Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , dimi.tra είπε:

Καλέ τι δότρια αφού δίνεις ωάρια σε κάθε κύκλο φυσικό. Γενικά οι βλαστοκύστες δεν μαζεύονται εύκολα αλλά εφόσον έχεις ωάρια δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεσαι για δότρια. Η ΑΜΗ είναι απλά ένας δείκτης αυτό που δείχνει ουσιαστικά όμως την δυναμική των ωοθηκών είναι η τελική τους εικόνα στον υπέρηχο με παρακολούθηση και σε σχέση με τις υπόλοιπες εξετάσεις σου. Εφόσον εσύ κάνεις ωάρια θα ψάξεις να βρεις τι είναι αυτό που εμποδίζει στο να κάνεις ποιοτικές βλαστοκύστες και στο τέλος κύηση. Ενα θέλεις και καλό και θα έρθει. Δεν ήταν αυτή η φορά σου η τυχερή. Άλλωστε το να πετύχεις με την πρώτη εμβρυομεταφορά κύηση είναι το «σπανιο», οι περισσότερες δεν πετυχαίνουν με την πρώτη. Και αν στο τέλος έρθει η στιγμή για δότρια θα το ξέρεις μέσα σου, θα το έχεις δουλέψει. Δεν ειναι κακό να πας με δότρια, είναι μια πολύ καλή επιλογή όταν έχεις εξαντλήσει τις δικές σου προσπάθειες. 
      Το φυσικό και αναμενόμενο είναι να κάνεις ωορρηξία στον νέο κύκλο, δεν κάνουν όλες αλλά για συγκεκριμένους λόγους. Εσείς απολαμβάνετε τις στιγμές σας μαζί! Άλλωστε βοηθάει το σεξ και στην ψυχολογία αλλά και στην έκκριση ορμονών κλπ  

Και κάτι περί ανακοινώσεων κυήσεων επειδή τα ακούμε και πρέπει να μην αντιδρούμε γιατί έτσι «είναι σωστό» μπράβο τους και συγχαρητήρια αλλά καλό θα ήταν να αποδεχόμαστε τα συναισθήματα μας. Δεν είναι κακό να νιώθεις παράξενα και να σε στεναχωρούν αυτά τα νέα. Δεν είναι εύκολο να παλεύεις με την υπογονιμότητα. 
      Και το κορυφαίο να σου λένε δεν το θέλουν γιατί θα παχύνουν 🤦‍♀️ Ναι το άκουσα και αυτό. 

Μέχρι τώρα δίνω σε κάθε κύκλο και καμία φορά με τον τροποποιημένο μπορεί να δώσω και 2. Βέβαια ποτέ δεν έχουν προχωρήσει και τα δύο, συνήθως κάποιο δεν είναι καλό και δεν γονιμοποιείται καν. Εχει τύχει να δει και 3 ωοθηλακια στον υπέρηχο (προφανώς με φάρμακα) και όταν έρθει η ώρα της ωοληψιας να είναι κενό μέσα. Ολα παίζουν.  Δε ξέρω μέχρι πότε βέβαια.
      Σίγουρα είναι καλό να αποδεχόμαστε το πως νιώθουμε, άλλωστε δεν είναι με κακή πρόθεση. Απλά είναι σχεδόν τραγελαφική η χρονική στιγμή που σκάνε όλες αυτές οι ανακοινώσεις στη ζωή μου αυτές τις μέρες ενώ προσπαθώ ακόμα να επεξεργαστώ ποσους μηνες ακόμα θα συνεχιστούν οι ωοληψιες . Όλοι προσπάθησαν τύπου 2-3 μήνες και όλα μια χαρά, τα κατάφεραν.Το χειρότερο που άκουσα είναι πως στενοχωριέμαι επειδή δε μπορώ να πίνω αλκοόλ τις γιορτές 🤣

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

δεν ανοιγουν ριτακι αυτες οι πορτουλες ευκολα. εμεις ειμαστε σε διοροφη μονοκατοικια κ το βραδυ κλεινω την πορτουλα που εχω στην πανω σκαλα...κ να σηκωθει δεν μπορει να παει πουθενα παρα μονο στο δωματιο του κ στο δωματιο μου. δεν εχει καν προσβαση στο υπολοιπο του οροφου που εινια το μπανιο κ η 3η κρεβατοκαμαρα

lindam-easy-fit-plus-stair-safety-gate.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δηλαδη κ εσυ ετσι το εχεις ε ?????

εχω κερδισει μια δωροεπιταγη απο ικεα των 100ευρω κ θα παω να ριξω μια ματια . εμενα αν βγει απτο δωματιο του μπορει να παει κ στο σαλονι -κουζινα κ στο δικο μου δωματιο.προτινεις να απομονωσω το δωματιο του η το σαλονι , ετσι ωστε να μπορει ναρθει στην κρεββατοκαμαρα μου ?????

