Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ρίταααα!!! Συγχαρητήρια! Να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη! Με το καλό να χαρίσετε στο Γιώργο ένα υγιές και χαμογελαστό αδελφάκι και στους εαυτούς σας μια δεύτερη μεγάλη ευτυχία!!

Αχ πολύ χάρηκα! Δεν πιστεύω να έχεις φρικάρει ε? Άντε ίσως λίγο...

Νατάσα, περαστικά να ναι κοπέλα μου! Και προς θεού όχι τύψεις! Εξάλου είμαι σίγουρη ότι όλες τις αποφάσεις σας τις παίρνετε έχοντας το καλό του μικρού ως προτεραιότητα (όπως όλες μας). Να μου τον φιλήσεις και να μη στεναχωριέσαι.

Θένα μου αγοράκι έχουμε. Ο Μάνος ο καημένος τρεχει σαν τον Βέγγο όλη μέρα και ξενυχτάει κάθε βράδυ δουλεύοντας. Να δω πόσο θα αντέξει... Πάλι καλά που είναι κι αυτός που δε ξεμένει ποτέ από καλή διάθεση και που γενικά δε βάζει κώλο κάτω και με παρασέρνει κι εμένα.

Αντε ελάτε καμιά εκδρομούλα (μόλις φτιάξει ο καιρός βέβαια γιατί αυτό το κρύο με έχει κουράσει πολύ φέτος!). Θα σας έρθουμε κι εμεις το Σεπτέμρη αν όλα είναι καλά, για μια βάφτιση.

Βρε συ 3xmama το ξέχασα τέλειως ότι γυρίσατε :tongue::tongue: Πωπω ασυγχώρητη! Αφού διάβαζα το μήνυμα σου και κολλήσα 2-3 δευτερόλεπτα! Μόλις φτιάξει λίγο ο καιρός να βρεθούμε οπωσδήποτε (να ξεμπερδέψουμε και με τις αρρώστιες μη σας κολλήσουμε τπτ).

Thnx για το link fairy, βρήκα κι εγώ διάφορα, λέω να το δοκιμάσω. Αχ τώρα που το σκέφτομαι θα στείλω μια και στη Ρίτα :tongue::tongue:

Φιλάκια!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ριτάκι, συγχαρητήρια!!!

Εύχομαι να έχεις μια καλή και εύκολη εγκυμοσύνη! Και μην ανήσυχης καθόλου, ο Γιωργης σου είμαι σίγουρη πως θα χαρεί πολύ που θα έχει παρεούλα σε λίγο.

Νατάσσα μου, περαστικά! Δυστυχώς συμβαίνουν και αυτά, …τέλος καλό …όλα καλά!!!

Πως είναι το μικρό σου μετά το νοσοκομείο; (ο δικός μου κάποια στιγμή που είχαμε μείνει 3-4 μέρες στο νοσοκομείο, είχε τρομάξει πολύ, και όταν γυρίσαμε σπίτι είχε κολλήσει επάνω μου σα βεντούζα, έκανε τουλάχιστον 2 εβδομάδες να έρθει στα φυσιολογικά του).

Naya, γράψε μας πως θα τα πάτε με το καινούριο κρεβατάκι, γιατί και εμείς θα είμαστε σε αυτή τη φάση, σε λίγο.

Εμείς είμαστε καλύτερα με τις ιώσεις μας. Εγώ έχω λίγο μπούκωμα ακόμη αλλά ο Πανορμίτης ευτυχώς είναι μια χαρά. Θα τον κρατήσω όμως λίγο ακόμη στο σπίτι γιατί όλα τα παιδάκια που ξέρω είναι άρρωστα (είναι η εποχή τώρα) και φοβάμαι πως αν τον στείλω στο σταθμό θα κολλήσει αμέσως πάλη.

Άααα… έχω και άλλο νέο… το Σαββάτο πετάξαμε μαζί στα σκουπίδια όλες τις πιπίλες, του έδωσα μία καινούρια (που φωσφορίσει στο σκοτάδι) και του είπα πως η καινούρια πιπιλά είναι μόνο για τον ύπνο, γι΄ αυτό έχει και φωτάκι και την βάλαμε μαζί στην κούνια του. Το Σαββατοκύριακο είχαμε λίγο γρίνια, τη ζητούσε, αλλά του θύμιζα τη συζήτησή μας και έτσι από χθες, είναι σε πολύ καλύτερη φάση (μόνο μια φορά που χτύπησε λίγο μου τη ζήτησε). Ελπίζω να την κόψουμε τελείως από τον άλλο μήνα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερααααααααα

