Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου κ χρόνια πολλά.η τιμή είναι πολύ καλή μπράβο σου σε δυο μέρες ξανά κάνε χοριακη κ πάρε τηλ τον γιατρό σου.❤️❤️❤️καλό διπλασιασμό 

Χρόνια πολλά με υγεία. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αύριο είναι να κάνω την επόμενη χοριακή, αλλά με έχει φάει η αγωνία.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αυτά τα παίρνετε κατόπιν παραγγελίας να υποθέσω - ναι;

Είναι καλύτερα από τους κλασικούς μάρσιπους;

ναι ναι το κανεις παραγγελια στη Στελλα. πολυ καλυτερο απο αυτα του εμποριου, στην αρχη οταν τα ειδα δυσκολευτηκα να καταλαβω γιατι ειναι διαφορετικα, αλλα μετα απο διαβασμα πολυ αποφασισα να παρω μαρσιπους αγκαλιας :rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τι σλινγκ μου ειναι διπλης οψεως, καφε το ενα υφασμα κ ριγε σε χρωματα της γης το αλλο υφασμα.

το μει ται ειναι αυτο

http://www.babywearing.gr/images/shopping/MEI%20TAI/fabrics/4069%20b.JPG

πωπω αυτο το υφασμα το λιγουρευόμουν για το ring sling και μου λεει η Στελλα ειναι μονο για mei tei (λογω υφής)

Kαλά εγώ αυτοσχεδιασα τρελά, εκανα και ενα δωρο στον καλό μου και τα δυο custom παραγγελίες...

θα βρω τις φωτο που τα ειχα βγαλει να τα δεις!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Ωραία τα καρότσια σας κορίτσια! Και εγω ουδέτερο χρώμα πείρα (μπεζ) γιατι τα αγορίστικα που είχε δε μου άρεσαν!

Δεν καταλαβαίνω πολύ καλά ΤΙ να πλύνω.

εαν καταλαβα καλα ποιο ειναι το καροτσι σας μου αρεσε πολυ :D

βασικα κανε σαπουναδιτσα σε μια λεκανιτσα κ πλυνε το εσωτερικο του αμα δε βγαινουν τα καλυμματα. εμενα αυτο με διευκολυνε, ολα πλεονοντε. επισης θα σε βοηθησει κ ο ατμος αμα μπορεσεις να βρεις ενα συστημα, εγω εχω ενα μικρο χειρος που βολευει πολυ

καλώς την Mary!!

Εγω ειμαι κλασικο νυχτοπουλι η fairy ειναι Αγγλία οπότε ειναι δύο ωρες πίσω!!

Είναι πολύ πολύ καλύτερα απο κλασικους μάρσιπους...

Aν εχεις διαθεση για μελέτη και ψάξιμο δες εδώ...www.babywearing.gr

Εγώ είμαι Θεσ/νίκη. Κάνω παραγγελία μέσω Internet, σωστά; Τι στοιχεία πρέπει να δώσω; Κάτι σχετικό με το σωματότυπό μου;

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

πωπω αυτο το υφασμα το λιγουρευόμουν για το ring sling και μου λεει η Στελλα ειναι μονο για mei tei (λογω υφής)

Kαλά εγώ αυτοσχεδιασα τρελά, εκανα και ενα δωρο στον καλό μου και τα δυο custom παραγγελίες...

θα βρω τις φωτο που τα ειχα βγαλει να τα δεις!

αχ ναι ναι δειξε μου :D

εγω εχω κανει σλινγκς δωρο σε ολες μου τις φιλες κ ξαδερφες...κ επιτελους ηρθε κ η σειρα μου να παρω κ εγω χιχιχχι...αλλα σε εκεινες το εκανα με ενα υφασμα, σε εμενα με 2 :rolleyes:

αυτο το υφασμα στο μει ται ειναι πολυ χοντρο, οντως δε κανει για σλινγκ

ο δικος μου ειπε θα χρησιμοποιει στην αρχη τα δικα μου μιας κ ειναι ουδετερα, κ αν τα βολευτει θα κανουμε ενα δικο του με καποιο λογοτυπο...κατι ιδιαιτερο :D

εαν καταλαβα καλα ποιο ειναι το καροτσι σας μου αρεσε πολυ :D

βασικα κανε σαπουναδιτσα σε μια λεκανιτσα κ πλυνε το εσωτερικο του αμα δε βγαινουν τα καλυμματα. εμενα αυτο με διευκολυνε, ολα πλεονοντε. επισης θα σε βοηθησει κ ο ατμος αμα μπορεσεις να βρεις ενα συστημα, εγω εχω ενα μικρο χειρος που βολευει πολυ

Θα το προσπαθήσω αύριο! Θα δω αν βγαίνουν τα εσωτερικά.

Απο Sling θέλω σε χρώμα καφε-γαλάζιο. Λέτε θα βολέψουν τα sling?

uDLqp1.png

Εγώ είμαι Θεσ/νίκη. Κάνω παραγγελία μέσω Internet, σωστά; Τι στοιχεία πρέπει να δώσω; Κάτι σχετικό με το σωματότυπό μου;

εδω εγω εκανα απο Αγγλια βρε :D:D

μπες στη σελιδα της να δεις τα υφασματα της κ διαλεξε, στειλε της email η κανε παραγγελια με τη φορμα που εχει στη σελιδα κ θα επικοινωνησει μαζι σου.

για το σλινγκ κ το μει ται δε χρειαζεσαι μετρα, μονο το pouch κοβεται κ ραβεται στα μετρα σου.

να δες εδω τις διαφορες

http://www.babywearing.gr

Απο Sling θέλω σε χρώμα καφε-γαλάζιο. Λέτε θα βολέψουν τα sling?

ισως στην αρχη μεχρι να καταλαβεις πως φοριεται να σε δυσκολεψει, αλλα αρεσει πολυ στα μωρα κ γι αυτο λεγεται μαρσιπος αγκαλιας.

καφε γαλαζιο θα ειναι πολυ ομορφο

οχι mary μου, τα ring sling προσαρμόζονται σε καθε σωματότυπο οπότε δεν εχεις θέμα...

Αν θέλεις εχει και το κινητο της κοπέλας που τα φτιάχνει της Στέλλας και θα σου λύσει καθε απορία πριν προβεις σε on line παραγγελία!:D

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Τέλεια!!!

Αύριο θα ψάξω και αν χρειαστώ κάτι, θα σας ρωτήσω.

Μια τελευταία ερώτηση : είδα ότι υπάρχουν διάφοροι τύποι. Τι μου προτείνετε;

Κορίτσια, εγώ πάω για ύπνο. Σας εύχομαι καλό ξημέρωμα. Θα διαβάσω τις απαντήσεις σας αύριο. Ευχαριστώ για όλα. Φιλιά πολλά! :D

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...