αληθεια εχει τυχει να πεσει απτο καινουργιο του κρεββατι ?

88M1p3.pngycQap3.png

για να καταλαβεις περιπου πως ανοιγει, το πανω το μπλε εχει ενα κουμπι που το κανω πισω, μετα πρεπει να τη σηκωσεις ορθια κ μετα ξανακλεινει κ εχει μαγνητη στο κατω μερος...ε αν το κανουν κ αυτο εγω τον δικο μου θα τον στειλω πανεπιστημιο κατ ευθειαν αχαχαχα

δηλαδη κ εσυ ετσι το εχεις ε ?????

εχω κερδισει μια δωροεπιταγη απο ικεα των 100ευρω κ θα παω να ριξω μια ματια . εμενα αν βγει απτο δωματιο του μπορει να παει κ στο σαλονι -κουζινα κ στο δικο μου δωματιο.προτινεις να απομονωσω το δωματιο του η το σαλονι , ετσι ωστε να μπορει ναρθει στην κρεββατοκαμαρα μου ?????

αληθεια εχει τυχει να πεσει απτο καινουργιο του κρεββατι ?

ναι το εχω απο οταν αρχισε να μπουσουλαει για την σκαλα.

θα σου προτεινα να απομονωσεις το δωματιο του αν φοβασαι οτι στο σαλονι μπορει να φτασει κατι να σπασει, η να σκανταλαψει χεχε

εμενα οταν αρχισε να σηκωνεται δεν ηξερε που να παει κ καθοτανε εξω απο το δωματιο του στον διαδρομο κ αναστεναζε χαχχαχα κ εγω του φωναζα που ειμαι να μαθει,...πλεον ξερει που να με βρει

μου επεσε ενα βραδυ στην αρχη, αλλα ειχε ηδη σηκωθει οταν πηγα μεσα κ ερχοτανε σε μενα...δεν του εβαλα καγκελο ποτε...

κα θα ελεγα να παρεις την πορτουλα που δεν θελει τρυπες στον τοιχο, ωστε να την μεταφερεις αν χρειαστει

εμενα τωρα εχει μαθει να κατεβαινει τις σκαλες μονος του. αλλα μεσα στη νυχτα εχω το κεφαλι μου ησυχο

Διαφημίσεις

απομονωσουμε το δωματιο του για να μην μαθει κ ερχεται σε μας

ναι γιατι οχι...αν κ εμενα μου αρεσει που ερχεται κ μου μιλαει οταν θελει κατι :) το προτιμω απο τις τσιριδες μεσα στη νυχτα χαχαχα

προχθες ηρ8ε 3.28 το πρωι γιατι ειδε ονειρο...κ ακουω ενα "μαμα" χαχαχαχα

μολις συννεοηθει καλα ο επομενος στοχος μου ειναι να μαθει να μην μπαινει στο δωματιο μας αν ειναι κλειστη η πορτα....αυτο βεβαια θελει δουλεια κ ειναι πολυ νωρις ακομα :)

Τον δικό μου ούτε στο κρεβάτι το δικό μας δεν μπορώ να τον κοιμίσω με εμένα από τη μια και τον πατέρα του από την άλλη. Κάποιες φορές που τον πήρα στο κρεβάτι μας γιατί ήταν άρρωστος με κατατρόμαξε. Τις περισσότερες φορές τον έβρισκα στα πόδια μας και τον προλάβαινα στο τσακ πριν την τελευταία σβούρα για το πάτωμα, την τελευταία φορά είχε χωθεί πάνω από το κεφάλι του πατέρα του και ο μισός ήταν πάνω στο κομοδίνο το οποίο είναι κολλητό στο κρεβάτι μας. Δεν ξέρω ανήσυχο πολύ, ίσως και υπερβολικά!!!

:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

μαζι κοιμομασταν οταν ηταν μωρο που κοιμοτανε πανω μου...γενικα ημουν αυστηρη απο την αρχη στο θεμα του υπνου κ τον επεστρεφα στο κρεβατι του αχαχαχα

κ εμεις δεν χωραμε ολοι μαζι σε ενα κρεβατι!!! οταν ηταν πολυ αρρωστουλης πριν 3 βδομαδες, κοιμηθηκα μαζι του στο κρεβατι του, οσο μπορεσα να κοιμηθω βεβαια. κ σε αυτο ειναι μεγαλη ευκολια το κρεβατι. κ ο αντρας μου κοιμηθηκε που θα πηγαινε στην δουλεια, κ εγω δεν την εβγαλα στον καναπε κ αγκαλιτσα τον ειχα αμεσως μολις εβηχε κ τον ηρεμουσα με τα λογια μου

Διαφημίσεις

Πρέπει πραγματικά να είναι βολικό σε τέτοιες περιπτώσεις.