σκωθηκα πρωινο πρωνο εστειλα τα παιδια σχολειο κ την ξαναπεσα:tongue: τωρα τυναχτικα απο το κρεβατι κ λεω ΡΙΤΑΑΑΑΑΑΑ ανοιξα το pc κ βλεπω τα πιο ευχαριστα νεα που ακουσα εδω κ λιγουσ μηνεσ:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ριτακι μου γλυκο με συγκινισε καλε σνιφ συγχαριτηρια κ εμεισ εδω ειμαστε μην αγχονεσε ολα θα πανε καλα ....ποτε δεν ειμαστε ετοιμοι για ενα μωρο ιδικα για το δευτερο(γιατι μετα τα αλλα ειναι συνηθια:tongue:) αν το καλο σκεφτεισ ετσι ειναι;). τωρα θα εχει παρεακι κ ο γιωργησ οσο ο μπαμπασ σασ θα λειπει το σπιτι θα ειναι γεματο;).

οσο για το αν θα αγαπασ κ ποσο το καθενα τισ ιδιεσ σκεψεισ τισ εκανα κ εγω οταν ημουν στη δαναη ...ελεγα αποκληετε να την αγαπησω περισσοτερο απο τον γιωργο αλλα η αγκαλια κ η αγαπη τησ μανασ ειναι πιο μεγαλη απ οσο φανταζεσε ....κ ο γιωργοσ θα αγαπησει το μωρο αν του δειξει οτι ειναι κ αυτο ισο κομματι σασ κ πρεπει να το αγαπατε το ιδιο για να μεγαλωσει.......εμενα τα παιδια ειναι πολυ αγαπημενα κ τα χερομαι οταν παιζουν μαζι .

ολα αυτα (κ αλλα τοοοοσα θα ελεγα αλλα μη σε πριζω:tongue:) στα λεω γιατι δεν βλεπω λογο να στεναχοριεσε τωρα μονο χαρα πρεπει να εχεισ γιατι ειναι κ αδικια για το νεο μωρακι να μη χαιρεσαι γι αυτο!

σοφια πραβο για τισ πιπιλεσ χαρασ το κουραγιο σου χιχι καλα εμενα εκτοσ οτι δεν μπορουλε ακομα να συνενοηθουμε δεν με συμφερει να του την κοψω γιατι ειναι τοοοοσο γκρινιαρεισ που με βολευει κι ολασ:tongue::tongue:

αλλα ειπα να προσπαθησω απο το μαϊ κ μετα μαζι κ τισ πανεσ.....η αληθεια ειναι θελω να τον εχω ακομα μωρο γιατι αλλο δεν θα εχω (πιστευω δλδ)

εγω τα εστειλα ολα σχολειο σημερα μπασ κ μαζεψω λιγο το σπιτι αν κ απο καιρο ειμαστε χααααλια αλλα τι να κανω!!!

φιλια παρα πολλαααα

αχ καλε τι χαρα πηρα σημερα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

kαλημερα!

ευχαριστω ολες μια μια ξεχωριστα για ολα οσα ειπατε !

εχω λιγο φρικαρει αλλα δεν κρυβω κ οτι ειμαι χαρουμενη

την μια χαιρομαι την αλλη φρικαρω που θα ειμαι χωρις τον αγγελο

εκεινος εχει τρελαθει , μεχρι κ ονοματα καθεται κ σκεφτεται .εχτες εφερε γλυκα λουλουδια κ ηθελε να παρει τους παντες τηλεφωνο

επειδη αυτη την βδομαδα δεν μπορει να παμε μαζι στον γιατρο , θα παμε την αλλη βδομαδα.σημερα θα λειπει κ ολη μερα κ θα με αφησει να ηρεμησω καπως

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

kαλημερα!

ευχαριστω ολες μια μια ξεχωριστα για ολα οσα ειπατε !

εχω λιγο φρικαρει αλλα δεν κρυβω κ οτι ειμαι χαρουμενη

την μια χαιρομαι την αλλη φρικαρω που θα ειμαι χωρις τον αγγελο

εκεινος εχει τρελαθει , μεχρι κ ονοματα καθεται κ σκεφτεται .εχτες εφερε γλυκα λουλουδια κ ηθελε να παρει τους παντες τηλεφωνο

επειδη αυτη την βδομαδα δεν μπορει να παμε μαζι στον γιατρο , θα παμε την αλλη βδομαδα.σημερα θα λειπει κ ολη μερα κ θα με αφησει να ηρεμησω καπως

κοριτσάκι μου να σκέφτεστε μόνο θετικά! όλα καλά να σας πάνε.

για πες τώρα τι θέλετε (αγορι/κορίτσι) και ονόματα! χιχιχιχιχι

uDLqp1.png

αχ νατασσακι με τον πονο μου παιζεις!

