Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μολις μιλησα με τον γιατρο μου , πολυ χαρηκε για τα νεα μου

κανονικε ειπε να κανω κ αλλη χοριακη την δευτερα κ να παω την τριτη να με δει αλλα του ειπα οτι δεν θελω να κανω αλλη χοριακη γιατι ανχονομαι κ οτι θα παω παρασκευη πρωι να με δει που θα ειναι κ ο αγγελος μαζι

αυτααααααααα

παω να φαω τα πατζαρια μου τωρα που κοιμαται ο γιωργης μου

σας φιλω κ σας ευχαριστω ολες!

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

είμαι χάλια!

εδώ και 2 μέρες εχουμε δέκατα και σήμερα ξύπνησε με 38,6. Πήγα στο παίδων του έκαναν ακτινογραφια είναι καθαρή και μας έδειωξαν. τώρα έχει 39,6.

πέρνει ακόμα αντιβίωση. Θα τρελαθώ από τις 20/1 έχουμε 2-3 μέρες πυρεττό 2-3 μέρες όχι. είναι το 2ο απανωτο μπουκάλι αντιβίωση που παίρνει και μάλιστα διαφορετικό από το άλλο.

uDLqp1.png

είμαι χάλια!

εδώ και 2 μέρες εχουμε δέκατα και σήμερα ξύπνησε με 38,6. Πήγα στο παίδων του έκαναν ακτινογραφια είναι καθαρή και μας έδειωξαν. τώρα έχει 39,6.

πέρνει ακόμα αντιβίωση. Θα τρελαθώ από τις 20/1 έχουμε 2-3 μέρες πυρεττό 2-3 μέρες όχι. είναι το 2ο απανωτο μπουκάλι αντιβίωση που παίρνει και μάλιστα διαφορετικό από το άλλο.

Νατασουλα γενικη ουρων κανατε?μην σε πιανει αγχος και τρελενεσαι,κυκλοφορουν διαφορες ιωσεις,που εχουν παρομοια συμπτωματα αλλα ειναι διαφορετικες.

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

νατασσα περαστικα κ σε σασ:(

ιοση ειναι κ εμενα μετα απο 5 μερεσ απυρετοσ ξανα εκανε κ αρχισαμε αντιβιωση εχθεσ γιατι εχει κ πολυ βηχα με φλεμα αλλα κ πολυ πυχτη μυξα:confused:...σημερα κολλησε κ ο γεωργοσ κ τωρα τον εχω με πυρετο κ αυτον!

αντε να δω αν παρει σειρα η δαναη μετα.

ριτακι μου ευχομαι να εχεισ τα καλυτερα αποτελεσματα:rolleyes: περιμενουμε νεοτερα;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

αχ βρε νατασσουλα ταλαιπωρειται το μικρακι....

απο ορεξη πως ειναι? ειναι κακοκεφος τρωει????

αν απο ορεξη ειναι καλα μην ανησυχεις μωρε...

τους ειπες οτι εχει συνεχεια πυρετο? γιατι σας εδιωξαν?

Αγγλια εγινε αυτο ή Ελλαδα?

marsolan καλως ηρθες και παλι! και φυσικα σε θυμομαστε...ειναι δυνατον???

3χμαμα τι κανουν τα δικα σου??? αληθεια το μεγαλυτερο σου ποσο ειναι???

ριτακι περιμενουμε νεα απο το σπορακι!!!!

thena kai elεnaki....περαστικα στα αρρωστουλια σας...

κι εμεις τσικνισαμε οικογενειακα...μαζευτηκαν ολοι σπιτι μας...ωραια ηταν και ο μικρος τρελαθηκε απ την χαρα του που ειχε ολους τους παππουδες μαζεμενους.... 1 παρα κοιμηθηκε....;)

βρε κοριτσια εκτος απο της fairys (φιλακια κοριτσι...)...Που ειναι αστερι τα δικα σας ξεκινησαν να τρωνε μονα τους???

