Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γλυκα ονειρα στη φωτεινουλα:rolleyes: ....χαμπαρι κ εμενα δεν πηρε ο ιασονασ οταν τον αλλαξα αμα θελουν αυτα να κοιμηθουνδεν πολυσκοτιζοντε:tongue:

ριτακι μου ακουμε που σου λεω εγω εχω γεννησει ολεσ τισ εποχεσ καλυτερα φθινοπωρο γιατι

α)εισαι κλεισμενη μεσα ουτωσ η αλλωσ λογο καιρου

β)εχεισ περασει καλα οσο γινετε το καλοκαιρι χωρισ ραματα κλαματα κτλ

γ)τα μωρα κοιμουντε καλυτερα κ πιο πολυ οταν κρυωνει ο καιροσ

κ δ)θα εχει ξεμυτισει μεχρι την ανοιξη για να βγαινεισ κ εξω καμια βολτα.

σκεψου να γενασ καλοκαιρι να χεισ τη ζεστη να χεισ τα λοχεια κ τα κλαματα να μη μπορεισ να κανεισ κανα μπανιο στη θαλασσα !

γι αυο σου λεω ,θα πηγαινεισ κ τισ βολτεσ με το γιωργη θα περπατασ ,μια χαρα θα εισαι;)

οσο για τα οικονομικα αν σε κανει να νιωθεισ καλυτερα ολεσ λιγο πολυ στο ιδιο καζανι βραζουμε:confused::tongue: κ καποιεσ κ χηροτερα γι αυτο να λεσ δοξα το θεο εχουμε υγεια .εδω μεσα εχω διαβασει κ ξερω κοπελεσ περα απο την ασχιμη οικονομικη κατασταση που παλευουν ακομα κ ετσι να κανουν ενα παιδακι....πρεπει να βλεπουμε μισο γεματο το ποτηρι μονο ετσι θα σταθουμε αξιοπρεπωσ:wink:

ριτακι μου γλυκο θελω να εισαι χαρουμενη γιατι το αξιζεισ κ εσυ κ ολη η οικοννια σου γι αυτο γινομαι κουραστικη να στα λεω μπασ κ ξεκολλησεισ απο τισ ορμονεσ σου που παιζουν κλαρινο τωρα οπωσ κ των αλλων εγκυων(ακουτε ολεσ?):tongue:

αυτα απο μενα φιλακια παω να την πεσω μεχρι να παρω τα παιδακια μου απο το σχολειο

μμμμμμμαααα

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ποσο σας ευχαριστω ολες !!!!!!!!!!!

δεν μπορει να μεινει αλλη μια εγκυος να ειμαστε μαζι ?:lol::lol::lol:

ριτακι προσφερομαι εγω!!! :D:D:D

περα απο την πλακα τωρα αυτα που σκεφτεσαι ειναι απολυτως λογικα...

ολοι ετσι ειμαστε...για τα ρουχα να σου πω κατι?

σκεψου να ειναι κοριτσακι...ε,ουτως η αλλως αλλα θα επρεπε να παρεις...:D

σ αυτο που λεει η Θενα εχει δικιο...δυσκολα θα ειναι οπως ειναι και τωρα..αλλα τοσες και τοσες μανουλες καπως μεγαλωνουν τα παιδακια τους...

θα βοηθαμε κι εμεις λιγο βρε!

μην αγχωνεσαι και ευχομαι με το καλο να ακουσετε καρδουλα....

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Αχ βρε Ρίτα, μόνο περίεργα? Ειδικά το πρωτο τρίμηνο δεν το είχα εφχαριστηθεί καθόλου. Είναι και οι ορμόνες, είμαι και λίγο ενοχικό άτομο και με είχαν φάει οι τύψεις και τα ερωτηματικά. Τωρα που το φιλοσοφησα λίγο παραπάνω ένα έχω να πω: ΚΑΚΩΣ, ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ!

