Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ο γιωργης εχει μια ξαδελφη που τον μαιο θα γινει 3

εχει εναν ξαδελφο που τον μαιο θα γινει 1

κ εναν ξαδελφο 8 χρονων

οποτε δεν ξερω τι θα ειναι καλυτερα :tongue: αν υποθετικα μπορουσαμε να διαλεξουμε το φυλο

παντως με την ξαδελφη του τα παει μια χαρα ενω για τον ξαδελφο του αδιαφορει.ισως ομως φταιει η ηλικια του μπεμπη

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ο γιωργης εχει μια ξαδελφη που τον μαιο θα γινει 3

εχει εναν ξαδελφο που τον μαιο θα γινει 1

κ εναν ξαδελφο 8 χρονων

οποτε δεν ξερω τι θα ειναι καλυτερα :tongue: αν υποθετικα μπορουσαμε να διαλεξουμε το φυλο

παντως με την ξαδελφη του τα παει μια χαρα ενω για τον ξαδελφο του αδιαφορει.ισως ομως φταιει η ηλικια του μπεμπη

α! οκ τοτε. νόμιζα μόνο ξαδέρφες όπως εμείς.

καλα λογικό είναι να παίζει καλύτερα με το 3χρονο. εμείς έχουμε 3 πρώτες ξαδέρφες η μια είναι 3,5 (τη λατρευουμε οικογενειακός, την έχουμε βαφτίσει κιολας και ο Νικ πίνει νερό στο ονομά της) μια 42 μερες ποιο μικρή την οποία αγαπάει πολύ όμως ακόμα δεν τρελενονται να παίζουν μαζι γιατι θελουν πάντα το ιδιο παιχνίδι. όμως κάνουν κάτι αγκαλιτσες μεταξύ τους!

και η μικρή είναι 8 μηνων περίπου που τη βλέπει σαν μπιμπελο (καλα βεβαια έχουμε να τη δουμε και πάνω απο 3 μηνες τώρα με τις αρρώστιες).

οπότε ότι έρθει ευπρόσδεκτο! ξανθό να ναι και ότι να ναι !

χαχαχα

uDLqp1.png

καλημερα κοριτσια!!! τι καλα που τα αρρωστουλικα γινανε καλα :) αντε να ξεκουραστειτε οι δολιες οι μανες!!!

Νατασακι μην στεναχωριεσαι!!! ετσι που το παω θα σε περιμενω αχαχαχα

αν κ πραγματικα βλεπω φως στο τουνελ με το διδακτορικο, ειχα μια συζητηση με τον καθηγητη μου εχθες κ ηταν πολυ θτεικος. εχω πολυ πιεση απο την δουλεια να τελειωσω, αναλαμβανω κ programnme manager απο σεπτεμβρη σε μια σχολη κ πρεπει να εχω παραδωσει...οχι οχι δεν αχγωνομαι!!! αχαχαχα

Νατασα να κοιταξεις στην καινουρια σου δουλεια ποια ειναι τα κριτηρια για να παρεις τα επιδοματα αμα μεινεις εγκυος. Εδω που ειμαι θυμαμαι ελεγε οτι πρεπει οταν μεινω εγκυος να δουλευω ηδη 15 βδομαδες στον ιδιο εργοδοτη. Ευτυψως εγω ηδη ημουν μια 5ετια.

εμεις στον γιατρο καθομαστε καλα δεν μπορω να πω...γενικα του αρεσει να ειανι το κεντρο της προσοχης αχαχαχ

για το ρυζογαλο κανω το εξης

1 κουπα ρυζι

3 κουπες νερο

8 κουπες γαλα

1/2 κουπα ζαχαρη

2 κουταλακια κορν φλαουρ

κ οταν βραζει το ρυζι με το νερο πεταω μεσα μια φλυδα λεμονι η πορτοκαλι....

κ μετα μπολικη κανελλιτσα απο πανω :)

καλημερες πολλες!! περιμενω το MacBook μου να ερθει κ τρελλαινομαιιιιι χιχιχιχι

α ξεχασα!!! κ εμενα για αγορομανα με βλεπω!!! μου παει κιολας χεχε. αμα κανω κοριτσακι παλι με αυτοκινητακια θα παιζω κ ποδοσφαιρο!!! χαχαχαχα

σημερα ντυνομουν κ οπως εβαζα καλτσον εκανα κ τακλινγκ στην μπαλα του μικρου κ ο αντρας μου στραυροκοπιοτανε!!! εκεινος ειναι του γκολφ δεν εχει σχεση με χουλιγκανισμο αχαχαχαχ

Διαφημίσεις

και μενα μου πάει για αγορομάνα!