Είμαι αποφασισμένη να του πάρω κρεβατακί πολύ σύντομα γιατί όπως έχω γράψει και παρακάτω είναι πολύ ανεπτυγμένο παιδάκι και σε λίγο θα βγαίνει και από το κάγκελο της κούνιας , αλλά προβλέπω πολλές τούμπες μέχρι να συνηθίσει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ειδα φως κ μπηκα!τι κανετε?εγω ειμαι στη δουλεια κ καθομαι!!

κ γω τη βαζω τιμωρια στο καναπε εξηγωντας το λογο,π.χ. αυτο δεν ειναι σωστο ή θα χτυπησεις κλπ αναλογα τι εχει κανει! κ η Ολγα μαλλον κανει προταση με 2 λεξεις τις τελευταιες 2-3 μερες,λεει πιπιλα που και εννοει που ειναι η πιπιλα ή πιπιλα μου και μαμα που,αυτο εννοειται?γιατι δεν πολυμιλαγε κ τωρα ξεκινησε κ ειναι τελειο!εριξε κ το δεντρο τωρα στις γιορτες κ μου λεγε απεχε(επεσε),το νερο λολο,χαχα ποσο γελαω με αυτο!κ ευτυχως που δεν εχει μαθει το σηκω,γιατι ξυπναει τα Σ/κ απο τις 6 ερχεται πανω απ το κεφαλι μου κ αρχιζει,μαμα μαμα μαμα μαμα μαμα μαμα!αν δεν σηκωθω δεν σταματαει ελεος!!!!εμεις κοιμομαστε μαζι με τη μικρη μου βδελα και καποια βραδια ξυπναει σηκωνετε ορθια στο κρεββατι με το ενα ματι ανοιχτο κ ξαπλωνει πανω μου,ουτε ανασα να μην παρω!

κ ναι κ το δικο μου παιδι ειναι ενα 'ρουφιανακι' ειναι τοσο αστειο σε καρφωνει κανονικα!!τη Τριτη μολις μπηκα σπιτι μου καρφωσε οτι ο θειος της εκανε ορο στη μυτη της ξαδερφης της,μπιμπι η μυτη κ στο μπανιο να μου δειξει τον ορο.

Παιδικο σταθμο παει κ η Ολγα,πολυ βαρια δεν εχει αρρωστησει αλλα εγω δεν τη παω μονο οταν εχει πυρετο,εκτος απο πριν τα Χριστουγεννα που θα ερχοταν ο Αγ Βασιλης στο σχολειο κ τη πηγα για λιγες ωρες μαζι με το αντιπυρετικο κ της δωσανε και αυτες τις μερες που αρρωστησε λιγο περισσοτερο κ κανουμε μασκες απο την προηγουμενη Τεταρτη,την προηγουμενη βδομαδα δεν τη πηγα αλλα αυτη παει κανονικα μαζι με τη μασκα κ της το κανουν εκει το μεσημερι,ξερει η δασκαλα μου ειπε κανει κ στο γιο της που ειναι ενος κ ειναι στη μικροτερη ταξη!κ ειναι κ μια χαρα ολο το σπιτι φερνει αναποδα!κ περυσι που δεν πηγαινε παιδικο και δεν πολυβγαιναμε 2 φορες ηπιε αντιβιωση,τουλαχιστον φετος δεν εχει παρει καθολου αντιβιωση!

rXrPp3.png

εχω καιρο να σας γραψω και θα σας τα πω μαζεμενα!! κ μεις ειχαμε βγαλει τα καγκελα απο τη κουνια το καλοκαιρι περιπου,Σεπτεμβρη?δε θυμαμαι καλα,αποτυχαμε ομως μετα απο λιγο καιρο γιατι επεφτε,ειχα μαξιλαρια κατω δε χτυπαγε,αλλα νομιζω οτι το προβλημα της ειναι οτι θελει περισσοτερο χωρο να γυρναει,αλλα επειδη η φαση μας ειναι παραξενη κ μενω στους γονεις μου(καποια στιγμη θα σας τα πω),ειμαστε στο ιδιο δωματιο και δεν μπορω να της παρω μεγαλυτερο κρεββατι,οποτε κοιμομαστε μαζι,αυτη στη μερια της κ γω στη δικη μου,εκτος απο τις μερες που παθενει βδελιαση κ θελει να ειναι συνεχως πανω μου!

αυτααααααα!!!!παω να πλυνω τις κουπες του γραφειου!!

να ευχηθω ομως πρωτα κα να πω στο Ειρηνακι να της ζησει η μπουμπου της!

Σουζανακι μου δεν θυμαμαι αν σου εχω ευχηθει!!να σου ζησει κ σενα η μικρη σου κ καλως ηρθες στην παρεα μας κ παλι!!

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...