Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , dimi.tra είπε:

Καλέ τι δότρια αφού δίνεις ωάρια σε κάθε κύκλο φυσικό. Γενικά οι βλαστοκύστες δεν μαζεύονται εύκολα αλλά εφόσον έχεις ωάρια δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεσαι για δότρια. Η ΑΜΗ είναι απλά ένας δείκτης αυτό που δείχνει ουσιαστικά όμως την δυναμική των ωοθηκών είναι η τελική τους εικόνα στον υπέρηχο με παρακολούθηση και σε σχέση με τις υπόλοιπες εξετάσεις σου. Εφόσον εσύ κάνεις ωάρια θα ψάξεις να βρεις τι είναι αυτό που εμποδίζει στο να κάνεις ποιοτικές βλαστοκύστες και στο τέλος κύηση. Ενα θέλεις και καλό και θα έρθει. Δεν ήταν αυτή η φορά σου η τυχερή. Άλλωστε το να πετύχεις με την πρώτη εμβρυομεταφορά κύηση είναι το «σπανιο», οι περισσότερες δεν πετυχαίνουν με την πρώτη. Και αν στο τέλος έρθει η στιγμή για δότρια θα το ξέρεις μέσα σου, θα το έχεις δουλέψει. Δεν ειναι κακό να πας με δότρια, είναι μια πολύ καλή επιλογή όταν έχεις εξαντλήσει τις δικές σου προσπάθειες. 
      Το φυσικό και αναμενόμενο είναι να κάνεις ωορρηξία στον νέο κύκλο, δεν κάνουν όλες αλλά για συγκεκριμένους λόγους. Εσείς απολαμβάνετε τις στιγμές σας μαζί! Άλλωστε βοηθάει το σεξ και στην ψυχολογία αλλά και στην έκκριση ορμονών κλπ  

Και κάτι περί ανακοινώσεων κυήσεων επειδή τα ακούμε και πρέπει να μην αντιδρούμε γιατί έτσι «είναι σωστό» μπράβο τους και συγχαρητήρια αλλά καλό θα ήταν να αποδεχόμαστε τα συναισθήματα μας. Δεν είναι κακό να νιώθεις παράξενα και να σε στεναχωρούν αυτά τα νέα. Δεν είναι εύκολο να παλεύεις με την υπογονιμότητα. 
      Και το κορυφαίο να σου λένε δεν το θέλουν γιατί θα παχύνουν 🤦‍♀️ Ναι το άκουσα και αυτό. 

Μέχρι τώρα δίνω σε κάθε κύκλο και καμία φορά με τον τροποποιημένο μπορεί να δώσω και 2. Βέβαια ποτέ δεν έχουν προχωρήσει και τα δύο, συνήθως κάποιο δεν είναι καλό και δεν γονιμοποιείται καν. Εχει τύχει να δει και 3 ωοθηλακια στον υπέρηχο (προφανώς με φάρμακα) και όταν έρθει η ώρα της ωοληψιας να είναι κενό μέσα. Ολα παίζουν.  Δε ξέρω μέχρι πότε βέβαια.
      Σίγουρα είναι καλό να αποδεχόμαστε το πως νιώθουμε, άλλωστε δεν είναι με κακή πρόθεση. Απλά είναι σχεδόν τραγελαφική η χρονική στιγμή που σκάνε όλες αυτές οι ανακοινώσεις στη ζωή μου αυτές τις μέρες ενώ προσπαθώ ακόμα να επεξεργαστώ ποσους μηνες ακόμα θα συνεχιστούν οι ωοληψιες . Όλοι προσπάθησαν τύπου 2-3 μήνες και όλα μια χαρά, τα κατάφεραν.Το χειρότερο που άκουσα είναι πως στενοχωριέμαι επειδή δε μπορώ να πίνω αλκοόλ τις γιορτές 🤣

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σας χαιρετω ολες!!!Μου χετε λειψει! Τρεχω με τα ζουζουνια πολυ και χαθηκα...

