Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , dimi.tra είπε:

Καλέ τι δότρια αφού δίνεις ωάρια σε κάθε κύκλο φυσικό. Γενικά οι βλαστοκύστες δεν μαζεύονται εύκολα αλλά εφόσον έχεις ωάρια δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεσαι για δότρια. Η ΑΜΗ είναι απλά ένας δείκτης αυτό που δείχνει ουσιαστικά όμως την δυναμική των ωοθηκών είναι η τελική τους εικόνα στον υπέρηχο με παρακολούθηση και σε σχέση με τις υπόλοιπες εξετάσεις σου. Εφόσον εσύ κάνεις ωάρια θα ψάξεις να βρεις τι είναι αυτό που εμποδίζει στο να κάνεις ποιοτικές βλαστοκύστες και στο τέλος κύηση. Ενα θέλεις και καλό και θα έρθει. Δεν ήταν αυτή η φορά σου η τυχερή. Άλλωστε το να πετύχεις με την πρώτη εμβρυομεταφορά κύηση είναι το «σπανιο», οι περισσότερες δεν πετυχαίνουν με την πρώτη. Και αν στο τέλος έρθει η στιγμή για δότρια θα το ξέρεις μέσα σου, θα το έχεις δουλέψει. Δεν ειναι κακό να πας με δότρια, είναι μια πολύ καλή επιλογή όταν έχεις εξαντλήσει τις δικές σου προσπάθειες. 
      Το φυσικό και αναμενόμενο είναι να κάνεις ωορρηξία στον νέο κύκλο, δεν κάνουν όλες αλλά για συγκεκριμένους λόγους. Εσείς απολαμβάνετε τις στιγμές σας μαζί! Άλλωστε βοηθάει το σεξ και στην ψυχολογία αλλά και στην έκκριση ορμονών κλπ  

Και κάτι περί ανακοινώσεων κυήσεων επειδή τα ακούμε και πρέπει να μην αντιδρούμε γιατί έτσι «είναι σωστό» μπράβο τους και συγχαρητήρια αλλά καλό θα ήταν να αποδεχόμαστε τα συναισθήματα μας. Δεν είναι κακό να νιώθεις παράξενα και να σε στεναχωρούν αυτά τα νέα. Δεν είναι εύκολο να παλεύεις με την υπογονιμότητα. 
      Και το κορυφαίο να σου λένε δεν το θέλουν γιατί θα παχύνουν 🤦‍♀️ Ναι το άκουσα και αυτό. 

Μέχρι τώρα δίνω σε κάθε κύκλο και καμία φορά με τον τροποποιημένο μπορεί να δώσω και 2. Βέβαια ποτέ δεν έχουν προχωρήσει και τα δύο, συνήθως κάποιο δεν είναι καλό και δεν γονιμοποιείται καν. Εχει τύχει να δει και 3 ωοθηλακια στον υπέρηχο (προφανώς με φάρμακα) και όταν έρθει η ώρα της ωοληψιας να είναι κενό μέσα. Ολα παίζουν.  Δε ξέρω μέχρι πότε βέβαια.
      Σίγουρα είναι καλό να αποδεχόμαστε το πως νιώθουμε, άλλωστε δεν είναι με κακή πρόθεση. Απλά είναι σχεδόν τραγελαφική η χρονική στιγμή που σκάνε όλες αυτές οι ανακοινώσεις στη ζωή μου αυτές τις μέρες ενώ προσπαθώ ακόμα να επεξεργαστώ ποσους μηνες ακόμα θα συνεχιστούν οι ωοληψιες . Όλοι προσπάθησαν τύπου 2-3 μήνες και όλα μια χαρά, τα κατάφεραν.Το χειρότερο που άκουσα είναι πως στενοχωριέμαι επειδή δε μπορώ να πίνω αλκοόλ τις γιορτές 🤣

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

δεν ξερω βρε νατασσα...ετσι μου ειπαν κ οι γιατροι εδω :) κ οτι μετα τα 5 δεν αρρωσταινουν...αλλα οπως ειπα κ εγω εχει να κανει κ με το παιδι σιγουρα....ε στα 3 θελει δε θελει θα παει αφου θα παει προνηπιο στα 4 αχαχαχαχα

εγω παντως επιμενω οτι ο παιδικος ειναι τελικα πολυ καλο σχολειο για το παιδι!!! μαζι μου δεν μαθαινει τοσα, γιατι κ σπιτι να ειμαι εχω κ σιδερο εχω κ καθαρισμα...πιστευω πως γιθα την ηλικια του εχει πολυ μεγαλη αντιληψη κ αναπτυξη, ετσι μας λενε κιολας...μονο που δεν μας μιλαει ακομα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και μεις τα ίδια όλη μέρα μπάνιο, χέια (χέρια), μουη (μούρη) και γούντια (δόντια) θέλει να πλένει! δεν κλειδώνει και απέξω η πόρτα του μπάνιου και έχω θέμα. Γενικά εδώ δεν κλειδόνουν οι πόρτες, έτσι είναι σε όλη την Αγγλία ή μόνο στο απίτι μας?

