Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

θενακι .........

λοιπον ο αγελος εχει αδεια 6-11/2 και 5-10/3

αναλογα τι θα γινει με την σχολη κ με το παιδι που μας φυλοξενησει στα γιαννενα θα σου οχι με απολυτα σιγουρια ομως οτι αρχες μαρτιου θαρθουμε! απλα δεν ξερω με τον γιωργη τι θα γινει....ο αγελος θελει να τον αφησουμε στην μανα του εγω παλι οχι

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Sophia ευχαριστώ για την προταση σου, θα κανω μια δοκιμη να δω αν πιασει και στον δικο μου...Συνηθως με ηρεμο τροπο του εξηγω οτι θα πονεσει και οτι δεν ειναι σωστο αυτο που κανει, αλλοτε αδιαφορω και αλλοτε τον μαλωνω..Ελπιζω μεγαλωνοντας να το κοψει...

Εγω δουλευω σε περιοδικο στο διαφημιστικο, μπορει και να χουμε συνεργαστει η να χω δει δουλεια σου...

Ριτακι φιλια στον Γιωργη!Και σε σενα φυσικα!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

hellos girls :)

εμενα το εκανε αυτο να χτυπιεται πισω 6-13 μηνων. γελαγα καθε φορα για να του δειξω οτι δεν περναει αυτο που κανει. το κανουν οοοοολα τα παιδακια. κ στον παιδικο το ιδιο στην ιδια ηλικια. κ ολα τα κοριτσια γελαγανε. το ξεπερασε κ αυτο. φυσικα εχουμε νευρα πολλες φορες αλλα συνεχιζω να παραμενω ηρεμη κ απλα να ασχολουμαι με κατι αλλο κ τσουπ το ξεχναει κ εκεινοοοοος :)

απ οτι ειδα συστηνομαστε στην καινουρια μας φιλη :)

εγω ειμαι Αγγλια Σοφια μου κ διδασκω πληροφορικη στο πανεπιστημιο

καλημερα!!!!!!!!!!

περιμενουμε την νονα μας ναρθει να μας παρει με το τουτου, να βγουμε για δουλειες κ μετα καφεδια! φυσικα θα μας συνοδευει ο γιωργης !

δεν σας ειπα, μου δωσαν εναν εκπτωτικο κουπονι κ ετσι εκλεισα εισητηρια να παμε να δουμε την ντορα την αλλη κυριακη.....ευχομαι να βαλει κ@λο κατω κ να μην γινουμε θεαμα! εχεχεχεχεε

κ σημερα εχουμε καποιον μπαμπα μαγιοπαιδου που γιορταζει .....σωστα θυμαμαι?

ευχομαι να χαιρεται την ομορφη οικογενεια του κ τον κουκλο γιο του !

νομιζω εχουμε κ την μανουλα xainti ........κ σε κεινη ευχομαι υγεια κ χαμογελα, να χαιρεται τα ζουζουνια της!

αλλον εχουμε???????

φιλια σε ολες προς το παρον !

sue ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜακια!

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Rita_ki

Και η δική μου εγκυμοσύνη δεν ήταν προγραμματισμένη και δυσκολεύτηκα και εγώ πολύ ψυχολογικά κατά τη διάρκειά της. Τα νεύρα μου ήταν σε μαύρο χάλι.

Μετά τον πρώτο (γεμάτο άγχος) μήνα με το μωρό όμως άρχισα σιγά – σιγά να βρίσκω τον εαυτό μου.

Μας αρέσουν και μας τα ζώα και έχουμε ένα Περσικό γατούλι, το Σάχι ο οποίος είναι 10 χρονών και δεν του αρέσει καθόλου που τον πειράζει ο Πανορμίτης. Ευτυχώς δεν γρατζουνάει, μόνο τον δαγκώνει καμία φορά και έτσι συμμαζεύετε για λίγο ο Πανορμίτης μου και τον αφήνει στην ησυχία του.

Sue, σε πιο περιοδικό δουλεύεις;

Χθες πήγαμε στο γιατρό για το εμβόλιο όπως σας έλεγα, αλλά τελικά δεν το κάναμε.

Μας έδωσε σταγονίτσες για τη βραχνάδα, aeronin με τη μασκούλα και aerious πριν τον ύπνο μπας και αποφύγουμε την αντιβίωση.

Μας είπε πως ήρθε η ώρα να κόψουμε τελείως την πιπίλα (μόλις γίνει καλά) και το μπιμπερό (γάλα στο ποτήρι από αύριο).