εμενα αναλογα το φαγητο...μερικες φορες θελει να του γεμιζω το κουταλι και να τρωει μονος του αλλα αργει πολυ και το αποφευγω...μετα μενει νηστικος και ζηταει γαλα...

λετε μετα τα 2 θα μπορουν καλυτερα ε??

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Ριταααααακι!!!! Συγχαρητηρια!!!!!!Να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη!!Μην μου αγχωνεσαι απο τωρα!!!Εχεις καιρο..!Να δεις που παρα την πιεση κ την κουραση η ευτυχια που θα νιωυθεις και με τα δυο παιδακια θα ναι τοσο μεγαλη που θα ξεχνας τις δυσκολιες...Με το καλο!!!

Νατασα περαστικα σας!

Φιλια σε ολα τα υπολοιπα κοριτσια!!!

Εμεις λεμε οτι ειμαστε καλα αν εξαιρεσεις τις διαριες του μικρου 2 εβδομαδες τωρα. (Πριν 1 μηνα ειχε παλι για 2 εβδομαδες διαριες).Μικροβιο δεν ειναι, μαλλον ιωση αλλα του κραταει πολυ.. Κι εγω δεν δουλευω 10 μερες τωρα, καναμε επισχεση εργασιας γιατι δεν μας πληρωνουν και παει για κλεισιμο η εταιρια...Χαλια η κατασταση...Στο σπιτι με τα μωρα πλεον για οσο παει...

Σας χαιρετω, να ειστε καλα!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Καλησπερααααα!!!!

fairy πολυ ωραιες οι φωτος απο το παρτυ,σου παει κ το ξανθο!!

Εμεις ωραια περασαμε εχτες στο παρτυ!!ξεσαλωσε το Ολγακι μου!!!

Πασχαλιτσα η Ολγα τρωει μονη της,ξεκινησε λιγο το καλοκαιρι και με τον παιδικο το τελιοποιησε,αλλα νομιζω οτι στα 2-2,5 τρωνε μονα τους οποτε αδικα ανησυχεις!

Περαστικα σε ολους τους αρρωστουληδες!!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

Πασχαλιτσα δεν θεωρώ ότι είναι αστέρι ο δικός μου :) έχω πει πολλές φορές ότι κάτι που κάνει το δικό μου δεν το κάνει το δικό σου κ το αντίθετο ;) επίσης πιστεύω ότι παίζει μεγάλο ρόλο το ότι πηγαίνει παιδικό. Τους μαθαίνουν πολλα κ πάντα εκεί κάθεται σουζα. Εμένα θα μου κάνει κολπακια. Κ τέλος πιστεύω ειλικρινά ότι είναι όπως το μάθεις. Επιμένω στο να κοιμάται μόνος του. Δεν φωνάζω δεν μαλώνουν αλλα επιμένω. Κ πλέον πηγαίνει στο κρεβάτι μόνος του κ δεν κάθομαι εκει μέχρι να κοιμηθεί. Ξυπνάει απο τον μεσημεριανό ύπνο κ κατεβαίνει μόνος του τη σκάλα χωρίς να πάρω χαμπάρι

Σορρυ για το κατεβατο αλλα δεν πιστεύω ότι κάποιο είναι πιο καλο απο τα αλλα. Κ γι αυτο αποφεύγω να λέω τι κάνει. Εμένα πχ δεν έχει πει μια κουβέντα αλλα δεν τον συγκρινω με αλλα παιδάκια. Θα ήθελα να κάνει κ αλλα. Αλλα δεν ανησυχώ, οπότε θέλει

Αλλα πασχαλιτσα νομίζω πως πρέπει να γίνεις πιο αυστηρουλα με την καλή έννοια. Αυτόν να πεινασει, θα το φάει στο τέλος θα δεις ;)

Ελπίζω να βοήθησε αυτο το ποστ μου, πραγματικά μην συγκρίνεται κ αχωνεστε :)