Προσπάθησε όσο μπορείς να εστιάζεις στην χαρά που είναι μεγάλη :D:D

Επίσης, εδώ είμαστε εμείς, ρίξε γκρίνια ελευθερα να νιώσεις καλύτερα!

Μακάρι να είμασταν πιο κοντά, να βρισκόμασταν και λίγο από κοντα!

Φιλάκια!!!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

naya καλοριζικο το κρεββατακι σας!!!παντα ομορφα ονειρακια!αληθεια λες οτι εισαι καμια φορα περιεργα?

μιλαμε δεν την παλευω , φταιει κ η κατασταση της χωρας μας δεν ξερω.ολα μου φταινε.ζητησα απτον αγγελο (ο οποιος κανει ολο παλαβα, απο χαρα) να μην το συζηταμε μεχρι να παμε στον γιατρο . δεν ξερω τι θελω να κανω . μιλαμε πολυ γκρινια

θενακι με κοροιδευεις ? θα ειμαι εγκυος ωραια εποχη ? κοιλια τουρλα αυγουστο ?! χωρια τα κρυα οταν γεννησω . με τον πονο παιζεις?να γκρινιαξω κιαλλο αντεχετε????

andith περαστικα στην παπαρουνα κ μεις εχουμε εμβολιο την αλλη βδομαδα(τελευταιο,προτελευταιο ειναι νομιζω) αν κ σημερα ο γιωργης εχει κ αυτος λιγες μυξουλες

η δουλεια πως παει ??

σοφακι μπραβο για τις πιπιλες , εμεις μονο στον υπνο την εχουμε μεχρι να κοιμηθει μετα την πεταει

Καλε γκρινιαξε ανετα!εγω τουλαχιστον ειμαι συνηθησμενη,η μαμα μου και ο αδερφος μου ειναι ζυγοι!!!:P:p:p:p

Ολα αυτα που σκεφτεσαι εινα φυσιολογικα, εχεις και τις ορμονες και σε κανουν τουρμπο!και πλακα πλακα εχει δικιο η Θενα καλυτερα να εισαι εγκυος κατακαλοκαιρο παρα να γεννας κατακαλοκαιρο.

Καλα ειμαστε και μεις το τσιμπισαμε το σιροπακι μας χτες απο τη γιατρο για το βηχα, το Σαββατο εχει παρτυ ο παιδικος σε αιθουσα ενος ξενοδοχειου και θα ντυθει πασχαλιτσα το κοριτσι μου!Ελπιζω να της αρεσει!!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

χρονια πολλα κοριτσια!!! τι κανατε εχθες το τσικνισατε?

εμας εγινε χαμος σπιτι...φαγαμε κοψιδια, ηπιαμε κρασια μετα κοπανισα κ κατι τσιπουρα χαχαχα μετα πηρα ενα σκαμπω κ χορευα τσιφτετελια!!! ντιρλα εγινα....κ ξαφνικα οπως παντα οταν πινω κανω απλα switch off.....ετσι στα ξαφνικα ααχαχαχα

ελπιζω ολες να περασατε πολυ ομορφα με τις οικογενειες σας!!!

γεια σου fairy μερακλου:tongue::tongue:

εχω ολη μερα αγκαλια τον ιασονα εχει γκρινια ειναι λιγο αδιαθετοσ ..πυρετοσ κ βηχα....ουφ μεσ το μοιρολοι ειναι!!!!

χθεσ κ εμεισ περασαμε καλα τσικνισαμε ενα τζακια μιασ φιλησ αργισαμε κ σημερα κανενα δεν πηγε σχολειο αν κ δεν ειχα τον ιασονα μαζι τα μεσανυχτα ανεβασε πυρετο κ ξυμερωσαμε.

αυτα τα λιγα φιλια πολλα

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλησπερα Μαγιομανουλες!!

Τι κανετε??

ελπιζω να ειστε ολες καλα μαζι με τα Μαγιοπαιδακια σας.

