Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!

έχουμε πήξει συνέχεια μέσα.Μια οι αρρώστιες μια ο καιρός ...Κρύο,κρύο και κρύο.Και δεν χιονίζει και πολύ να κλείσουν και τα σχολεία να παίξουμε και λίγο χιονοπόλεμο να το χαρούμε τουλάχιστον!

fairymummy περαστικά!Είσαι η καλύτερη εκπρόσωπος μας στο εξωτερικό για αυτούς που λένε ότι οι έλληνες είμαστε λουφατζήδες και ψάχνουμε αφορμές να μην δουλέυουμε...Από τη μια μπράβο σου από την άλλη πρόσεχε και τον εαυτό σου λίγο για να μη σε πάρει από κάτω κορίτσι μου!

rita__ki μου στεναχωρέθηκα πολύ με τα προηγούμενα νέα σας που διάβασα σήμερα. Πως είστε τώρα? Ο μικρός?Ξεπρήστηκε ? Να του δώσεις πολλά πολλά φιλάκια από εμάς! Η γιαγιά σας? Αχ αυτές οι αλλεργίες!Εγώ έπεσα σε κώμα από αλλεργία.Άτιμο πράγμα!Εύχομαι να είναι καλά και να προσέχει πλέον.Τώρα για το άλλο , τι να σου.Μακάρι να γίνει αυτό που θέλεις πραγματικά , ότι κι αν είναι αυτό! ότι είναι καλύτερο!

sueμε κάλυψες πλήρως "Γιατι να συμβαινουν ασχημα πραγματα? γιατι εχουν φτασει σε αυτο το αθλιο σημειο την ελλαδιτσα μας?εχω απογοητευτει και αγχωθει πολυ με το μελλον μας...Μετα παλι οταν εχω αγκαλια τα μωρακια μου λιωνω απο αγαπη κι ευτυχια και τα ξεχναω για λιγο..Αλλα σκεφτομαι οτι πρεπει να συνεχισουμε την προσπαθεια για κατι καλυτερο γι αυτα τα παιδακια....Αχ μακαρι να αντεξουμε, να μαστε γεροι και εστω με τα λιγα να καταφερουμε να ζησουμε αξιοπρεπως..." Μακάρι να πάνε όλα καλά με τη δουλειά σου κοπέλα μου!

Εμάς τελικα η μικρή μπορεί να έκανε τις διάρροιες όχι απο γαστρεντερίτιδα αλλά από το aerius,τώρα παίρνει ζιρτέκ και είναι καλύτερα -τα σπυράκια σχεδόν έφυγαν ,οι διάρροιες κόπηκαν μαχαίρι μόλις αλλαξε αντισταμινικό ,μόνο η μυτούλα της τρέχει ακόμα. ..Η μεσαία μου πονούσε ο λαιμός της πολύ και ογιατρός της έδωσε κατευθείαν αντιβίωση για να το προλάβουμε και να μην εξελιχθεί από φαρυγγίτιδα σε λαρυγγίτιδα...Η μεγάλη μου την πείραξε ένα τοστ από το κυλικείο μάλλον και ηταν χάλια το βράδυ..Εγώ παλεύω ακόμα με τη λαρυγγίτιδα, ευτυχώς επανήλθε σχετικά η φωνή μου αλλά έχω ένα τρελλό βήχα.Εχθές που πήγα ξανά στο γιατρό μου έδωσε και αντισταμινικό και σιρόπι για το βήχα-εκτός από το αντιφλεγμονώδες που παίρνω ήδη και έτσι το βράδυ κατάφερα να κοιμηθώ λίγο... Κατά τα άλλα όλοι καλά...Χαχαχα!

Συγνώμη για το κατεβατό ...

Φιλάκια!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

koritsia xalia o mikros einai me 40 pureto !

edo kai 2,5 vdomades kanei 2-3 meres pireto meta stamatei kai xanakanei. exthes teleiosame kai 10 meres antiviosi kai ta upoloipa farmaka kai o mikros einai me 40 pireto!

H giatros eipe mallon ali iosi einai kai na to palepsoume mono me antipuretika.

uDLqp1.png

Κορίτσια καλημέρα,

Σφύζουμε βλέπω όλες από υγεία (Περαστικά σε όλες)

… και διακρίνω και ένα πέσιμο στη διάθεση με όλα αυτά που συμβαίνουν στα οικονομικά.

