Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα και χρόνια πολλά και πάλι.

εχθές είχα μια συζήτηση με τον καλό μου για το πόσες λέξεις λέει ο μικρός. του λέω "πρέπει να λέει πάνω από 50" και εκείνος μου λέει "πολλές μου φαίνονται". Κάθισα και τις έγραψα μία μία. Είναι πάνω από 140 :shock::shock::shock:.

τι αναπτυξη είναι αυτή τους τελευταιους μήνες! Μήπως πρέπει να αρχίσω και τα αγγλικά τωρα που ρουφάει σαν σφουγγάρι για να μην είναι δύσκολο μετά:rolleyes::rolleyes::rolleyes:?

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χρονια πολλα κοριτσια!!! με το καλο ο νεος χρονος!!!

νατασσα οσο πιο νωρις ξεκινησεις τοσο πιο καλα. αν ομψς αρχισεις τα αγγλικα ο ενας απο τους δυο σας πρεπει παντα να του μιλαει αγγλικα κ ο αλλος παντα ελληνικα

εμεις δεν το κανουμε αυτο επειδη παει παιδικο...εσενα δεν θα ξεκιναγε?? αν παει μην στεναχωριεσαι θα τα μαθει εκει, εσυ μονο ελληνικα

Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον παιδικό ρε φαίρυ γιατι δεν ξέρω τι μου ξημερώνει αυριο! είμαστε σε μια φάση αναμονής! δεν ξέρω πότε θα έρθουμε εμεις μόνιμα εδώ. Ακόμα έχω δουλειά στην Ελλάδα. Αλλά δεν ξέρω για πόσο!

Άστα ένα μπάχαλο. Δεν ξέρω τπτ. ελπίζω πως μέσα στους επόμενους 2-3 μήνες θα έχω βγάλει μια άκρη.

Δλδ ο ένας θα πρέπει πάντα Αγγλικά? Δύσκολο μου φαίνεται αυτό γιατί δεν τα ξέρω και όλα στα αγγλικά. Θα κολάω. Άσε που φοβάμαι μην του πω και τπτ λάθος. Αλλά πιστευω πρέπει να ξεκινήσουμε. Πάμε κούνιες του μιλα΄νε και εκείνο δεν καταλαβαίνει τπτ. Θέλει να τους μιλήσει και δεν μπορεί.

Πολύ κρύο και αέρας σήμερα εδώ. εκεί πως είναι ο καιρόσ?

uDLqp1.png

Γεια σας κορίτσια,

Χρόνια Πολλά να χαίρεστε τις οικογένειές σας.

Έχω και εγώ ένα αγοράκι, τον λένε Πανορμίτη είναι αρκετά ανεπτυγμένο παιδάκι για την ηλικία του (92cm - 14,5 κιλά).

Διάβασα πως τα παιδάκια από 92 cm και πάνω μπορούν να βγουν από την κούνια τους και έχω προβληματιστεί αρκετά γιατί δεν νομίζω πως είναι έτοιμος για κρεβατάκι μιας και έχει αρκετά ανήσυχο ύπνο (στριφογυρίζει, σηκώνεται, κοπανιέται, παραμιλάει, κλπ), φοβάμαι πως αν τον βάλω σε κρεβάτι θα πέφτει συνέχεια κάτω και θα χτυπάει από την άλλη αν μου πέσει από την κούνια που είναι αρκετά ψιλή θα χτυπήσει πολύ άσχημα.

Υπάρχει κάτι σαν κάλυμμα το οποίο προσαρμόζετε στο επάνω μέρος της κούνιας και κάνει κάτι σαν σκηνούλα και έτσι δεν μπορεί να βγει το παιδί, άλλα δεν έχω βρει να πουλάνε πουθενά (το είδα σε ένα βιβλίο).

Μήπως κάποια από εσάς έχει καμιά καλή ιδέα ή μήπως έχει πάρει το μάτι σας κάτι σαν αυτό που περιγράφω;

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω από που έχετε αγοράσει τα "aquadoodle" γιατί φαίνεται πως είναι πολύ πρακτικά για τους μικρούς καλλιτέχνες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σας κοριτσια!!!

τι κανετε???

Χρονια Πολλα και με το καλο ο νεος Χρονος!!!

εχετε καμια καλη συνταγη για Βασιλοπιτα??? δοκιμασμενη ε??

sophia...

να σου ζησει το παιδακι σου...

ποσο ειναι? Μαγιοπαιδο???

οσο για το κρεβατι μπορεις ισως να βρεις στο ικεα τετοια σκηνουλα η ακομα καλυτερα μεχρι να συνηθισει να του βαλεις ενα στρωμα στο πατωμα η ενα χαμηλο πλαινο καγκελο στην κουνια αφου την χαμηλωσεις τελειως....

τωρα για το aquadoodle οι περισσοτεροι το εχουν παρει απο αμαζον (αν θες βοηθεια ρωτα) αλλιως το εχει (το μικρο) και ο Μουστακας αλλα μαλλον πιο ακριβα

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

καλημερα μονουλες!

τελευταιο πρωινο του 2011

αλλη μια χρονια φευγει κ το μονο που με νοιαζει ειναι που ειχα γερο το παιδακι μου κ ενωμενη την οικογενεια μου .

ευχομαι το 2012 να ειναι ακομα καλυτερο , ολες να χαμογελαμε περισσοτερο κ να εχουμε οτι αγαπαμε.ολα να πανε καλα με τις εγκυουλες της παρεας κ με το καλο ναρθουν τα μωρακια.

αυτες τις μερες ειχα το βαφτιστηρι μου εδω κ εμενε μαζι μας γιαυτο δεν εμπαινα . εχτες εφυγε για κερκυρα .περασαμε εξαιρετικα , του γιωργη του αρεσε η παρεα κ που μοιραζοταν το δωματιο του .εμαθε κ καινουργιες λεξουλες!

