάι αλλά πίσω τον κάνω χάλια!

uDLqp1.png

λοιπον κοριτσια να σας θεσω κ εγω ενα θεματακι χεχε

ο γιος μου εχει αρχισει κ μου λεει οτι θα κανει κακα. στο γιογιο ποτε καθεται ποτε οχι...ποτε γουσταρει να κατσει η μαμα κ να γελαει αχαχαχαχα

σκεφτομαι να καταργησω τις πανες κ να παρω τις υφασματινες για μεσα στην μερα...τι λετε? θα βοηθησει στο να κοψουμε την πανα σιγα σιγα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...