Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Καλέ τι δότρια αφού δίνεις ωάρια σε κάθε κύκλο φυσικό. Γενικά οι βλαστοκύστες δεν μαζεύονται εύκολα αλλά εφόσον έχεις ωάρια δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεσαι για δότρια. Η ΑΜΗ είναι απλά ένας δείκτης αυτό που δείχνει ουσιαστικά όμως την δυναμική των ωοθηκών είναι η τελική τους εικόνα στον υπέρηχο με παρακολούθηση και σε σχέση με τις υπόλοιπες εξετάσεις σου. Εφόσον εσύ κάνεις ωάρια θα ψάξεις να βρεις τι είναι αυτό που εμποδίζει στο να κάνεις ποιοτικές βλαστοκύστες και στο τέλος κύηση. Ενα θέλεις και καλό και θα έρθει. Δεν ήταν αυτή η φορά σου η τυχερή. Άλλωστε το να πετύχεις με την πρώτη εμβρυομεταφορά κύηση είναι το «σπανιο», οι περισσότερες δεν πετυχαίνουν με την πρώτη. Και αν στο τέλος έρθει η στιγμή για δότρια θα το ξέρεις μέσα σου, θα το έχεις δουλέψει. Δεν ειναι κακό να πας με δότρια, είναι μια πολύ καλή επιλογή όταν έχεις εξαντλήσει τις δικές σου προσπάθειες. 
      Το φυσικό και αναμενόμενο είναι να κάνεις ωορρηξία στον νέο κύκλο, δεν κάνουν όλες αλλά για συγκεκριμένους λόγους. Εσείς απολαμβάνετε τις στιγμές σας μαζί! Άλλωστε βοηθάει το σεξ και στην ψυχολογία αλλά και στην έκκριση ορμονών κλπ  

Και κάτι περί ανακοινώσεων κυήσεων επειδή τα ακούμε και πρέπει να μην αντιδρούμε γιατί έτσι «είναι σωστό» μπράβο τους και συγχαρητήρια αλλά καλό θα ήταν να αποδεχόμαστε τα συναισθήματα μας. Δεν είναι κακό να νιώθεις παράξενα και να σε στεναχωρούν αυτά τα νέα. Δεν είναι εύκολο να παλεύεις με την υπογονιμότητα. 
      Και το κορυφαίο να σου λένε δεν το θέλουν γιατί θα παχύνουν 🤦‍♀️ Ναι το άκουσα και αυτό. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω Ριτάκι του έχω απο 3 μηνών! Και όλες αυτες τις εξαιτάσεις που του κάνω τις κάνω σχεδόν τσαμπα (πληρώνω 15% συμμετοχή). Τη θεωρώ απαραίτητη στις μέρες μας αλλά από μια εταιρεία σοβαρή/μεγάλη και αξιόπιστη.

Όπως σας έχω πει είμαι στο χώρο της υγείας πολλά χρόνια και βλέπω καταστάσεις τελευταία που με τρομάζουν! Αν έχεις τη δυνατότητα να του κάνεις! Να κοψεις (αν μπορείς) από κάπου αλλού και να την κάνεις. Νομίζω η δική μας στοιχίζει 300-400? δεν θυμάμαι ακριβώς.

Εμπιστεύομαι πάρα πολύ τα δημόσια νοσοκομεία όμως τα πράγματα αλλάζουν προς το χειρότερο μερα με τη μέρα!

Καλημέρα από το βροχερο Bradford!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πολυυυυ αίμα κορίτσια . Έκανα 3 πετσετες κατακοκκινες. Αλλά αν για ένα πράγμα είμαι περήφανη είναι το ποσο ψύχραιμη είμαι σαν άνθρωπος χιχι

Εγώ δεν έχω ασφάλεια αλλά δεν νομίζω χρειάζεται προς το παρόν εδώ

καλημερες :)

επεσε με τον πιο απλο τροπο κ εκανε ενα τοσο μεγαλο χτυπημα χαχαχ

απλα γλυστρισε διπλα μου κ επεσε διαγωνιως, καθετως κ οριζοντιως στα ραφακια που βαζουμε τα κρασια. 3 πετσετες κουζινας μεγαλες λερωσα. ανοιγα το συρταρι κ εβγαζα στη σειρα χαχαχα αφου ετρεχε ποταμι το μουτρακι του το καημενο το παιζι μου

νατασα ακουσα στο Μπραντφορντ φυσαει πολυ ακομα!!! κ εμας εδω ακομα στα 50 μιλια την ωρα ειναι...ευτυχως κατεβηκαμε απο το κοκκινο κ ειμαστε στο κιτρινο τωρα

βρε fairy μου τι επαθε μωρε ο Γιωργης σου....

