Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

τη φαγαμε τη ρωσιδα ..επεσε σιρμα στο χωριο για καινουρια κοπελα στο ουζερι κ εγινε του τσιπουρου η κολαση:lol::lol::lol::lol: ξεπατοθηκα σασ λεω ! πηγα 11 κ εφυγα 4,5 με εδιωξε πιο γρηγορα μη φοβηθω κ δεν ξαναπαω:lol::lol::lol:αλλα ολη αυτη την ωρα δεν εφαγα δεν κατουρισα δεν εκατσα παρα μονο οταν πηγα στο αυτικινητο να φυγω..τωρα τα ποδια μου ειναι τουμπανο....το κακο ειναι οτι καθε μερα θα μυριζω φαγητιλα κ καπνο μπλιαχ :confused: ζοκοπαω ολοκλυρη:tongue: εκανα μπανακι κ ειμαι κομματια ελπιζω να συνηθισω κ να μην ειμαι ετσι καθε μερα!

νατασσα το ιδι σκεφτομαι κ εγω για τα παιδια γιατι δεν πολυθελω να τρωνε βλακιεσ προτιμω να μην τρωνε τπτ. η δαναη μενει απο το μεσημερι νυστικη κ πινει γαλα μονο κ κοιματε κ δεν αναπτισετε οπωσ οταν ηταν πιο μικρη που ετρωγε ολεσ τισ σαβουρεσ κ ηταν αναπτιγμενη....μιασ κουμπαρασ μου η κορη ειναι 4 μηνεσ μικροτερη απο τη δαναη κ την εχει περασει αλλα τρωει οτι κηνιτε:confused: ειναι ευσομη αλλα οχι χοντρη η δαναη ειναι σποροσ την περνω αγκαλια κ χανετε:tongue::tongue:

ο ιασονασ ειναι ντερεκι γιατι τρωει κ εμενα :tongue::tongue: τωρα που δεν μπορω να τον σταματησω γιατι πιστευω αργοτερα θα του κοπει κ αυτονου η ορεξη οπωσ κ των αλλων:(

τεσπα δεν πιραζει καλα να ειναι κ ασ γινουν οσο θελουν αρκει να ειναι πιο ψιλα απο μενα που ειμαι 1,57:lol::lol::lol:

σοφια ευχαριστω πολυ;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιούπη 36,8 μετά από πολλέεεεεεεεεες μέρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! με depon βεβαια αλλά κάτι μου λέει πως από αύριο θα είμαστε απύρετοι!:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Θένα μπράβο για τη νέα δουλειά. θα συνηθήσεις!

και εγώ το ίδιο σκέφτομαι απλά να γίνει ποιο ψηλός από μενα.

uDLqp1.png

αντε ωραια βρε νατασσα ελπιζω να παραμινει απυρετοσ απο δω κ περα,οσο για το ντεπον ελπιζω επιδη ριχνει τα λευκα πρεπει να δινεισ κκαπιο αλλο οποσ το πονσταν οταν εχει πυρετο,μια το ενα μια το αλλο αλλιωσ μετα πο 6 ωρεσ το ιδιο....ο γιωργοσ που ειχε πυρετο αυτεσ τισ μερεσ ανα 3 ωρεσ επερνε αντιπυρετικο εναλλαξ:confused: δεν τον αφυνε πανω απο τριωρο τον κακομοιρη ευτυχωσ σημερα ειμαστε στο εξαωρο κ ελπιζω να ηταν η τελευταια μερα;).

παω για υπνο ,αυριο θα πεει πολυ μαγηρεμα παλι:cool:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Τι μου κάνετε μεγαλώνετε ; πολλαπλασιάζεστε ;

Εμεις ειμαστε μια χαρα.

Μου λειψατε άλλα χρονος 0.

Τα λεμε κοριτσούδες καλο βράδυυυυυυ

Διαφημίσεις

γεια σου ρε Αννικο! και σε μασ έχεις λείψει.

Θένα και εμένα τις τελευταίες μέρες είναι ανα 3ωρο 4ωρο με depon/ponstan εναλλάξ και χωρίς τελικά να του πέφτει κάτω από το 38. αλλά δεν το πολυθέλω το Ponstan γιατι μπορεί να πειράξει επινεφρίδια, συκώτι κλπ. έτσι αν μπορώ δείνω μόνο depon άσε εγώ δείνω μόνο πάνω από 38,5 αντιπυρετικο.

Μέσα στη νύχτα μου έκανε ένα 38,7 αλλά έπεσε κάποια στιγμή μόνο του χωρίς φάρμακο.