Νατασα ελπίζω να είναι καλα το μικρο σου

Ριτακι γερά με τσαμπουκά

Πολλα φιλια σε όλες κ καλή εβδομάδα

Πασχαλιτσα δεν θεωρώ ότι είναι αστέρι ο δικός μου :) έχω πει πολλές φορές ότι κάτι που κάνει το δικό μου δεν το κάνει το δικό σου κ το αντίθετο ;) επίσης πιστεύω ότι παίζει μεγάλο ρόλο το ότι πηγαίνει παιδικό. Τους μαθαίνουν πολλα κ πάντα εκεί κάθεται σουζα. Εμένα θα μου κάνει κολπακια. Κ τέλος πιστεύω ειλικρινά ότι είναι όπως το μάθεις. Επιμένω στο να κοιμάται μόνος του. Δεν φωνάζω δεν μαλώνουν αλλα επιμένω. Κ πλέον πηγαίνει στο κρεβάτι μόνος του κ δεν κάθομαι εκει μέχρι να κοιμηθεί. Ξυπνάει απο τον μεσημεριανό ύπνο κ κατεβαίνει μόνος του τη σκάλα χωρίς να πάρω χαμπάρι

Σορρυ για το κατεβατο αλλα δεν πιστεύω ότι κάποιο είναι πιο καλο απο τα αλλα. Κ γι αυτο αποφεύγω να λέω τι κάνει. Εμένα πχ δεν έχει πει μια κουβέντα αλλα δεν τον συγκρινω με αλλα παιδάκια. Θα ήθελα να κάνει κ αλλα. Αλλα δεν ανησυχώ, οπότε θέλει

Αλλα πασχαλιτσα νομίζω πως πρέπει να γίνεις πιο αυστηρουλα με την καλή έννοια. Αυτόν να πεινασει, θα το φάει στο τέλος θα δεις ;)

Ελπίζω να βοήθησε αυτο το ποστ μου, πραγματικά μην συγκρίνεται κ αχωνεστε :)

φαιρυ μου εχεις δικιο σε ολα αυτα που λες....

και εννοειται πως ποτε δεν υπονοησες πως ειναι πχ...καλυτερος σε κατι ο Γιωργης σου απο αλλο παιδακι...σιγουρα το καθενα κανει τα δικα του και εχει τους δικους του ρυθμους αναπτυξης...

εμενα πχ λεει παρα πολλα και καθε μερα εξελισει την ομιλια του τωρα λεει δυο λεξεις μαζι πχ...μαμα τρωει...μπαμπα τρωει...ολοι τρωει... και αλλα...

το αστερι το ειπα γιατι ε,μια αδυναμια του την εχω ;) και γιατι απ την αρχη εδειξε οτι ηταν ενα βημα πιο μπροστα χωρις αυτο να σημαινει κατι...ισως παιζει ρολο και σε αυτο εκτος απο το πως τον μεγαλωνεις και το οτι πηρε ολο τον χρονο μεσα στην κοιλια...

οσο για το οτι πρεπει να ειμαι λιγο πιο αυστηρη μαζι του αυτο ειναι αληθεια...σαν να μου εχει παρει τον αερα...φαινεται ε??? :tongue::tongue::tongue:

αληθεια κοριτσια θεατρο τα εχετε παει???

νομιζω κατι ειχε πει το Ριτακι αλλα δεν θυμαμαι....

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Νατάσσα πως είναι ο μικρός?

Θένα μου κι εσεις πάλι ε? Περαστικά!

Πασχαλίτσα εγώ πάντα παίρνω ένα κουτάλι/πηρούνι για μένα και ένα για τη Φωτεινή. Άλλωτε τρώει μερικές μπουκιές, άλλωτε απλά τσαλαβουτάει, άλλωτε θέλει με τα χέρια ή και μένει τελείως αδιάφορη για το πιάτο και θέλει να την ταίζω μόνο εγώ. Πιστεύω σιγα σιγα θα προσπαθεί όλο και περισσότερο μόνη της.