μιλαμε ειμαι ψυχραιμη αλλα τοσο ψυχραιμη σιγουρα ΟΧΙ....

πω,πω...ευτυχως τελος καλο ολα καλα!!!

ιδιωτικη ασφαλεια δεν του εχουμε αν και το εχουμε σκεφτει πολλες φορες αλλα δεν ξερουμε που να καταληκουμε....

απλα ενα αποταμιευτικο προγραμμα του εχουμε κανει μεχρι τα 20 του...

κοριτσια πως ειναι ο υπνος τους τελευταια...γιατι εμενα με εχει πεθανει....

τωρα δυσκολευεται και το μεσημερι....ενω κοιμοταν παντα πολυ ανετα (οχι μονος του βεβαια)

ελπιζω να ειναι δοντι γιατι αλλιως....

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Καλή χρόνια 3μαμά φυσικά περνάμε ακόμα

Πασχαλιτσα πιστεύω σαν μαμάδες έχουμε μεγαλύτερη ψυχραιμία κ δύναμη απο όσο νομίζουμε

Εγώ το ξέρω ότι θα γυρίζουν σπίτι με αίματα άλλωστε κ εγώ πάντα έτσι γύριζαν χαχα

Χτυπάω ξύλο φυσικά να μην σας συμβεί ποτε αλλά αν σας συμβεί πιστεύω θα αντιδράσεις όπως αγώνα, ένα χαμόγελο στα χείλη κ όλα αυτά που πρέπει να γίνουν σας κάποιο χτύπημα :)

kalostin 3xmama! ti ginesai esu? pou eisai? ellada pleon?

Fairy ego pali eimai polu psixremi se ola ektos apo otan kati sumvainei sto mikro.

idika otan einai paron o andras mou! αντιδραω με τον χειρότερο τρόπο και το ξέρω ααλλά δεν μπορω να ετο αλλάξω.

Κλείνω μάτι και αυτιά και κλαίω.

το ξέρω πως είναι ότι χειρότερο και καθε φορά λέω την επόμενη θα είμαι ψυχρεμη αλλά...

Βεβαια όταν είμαι μόνη αντιδραω διαφορετικά μαλλον γιατι τότε είμαι και μάνα και πατέρας και όλα.

uDLqp1.png

xρονια πολλα στις φωτεινουλες της παρεας για χτες κ πολλες ευχες για τον γιανναρο σημερα! με το χαμογελο στα χειλη κ υγεια παντα ΟΛΑ τα παιδακια!

fairy ειλικρινα μπραβο , εγω με τιποτα δεν θα ημουν τοσο ψυχραιμη .

κ ενας λογος που θελω να καλω ιδιωτικη αασφαλεια υγειας , ειναι κ αυτος.

εχω παρει καποιες προσφορες απο προγραμματα κ μεσα στον μηνα θα παω κ με τον αγγελο ....

εμεις ειμαστε δοξα το Θεο καλα , ο μικρος καθε μερα αλλαζει κ λεει απο κατι καινουργιο κ μας εκπλησει.

παω να ετοιμασω τα γεμιστα κ ξαναρχομαι ......

3xmama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MMMMMMMMMMMMMMMMakia!

88M1p3.pngycQap3.png

πω πω βρε Ριτακι...καλα που μας το θυμησες............

απο τοτε που γεννησα με τις γιορτες και τα γενεθλια εχω τσακωθει...

δεν θυμαμαι τιποτα! :confused:

Χρονια Πολλα στην Φωτεινουλα μας!!!

και στον Γιανναρο βεβαιαως για σημερα!!!!!!!!!!!!!!

ελπιζω παλι να μην ξεχασα κανενα...συγχωρεστε με...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Καλημέραα!!!