Και εμείς δεν πάμε πίσω… ο άντρας μου άνεργος από το Σεπτέμβρη (πάλη καλά έχει 2-3 και τους κάνει μασάζ από 1 φορά την εβδομάδα στο σπίτι τους) και εγώ με εκ περιτροπής εργασία (2 φορές την εβδομάδα), δουλεύω μόνη μου και στο σπίτι όποτε μου τύχη καμιά δουλίτσα από μια άλλη διαφημιστική που συνεργάζομαι και τα ψιλοβγάζουμε πέρα προς το παρόν. Αλλά δεν το βάζουμε κάτω.

Λοιπόν για να αλλάξουμε κλίμα!!!

Χθες πήγαμε τον Πανορμίτη σε Παιδότοπο.

Δεν τον είχαμε ξαναπάει, γιατί προτιμούσα να τον βγάζω έξω σε παιδικές χαρές, πάρκα και τέτοια για να παίρνει και τον αέρα του το παιδί, δεν ήθελα να τον κλείνω σε τέσσερις τοίχους. Επίσης είχα την αίσθηση πως θα έχει πολλά παιδάκια μεγαλύτερα από τον Πανορμίτη που θα τρέχουν, θα φωνάζουν και θα μου ποδοπατήσουν το λουλούδι μου… (όλα αυτά χωρίς επαναλαμβάνω να έχω πάει ποτέ σε παιδότοπο… ) Φυσικά ανακάλυψα πως για άλλη μια φορά ήμουν υπερβολική.

Το πήρα απόφαση, η μάνα, επειδή το κακόμοιρο ήταν 15-20 μέρες κλεισμένο μέσα στο σπίτι με τις ιώσεις και είχε αρχίσει να κάνει σκανδαλίτσες !!!

Και έτσι πήγαμε νωρίς το απόγευμα (…για να μην έχει κόσμο), σε ένα παιδότοπο κοντά στο σπίτι μας.

Τα πράγματα ήταν πολύ καλά, ήταν μια κοπέλα που πρόσεχε τα παιδάκια και έπαιζε μαζί τους (πρόσεχε ιδιαίτερα τον Πανορμίτη και δύο κοριτσάκια, που ήταν τα πιο μικρά). Την ώρα που πήγαμε δεν είχε καθόλου παιδάκια και έτσι προλάβαμε και παίξαμε και μαζί αρκετή ώρα (άλλο ένα άγχος που είχα, πως και καλά δεν θα μπορούσα να μπω και εγώ μέσα να παίξω μαζί του – τον αφήνω όλη μέρα για να πάω στη δουλειά και το απόγευμα να μη ασχολούμαι πάλη με το παιδι; )

Μετά ήρθαν και άλλα παιδάκια και τον άφησα να παίξει μόνος του, βέβαια είχαμε και τους καβγάδες μας… τον βούτηξε από τα μούτρα ένα κοριτσάκι μεγαλύτερο και τον γρατζούνισε γιατί δεν την άφηνε να μπει και αυτή μαζί του σε ένα σπιτάκι και είχαμε και έναν έρωτα με μια όμορφη ξανθιά κοπέλα στην ηλικία του, την οποία δεν την άφηνε σε χλωρό κλαρί την κακομοίρα την έπιανε συνέχεια αγκαλιά, τη φιλούσε και όπως είναι μεγαλόσωμος την καταπλάκωνε, μέχρι που έβαλε τα κλάματα το πουλάκι μου. Και άντε τώρα να του εξηγήσεις πως πρέπει να θέλει και το άλλο παιδάκι για να το παίρνουμε αγκαλίτσα και πως δεν πρέπει να το σφίγγουμε γιατί πονάει.

Όταν του το είπα αυτό η απάντησή του ήταν «παπάω νινί μαμα!!!» έλιωσα τη να του πω μετά…

[sIGPIC][/sIGPIC]

με αναμοικτα συναισθηματα σας λεω οτι με ζορι με κρατιεμαι να μην παω σημερα για χοριακη κ το αφηνω για δευτερα ......

πολλα περαστικα σε ολα τα ζουζουνια που ταλαιπωρουνται :(

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

γεια σασ μανουλεσ

πρωτα να πω στο νατασσουλη συγχαρητιρια για τη δουλεια ημουν συγουρη οτι θα τα πηγενεσ καλα;) κ δευτερον να πω συγχαρητηρια στην κουμπαρουλα μου ριτα για τα ομορφα νεα που θα μασ πει εντοσ εβδομαδασ:tongue::tongue: .δεν θελω στεναχοριεσ για κατι τετοιο, να πω οτι ειναι το τεταρτο η πεμπτο παιδι σου να το καταλαβω αλλα για ενα δευτερο δεν ειναι κριμα να μην χαιρεσε?! ααα ριτακι θα σε μαλωσω,αντε κ αργισεσ ,ν μπεισ κ εσυ στη λιστα ;) αληθεια naya χαθηκε για να μπουν οι εγκυουλεσ να μασ πουν κανα νεο ,γραψτε κ ποιεσ ειναι να μην μπερδεβομαστε;)

εμεισ απο υγεια ετσι κ ετσι...τι δεν θα αρρωστεναμε εμεισ? σε πιγαδι κατρισαμε?:lol::lol::lol: 40 πυρετο 3 μερεσ ολοκλοιρεσ ο Ιασονασ σημερα τεταρτη μερα κ ειναι απυρετοσ μεχρι στιγμησ.