ποδοσφαιρο, μπασκετ και λιπά, πολύ άγαρμπη, δεν περιπιούμαι και πολύ τον εαυτό μου κλπ

ετσι και κάνω καμια κόρη κοκέτα... την έβαψα.

να φανταστείτε στισ ανηψιες μου δεν μου αρέσει να παίρνω δώρο κούκλες, κουζινικα κλπ ιδίως ξανθές!

μπαρμπυ δεν έπεζα μικρή μόνο με playmobile

uDLqp1.png

Αχ κορίτσια ωραία τα λέτε! :D:D

Ρίτα μην ανοίγεις κεφάλαιο τύψεις γιατί δε νομίζω ότι υπάρχει γιατρειά...

Νατάσα οι φωτογραφίες της Φωτεινής είναι μια πονεμένη ιστορία... Ο καλός μου γενικά ήταν πάντα ο προσωπικός μου γιαπωνέζος όπως τον έλεγα. Με μια φωτογραφική στο χέρι με κάθε ευκαιρία! Ε, από τοτε που γεννήθηκε η μικρή έχει φτάσει στο άλλο άκρο... Εντωμεταξύ εγώ δεν ήμουν ποτέ της φωτογραφίας με αποτέλεσμα να καταλήξουμε δυστυχώς να έχουμε σχετικά λίγες φωτος της μικρής.

Έβγαλα όμως μερικές πρόσφατα με το κινητό και θα προσπαθήσω να τις ανεβάσω.

Fairy τα υλικά τα βάζω όλα μαζί? Άντε να δοκιμάσω να δω την προκοπή μου :tongue: Σε ευχαριστώ πολύ.

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Fairy τα υλικά τα βάζω όλα μαζί? Άντε να δοκιμάσω να δω την προκοπή μου :tongue: Σε ευχαριστώ πολύ.

πρωτα βρασε το ρυζι με το νερο κ την φλυδα λεμονιου η πορτοκαλιου κ οταν γινει το ρυζακι βαλε το γαλα. κρατα λιγο γαλα να ανακατεψεις το κορν φλαουρ κ οταν γινει το ρυζογαλο ριξτο να πηξει

κ μετα απο πανω κανελλιτσα

Καλησπερα κοριτσια, εγω δεν ειμαι τοσο αυστηρη με το φαγητο οσο η Νατασσα, με βιολογικα δηλ,ειμαι κανονικα!ξερει που ειναι ολα τα σοκολατοειδη κλπ,πατατακια δεν τρωμε ουτε εμεις οποτε δεν εχει φαει ακομα,κλαιει πολλες φορες στην πορτα του ντουλαπιου, της εχω παρει κατι σοκολατακια μικρα ιον υγειας και τρωει αυτα, 1 καθε 2-3 μερες, αλλα τις περισσοτερες φορες απο το ντουλαπι θελει δαμασκηνα και δημητριακα( ειναι κατι σαν δακτυλιδακια μικρα με μελι που της παιρνω), αλατι της βαζω λιγο στο φαι και γλυκα οταν τρωμε της δινω 2-3 κουταλιες,οι χυμοι της αρεσουν πολυ(μο,μο μου λεει) και προσπαθω να τις στιβω πορτοκαλια αλλα προτιμαει τους ετοιμους.

Σοφια εγω απογευματινο της δινω γιαουρτι με δημητριακα, φρουτα, τοστ με τυρακι και πολλες φορες της κοβω δαμασκηνα,αμυγδαλα και δημητριακα ή μια μπανανα και δαμασκηνα σ' ενα μπωλ και τρωει,για τα δαμασκηνα ξετρελενετε, το πρωι τρωει παλι γαλα με δημητριακα αλλα το βραδινο μπιμπερο δεν μπορω με τιποτα να της το κοψω, το ζηταει και με το καλαμακι πινει 2 γουλιες!

