Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα:-(

ριτακι μου ελπιζω να εισαι καλυτερα βρε κοριτσακι....

τι ηταν αυτο που επαθες.....

ευτυχως που ο Γιωργης δεν θα το θυμαται....

ειναι μεγαλο σοκ...εδω εγω επαθα σοκ οταν το διαβασα....

προσπαθησε να το βγαλεις απ το μυαλο σου και κανε μια προσευχη για τον ανθρωπο...ισως νιωσεις καλυτερα...

οι εικονες δυστυχως ειναι φρικιαστικες αλλα παρε δυναμη απο τον Γιωργη...νιωθει τα παντα...

τι να πω...κομπος το στομαχι μου....

παντως ειναι δυσκολα τα πραγματα για ολους μας πια.....

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

νατασσακι ηρθατε αθηνα????????????????????????????

ποτε θα βρεθουμε????????????

μιλησα κ με αννικο κ θελει συναντηση !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ευχαριστω πολυ ολες, σημερα ειμαι πιο χαλια αλλα προσπαθω

88M1p3.pngycQap3.png

ritaki είμαι εδώ αλλά έχει έρθει κ η αδερφή μου απο Θεσσαλονίκη οπότε θα κανονίσουμε όταν φύγει.

Θέλω να σας πω κάτι αλλά μη με παρεξηγήσετε. Θα το τσεκαρω και αυριο γιατι μπορεί να είναι κ τυχαίο.

εδώ και 2-3 μερεσ ο Νικ καταλαβαίνει το 2. Του λέει η γιαγια του φέρε μου 2 μανταλάκια και φέρνει δυο! Αυτό το κανει με διαφορα αντικείμενα και είναι πάντα 2. είτε μαζί μείτε ενα και μετα αλλο ένα.

ποσα χερια, ματια, ποδια έχουμε? δυο

ποσα είναι αυτά 2 όταν είναι 2 και πολλά όταν είναι παραπάνω

πρινα από λίγο όμως έκανε και κατι ακόμα. πάμε να ξαπλώσουμε και ήθελε κ τι γιαγια και πήγαμε όλοι μαζι να κοιμηθούμε. και λέει τεισ (τρεισ) :shock::shock::shock:

μετα από λίγο οταν πια είχε φύγει η γιαγια και ήταν έτοιμοσ να κοιμηθεί του λέω, εσυ, εγώ και η γιαγια πόσοι είμαστε και μου λέει τεισ! μετα τον ρωτάω εγω και εσύ πόσοι είμαστ μου λέει μαζι λέω ναι μαζι εγώ και εσύ πόσοι είμαστε και μου λέει 2! έχω πάθει πλάκα! θα το τσεκάρω κ αυριο.

Μήπωςς όλα λιγο πολύ το κανουν αυτό και νομίζω αδικως πως έκανε κάτι ξεχωριστο? γιατι μου φάνηκε τρομερο

uDLqp1.png

καλημερα κ απο μας

εδω βρεχει

περιμενω κ την μανα μου (κ δεν εχω τοση ορεξη)

κανω παστιτσιο κ εχω συναχι

για αυριο εχω κανονισει να παω στο playmobil αν δεν ειμαι χειροτερα δηλαδη ......θαρθει καμια σας ?

νατασσουλι ο δικος μου δεν το κανει αυτο . μετραει μεχρι το 5 (χωρις να λεει το τεσσερα ομως) κ το δυο ειναι ο αγαπημενος του αριθμος ....οταν τον ρωταμε ασχετα με το ποσα του δειχνουμε δυο λεει.απλα ξερει να δειξει με το δαχτυλακι του το ενα ...

μπραβα σας παντως, δεν πισυετω οτι ηταν τοσο τυχαιο να δεις που αυριο α το ξανακανει !!!!

fairy εσυ με το συναχι πως εισαι ?

οι υπολοιπες???

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

γεια σασ κοριτσια σασ διαβασα γρηγορα γιατι δεν ειμαι σπιτι

εχει χαλασει για ΑΛΛΗ μια φορα το μοντεμ(ισωσ κ απο τον παγο τα καλοδια)κ δεν εχω τηλεφωνο εδω κ πολλεσ μερεσ:mad::x:x:x:x:x

απο αυριο ισωσ ερθουν να το κοιταξουν!!!!!!!

ριτακι μου πολυ σοκαριστικο αυτο που σου ετυχε ευτυχωσ τα παιδια δυσκολο να καταλαβουν την τραγηκοτιτα μετα τα 5 θα εχουν αυτη την αισθηση.εμενα η δαναη που ειναι 4 χαμπαρι δεν πηρε για το ατυχημα μασ :tongue:

νατασουλι τσακαλι ο νικ εμενα ετσι ηταν ο γιωργοσ κ ειναι ακομα με τουσ αρηθμουσ ολη μερα με αυτουσ ασχολητε αντιθετα με την δαναη που κοιταει τα μαλλιατησ ολη μερα:lol::lol::lol::lol: ο γιωργοσ μπορει εκει που καθομαστε κ κοιταμε τηλεοραση ξαφνικα να ερχιζει να με ρωταει ποσο κανει τοσο κ τοσο,κ τοσο κ τοσο κ γενικα ολο με τα μαθηματικα ασχολητε ..που να αρχισουμε κ το δημοτικο;):confused::tongue:

ο ιασονακοσ εξελησετε σε εναν δευτερο τεμπελχανα:cool: σαν τον αδερφο του χεχε αλλα ειναι γλυκοσ κ τριφτεισ πολυ:tongue: ολο αγκαλιτσεσ κ φιλια θελει.