μαλλον στο σπιτι σας! :rolleyes: εμας εχουν κλειδαριες, αλλα εμενα ειναι τα πομολα πολυ ψηλα κ δεν τα φτανει. ειανι στο δικο μου υψος οποτε δεν χρειαζεται να κλειδωσω.

δεν ξερω βρε νατασσα...ετσι μου ειπαν κ οι γιατροι εδω :) κ οτι μετα τα 5 δεν αρρωσταινουν...αλλα οπως ειπα κ εγω εχει να κανει κ με το παιδι σιγουρα....ε στα 3 θελει δε θελει θα παει αφου θα παει προνηπιο στα 4 αχαχαχαχα

εγω παντως επιμενω οτι ο παιδικος ειναι τελικα πολυ καλο σχολειο για το παιδι!!! μαζι μου δεν μαθαινει τοσα, γιατι κ σπιτι να ειμαι εχω κ σιδερο εχω κ καθαρισμα...πιστευω πως γιθα την ηλικια του εχει πολυ μεγαλη αντιληψη κ αναπτυξη, ετσι μας λενε κιολας...μονο που δεν μας μιλαει ακομα

δεν είπα να κάθετε σπίτι με τη μαμα που έχει δουλειές. εννοείτε! όσο τον είχα σπίτι και δουλευα ταυτόχρονα (περίπου μέχρι 11 μηνών) είμασταν πολύ πίσω γιατί δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ μαζί του. Μετά πείραμε μια γυναίκα με γνώσεις (με πτυχίο από ΙΕΚ) και προυπηρεσία (20 χρόνια) και είδα τεράστεια διαφορά στο παιδί! Δεν ήθελα μια γυναίκα απλά να τον προσέχει αλλά να ασχολείται δημιουργικά μαζί του!

uDLqp1.png

Στην αρχη και μένα πήγαινε μια (τιμωρία) μόνος του αλλά πλέον δεν του ξανα είπα για τιμωρία γιατί δίαβασα πως αφορά σε παιδιά μετά τα 2-2 1/2.

χμμμμ...εγω παλι διαφωνω. πιστευω πως εσυ μπορεις να κρινεις ποτε το παιδι ειναι ετοιμο να καταλαβει την εννοια της τιμωριας! οταν γυρισα κ τον ειδα ορθιο στη μεση του τραπεζιου που εχει τζαμι τι επρεπε να κανω? κ φωνη εβαλα!!! κ τον αρπαξα να τον κατεβασω!!! κ τον εβαλα να κατσει τιμωρια στον καναπε :rolleyes::rolleyes:

επισης γιατι να του αλλαζουμε την εννοια της λεξης? το μια σημαινει μια, ενα. η τιμωρια ειναι κατι αλλο. εχετε δει την ταινια ο Κυνοδοντας??? εκτος του οτι ειχα πεσει κατω απο τα γελια, εκει με προτρεπουν αυτου του ειδους οι συμβουλες...αν τα μαθεις λαθος απο την αρχη μετα δημιουργουντε μεγαλυτερα προβληματα στην συννενοηση

εμεις τιμωρια μπαινουμε. απλα πλεον τον βαζω για σοβαρους λογους κ δεν διαμαρτυρεται γιατι καταλαβαινε οτι το εννοω . παλιοτερα που εκανα λαθος κ τον εβαζα κ ψυλλου πηδημα ουρλιαζε κ διαμαρτυροταν. ημουν αδικη υστερικη κ υπερβολικη κ φυσικ το παιδι το καταλαβαινε. τωρα αν του πω προειδιποιητικα οτι θα μπει τιμωρια εχει συμορφωθει .