Εγώ χθες ήμουν να σκάσω με τη μανα μου και την πεθερά μου...

Εδώ και πολύ καιρό (ίσως και χρόνο) είπαμε να πάρουμε κοπέλα να κρατάει μερικές ώρες τη Φωτεινή για να ξεκουράζει την πεθερά μου. Αρχίσαμε να ψάχνουμε από οικογένεια και πολύ κοντινούς μας, σιγά σιγα πηγαμε σε φιλους και γνωστους αλλά δε βρήκαμε κάποιο άτομο.

Τωρα πλεον έφτασε ο κόμπος στο χτένι, γιατί την άλλη βδομάδα ξεκινάω 8ωρο και πολύ δύκολα θα τα βγάζει πέρα η πεθερά μου με τη μικρή... Βρήκα λοιπόν μια κυρία που μου σύστησε μια κοπέλα από το parents. Τη συναντήσαμε χθες και μου φάνηκε πολύ θετικός άνθρωπος και είπαμε να δοκιμάσουμε μαζί της. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν είναι ελληνιδα οπότε έχει έντονη προφορά στην ομιλία της. Με προβλημάτισε λίγο μην επηρρεάσει τη μικρη αλλά μιλάμε για 2 6ωρα τη βδομάδα οπότε σκεφτηκα οτι θα είναι οκ. Θα παμε την Τριτη και στον παιδίατρο και θα ρωτήσω και τη δική του γνώμη.

Το θεμα είναι οτι η μανα μου και η πεθερα μου πεσανε να μας φάνε. Για την ακρίβεια δηλωσαν την έντονη ανησυχια τους κτλ κτλ και οτι τους αγχωνει η επιλογη μας!! Και το κερασακι στην τουρτα, ενω ήξεραν ότι τόσο καιρο ψάχνουμε, ξαφνικά τώρα η μανα μου θυμηθηκε να παρει να ρωτησει μια ξαδελφη της και η πεθερα μου οτι μια ανηψια της σκεφτοταν να βρει κάποιο παιδακι να προσεχει (την οποια ανηψια είχαμε ρωτήσει στην αρχη αλλά φοβήθηκε γιατι δεν εχει εμπειρια και ηταν και πιο μικρη η Φωτεινη).

Με λίγα λόγια, έχω που έχω τους ενδοιασμούς και τις αμφιβολίες μου, φροντισαν να με/μας αγχωσουν περισσότερο! Αφού έφτασα στο σημείο να ευχομαι κρυφα μεσα μου να μη βρουν τιποτα και να αποδειχθει η κυρια αυτη υπεροχος άνθρωπος μόνο και μόνο για να έχω να τους λέω! Δλδ αντι να ασχολουμε με την ευτυχία της μικρής, πάει ο νους μου σε μικρότητες!

Ουφ! σορυ για το πρήξιμο βρε κορίτσια αλλά θέλω να τις βάλω στη σειρά και να τις αρχίσω στις σφαλιάρες!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

naya μου δν νομιζω να αλλιοιωθει η προφορα της Φωτεινουλας :) σκεψου τα διγλωσσα παιδακια που οταν μιλανε την καθε γλωσσα δεν καταλαβαινεις οτι ειναι διγλωσσα :) αλλα με το να στο κραταει απλα συο μερες το πιο πιθανο ειναι η Φωτεινουλα να της κανει κ μαθηματα αχαχαχαχα

πασχαλιτσα σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια :)

εγω θεατρο δεν σκεφτομαι να τον παω ακομα...πολυ μικρος...μεσος ορος συγκεντρωσης 3 λεπτα χεχε σιγα μην κατσει σε μια καρεκλα να δει θεατρο...ασε που δεν ειναι παιδι που θα κατσει σε καρεκλα!!!! δεν καθεται σε ενα μερος ποτε :-/

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...