Πάει κι αυτό το τριήμερο... Πολύ ωραία περάσαμε. Πήγαμε τελικά σε κάτι φίλους σε ένα χωριό στην Καστοριά και ήταν υπέροχα!

Fairy, όντως πολύ ψύχραιμη βρε κοπέλα μου. Κι εγώ γενικά ψύχραιμη είμαι αλλά δεν ξέρω τι θα έκανα σε υατή την περίπτωση! Πολύ γενναίος ο Γιώργος!

3xmama!! Καλώς την! Πού χάθηκες? Όλα καλά? Άντε περιμένουμε να ακούσουμε νέα!!

Ευχαριστούμε πολύ για τα χρόνια πολλά! Θα πάρω και το Ειρηνάκι σήμερα γιατί ήταν να γεννήσει το σ/κ και θα σας πω.

Πάω γιατι η δουλεια έχει μαζευτεί! Φιλάκαι!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

καλημερα καλη βδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειδα στο φεις οτι ηειρηνη μας γεννησε το σαββιατο !

δεν ξρω λεπτομεριες φυσικα, μονο οτι της μοιαζει η μπεμπα γραφουν !

τς καλυτερες ευχες να στειλω μαζι με πολλα πολλα φιλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εγω κ γιωργης θα σας αφησουμε, παμε βολτουλα στα μαγαζια , θα τα πουμε αργοτερα :tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Πολλές ευχές στις Φωτεινούλες και στο Γιάννη μας!

Ειρηνάκι να σου ζήσει και η δεύτερη κουκλίτσα!Να είναι γερή και καλότυχη!

Κοριτσάρες πολλά πολλά φιλάκια σε όλες!!!!:D

Μόλις τα καταφέρω θα σας γράψω πιο αναλυτικά τα νέα μας ...

fairymummy πως είναι τώρα ο μικρός σου; Εύχομαι περαστικά!!

Εμένα μου γλίστρησε σε νερά στο μπάνιο το καλοκαίρι και χτύπησε το κεφάλι του (ήμασταν στο εξοχικό μας στην Εύβοια) και είχε κάνει ένα καρούμπαλο σα φουσκάλα, μάλακο, που έπιανε το μισό του κεφάλι. Τρέχαμε μόνοι μας στο «Παίδων» μες το βράδυ - 3 ώρες δρόμος (δεν είχε καράβι 8:00 το απόγευμα, Αύγουστο μήνα) - και με την καρδιά μας να είναι έτοιμη να ξεκολλήσει από την αγωνία. Βγάλαμε ακτινογραφίες, παρακολουθήσαμε για 2-3 μέρες στο σπίτι και ευτυχώς δεν ήταν τίποτα, αλλά το καρούμπαλο έκανε ένα μήνα να φύγει.

Τι να πεις σε αυτές τις ηλικίες είναι πολύ εύκολα τα ατυχήματα - περαστικά να είναι και όλα τα άλλα δεν πειράζει, χαλάλι τους και το αχνός μας και η ταλαιπωρία!

Κορίτσια ευχαριστώ για τις συμβουλές και τις πληροφορίες.

Είναι αλήθεια πως μάλλον το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να του πάρω κρεβατάκι, αλλά επειδή τα οικονομικά μας είναι πολύ δύσκολα τον τελευταίο καιρό έλεγα να το καθυστερήσω λίγο να μαζέψω λεφτά να του πάρω ένα κάλο κρεβατάκι και κάλο στρώμα (δεν χωράνε τσιγκουνιές ειδικά στο στρώμα, όσο δύσκολα και αν είναι τα πράγματα) άλλα μάλλον πρέπει να το επισπεύσω.

Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό πως το λουλούδι μου μπορεί να στριμώχνετε στην κούνια του γι' αυτό να κάνει τόσο ανήσυχο ύπνο.

Φιλία πολλά και ευχαριστώ και πάλη

:D :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

sophia μου ναι ειναι καλα...απο εκεινη την μερα ηταν καλα απλα εχουμε ενα τσιροτο στο κεφαλι :)

κ εγω συμφωνω οτι χρειαζεστε κρεβατακι. εγω του πηρα κανονικο δεν ηθελε να κοιμαται στην κουνια του καθολου κ ας ειχα βγαλει τα καγκελα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...