Η δικια μου ενω δεν πολυμιλαει εμαθε και λεει δικο μου!!χαχα!ολα δικα της ειναι οπως καταλαβατε!!

rXrPp3.png

μηνυμα προσ ριτα

θα ειναι κορη μαυρομαλλα γαλανοματα κατι σαν μπελουτση:tongue:

αγορομανεσ εσεισ :lol::lol::lol::lol::lol: τι κανετε?:tongue::tongue::tongue:

ειστε κ κορεσ δεν ντρεπεστε να λετε τετοια! αχ μονο αν κανετε κορη θα καταλαβετε την αξια τησ:rolleyes:

ουξου στισ αγορομανεσ αχαχαχαχαχα:tongue:

μα καμια γυναικεια αλληλεγγυη??????????????:mad::-x:-x

τεσπα ηρθα απο την δουλεια ψωφια κ μεσ τη βρομα κ σε λιγο παω να δω το HUGO σινεμα(με βλεπω να κοιμαμαι):tongue:

αυτα τα λιγα παω μπσ κ προλαβω να κανω καμια δουλεια

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

εχθές στις 20:00 εκανε πάλι 38,6 :(:confused:

Η παιδιατρος μου είπε αν ξαναανεβάσει σήμερα να τον πάω στο νοσοκομείο.

αχ, αν είναι να αναιβάσει καλυτερα να γίνει το πρωι, άντε το μεσημερι, μην τρέχουμε βραδιατικα.

αλλα εύχομαι να μην ανεβάσει πια άλλο. Φτανει!

uDLqp1.png

andith δίνεις αμύγδαλα στη μικρή σου ???????? :?:

Εμάς ο γιατρός μας είπε πως ξυρούς καρπούς μετά τα ΔΩΔΕΚΑ αυστηρά. Είναι πολύ επικίνδυνο το πνίξιμο από ξυρό καρπό, μας είπε.

Πριν 2 μήνες περίπου πνίγηκε το παιδάκι μιας ξαδέρφης του άντρα μου (4 χρονών) και όταν πήγαν στο νοσοκομείο ο γιατρός τους είπε πως είναι πολύ τυχεροί γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των παιδιών που πνίγονται με ξυρούς καρπούς δεν τα καταφέρνουν…

Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά μήπως θα ήταν καλό να ρωτήσεις και εσύ το γιατρό σας;

Νατάσσα μου ελπίζω να μην ξανανεβάσετε πυρετό. Εύχομαι να είστε καλύτερα από σήμερα!!! Σας σκέφτομαι πολύ και σας στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια !

fairymummy ευχαριστούμε για τη συνταγή του ρυζόγαλου!!! Θα δοκιμάσω να το φτιάξω το βράδυ και θα σου πω τα αποτελέσματα !!!

Ριτάκι και σε εμάς το σετάκι του γιατρού έχει κάνει θαύματα!!!

Εδώ και μια εβδομάδα έχουμε αρχίσει και παίζουμε «τον κομμωτή» …το σετ του γιατρού είχε ένα πλαστικό ψαλίδι, του έχω δώσει μια χτένα και μια πετσετούλα που τη βάζουμε γύρο από το λαιμό και κουρευόμαστε εναλάξ.

Σήμερα έχω ραντεβού το απόγευμα στο κομμωτήριο … για να δούμε θα τα καταφέρουμε ή θα φύγουμε με το μισό μαλλί κοντό και το άλλο μισό μακρύ. :-P

[sIGPIC][/sIGPIC]

Thena μπράβο κορίτσι μου!!!

Σιγά που δεν θα την τρώγαμε τη Ρωσίδα!!!

Όσο για την ορθοστασία, μετά από λίγο συνηθίζεις, όχι πως δεν κουράζεσαι… απλά συνηθίζεις (δούλευα πωλήτρια όταν πήγαινα στη σχολή)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ααα να σας πω για τους ξηρους καρμπους???? χαχαχαχαχα

εμας μας ειπαν μετα τα 3 λογω πνιξιματος

ο Γιωργακης ????? τα τρωει ΟΛΑ!!! δεν πνιγεται!!! δεν υπαρχει περιπτωση να πνιγει αυτο το παιδι αχαχαχα

κ μαλιστα την πρωτη φορα πηρε μονος του κ δοκιμασε κ ψιλοαχωθηκα αλλα λεω κατσε εδω διπλα ειμαι ας δω τι θα κανει!! τα τρωει κανονικοτατα!! καρυδια, αμυγδαλα, φουντουκια κ τρελλαινεται για σταφιδες!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...