Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

den σας εχω διαβασει δυστυχως γιατι το ενα μας αφηνει το αλλο μας πιανει φιλεςι

απο χτες ειμαστε καλυτερα (δοξα το Θεο) ομως σημερα γυρνοντας απο βολτα τρωει μια τουμπα κ σκιζει τα χειλη του. χιλια δυο εκανα για να τον ηρεμησω μεσα στον δρομο προκειμενου να καταλαβω που εχει χτυπησει. κ δωσε να τρεχει το αιμα . τελικα εφτασα σπιτι (ημουν σχετικα κοντα) κ αυτο ακομα να ουρλιαζει .....να μην τα πολυλογω ειχε σκισει τα πανω χειλη κ πριστηκε λες κ του βαλαμε κολλαγονο ......... !

κ να σαν να μην φτανει αυτο χτυπαει το τηλ να με ενημερωσουν οτι την πεθερα μου την παιρνει το ασφενοφορο κ την παει βουλα γιτι δεν ηξεραν τι ειχε παθει ολα μαζι μου τα λεγαν ....πρηξιμο ..... αφωνια..... ζαλαδες ..... κτλ κτλ .............

τι να κανω η μανα ????

τι λαχταρα! τελικα πριν λιγο εμαθα οτι ειχε παθει αλεργια απο καλαμποκι (που δεν ετρωγε πρωτη φορα) εμεινε στο νοσοκομειο για ορο , κορτιζονες κτλ

λιγο ελειψε να χανε ειπαν τις φωνητικες τις χονδρες μιαγια παντα

αυτα:!:

τωρα περιμενω κ τον αγγελο να μου τα πει βασικα!

αυτα τα ωραια!

εσεις ελπιζω να ειστε καλα ,

αυριο ευχομαι να μπα να σας διαβασω

κ ΟΧΙ αλλα δυσαρεστα κ ασχημα please

88M1p3.pngycQap3.png

Κορίτσια καλημέρα,

Νατάσσα: Συγχαρητήρια!!! Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να είναι πραγματικά όπως τα ονειρεύεσαι (και ακόμη καλύτερα…)

Ριτάκι: Περαστικά σε όλους σας, πως είναι τα χειλάκια του Γιωργη σου;

Fairymummy: Φυσικά και ΔΕΝ γίνεσαι καθόλου κουραστική, αν δεν ήθελα την γνώμη και τη συμβουλή τη δική σου και των υπόλοιπων κοριτσιών δεν θα έγραφα εδώ τους προβληματισμούς μου. Η κουβεντούλα εδώ, μου έχει κάνει πραγματικά πολύ καλό.

Έχω αρκετές μέρες να επικοινωνήσω γιατί είχαμε τα χαλιά μας και μαμά και γιός (ο μπαμπάς μας δεν κολλάει ΠΟΤΕ!). Δεκαπέντε μέρες τώρα δεν μπορούμε να συνέλθουμε. Το λουλουδάκι μου δεν την γλίτωσε τελικά την αντιβίωση. Ξεκίνησε από Κυριακή βράδυ και σήμερα είναι πολύ καλύτερα, έπεσε ο πυρετός, δεν έβηξε όλο το βράδυ, άρχισε να υποχωρεί και το μπούκωμα. Εγώ δεν είμαι και πολύ καλά, αφού έχω κάνει τις αφωνίες μου στην αρχή της ίωσης πήρα αντιβίωση, ξανακύλησα ξαναπήρα αντιβίωση τώρα βρίσκομαι στη φάση που ξανακυλάω…

Πότε θα έρθει η Άνοιξη να φύγουν οι ιώσεις ;;;;;;

ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΣΤΗ ΛΙΑΚΑΔΑΑΑΑΑ!!!!! (επειγόντως)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας φιλες μου!!!!

Θελω να συγχαρώ τη Νατασα για την επιτυχία της!!!!!! Καλη τυχη στη νεα σου δουλεια και στη νεα σου ζωη κοριτσακι μου!!!!!!

Να ευχηθω περαστικα στα μικρουλια σας 3xmama, sophia, ritaki (και στη γιαγια σας) !!!

Γιατι να συμβαινουν ασχημα πραγματα? γιατι εχουν φτασει σε αυτο το αθλιο σημειο την ελλαδιτσα μας?εχω απογοητευτει και αγχωθει πολυ με το μελλον μας...Κοντευω να μεινω χωρις δουλεια κι εγω γιατι η εταιρια δεν παει καλα και τα βλεπω πιο μαυρα κατι φορες..Μετα παλι οταν εχω αγκαλια τα μωρακια μου λιωνω απο αγαπη κι ευτυχια και τα ξεχναω για λιγο..Αλλα σκεφτομαι οτι πρεπει να συνεχισουμε την προσπαθεια για κατι καλυτερο γι αυτα τα παιδακια....Αχ μακαρι να αντεξουμε, να μαστε γεροι και εστω με τα λιγα να καταφερουμε να ζησουμε αξιοπρεπως...

Συγνωμη για το μελο, αλλα ειμαι πιεσμενη και ηθελα να τα βγαλω λιγο απο μεσα μου...

Να ειστε καλα!!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

μια ζεστη καλημερα απτον κρυο πειραια !

ειμαστε καλα δοξα το ΘΕΟ ...........

εχει το αγγελακι αδεια κ δεν πολυμπαινω

sue νιωθω κ γω περιεργα για οσα συμβαινουν στην χωρα μας κ για εκεινους που αποφασιζουν για μας

σοφακι περαστικα σας κοπελα μου

να σας πω , επρεπε να εχω αδιαθετησει ...... αλλα δεν ....... κ πρεπει μαλλον να παω στον γιατρο κ δεν θελω :-(

88M1p3.pngycQap3.png

hellos girls!!!

μας κολλησε ενας συναδελφος εναν περιεργο ιο!!! κραταει μια μερα, κανεις 38.5 πυρετο κ εχεις συναχι κ την επομενη εισαι καλα...τουλαχιστον το μικρο ειναι περδικι σημερα...τωρα εχω εγω τον ιο αλλα φυσικα εχω ερθει στην δουλεια :(

ριτακι γιατι φοβασαι να πας γιατρουλη?

καλημερες

xmmmm νομιζω θυμαμαι τι εγινε :) αλλα μην σκεφτεσαι το χειροτερο βρε συ :) μπορει να ειναι τυχαιο που δεν ηρθε, μπορει κ να ειναι νεα καλα :) πιστευεις υπαρχει περιπτωση να ειναι νεα καλα?

xmmmm νομιζω θυμαμαι τι εγινε :) αλλα μην σκεφτεσαι το χειροτερο βρε συ :) μπορει να ειναι τυχαιο που δεν ηρθε, μπορει κ να ειναι νεα καλα :) πιστευεις υπαρχει περιπτωση να ειναι νεα καλα?

εγινε μια φορα κατι αλλα με προσοχη στο τελος ......... δεν ξερω , λες ????

11/1 ειχα αδιατεθησει

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

ναι περδικι το μικρο τερας!!!! εγω ειμαι χαλια τωρα χαχαχαχαχα

πεσμου οτι εισαι στην δουλεια με πυρετο ?!

στατιστικα δηλαδη αυριο ισως εχετε τεζα τον μπαμπα σας???:(

88M1p3.pngycQap3.png

πεσμου οτι εισαι στην δουλεια με πυρετο ?!

στατιστικα δηλαδη αυριο ισως εχετε τεζα τον μπαμπα σας???:(

oh yes!!!!

δεν νομιζω να αρρωστησει ο μπαμπας μας, εκεινος εχει κανει το εμβολιο της γριπης αχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...