η παιδιατρος ηταν καθετη οτι καταλαβαινουν τα παντα, κ την τιμωρα . αλλα ο χρονος παραμονης να ειναι 1μιση λεπτο μονο

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

εμεις τιμωρια μπαινουμε. απλα πλεον τον βαζω για σοβαρους λογους κ δεν διαμαρτυρεται γιατι καταλαβαινε οτι το εννοω . παλιοτερα που εκανα λαθος κ τον εβαζα κ ψυλλου πηδημα ουρλιαζε κ διαμαρτυροταν. ημουν αδικη υστερικη κ υπερβολικη κ φυσικ το παιδι το καταλαβαινε. τωρα αν του πω προειδιποιητικα οτι θα μπει τιμωρια εχει συμορφωθει .

η παιδιατρος ηταν καθετη οτι καταλαβαινουν τα παντα, κ την τιμωρα . αλλα ο χρονος παραμονης να ειναι 1μιση λεπτο μονο

συμφωνω...οντως καταλαβαινουν τα παντα!! βρε εδω αμα κοιταξω λιγο τηλεοραση παραπανω απ οσο πρεπει παει κ ριχνει τα DVD giati ξερει οτι δεν κανει...το κανει για να μου τραβηξει την προσοχη!!! κ οπως λες ριτακι πρωτα προειδοποιουμε κ μετα τιμωρουμε χεχε. κ τωρα που χτυπησε το εκμεταλλευτηκα πολυ....επειδη καταλαβε τι εγινε, οταν κανει ταρζανιες του λεω πως θα χτυπησει παλι εκει κ το καταλαβαινει!!! απιστευτο ε!! πιανει το κεφαλι του κ κανει ωχ ωχ χαχαχαχα

ισως παιζει ρολο κ ο χαρακτηριας του παιδιου δεν ξερω . παντως πιανει ειναι η αληθεια.

εμεις το αρχισαμε κ απο νωρις σχετικα

αν κ καπου ομολογω οτι εχασα το μετρο , πλεον ευτυχως δεν εχουμε θεματα τετοια τοσο συχνα. η προειδοποιηση αρκει :rolleyes:

τα δικα σας αρχιζουν να γινονται "ρουφιανακια" ???

εμενε ναι παντως ....... τον ρωταει ο πατερας του τι καναμε σημερα κ λεει η περιγραφει ............ μπορει να ειναι κ η καλυτερη στιγμη της μερας που σαν καραγκιοζακι προσπαθει να μιλησει (καποιες φορες σε κινεζικα βεβαιως) η να περιγραψει

88M1p3.pngycQap3.png

τα δικα σας αρχιζουν να γινονται "ρουφιανακια" ???

εμενε ναι παντως ....... τον ρωταει ο πατερας του τι καναμε σημερα κ λεει η περιγραφει ............ μπορει να ειναι κ η καλυτερη στιγμη της μερας που σαν καραγκιοζακι προσπαθει να μιλησει (καποιες φορες σε κινεζικα βεβαιως) η να περιγραψει

ρουφιανακι???? δεν θα χρησιμοποιουσα αυτη την λεξη. συζηταω καθε μερα μαζι του τι εκανε στο σχολειο η οταν μενει με τον μπαμπα. την περασμενη Πεμπτη ειχα τραπεζι στο σπιτι (παλι) κ επαιζε με κατι 17χρονα στο σαλονι. καθε κ λιγο κ λιγακι ερχοτανε κ μου ελεγε τι εκανε. το θεωρω πολυ σημαντικο αυτο κ οχι ρουφιανια. νομιζω ετσι πρεπει να κανουν κ να υπαρξει μια εμπιστοσυνη αναμεσα στο παιδι κ στον γονιο. κ το εχω παρατηρησει οτι μπορω να τον εμπιστευθω, αν εχει ησυχια στο σπιτι δεν ειναι γιατι κατι χαλαει, συνηθως θα τον βρεις να καθεται στον καναπε να διαβαζει

δεν το εννουσα ετσι οπως ακουστηκε.δεν ηξερα τι λεξη να χρησιμοποιησω :rolleyes:

παντως εχουν γινει παιδακια :tongue::tongue::tongue:

δεν τον χορταινω, δεν πιστευω ακομα οτι το εχουμε δημιιουργησει εμεις

88M1p3.pngycQap3.png

αστα αστα ριτακι!!! κ εγω τα ιδια!!! ακομα κ μεσα στην νυχτα αμα δει ονειρο, η αν ξυπνησει πριν απο εμενα το πρωι, παιδακι κανονικο ερχεται μονος του διπλα μου κ μου λεει μαμα, με σκουνταει απαλα κ μου βαζει κ τις παντοφλες για να παμε εκει που θελει!!! εινια τοσο καλα παιδακια ολα :)