Αχ μακάρι να ξυπνήσει τώρα απύρετος, αν και ακόμα δεν είναστε καλά. βήχει και τόοοοοοοοσο πολύ!

uDLqp1.png

kαλημερα!!!!!

μπραβο στον νικ που ειναι καλυτερα, αντε σιγα σιγα να ανοιξει κ η ορεξη του :tongue:

εμας ντεπον η γιατρος μας εχει πει οχι.σε υψηλο υπερο δινουμε algofren σε συνδιασμο με ντεπον

συνχαρητηρια κ στην θενα για την δουλεια:D:D

88M1p3.pngycQap3.png

δεν θα το πιστεψεις κ μας απτην εισοδο το καταλαβε αυτη τη φορα κ ζητουσε τον πατερα του που ηταν κατω με τον σκυλο !

ανεβηκαμε πανω κ παλι ψιλογκρινιαζε γιατι τον ειχα σηκωσει απτον υπνο κ ο πατερας του του ειχε πει οτι θα παμε στον παππου(τσακωνομαστε συνεχεια που ο αγγελος του λεει ψεμματα)

μεσα στο εξετεστηριο αυτη τη φορα ηταν κυριος ομως.ειχαμε αγορασει κ ιατρικα παιχνιδακια κ μαλλον το παιχνιδι στο σπιτι βοηθησε. καθησε πρωτη φορα (απο 15 μηνων δεν καθοταν, αλλα ουρλιαζε αφου φωναζαμε κ την γραμματεα να τον κραταει) καθησε λοιπον κ τον εξετασε στα αυτια στον λαιμο ολα κανονικα. ανοιγε το στομα κτλ . στο εμβολιο βεβαια κλωτσαγε αλλα κρατησε λιγο .2 εμβολια εχουμε ακομα κ τελος.

βαρος εχασε λιγο κ πηγε στα 12560 κ υψος το ιδιο εδω κ 3 μηνες 88

2 δοντια του εχουν μεινει μονο , πανω κ πισω

γενικα ηταν καλος

μετα την ρωτησα αν πρεπει να του μιλαω για το σπορι κ ποτε

κ μου ειπε οτι τωρα θα αρχισουν την φαση του "δικο ΜΟΥ " κ με αφορμη του οτι θα αρχισω να φουσκωνω να αρχισω να του μιλαω

κ 3 μηνες πριν γεννησω θα βγει κ απτην κουνια , ασχετα με το ποτε θα παει το καινουργιο στην κουνια (γιατι θεωρητικα θα κοιμαται στην αρχη στην κρεββατοκΑμαρα μου το μωρο)/COLOR]

88M1p3.pngycQap3.png

το καλυτερο ..........

φευγοντας απο κει κ μπαινοντας στο ασανσερ συναντησαμε μια κυρια κ ο γιωργης αρχισε να της λεει οτι θα παμε στον παππους , γιαγιια, νια (ξαδελφη ευγενια) κοτα (θειο κωστα) αγγλικη (θεια αγγελικη) μπεμπη(ξαδελφος) κ οτι εκανε βαβα μαλινα(εμβολιο στην παιδιατρο μαρινα) κ μα μαμα(το φιλησε η μαμα)κ πααααααααααει ποτε

κ εγω κ η κυρια ειχαμε τρελαθει στα γελια

:-P:-P:-P:-P:-P

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

μπραβο στο Γιωργη!!!!

και εμεις όπως έχω ξαναπει έχουμε το σετ του ντατου (γιατρου) και μάλιστα η θεία μας μας πείρε άλλο ένα τώρα που αρρωστήσαμε αλλά όσο πάμε κ χειρότερα με τους γιατρούς. όσο μωρό καθόταν και δε μίλαγε τώρα...

και ο Νικ το μπαμπα του φώναζε όσο ανεβαίναμε τις σκάλες ο οποίος είχε πάει να παρκάρει το αυτοκίνητο.

Ριτάκι πολύ χαίρομαι που φτιάχνεται μια τόσο ωραία οικογένεια! να βάλετε κανενα μάτι μη σας ματιάξουν!

φιλακια!

α! ο Νικ είχε 36,5 πριν λίγο:P:p:p:p:p:p:p:p

uDLqp1.png

Νατασα τι καλα που ειστε καλυτερα! :D:D Άντε να πάρει και τα πάνω του τώρα.