Ειναι καλα και τα 2 μου παιδακια!Ο μαρινακος ολο καινουρια λογακια και κολπακια ειναι.Η μπεμπουλα καλουλα ειναι.Λιγο ζορικη σε σχεση με τον αδερφο της, αλλα ok.

Φιλια! Θα ξαναμπω στα κλεφτα!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Sue να μπαίνεις όσο μπορείς και να μας λες τα νέα σου. Πώς θα τη βγάλετε τη μικρούλα?

Ειρήνη να σου ζήσει η δεύτερη κοράκλα.

Ξέχασα να ευχηθώ στις Φωτεινούλες οποτε το κάνω τώρα!

Εμείς εδώ ακόμα Αγγλία. Επιστρέφω Ελλάδα την Κυριακή. Ο μικρός καλά, κοιμάται κάτι 3ωρα το μεσημέρι και τις τελευταίες 2 μέρες κοιμήθηκε καλά το βράδυ. Ξύπνησε και ήρθε από μια φωρά μεσα στη νύχτα (νωρίς γύρω στις 12) και μετα τον ξαναπήγα στο κρεββάτι του και κοιμήθηκε μέχρι το πρωι 6-7 όπου ξύπνησε, ήπιε γάλα και ξανακοιμήθηκε για κανένα 2ωρο-3ωρο!

Για μας αυτό είναι άθλος!!! Δεν το πίστευα το πρωί!

uDLqp1.png

Γεια σας κοριτσια μου!

Επεστρεψα δουλεια. οπου μπορει να ξεκουραζομαι λιγακι και να ξεκλεβω χρονο και για σας...

Νατασουλα εισαι περα δωθε, ε?Πως ειναι τα πραγματα?Ο μικρος?Τον πηγαινοφερνεις η μενει Αγγλια? Ακομη θηλαζεις κοριτσαρα?Μπραβο σου κοριτσι μου που τα καταφερνεις!!! Εγω που θηλαζω τη μικρη μου φαινεται οτι θα το μειωσω αναγκαστικα τωρα που επεστρεψα δουλεια...Δεν ειχα το χρονο και το κουραγιο να βγαζω με το θηλαστρο για αποθηκευση.Ασε βεβαια που εχει μειωθει ηδη τα βραδια και η μικρη δεν παιρνει καλο βαρος τους 2 τελευταιους μηνες,οποτε της ξεκινησα συμπληρωμα που με το ζορι το πηρε ομως μετα απο 1 μηνα προσπαθειων να πιασει μπουκαλι...

Διαβασα στα πεταχτα τα νεα σας.

Να ευχηθω τα καλυτερα στην Ειρήνη για την μικρή κορούλα της!Να σας ζησει!!!

Και με μεγαλη χαρα ειδα οτι πατε για το δευτερο Naya k Eleni!!!Συγχαρητηρια κοριτσια!!!Με το καλο τα παιδακια σας!!!!!Καμια αλλη εγκυμοσυνη μου ξεφυγε?

Θενα καπου ειδα και για το ατυχημα σας...Ευτυχως που δεν παθατε τιποτα...

Τα παιδακια μου σημερα ειναι με τον μπαμπα τους.Κατα τ αλλα η μαμα μου θα τα κραταει.Ελπιζω να αντεξει γιατι ειναι οντως κουραστικό.Απλα δεν προλαβαινεις να κανεις κατι αλλο στο σπιτι εκτος απο μαγειρεμα..Και τα μεσημερια που κοιμαται ο μεγαλος προσπαθω να σιδερωσω η να κανω κατι αλλο και ποτε δεν ξεκουραζομαι..Πριν τις 2.30 τη νυχτα σπανια κοιμαμαι γιατι η μπεμπουλα αργει ακομη να κοιμηθει.Γι αυτο σας λεω οτι στη δουλεια θα ξεκουραστω!!!