απο δουλεια ουτε λογοσ απο λεφτα τελευταιωσ μηνασ οαεδ απο φαι πητα κανα διο κιλα απο το κατσιο το πολυ κ απο σεξ κατι ψιλα:lol::lol::lol::lol: πηραμε απο φοβο μη κανουμε κανα τεταρτο κ το κοψαμε κ αυτο μονο η θεοπουλα μπορει κ το κανει λευτερα αχαχαχαχαχα:tongue:

μακαρι να μπορουσα να σασ γραφω πιο συχνα αλλα λιγο η βαρεμαρα λιγο το σπιτι κ πιο πολυ η ασχιμη διαθεση δεν με αφυνουν.

οι αφραγκιεσ φερνουν γκρινια κ αυτο με ριχνει πολυ:(

φιλια κ περημενο νεα ριτακιιιιιιιι

υ.γ. ριτα τι εγινε θα ερθετε τελικα?

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Θέλω να γράψω να γράψω να γράψω για τα οικονομικά κ όλο το αποφεύγω, κ αυτο θα κάνω κ τώρα, τα λέμε κ όλα δημόσια κ δεν πολύ γουστάρω ;) πολλα κακά ματια τριγύρω

Θα ήθελα όμως να πω, μην αφήνετε τα οικονομικά να ρίχνουν τις σχέσεις σας, σε τέτοιες στιγμές πρέπει να είμαστε ενωμένοι κ αγαπημένοι.... Ίσως καμία νερά πω περισσότερα στο δεις μας χαχα

Αναρρωσα κι εγω επιτέλους :)

καλημερα!

καλο σαβ/ακο για ολες!

σιδερενια fairy μου κ πολλα περαστικα για τις υπολοιπους

θενακι την αδεια του αγγελου ανρι για 5/3 την πηγαν μια βδομαδα μετα κ τωρα με τα καινουργια νεα που περιμενουμε δεν ξερω ακριβως τι θα κανουμε , αν δηλαδη ειμαστε οικονομικα για εκδρομες.... θα δουμε

οσο για τα αποτελεσματα της χοριακης απο δευτερα ........ δεν το συζητω οτι φερνει χαρα, απλα ο αγγελος θα φυγει για ταξιδι κοντα στο πασχα κ α πρεπει να το περασω ολο μονη μου , ισως κ την γεννα μονη κ δεν εχω καμια βοηθεια ειλικρινα . η μανα μου δουλευει κ ειναι κ στον κοσμο της κ η πεθεερα μου εχει βγει νοκ αουτ που ηδη μεγαλωνει 2 παιδια . αυτο με προβληματιζει κ με φοβιζει .... καλα για τι οικονομικο ας μην πω καλυτερα , προσπαθουμε να μην μας επηρεαζει ....

σημερα το βραδυ θα βγουμε εξω για ποτα τσιγαρια μπουζουκια , το ειχαμε κανονισει καιρο .......

που λετε εχω περιεργα συναισθηματα σχετικα με την καθυστερηση

νιωθω κ τυψεις για τον γιωργη μου

αναρωτιεμαι (χαζα) αν θα το αγαπαω τοοοοοοοοοοοοοσο οσο τον γιωργη μου

αν θα ειναι κ αυτο ξανθο

πως θα ειναι που θα μοιραζονται το ιδιο δωματιο

την εποχη που θα γεννησω που θα εχει κρυο, που δεν συμπιπτουν οι εποχες κ θα πρεπει να αγορασω ρουχα

πως θα το θηλασω αν ειμαι μονη εντελως κ τι θα κανει ο γιωργης

καλα αφηστε θα σας τρελανω ! εχεχεχεχε

την δευτερα θα παω για χοριακη ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

κοριτσακια μου δεν σας εχω ξεχασει απλα τελευταια ειμαι καπως...

δεν μπαινω πολυ συχνα...

ο Γιωργης μου καλα ειναι...απλα με τον καιρο εχουμε κλειστει μεσα και εχουμε λαλησει λιγο...