Σοφία, για το φαγητό που λες κι εμεις καπως ετσι ειμαστε. Κυριως σ/κ που όλο και υα βγουμε εξω ή θα έχουμε παρέα θα φάει πιο ... junk food. Όλα και με μέτρο όπως λέει και η Fairy.

Fairy μια χαρά τα λέει ο Γιώργος, όλα περναν νομίζω από αυτό το στάδιο, απλά ο δικος σας ως δίγλωσσο τα περνάει πιο αργα (Θενα μην πεις τπτ για τον Ιάσονα, μπορεί καταβάθος να είναι δίγλωσσος κι αυτος χεχε:tongue::tongue:).

Η Φωτείνη τα λέει σχεδόν όλα, αλλά και πάλι πολλές φορές με ρωτάει ο καλός μου τι είπε...

Και μια που είπες για ρυζόγαλο, για ρίξε και μια συνταγούλα στα γρήγορα γιατί της μαμας μου δε μου πολυαρέσει και μια που έκανα απο internet δε μου βγήκε καλό (ίσως έφταιγα κι εγώ βέβαια...)

Αχ νατάσα εμας αν δει πατατάκι ή πατάτα τηγανιτή γυαλίζει το μάτι της! Και να φανταστείς δεν πολυκάνω στο σπίτι, το τηγάνι γενικά δεν το πολυθέλω. Αλλά έτσι είναι κι ο μπαμπας της, πατάτες τηγανιτές μπορεί να τρώει κάθε μέρα.

Θενα γουρλου τους βγήκες. Ήρθαν όλοι να τσεκάρουν τη καινούρια?? άντε καλή συνέχεια τωρα!! Την ορθοστασία δε νομίζω ότι τη συνηθίζεισ ποτέ...

Ρίτα μια χαρά ο ΓΙωργής στην παιδίατρο! Εμας ο δικος μας από την αρχή μας είπε ότι μόνο τις τελευταίες εβδομάδες να της εξηγήσουμε για το αδελφάκι. Τώρα μπορεί να πετάμε κάτι που και που (εχω κάνει και μια κοιλιά διπλάσια από την πρώτη φορά) αλλά δεν έχουμε κάτσει να της εξηγήσουμε. Για όποιες αλλαγές κι εμας μας είπε όσο νωρίτερα τόσ καλύτερα για να μην το συνδυάσει με το μωρό. Γι αυτό και αλλάξαμε το κρεβάτι και γενικά φέραμε το δωμάτιο στη μορφή που θα έχει όταν και το μωρό βγει από το λίκνο (που θα είναι στο δωμάτιο μας) και πάει στην κούνια. Άσε, αυτό με τις αντιδράσεις της Φωτεινής είναι το μεγαλύτερό μου άγχος...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

μηνυμα προς θενα...........

ειδα σχολιο σουυ στην ομαδα, γιατι με πληγωνεις φιλεναδα μου ?!

να μην ειναι ξανθο κ το επομενο ?

η εστω να μην εχει ανοιχρωμα ματια?!

τοσα πολλα ζηταω !???

(μεταξυ μας δεν νομιζω οτι θα ειναι κορη )

νατασσακι ευχαριστω για οσα λες μου δινεις πολυ κουραγιο

κ παλι μπραβο στον νικ που θα αρχισει να θεριευει :-P:-P:-P

88M1p3.pngycQap3.png

εμενα naya μου ειπε τους 3 τελευταιους μηνες να αρχιζω να τα συνδιαζω ολα .....αλλαγη κρεββατιου κ προετοιμασια γιωργη για το αδελφακι .......ανχος δεν λες τιποτα (ασε τις τυψεις που νιωθω)

88M1p3.pngycQap3.png

κοιτα νομίζω για το Γιωργή ίσως είναι καλύτερα να είναι αγόρι για να παίζουν που θα έχουν κ τόσο μικρή διαφορά! έχει και ξαδέρφες οπότε να έχει και κανενα αγοράκι να παίζει. και εγώ για τον δικό μου έτσι σκέφτομαι γιατι έχει όλο κορίτσια γύρω γύρω αν και θα ήθελα και κάτι σε ρόζ με κορδέλες, εκείνο το μοντέλο το λίγο ποιο φρόνημο χιχι.

έχουν και κουνιαδα κ αδερφή ένα κάρο κουκλίστικα ρουχαλάκια!

anyway εγώ έχω καιρό ακόμα :(

fairy περίμενε έ! είπαμε μαζί μη με αφήσετε μόνη!

καιρό έχουμε να δουμε καμια φωτο της φωτεινής! βαλε καμια στο φβ

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...