Ειμαι τοσο ευτυχισμενη ομως οταν μου γελανε και οταν τα βλεπω τον Μαρινακο να περνει αγκαλιτσα την αδερφουλα του (τη μπουμπου του οπως τη φωναζει) κι εκεινη να ξεκαρδιζεται...Νιωθω πιο ολοκληρωμενη, πιο γεματη!!!Χαλαλι η κουραση και το αγχος!

Α!Οσο για ονομα δεν εχουμε καταληξει ακομη, ή Μαρια(η μαμα μου) ή Βασιλικη (ο μπαμπας μου+η πεθερα μου).Αλλα θα δω πως θα βγαλει και η αδερφη μου και τη δικη της μπεμπα να μην εχουμε ιδιο ονομα και μπερδευομαστε...Δεν σας ειπα οτι η αδερφη μου γεννησε την επομενη μερα απο εμενα (ειχαμε 2 εβδομαδες διαφορα στην εγκυμοσυνη) και ημαστε στο ιδιο δωματιο στο μαιευτηριο!!!!!!Ηταν πολύ συγκινητικο!!!Και απροσμενο!

Σας φιλω ολες!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

καλημερα !

εγραφα εγραφα κ μολις πατησα απαντηση κολλησε .....:rolleyes:

λοιπον τα ξαναγραφω

χαιρομαι υπερβολικα που γεμιζει το καφε μας με ξεχασμενες φιλες μανουλες!

sue μου γυρισες κιολας δουλεια?νωρις μου φαινεται, η μηπως περναει τοσο γρηγορα ο καιρος?

κ απιστευτη συμπτωση αυτο με την αδελφη σου !να της ζησει κ κεινης το θαυματακι της!

3xmama περιμενουμε κ τα δικα σας νεακια!

κ τις υπολοιπες χαμενες φιλες τις περιμενουμε με χαρα!

καλως ηρθες κ ΣΟΦΙΑ στην παρε μας!

τα δικα μας νεα?

ειχα κ γω ενα σπορακι στην κοιλια αλλα δεν πηγε καλα.ηταν νωρις κ μεχρι να το συνηδειτοποιησω σταματησε, οποτε στο ψυχολογικο βοηθαει. δεν θελω τωρα να πω περισσοτερα γιαυτο , ειμαι καλα τωρα εχω αιμα σαν περιοδο κ πονους αλλα φανταζομαι θα περασει .

ο αγγελος ξεκινησε τα τελευταια μαθηματα μεχρι αρχες φλεβαρη κ τρεχει ολη μερα παλι (σχολη δουλεια)

ο γιωργης σημερα ξυπνησε μαζι με τον πατερα του 6μιση κ του φωναζε με κλαμματα.ελπιζω να ηταν τυχαιο κ να μην εχουμε τα ιδα με την προηγουμενη φορα.τα νευρα του εχουν ελλατωθει εως εξαφανιστει κ πολυ χαιρομαι η μανα!λεει 2 λεξεις μαζι οπως "παει μπαμπας" "κοιτα μαμα" κτλ κ αρχιζε να βαζει που κ που την καταληξη "ς" κ εχει τοσο γελιο !!!!!!!!!!!! πολυ απολαμβανω αυτην ηλικια!

σας φιλω προς το παρον

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜακια!

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

kαλημερα!

μαλλον τον γιωργη τον περιτριγυριζει κρυωματα κι .....

φτερνισμα κ λιγες μιξουλες .... ωχ ωχ καιρο εχουμε να αρρωστησουμε :?:?

νατασσακι σε φιλω γλυκα! κ σε ευχαριστω

88M1p3.pngycQap3.png

rita_ki

ελπίζω να μην αρρωστήσει το καμάρι σου.