Την πιπίλα την είχε κόψει πριν πάει στο σταθμό κατά τη διάρκεια της μέρας και την έπαιρνε λίγο μέχρι να κοιμηθεί, αλλά με το κλάμα που έριχνε τις πρώτες μέρες, έκανα τη βλακεία και του την έδωσα ξανά, και τώρα είναι με μια πιπίλα στο στόμα εδώ και 2 εβδομάδες. :rolleyes: :rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

φαιρουλίνι να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!

σοφία καλως ορισες στην παρέα μας! Εγώ είμαι με ένα το ένα πόδι εδώ κ με το άλλο στην Αγγλία!

Ο μικρός ακόμα κοιμάται! ευτυχώς γιατι είμαι μόνη και προλαβαίνω να κάνω καμιά δουλειά να γράψω και κανένα report!

σήμερα έρχετε η αδερφούλα μου με τη μικρή και πολύ χαίρομαι γιατι έχω να τους δω από 1/11!

Ριτα μπράβο ρε κορίτσι όλο βόλτεσ είσαι!!!! Καλά να περνάς!

uDLqp1.png

ερώτηση: Τα δικά σας άρχισαν τα γιατί?

Ο Νικ έχει αρχίσει τα γιατί χωρίς λόγο! αλλά επειδή δεν είναι και πολύ καθαρό .

αναρωτιέμαι μήπως λέει κάτι άλλο και εγώ νομίζω λέει γιατί:rolleyes::rolleyes:,

Καμία ποιό έμπειρη?

uDLqp1.png

Καμία ποιό έμπειρη?

Καλημερα κοριτσαρες!εγω περιμενω να σχολασωωωω!!τις Τεταρτες σχολαω 2!

Νατασουλι ναι τα αρχισε!αν της πω π.χ. μην ανεβαινεις στη καρεκλα,γιατι?γιατι θα πεσεις κ θα χτυπησεις,μαλλιασε η γλωσσα μου,επισης τι?κανει κ την κινηση με το χερι,ναι και οχι(αχι συγκεκριμενα!)και μου φαινετε τοσο αστειο που της λεω κατι και μου λεει οχι και ναι,χαζογελαω μονη μου!και μια φορα που εκλαιγε η ανιψια μου μου λεει: επεσε? με ερωτηματικο!χιχιχι!ποσο χαιρομαι που μεγαλωνουν τα ζουζουνια μας!

rXrPp3.png

Καμία ποιό έμπειρη?

χαχαχαχαχαχα πλαααακα με κανειιιιιις!!!! εμενα απλα μου λεει no σε ολα :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

χρονια πολλα στους εορταζομενους!!!

Ο δικος μου δεν εχει ρωτησει ακομη γιατι. Εχτες ειπε πρωτη φορα το ονομα του σε αργο ρυθμο "Μα-μι-νο". ΕΙναι πολυ ωραια φαση οι μηνες που διανυουν τωρα τα ζουζουνια μας!

Σοφια, σου στελνω π.μηνυμα.

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

ΦΙΛΕς ΕΧΩ ΠΑΘΕι ΣΟΚ

ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΔΩ ?

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ(μαλλον) ΚΑΠΟΙΟΣ γειτονας της πεθερας μου

επεσε απτο μπαλκονι

προσεχετε τους εαυτους σας κοριτσια κ οσους αγαπατε.τα χρηματα δεν φερνουν την ευτυχια. τιποτα δεν αξιζει παραπανω απτην ζωη μας κ οσων αγαπαμε

88M1p3.pngycQap3.png

ο μικρπς ηταν μπροστα στο θεαμα αλλα δεν νομιζω να καταλαβε.

περνουσα τον δρομν ο κ μεχρι να φτασω στο πεζοδρομιο ΕΓΙΝΕ . τι αντικρυσαν τα ματια μου θεε μου ......κ μετα κοσμος φωνες

σοκ κοριτσια τρεμω ειλικρινα

η πεθερα μου τους ηξερε

προσπαθβ να συνελθω κ να πω τι εγινε(γιατι νομιζαν οτι με εκλεψαν η κατι τετοιο) κ μετα απο κανενα 2ωρο τους τηλεφωνησαν κιολας οι γνωστο για το μαντατο

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ

θελω να κανω εμετο θελω να ουρλιαξω δεν ξερω

88M1p3.pngycQap3.png

ριτακι μου ριτακι μου!!!! ψυχουλα μου εσυ!!!! ψαχνω λογια να σου γραψω κ δεν βρισκω!!!! πραγματικα πρεπει να προσπαθησεις να σκεφτεις τον μικρο σου...οτι εσεις ειστε καλα ....πιστεψε με καταλαβαινω 100000000% πως νιωθεις ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...