βρε κοριτσια πως θα τον κανω να μην ξυπναει το βραδυ...:(

μονο 2-3 βραδυα το εχει παει μεχρι το πρωι αλλα ειχε κοιμηθει πολυ αργα και ειχε φαει του σκασμου...

συγχαρητηρια στο νατασσακι...κοριτσακι μου οτι καλυτερο στο νεο σας ξεκινημα!!!! ευχομαι ολα να πανε τελεια ...και περαστικα στον μικρουλη...

ριτακι ευχομαι να ειναι ευχαριστα τα νεα κι αν οχι δεν πειραζει...οσο για αυτα που σκεφτεσαι ειναι λογικο αλλα αν ειναι ευχαριστα θα τα ξεχασεις στο δευτερολεπτο :P:p:p

πολλα φιλια στα υπολοιπα κοριτσια!!!!

η douar και η anniko h andith kai i marsolan Που χαθηκαν?

αληθεια η naya Ποτε γεννησε???

υσ...αληθεια αυτη η λιστα που ειχαμε που ειναι να την συμπληρωσουμε με τα καινουρια γεννητουρια και εγγυουλες!!!...κι εγω εχω χασει την μπαλα...δεν εχω και φεις...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Παρακαλειτε η πασχαλιτσα να ανοίξει φεις

Κ το ριτονι να μην κάνει τέτοιες σκέψεις!!! Κοντά στο ένα μεγαλώνει κ το άλλο. Στο νέο παιδάκι θα δημιουργηθεί μια νέα αγάπη μη συγκρισιμη, μοναδική για το άλλο παιδάκι.... Μην ακούω τέτοιες ανησυχίες περικαλω χαχα

Κ φυσικά θα τα καταφέρεις κ εγω Μονή είμαι αλλα όλα γίνονται όταν υπάρχει θέληση κορίτσι :)

Σας καλημεριζω

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια! Εύχομαι να είστε όλοι καλά. Δεν εχω μπει καθόλου, δεν προλαβαίνω να κάνω και πολλά. Κατα τα άλλα είμαστε μια χαρά. Ευτυχως η μικρή είναι ήσυχη σε γενικές γραμμές και παλεύουμε με τον θηλασμό. Η Φωτεινούλα το έχει δεχτεί πολύ καλά. Σας φιλώ όλες. Περισσότερα μόλις ξεπεταχτεί λίγο η μπέμπα μας

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

καλημερα καλη εβδομαδα! ελπιζω να ειστε ολες καλα! εγω σκεφτικη κ προβληματισμενη με οσα γινοντε....ανικανη να κανω οτιδηποτε απο εδω....σκεψεις πολλες!!!!

σας σκεφτομαι ολες οπου κ αν ειστε οτι κ αν κανετε!

ριτα πηρες τα αποτελεσματα?

Καλημέρα κοπέλες μου!

Σας έχασα τόσες μέρες και διαβάζω πολλά νέα!!

Συγχαρητήρια Νατάσα! Τις καλύτερες ευχές για τη νέα αρχή!

Ριτα περιμένουμε όλες νέα :D:D

Ειρηνάκι μου πολύ ντρέπομαι που δεν πήρα ούτε ένα τηλ, όλο το σχεδιάζω και όλοτο αναβάλω...:(

Σε όλες τις αρρωστούλες και αρρωστούληδες πολλά πολλά περαστικά!

Καλέ βιάζεστε να με ξεγεννήσετε! :P:p Τέλος Μαΐου γεννάω. Απλά έχουμε τα μπερδέματά μας κι εμεις και τις αρρώστιες μας βεβαίως βεβαίως και εγώ προσωπικά μεγάλα σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία κτλ κτλ

Στεναχωρέθηκα όμως που σας έχασα και σκοπεύω να επανορθώσω!

Οι 2 μεγάλες μας αλλαγές εμάς είναι ότι αύριο έρχεται το καινούριο κρεβατάκι και αναμένουμε να δούμε αντιδράσεις και έχω μπει και στη διαδικασία να βρω κοπέλα να έρχεται 2 φορές τη βδομάδα. Από τη μια για να ξεκουράζεται η πεθερά μου και από την άλλη για να έχω έναν άνθρωπο όταν δεν μπορεί η πεθερά μου (όποτε χρειάζεται να λείψει ξεσηκώνω άρον άρον τη μάνα μου από Καβάλα).

Άσχετο: γεννλαναι 2 φίλες μου λίγο πριν απο μένα και σκέφτομαι να τους φτιάξω diaper cakes. Το έχει επιχειρήσει καμιά? Δεν είμαι από τους ανθρώπους που πιάνουν τα χέρια τους αλλά δε μου φαίνεται και ιδιαίτερα δύσκολο...

Φιλάκια πολλά!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...