Το δικό μου παλληκάρι πέρασε ιωσούλα, ξεκίνησε το Σάββατο με δέκατα, μετά πυρετούλι και τώρα του έχει μείνει το μπούκωμα.

Την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε παιδικό σταθμό, (μετά από 1,5 μήνα που τον είχα σταματήσει - λόγο ιώσεων, να πάρει τα πάνω του).

Πήγε 3 μέρες και κόλλησε. Για να δούμε θα καταφέρει να πάει αυτή τη φορά γιατί η πρώτη δοκιμή το Σεπτέμβρη ήταν απογοητευτική. Για 2 μήνες πήγαινε 2-3 μέρες και κόλλαγε - 1 εβδομάδα μετά σπίτι - άντε πάλη 2-3 μέρες στο σταθμό - γαστρεντερίτιδα. Στο τέλος εξαντλήθηκε τόσο που πρηστήκαν και οι αδένες του στο λαιμό, και έτσι τον σταμάτησα.

Ελπίζω αυτή τη φορά να πάει καλύτερα το λουλουδάκι μου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα Ριτάκι!

πολύ ++++++++ ενέργεια και πολλά φιλάκια!

ελπίζω να μην αρρωστήσετε! Εγώ εδώ...βράζω στο ζουμί μου και προσπαθώ να τα βγάλω πέρα με τον γιο μου τον ταλιμπάν!

Κορίτσια θα σκοτωθεί καμιά ώρα! όλο επικύνδινα πράγματα κάνει ΌΛΗ την ώρα. Σημερα με τον ύπνο δεν τα πήγαμε και πολύ καλά γιατί έμεινα στο κρεββάτι του από την ώρα που με φώναξε πρώτη φορά οπότε μετά ξυπνησε αρκετες φορές.

από ομιλία νομίζω πάμε σουπερ! Συνέχεια καινούργιες λέξεις και σιγα σιγά προτασούλες (2-3 λέξεις στη σειρά)

Κυριακή βράδυ έρχομαι Ελλάδα. Μηπως να πάμε κανένα παιδότοπο? Υπάρχει κανένας που να προσέχουν και τα πιτσιρίκια και εμείς να μπορούμε να πιουμε ένα καφέ χωρίς να πρέπει να είμαστε από πίσω τους?

uDLqp1.png

νατασσουλι κ σοφια ευχαριστω για την θετικη ενεργεια κ τα περαστικα!

εννοειται εμεις αν ειμαστε καλα (απο θεμα κρυωλογηματος) ειμαστε μεσα για παιδοτοπο !

εμεις στην γειτονια μου εχουμε 2 τετοιους αλλα επειδη σου πεφτει μακρια μπορουμε να βρουμε κατι ενδιαμεσο να πουμε κ στην douar με τον γιανναρο!

εσυ σοφακι που μενεις?

οσο για τις σκανταλιες ειναι ο λογος που αποφασισα τελικα να κανω ιδιωτικη ασφαλεια υγειας που καλυπτει κυριως ατυχηματα (κ εχει το μετροπολιταν που ειναι κοντα μου) κ εξετασεις αιματος κτλ . ακομα δεν εχω υπογραψει συμβολαιο.τελος του μηνα που τελειωνει ο αγγελος τα μαθηματα.

να σας ρωτησω ..τι οδοντοκρεμα χρησιμοποιειτε στα μικρα σας ??????

88M1p3.pngycQap3.png

κοριτσια ο γιος μου πηγαινει παιδικο απο 5 μηνων...τοτε πηγαινε μια μερα την εβδομαδα κ οταν γυρισα στη δουλεια στους 10 μηνες ξεκινησε κανονικα. μην νομιζετε πως επειδη πανε παιδικο αρρωσταινουνε κ αν τα κρατατε σπιτι δεν θα αρρωσταινουν. το αντιθετο!!! αφηστε τα να ερθουν σε επαφη με τους ιους να δυναμωσει το ανοσοποιητικο τους!!! εμενα εχει αρρωστησει 2 φορες ολες ολες εδω κ 1.5 χρονο...κ ειναι καθε μερα με παιδια ;) οσο τα φυλατε τοσο θα αργησουν να δυναμωσουν κ θα αρρωσταινουν κ πιο μεγαλα. βεβαια παντα εχει να κανει κ με το ποσο σκληρος ειναι ο οργανισμος καποιου