δεν ξερω τι θελω , ισως μεσα μου θελω ενα κοριτσακι , ομως ισως καλυτερα για τον γιωργο καλυτερα θα ηταν αγορακι μιας κ θα μοιραζεται το ιδιο δωματιο

δεν ξερω δεν ξερω

88M1p3.pngycQap3.png

rita moy ριτακι μμμμαααακια κουπεπε κουπεπε:tongue: αχ κουνελακι κουνελακι ξυλο που θα το φασ.....αγκουυυυυυ

αχ αχ αχ τι ωραια πραγματακια μωρουδιακα αχ αχ:tongue::tongue:

ζηλευωωωωω :confused::rolleyes:

σου χω ενα βιντεακι στο φατσοβιβλιαρακι μαγιοπαιδακι:tongue:

γερο να ναι κ οτι θελει ο θεοσ ειναι το καλυτερο;) κ εγω κοριτσι ελεγα για τον ιασονα αλλα τωρα βλεπω οτι ειναι καλυτερα που ειναι αγορι για πολουσ λογοσ(παντα σε σχεσει με τα παιδια οι λογοι)

ισοσ καλυτερα κοριτσι γιατι τα αγορια εχουν κ ανταγονισμο ιδικα αν εχουν κ μικρη διαφορα...εμενα παντοσ ο γιωργοσ προτημαει να παιζει με τη Δαναη οπωσ κ ο ιασονασ μαζι τησ ...τυχαιο δεν ξερω ,αλλα παντα για την μανα πρεπει να εχει κ μια κορη;)

εγω που την εχω κ μια αν κ το παιδι σαντουιτσ νομιζω ειναι η πιο τυχερη ολα τα χαδια επανω τησ:tongue:

παω να παρω τον ιασονα σε λιγο

φιλακια

υγ εγω τη δαναη την επιασα 4/2/07 κ γεννησα 1/11/07 καπου εκει ισωσ πιο γρηγορα εισαι ε?

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

δεν το πιστευω . την αλλη βδομαδα θα ειμαι καπου 6-7 βδομαδων , θα ακουσω λογικα καρδουλα ε ?

παντως ουτε εμετους εχω ουτε τιποτα.λιγο πρυξιμο νιωθω στην κοιλια κ σαν σκληρη την νιωθω (μπορει να ειναι κ της φαντασιας μου βεβαιως βεβαιως) κ ανορεξια

οσο για το αν θα ειναι κοριτσι η αγορι ειναι το τελευταιο που με νοιαζει αυτη την στιγμη

ξανθο ομως το θελω κ αυτο :rolleyes: ολα δικα μου ε?!

καπου σεμπτεβρη -οκτωμβρη ειμαι λογικα , αλλο μικροπροβλημα κ αυτο. τιποτα απτα ρουχα του γιωργη δεν θα βολεψουν γιατι θαναι αλλη εποχη . ουτε της κουνιαδας μου γιατι κ κεινη μαιο γεννησε κ τα δυο της

88M1p3.pngycQap3.png

Βρε μην αγχώνεσαι από τώρα για τα ρούχα…

Θα έρθουν φίλοι, συγγενείς, με το κάλο όταν γεννήσεις θα φέρουν και το κατιτίς τους (όλοι πια φέρνουν πράγματα χρήσιμα τα έχουν κόψει τα λουλούδια και τα μπαλόνια -πολυτέλειες βλέπεις τη σήμερον ημέρα).

Εγώ μέχρι στιγμής αν εξαιρέσεις, φανελάκια, 1-2 πιτζαμούλες, 1-2 φορμίτσες και τα ρουχαλάκια που τον πείρα από το μαιευτήριο δεν έχω αγοράσει ρούχα ούτε παπούτσια.

Με τη γέννησή του δεν ήρθαν όλοι στο μαιευτήριο, ήρθαν και αργότερα στο σπίτι οπότε ήταν μεγαλύτερα τα ρούχα που μου έφεραν, το Μάιο γενέθλια τέλος Ιουλίου Βάπτιση …

Οι περισσότεροι με ρωτούσαν κιόλας τι χρειάζομαι, πολλά ρούχα από τη βάπτιση τα άλλαξα και πήρα χειμωνιάτικα – μέχρι και κασκόλ με γάντια και σκούφο.

Μην αγχώνεσαι λοιπόν με τέτοια, να προσέχεις την υγεία σου, να είσαι ήρεμη και να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου, κοριτσάκι!!! Θα δεις όλα καλά θα πάνε!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

ΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ!!!!

Τι κανετε κοριτσια μου?ολες καλα?