Εχω παρα πολυ καιρο να μπω στο νημα μας οχι φυσικα επειδη δεν ηθελα αλλα επειδη δεν ειχα Ιντερνετ ολον αυτον τον καιρο.Μολις πριν 2 μερες δικτυωθηκα καλα και ειπα να μπω να σας ξαναβρω και να μαθω τα νεα σας!

Ελπιζω να μας θυμοσαστε με την Πηνελοπη μου ειδαλλως σας ξανακανω και συστασεις:P

Εν ταχει διαβασα την τελευταια σελιδα και ειδα τα ωραια νεα της Ριτας...Πολυ χαρηκα,ειναι κι αλλες δυο κοπελες εγκυουλεςσε δευτερο μωρακι απο το αλλο νημα των Αγωνιων και θα μυρισουμε παλι μωρουδιλα λεμε...μπραβο και μακαρι να ακουσουμε κι αλλα τετοια ευχαριστα!

Ελπιζω να με ξαναβαλετε στο κλιμα και να μαθω και τα νεα των υπολοιπων...

Φιλια πολλα σε ολες..και θα τα λεμε συχνοτερα απο εδω και περα!!:P

Διαφημίσεις

Ριτακι!!!!!!

Πολλα συγχαρητηρια για τα ευχαριστα νεα!!!!!!

Ειναι πολυ φυσικο να αγχωνεσαι, εδω το παθαινουμε εμεις οπως ειπε και η Naya, ποσο μαλλον εσυ που ερχεται και το ταξιδι του αντρα σου. Μη μασας ομως, ολα γινονται, θα αγκαρεψεις λιγο τους δικους σας, εχεις και εσυ δυναμεις που τωρα ουτε τις φανταζεσαι και θα τα βγαλεις περα... ειμαι σιγουρη.........

Περαστικα στον Ιασωνα και σε ολα τα αρρωστουλια(και εμεις στην αναρρωση ειμαστε μαμα και γιος)

Το τσικνισαμε και εμεις χθες στο σπιτι μας, χαλαρα αλλα μια χαρα περασαμε, ειχα ντυσει τον Νικολα και απο τη μια τον ενοχλουσε η στολη, απο την αλλη δεν ηθελε να την βγαλει.

Εγω ειχα καποιες συσπασεις τελευταια, στην αρχη δεν εδωσα σημασια(ειχα και στον Ν. αλλα η προηγουμενη γιατρος δεν ειχε ανησυχησει), ομως ο τωρινος με τρομαξε λιγο, πηραμε και εμεις μια βδομαδα αδεια που μας ειχε μεινει απο περισυ, πηγαμε στο χωριο,ξεκουραστηκα και οντως μειωθηκαν αρκετα.

Καληνυχτα και καλο σ/κ σε ολες!!!

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

kaλημερα κ απο μας!

ψυχολογικα τα ιδια σκαμπανευασματα περιπου

αλλα δεν σας κρυβω οτι ανυπομονω να παω στον γιατρο την παρασκευη να μου πει οτι ολα ειναι καλα

κ παλι σαας ευχαριστω ολες!

περαστικα στον ιασωνα

ελενακι ευχομαι να μην ειναι τιποτα το ανησυχιτικο οι συσπασεις

καλημερουδια στην marsolan κ καλως ηρθε κ παλι !

88M1p3.pngycQap3.png

καλημέραα!!

Πωπω fairy τέλεια περάσατε ε??? Εμεις πήγαμε σε φίλους και παρά το ψοφόκρυο ψήσαμε έξω κτλ κτλ και ήταν πολύ ωραία (αν και δεν το γλεντήσαμε όπως εσείς ;)).

Θένα μου περαστικά σας και πάλι! καλή υπομονή κορίτσι μου!

Καλωσήρθες marsolan!

Αχ Ρίτα όλα τέλεια θα είναι την Παρασκευή!

Φιλάκια κορίτσια πάω για καμια δουλίτσα!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...