απο ταρζανιες κ εμεις δεν παμε πισω, αλλα πρεπει να ομολογησω οτι ακουει στο οχι κ επισης πλεον οταν κανει κατι που του εχω πει δεν πρεπει να το κανει μπαινει μονος του τιμωρια αχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

ριτα με ποια εταιρεια είδες για ασφάλεια και πόσο αν επιτρέπετε?

εμείς χρησιμοποιούμε welled βιολογική για παιδιά γιατι ακόμα την τρώει δεν έχει μάθει να φτίνει. Δυστυχώς δεν το έχω βάλει στο πρόγραμμα να τα πλένουμε κάθε μέρα γιατι δεν θέλει να αφήσει τη βούρτσα ποτέ και κάνουμε 30 λεπτά να την πάρουμε.

uDLqp1.png

εμεις την aquafresh milky teeth 0-3 κ την καταπινουμε με μεγαλη ευχαριστηση αχαχαχαχα

τα πλενει πρωι βραδυ κ μου ζηταει κ ενδιαμεσα να τα πλυνει....καθεται με τις ωρες στο μπανιο...μα τι ψωνιοοο αχαχαχα

φαιρούλα είναι στο παιδί. Αν αρχίσει να αρρωσταίνει καλό είναι να γυρίζει το παιδί στο σπίτι και να πάει ποιο μεγάλο στον παιδικο. Αν γίνετε βέβαια αυτό. Η καλύτερη ηλικία είναι γύρω στα 3 αλλά βέβαια και αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.

εαν κάποια στιγμή εμεις εγκατασταθούμε μόνιμα εδώ θα τον στειλω κάπου με παιδάκια γιατι φρικάρει το καημένο όλη μέρα μόνο του.

Στην αρχη και μένα πήγαινε μια (τιμωρία) μόνος του αλλά πλέον δεν του ξανα είπα για τιμωρία γιατί δίαβασα πως αφορά σε παιδιά μετά τα 2-2 1/2.

uDLqp1.png

στην ING μαλλον θα καταληξω , κοντα στα 200 τον χρονο . αρχιζει να μετραει 2 μηνες αφου κανω το συμβολαιο . κ καλυπτει εως 800 ευρω σε εξετασεις κ εως 1500 σε ατυχηματα (ραμματα ακτινογραφιες φαρμακα κτλ )ηταν το πιο κοντινο σε οτι ζητουσα για αρχη.

αλλα σου ειπα ακομα δεν εχουμε υπογραψει .

εμεις σε παιδοτοπους παμε σχεδον καθε βδομαδα. κ αποτι ξερετε δεν ειναι απτα μαγιοπαιδα που αρρωσταινουν τοσο ευκολα.

88M1p3.pngycQap3.png

εμεις την aquafresh milky teeth 0-3 κ την καταπινουμε με μεγαλη ευχαριστηση αχαχαχαχα

τα πλενει πρωι βραδυ κ μου ζηταει κ ενδιαμεσα να τα πλυνει....καθεται με τις ωρες στο μπανιο...μα τι ψωνιοοο αχαχαχα

και μεις τα ίδια όλη μέρα μπάνιο, χέια (χέρια), μουη (μούρη) και γούντια (δόντια) θέλει να πλένει! δεν κλειδώνει και απέξω η πόρτα του μπάνιου και έχω θέμα. Γενικά εδώ δεν κλειδόνουν οι πόρτες, έτσι είναι σε όλη την Αγγλία ή μόνο στο απίτι μας?

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...