σε λιγο θα παμε στην μαμα μου κ το βραδυ θα αλλαξουμε χρονο στην πεθερα μου , θα κοιμησουμε εκει τον γιωργη κ μετα θα βγουμε κ μεις .....

ευχομαι τα καλυτερα σε ολες για το 2012

88M1p3.pngycQap3.png

χρονια πολλα κ καλη χρονια

οτι καλυτερο για ολουσ μασ ευχομαι αυτη η χρονια να ειναι η αρχη για εναν καλυτερο κοσμο (χλομο αλλα....)

σοφια18 γεια σου απο μενα

εγω τον εχω εδω κ 2 μηνεσ σχεδον σε κρεβατι οπωσ κ τα αλλα 2 μου παιδια στουσ 18 μηνεσ τα εβαζα σε κρεβατι ,πτωσεισ ειχαμε αλλα εβαζα μαξιλαρακια κατω αν κ ειχα κ καγκελο...εγω θα σου προτηνα μιασ κ ειναι αναπτιγμενο παιδι να τον βαλεισ σε μεγαλο γιατι ισωσ φερνει σβουρεσ λογο οτι δεν εχει χορο στη κουνια κ το παιδι δυσανασχετει εκει...τωρα αν θεσ να παρεισ αυτο που λεσ κ να δωσεισ τσαμπα λεφτα για λιγο καιρο που θα τον εχεισ ακομα στη κουνια τι να σου πω οπωσ νομιζεισ αλλα δεν ξερω που το εχουν ισωσ εκει που πουλανε κουνιεσ να ξερουν;)

οσο για το παιχνιδι εγω το πηρα αλλα ουτε να το φτυσει :confused: ευτυχωσ παιζουν τα αλλα:tongue:

αυτα τα λιγα

καλη χρονια

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

καλή χρονιά σε ολες!

με το καλό να έρθουν τα νέα μωράκια στις εγκυουλες και με το καλό να έχουμε και νέες εγκυμοσύνες :P:p:p

Σοφία και εγώ θα σου πρώτεινα ένα κάγκελο για μονό κρεββάτι. Εγώ τον κοιμίζω σε 2πλο και του βάζω δίπλα του ένα μαξιλάρι.Δεν πέφτει πλέον;). Οταν ήταν ποιο μικρός έπεφτε .

Θένα δεν το παίζει εσένα το aquadoodle? εμείς δεν έχουμε πάρει ακόμα. δεν ξέρω αν θα του πάρω γιατι οι καιροί είναι δύσκολοι :(

uDLqp1.png

Κοριτσακια μου Καλή μας Χρονιά!!!!

με αγαπη και νεα μωρακια!!!!!!!!!!

με το καλο οι εγγυουλες και να καμαρωσουμε τα μαγιοπαιδα μας οπως επιθυμουνε...!!!! ;)

φιλια!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και καλή χρονιά σε όλες!! Μακάρι το 2012 να είναι ένα υπέροχο έτος για μας και τις οικογένειές μας!

Πως περάσατε? Όλα καλά? Εμείς ήσυχα αλλά πολύ όμορφα! Ευχαριστηθήκαμε και τη μικρή που την είχαμε τόσες μέρες και εγώ προσωπικά τεμπέλιασα κιόλας μπόλικο τις μέρες που είμασταν στη μαμά μου :tongue::tongue:

Φιλάκια!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Καλη χρονια κοριτσια, σε εσας κ τις οικογενειες σας. Παντα υγεια να εχετε, κ η ζωη σας γεματα χαμογελα! με το καλο τα νεα μωρουλινια :)

εμεις περασαμε θαυμασια τις γιορτες, εκανα ρεβεγιον στο σπιτι κ τα χριστουγεννα κ την παραμονη πρωτοχρονιας με μεγαλη επιτυχια χεχε :)

προχθες ομως το μικρο μου τερατακι επεσε κ ανοιξε το κεφαλακι του. πηγαμε στα επειγοντα κ μας βαλανε κολλα. ειναι ομως πολυ γενναιο το αντρακι μου, δεν εκλαιγε παρα γελαγε οπως ηταν ξαπλωμενος κ ο γιατρος κ οι νοσοκομες γελαγανε κ αυτες :)

γερα να ειναι τα παιδακια μας!!!

Καλημέρα !!!!!!

φαιρυ μπραβο για τα τραπέζια που έκανες!

Χαιρομαι που πεασατε όμορφα! και του χρόνου!

Μπραβο και στο Γιωργο που είναι δυνατός!!!!!

εμεις είμαστε καλά και την άλλη βδομάδα επιστρεφω δουλεια:(:(:(

Μου άρεσε που είχα χρόνο και ξεκουράστηκα αρκετα αν και ο μικρός με εξαντλεί:D:D:D:D:tongue:

ευτυχώς κοιμάται αρκετα γιατι αλλιώς δεν θα την πάλεβα. αλλά όλη μερα δε βάζει τον ποπο του κάτω και δεν κλεινει το στόμα του οπότε μεσημερι/βραδυ κοιμάται με τις ώρες:tongue:;)!

τι νεα οι εγκυούλες μασ??

uDLqp1.png

καλησπερα!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ να εχουμε με χαμογελο κ υγεια!

fairy μου διαβασα για τον γιωργη σας .....πωπω αν ημουν στη θεση σου θα ειχα πανικοβληθει.μπραβο στον αγοραρο σου που ηταν γενναιος. ετρεχε αιμα πολυ?

αληθεια εχει καμια σας ιδιωτικη ασφαλεια υγειας στο παιδακι της?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...