Νατασουλα πολλα πολλα περαστικα!!!

Εμεις κατσαμε σπιτακι χτες γιατι η Ολγα ειχε πυρετο απο το Σαββατο,αλλα μαλλον ηταν απο το εμβολιο mmr, το προηγουμενο Σαββατο το ειχαμε κανει και 6-10 μερες μου ειχε πει η γιατρος,αλλα εκανε κ λιγο εμετουλη,θα παμε αυριο να τη δει.

Φιλια πολλα!!

rXrPp3.png

kaλημερα πρωινη πρωινη

φευγε σε λιγο για οαεδ για πληρωμη κ να φτιαξω κ να ανανεωσω την ασφαλεια ικα

δεν εχω κοιμηθει ολο το βραδυ απο σκεψεις που κανουν βολτες στο μυαλο μου δεν ξερω αν μπορω να τα καταφερω

88M1p3.pngycQap3.png

καλημερα:D

εδω χιονιζει:mad: κ ο ιασονασ μεσ την γκρινια απο τισ 7 παιζει με τα νευρα μου:mad::x

ριτακι μου ολεσ οι μανουλεσ τα καταφερνουν με τον εναν η με τον αλλο τροπο...ολα θα παρουν τον δρομο τουσ μη σκασ;) το καλο ειναι οτι θα εισαι εγκυοσ με καλο καιρο κ αυτο βοηθαει πολυ.

αντιθ περαστικα κ σε σασ φιλια πολλα στην κουκλαρα σου....βαλε καμια φωτο καινουρια μασ ελειψε.

παω γιατι γκρινιαζει:mad:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

πολλες (και κρυες :( ) καλημέρες!

Όλα καλά με το καινουριο κρεβάτι! Λες και δεν αλλαξε τπτ ένα πράγμα. Φυσικά ο βραδινός ύπνος για μας είναι ο εύκολος, θα τη δω σήμερα και στο μεσημεριανό (φοβάμαι ότι θα κατεβαίνει συνέχεια...).

Σοφία εμεις τις πιπίλες έχει καιρό που τις έχουμε μόνο στον ύπνο αλλά θέλει απαραίτητα δυο τις οποίες μάλλον δύσκολα θα αποχωριστούμε...

Αχ Ρίτα κι εγώ έτσι ήμουν (και είμαι μερικές φορές), μια φρίκη μια χαρά. Αλλά είναι αρχή ακόμα. Κοίτα να προσέχεις τον εαυτούη σου και το σποράκι γιατι τώρα με το Γιώργο είναι πιο δύσκολο (τα λέω στη νύφη να τα ακούει η πεθερά=εγω :tongue::tongue:).

όσο για τα ονόματα άσε, εμεις μέχρι και τη βάφτιση έχουμε κανονίσει... Και για τα ρουχάκια μην ανυσηχείς, ποτέ δεν ξέρεις. Έτσι έλεγε μια ξεδέλφη για τα κορίτσια της και τελικά είναι πολύ τσιλιμπιθρα η μεγάλη και μια χαρά ψωμωμένη η μικρή και ήρθαν και ταίρια3αν τα ρούχα :tongue:

Θα δεις και πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός. Καμια σχέση με την πρώτη εγκυμοσύνη!

Θένα πολύ γκρινιαρούλης σας βγήκε τελικά ο Βενιαμίν. Έτσι για να μην τον παραμελείτε :tongue::tongue:

Φιλάκια!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

naya καλοριζικο το κρεββατακι σας!!!παντα ομορφα ονειρακια!αληθεια λες οτι εισαι καμια φορα περιεργα?

μιλαμε δεν την παλευω , φταιει κ η κατασταση της χωρας μας δεν ξερω.ολα μου φταινε.ζητησα απτον αγγελο (ο οποιος κανει ολο παλαβα, απο χαρα) να μην το συζηταμε μεχρι να παμε στον γιατρο . δεν ξερω τι θελω να κανω . μιλαμε πολυ γκρινια

θενακι με κοροιδευεις ? θα ειμαι εγκυος ωραια εποχη ? κοιλια τουρλα αυγουστο ?! χωρια τα κρυα οταν γεννησω . με τον πονο παιζεις?να γκρινιαξω κιαλλο αντεχετε????

andith περαστικα στην παπαρουνα κ μεις εχουμε εμβολιο την αλλη βδομαδα(τελευταιο,προτελευταιο ειναι νομιζω) αν κ σημερα ο γιωργης εχει κ αυτος λιγες μυξουλες

η δουλεια πως παει ??

σοφακι μπραβο για τις πιπιλες , εμεις μονο στον υπνο την εχουμε μεχρι να κοιμηθει μετα την πεταει

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...