τωρα αρχιζει κ λεει λιγα αλλα μονο εγω τα καταλαβαινω οπωσ το νερο το λεει 'οο' την αγκαλια 'γκα' οπωσ καταλαβαινετε ειμαστε πολυ πισω αλλα ολη μερα εχει κ την πιπιλα στο στομα που να μαθει να μηλα:( ενταξη δεν πολυ ανησυχω γιατι ειναι σαν τον αδερφο του του δινω χρονο ελπιζω στα γεννεθλια του να προσπαθησουμε να κοψουμε πιπιλα κ πανα δεν βιαζομαι;)

σημερα θελουν παιδοτοπο αλλα ο γιωργοσ μου βηχει ειναι αλλεργικο εχει ξηρο βηχα εδω κ 3 μερεσ μονο με σταγονεσ κορτιζονησ του σταματαει κ οσο να ναι εκει εχει καπνο λιγο:( αλλα μη ταζεισ σε αγιο κ σε παιδι ετσι δε λενε!!!!!!!!!!!

αυτα τα νεοτερα φιλια πολλα σε ολεσ τισ μανεσ κ στισ κοιλιτσεσ:tongue:

ριτακι σε περιμενω!!!!!!!!!!!!!!!!

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

καλημερα κ καλη εβδομαδα!!! ειχαμε ενα ομορφο ΣΚ κ το μικρο Γιωργή ηταν πολυ καλο παιδακι. Βρε κοριτσια τι αγαπησιαρικο μωρο που ειναι!!!! Τοσο αυτονομο κ ανεξαρτητο (απο τον ΑΥγουστο δεν εχω ξανακρατησει κουταλι να τον ταισω κ τρωει μονος του με πιρουνι κανονικο) κ ομως θελει τις αγκαλιες του κ τα φιλια του χεχε...ποσο μου αρεσει!!!!

Θενα εγω δεν του δινω πιπιλα μεσα στην μερα, γενικα βεβαια απο την αρχη που τη ζητησε την ηθελε για τον υπνο, αλλα τις μαζευω να μην τις βλεπει κ φυσικα εχουμε αρχισει κ το συζηταμε ;)

Καλη εβδομαδα να εχετε, εγω παλι εχω απιστευτη δουλεια!!

Κορίτσια καλημέρα και καλή εβδομάδα !

Ριτάκι μου τι αντίκρυσες βρε κοριτσάκι μου!:( Εγώ τρελλάθηκα μόνο που το διάβασα... Τώρα θέλει χρόνο για να σβηστεί από τη μνήμη σου... Εγώ είχα δει ένα θανατηφόρο πριν από πολλά χρονια και για πολύ καιρό το έβλεπα να εξελίσσεται πάλι μπροστά μου και καθε φορά προσπαθούσα να κάνω κάτι να το προλάβω τάχα μου και μετά πεταγόμουν ...

Θένα μου να είστε πάντα γεροί και άλλο κακό να μη σας βρει...

fairymummy μου για άλλη μια φορά υποκλίνομαι στη ψυχραιμία σου-αναφέρομαι στο χτύπημα και στην αντιμετώπιση σου...

Νατάσσα μπράβο στον κουκλο σου!Αλήθεια πηγαινοέρχεστε Αγγλία τώρα?

Πως σας φαίνεται?

Εμείς ήρθαμε τον Αύγουστο στην Ελλάδα οροστικά αλλά τώρα μπορώ να πω ότι σχεδόν τακτοποιηθήκαμε.Να φανταστείτε κουρτίνες κατάφερα να πάρω 2 μέρες πριν τα Χριστούγεννα και χαλιά την προηγούμενη βδομάδα...

Πρέπει να σας αφήσω τώρα...

Κορίτσια το επόμενο Σ/κ θα έρθουμε Αθήνα-πρώτα ο Θεός-, στην νύφη μου και στον αδερφό μου . Θα χαρώ πολύ να τα πούμε!

καλημερα κ απο μας!

3xmama το σαβ/ακο αυτο ερχεστε? εμεις την κυρικη το πρωι εχουμε κανονισει να παμε να δουμε την dora μετα αν θελετε ειμαι μεσα για συναντηση :tongue:

καποιο κοντινο μου ζευγαρι (θα σας γραψω στην ομαδα αν θελετε) ετοιμαζετε μαλλον για διαζυγιο κ εχω σκασει.ενα χρονο μονο παντρεμενοι. ολο κακα νεα μαθαινω γμτ ειναι απιστευτο.

αφηστε αφηστε

καταταλλα τρεχω σημερα με δουλειες σπιτιου αλλα εδω τριγυρω θαμαι

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜακια

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

ριτακι μου στα ιδια κ εγω!!! χωρισε η μια απο τις καλες μου φιλες, 3 χρονια παντρεμενοι κ το μωρακι τους μολις χρονισε :(

πολυ ασχημο ρε γμτ

δεν ξερ ω αν φταιει οτι εχουν χωρισει οι δικοι μου γονεις, η οτι ο πατερας μου αποπ τοτε ειναι σχεδον αφαντος........αλλα πολυ με αγγιζουν τα διαζυγια ειδικα οταν υπαρχουν παιδια.

κριμα που φτανουν εκει

οι δικοι μου φιλοι δεν ειχαν ευτυχως παιδια , αφου (συμφωνα με την γυναικα) ειχαν να κοιμηθουν μαζι αρκετο χρονικο διαστημα.............

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...