Διαφημίσεις

22/1 o ζωολογικος κηπος πανω στο δασος εχει δωρεαν εισοδο για δασκαλους κ τις οικογενειες τους. κλεισαμε θεση κ θα παμε!!! θα ειναι πολυ ομορφα πιστευω!! εχει κ ενα session για τα παιδια κ εμεις οι γονεις θα ειμαστε αλλου...πολλα activities κ σιγουρα θα εχει κ face painting που μου αρεσει πολυ χεχε (για τα παιδια παντα)

να σε ρωτησω βρε fairy (Κ Οσες μανουλες κοιμιζουν τα παιδακια τους σε κουνια χωρις καγκελο η σε κρεββατι) ......... οταν τυχαινει κ ξυπνανε τα μικρα σας την νυχτα η νωρις το πρωι , πως τα περιοριζετε να μην γυρνανε στο σπιτι ????

δηλαδη ξυπνανε, κατεβαινουν απτ κρεββατι, ερχινται στανταρ σε εσας?

δεν ειναι επικυνδινο να κοιμαστε εσεις να μην εχετε παρει χαμπαρι κ να γυρνανε στο σπιτι μονα???????????

οσες εχετε μεγαλυτερα παιδακια τι λετε?????????????

πλησιαζει η μερα που η θα βγαλουμε το καγκελο της κουνιας η θα παει στο κρεββατι κ φοβαμαι (οχι να μην πεσει)

88M1p3.pngycQap3.png

Κορίτσια εγώ τιμωρία με την έννοια της "απομόνωσης" (κάτσε εκεί και μην κουνιέσαι) δεν τον βάζω - αν και ο μπαμπάς το κάνει κάποιες φορές όταν παραπηράζει την τηλεόραση (ο μικρός βρίσκει πολύ διασκεδαστική την όλη διαδικασία).

Διάβασα και εγώ πως καλύτερα είναι τέτοιου είδους τιμωρία να μπαίνει μετά τα 2. Έχω αρχίσει βέβαια εδώ και καιρό και βάζω τιμωρίες που έχουν να κάνουν άμεσα με το λόγο για τον οποίο τις εφαρμόζω, πχ. ήμαστε στο μπαλκόνι και ανεβαίνει όρθιος στην καρέκλα που είναι κοντά στα κάγκελα και πετάει πράγματα από το μπαλκόνι στο δρόμο - αφού τον προειδοποιήσω 2-3 φορές τον παίρνω και μπαίνουμε μέσα στο σπίτι γιατί στο μπαλκόνι κάνει διαόλιτσες και είναι επικίνδυνο να χτυπήσει ο ίδιος ή και κάποιος άλλος. Δεν του λέω ποτέ πως είναι κακό παιδί επικεντρώνομαι στην πράξη. Άλλο παράδειγμα πετάει ένα παιχνίδι με δύναμη στο πάτωμα συνέχεια, του παίρνω το παιχνίδι. Ομολογώ πως λειτουργεί πολύ καλά, όπως και η αλλαγή δωματίου όταν τρώει κόλλημα πχ. και αναβοσβήνει την τηλεόραση. Σίγουρα όμως το κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό και ότι πιάνει σε ένα δεν σημαίνει πως λειτουργεί το ίδιο καλά και στα υπόλοιπα.

Όσο για το «ρουφιανάκι» (χαριτολογώντας πάντα) που λέτε έμενα είναι ΚΑΙ «ψευτράκι» δεν του φτάνει να περιγράφει αυτά που γίνονται, τα αλλάζει κιόλας κατά το πώς τον βολεύουν. Έχει πολύ πλάκα (μέχρι να έχουμε καμία παρεξήγηση καμιά μέρα, φυσικά). Υποθέτω πως δεν είναι κακό για την ηλικία του μάλλον δείχνει πως έχει αναπτυγμένη φαντασία (έχω το νου μου βέβαια να μη φτάσουμε στο άλλο άκρο).

[sIGPIC][/sIGPIC]

εμεις ηδη στο δωματιο του εχουμε το κρεββατι που θα κοιμηθει εκτος απτην κουνια του που κοιμααται τωρα. πολλα μεσημερια τον βαζω στο κρεββατι για υπνο κ δεν εχει τυχει να πεσει. αλλα βραδυ δεν τον εχω βαλει γιατι φοβαμαι οτι θα ξυπνησει θα κατεβει κ θα κυκλοφορει οσο εμεις κοιμομαστε κ με φοοβιζει αυτο.σκεφτηκα να αγορασω αυτα τα καγκελα που βαζουν κ απομονωνουν τους χωρους (πχ το δωματιο του η το σαλονι) αλλα αν το ανοιγει ??????????

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...