Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

περαστικα σας!!! εχω περασει κ εγω πνευμονια ως παιδακι...ελπιζω να ειναι καλα το μικρακι τωρα...δεν πιστευω να μου νιωθεις τυψεις ε :)

τρομερές τύψεις! που με καταλαβες ρε θηρίο? μα τον πείρα στο Λονδίνο με πυρετό και έπερνε ενα κάρο φάρμακα. Τουλάχιστον πήρα τη θέση. φαντάσου να είχα κάνει το interview και να μην έπερνα τη θέση.

τώρα γισ μερικές μέρες ακόμα θα πρέπει να προσέχουμε πολύ!

uDLqp1.png

χεχε ημουνα σιγουρη, το καταλαβα απο τον τροπο που το εγραψες!!!!

κ την απαντηση την ξερεις ετσι?? αχαχαχαχ

δεν πρεπει να εχειιιις τυψειιιιιιις

ηταν απλα να το γυρισει σε πνευμονια...εμενα μου το ειχε γυρισει ενω ημουν σπιτι ξαπλωμενη κ με προσεχε η μαμα μου :) συμβαινουν αυτα! δεν φταις εσυ η το ταξιδι ;)

Η αλήθεια είναι πως εχει ταλαιπωρηθεί αρκετα τελευταία και θα ταλαιπωρηθεί και άλλο τους επόμενους μήνες. από Σεπτέμβρη θα είναι όλα καλύτερα θέλω να πιστεύω.

uDLqp1.png

natassoyli περαστικα μωλε...κριμα το μωρο ,ταλεπορεια φανταζομαι:confused:

naya μου τι επαθεσ? σε στεναχωρισε ο μανοσ ? αχ τι θα τον κανω:tongue: εμεισ γι αυτο ειμαστε εδω να ακουμε κ να μηλαμε;) .....αληθεια τι εχεισ δε θυμαμε αγορι η κοριτσι?

ειρηνακι φιλακια στη μπουμπου τη μικρη αλλα κ στη φωτεινουλα :rolleyes:

μωρε λεσ να αναιβω να σασ δω μου λειψατε:D

οχι το καλοκαιρι θα ερθω να δω κ τησ μαριασ το νινι;)

ριτακιιιιιιι θα φαω τα μουστακια μου λεμε .....αντε τι εγινε ?????????????????

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Νατάσσα τι πάθατε βρε κοπέλα μου?!Ισχύει τελικά αυτό που λένε η χαρά και η λύπη πάνε πάντα μαζί...Σας μάτιασαν μου φαίνεται...

Πως είστε τώρα?Θα συμφωνήσω με τη fairymummy ,μη λες βλ..ες -τύψεις κτλ- η πνευμονία είναι συνήθως επιπλοκή και μπορεί να συμβεί όσο κι αν προσέξουμε(τουλάχιστον ετσι ξέρω)... Μη στεναχωριέσαι και πέφτει η ψυχολογία σου γιατί τα παιδάκια μας το διαισθάνονται αυτό και σε αυτή τη φάση χρειάζεται θετική ενέργεια! Πριν λίγο καιρό αυτά μου έλεγαν κι εμένα και νομίζω ότι είχαν δίκιο...Τα μικρουλάκια μας όσο γρήγορα και απότομα "πέφτουν" τόσο γρήγορα συνέρχονται και αναρρώνουν. Όλα θα πάνε καλά!!!

Ριτάκι !!!! Τι γίνεται????Θα μας σκάσεις !!! Πες μας !

Naya με το καλό κορίτσι μου.Καλή επιτυχία με τις κατασκευές σου.Αν χρειαστείς βοήθεια ...εδώ είμαι κι εγώ!Αν θέλεις και έχεις χρόνο και διάθεση μπορούμε να τα πούμε κι από κοντά!

Ειρήνη μου και πάλι να χαίρεσαι και τη δεύτερη την κουκλίτσα σου! Προχτές βρήκα το τηλέφωνο σου και ήθελα να σε πάρω αλλά δίστασα ,μήπως σε ενοχλήσω ...Αν θέλεις όποτε έχεις χρόνο και διάθεση call me! Φυσικά θα χαιρόμουν πολύ αν καταφέρναμε να τα πούμε κι από κοντά!

χοριακη 900 περιπου κ απο βδομαδα θα παω στον γιατρο

Συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αντε κοριτσακι...προσεχε τωρα στην αρχη ε???

με το καλο να ακουσετε καρδουλα...!!! φανταζομαι χαρα ο μπαμπας ε!!!????

νατασσακι μου κριμα μωρε ταλαιπωρηθηκε ο μικρουλης....να μου τον φιλησεις....

ελπιζω τα πραγματα στο Παιδων Πεντελης να ειναι καλυτερα απο το αλλο...

(ουτε απ εξω δεν θελω να περναω:()

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...