Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

οχι μεσα δεν βαζω λαδι...μονο αν βαλω στον πατο ετσι βαζω λιγο τα χερια μου μεσα κ μετα πιανω λιγο την ζυμη.,..αν βαλεις λαδι δεν σου κραταει τοσες μερες

εγω απο την πεθερα μου εμαθα να ζυμωνω....

την πιτσα την κανω ετσι κ ολοι λενε οτι ειναι σαν της pizza hut :P

http://www.ellinikesnostimies.gr/node/33

κοιτα στις δώσεις δεν ξέρω να σου πω γιατι για μενα σχεδόν όλα είναι με το ματι. αλλά ούτε στην πίτσα βάζω λάδι

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!

Ειρήνη μου περαστικά σας! Ελπίζω η Φωτεινή να είναι ήδη καλύτερα.Στον μπαμπα σου δεν πήγες επειδή δεν μπόρεσες ή δε σ'αφήνουν? Σου εύχομαι ολόψυχα να τον έχετε κοντά σας την πρωτοχρονιά και φυσικά και στη γέννα!

Ελένη περαστικά και σε σας! Με το καλό ο γιος (πωπω συμμορία θα κάνουν στο σπίτι:)).

Κι εμεις πήγαμε χθες στο γιατρό, όλα καλά και περιμένουμε κι εμεις αγοράκι.

Νατάσα μπράβο για τα μελομακαρονα! Εμενα τα κανει ο καλός μου :shock::shock: ο οποιος κατα τα αλλα ουτε αβγο δεν μπορει να βράσει! Ξεκουράσου όμως και λίγο να εχεις κουράγιο να περάσεις όμορφα τις γιορτές!

Fairy πολύ ωραίο αυτό το τραπεζάκι! Ζωγραφίζει τόσο πολύ ο Γιώργος? Φτου του! Πήραμε κι εμεις aquadoodle αλλά δεν της το δώσαμε ακόμα γιατί ενθουσιάστηκε τόσο πολύ με το τραπεζάκι και την κουζίνα της που είπαμε να το αφήσουμε για την πρωτοχρονιά.

Ρίτα δόντια ήταν τελικά ε? Άντε να βγάλει και τα 2 τελευταία να ηρεμήσει το παιδί. Εσεις τι κανονίσατε για τις γιορτές?

Εμεις θα έχουμε κόσμο τα Χριστούγεννα και μετά θα πάμε μερικές μέρες και στους δικούς μου (ε θα μας έχουν τελειώσει και τα λεφτά μέχρι τότε οπότε όλα καλά :tongue::tongue:).

Φιλάκια πολλά!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

μπηκα να πω μια γρηγορα καλησπερα μηπως γεμισει καμια σελιδα!

ολη μερα στους δρομους με τον γιωργη !

τωρα θα τον ετοιμασω για μπανακι γιατι ειχαμε κ μια πτωση κ εχουμε γεμισει (θαυματουργο) βουτυρο στα μαλλια του ......

κΑλε μια ερωτηση , ροδο δινετε?εγω δινω χυμο .μεχρι τωρα εδινα ενα την ημερα αν κ μου ζηταει κ αλλο . απλα αναρωτηθηκα σημεραη ξανθια αν μπορω να δωσω κ τα "μπιλακια" :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

περαστικα στον γιανναρο douar μου

88M1p3.pngycQap3.png

Εγω ριτακι ακόμα δεν δίνω μπιλακια, απλα το στίβω. Δεν νομίζω να μπορέσει να μασησει ακόμα τέτοιο κουκουτσακι...μπορει όμως ο δικός σου να τα καταφέρει

Εμένα έχει τρελο κόλλημα με τα σταφύλια...τσαμπια κατεβάζει!!!

αχ,βρε κοριτσια χαθηκα και πολυ στενοχωριεμαι....

με το καλο ολα τα μπεμπακια ευχομαι!!!

εμεις εχουμε μεινει λιγο πισω στα φρουτα, δεν μου τρωει πολυ τελευταια....

απο δοντια εχουμε περιπου 12 και προχθες που πηγαμε για εμβολιο ειμαστε 82cm και περιπου 10,400 γιατι δεν καθοταν για ζυγισμα με τιποτα...

απο λογια ομως μας εχει τρελανει...

οτι μα οτι ακουει το επαναλαμβανει και τις πιο πολλες φορες αρκετα κατανοητα...

εχω παθει πλακα....

τα δωρα μας τα πηραμε και εμεις....

τα μισα θα τα παρει Χριστουγεννα και καποια μετα και του Αι Βασιλη την Πρωτοχρονια...

εμεις δεν θα του παρουμε δωρο γιατι συνεχεια του ψωνιζουμε...

μονο απο νονους,παππουδογιαγιαδες,θειες κτλ

ε,νομιζω ειναι υπεραρκετα!!!

τραπεζακι θα μας δωσει η κουμπαρα μου το δικο τους απο elc Που μας αρεσει πολυ αρα ειμαστε οκ...

ενω μαρκαδορους εχουμε μου φαινεται μικρος για aquadoodle...

βρε fairoula για στειλε καμια φωτο...;)

θενακι....τι να πω...

οταν ποσταρα δεν ειχα διαβασει καθολου μηνυματα...

περαστικα να ειναι και να προσεχετε βρε κοριτσι....

συγνωμη για τα αλλα που δεν σχολιαζω αλλα .....τα διαβαζω και μετα απο ωρα παω να γραψω και τα εχω ξεχασει...:(

φιλακια πολλα!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

καλά οτι θα είχε τέτοια επιτυχία το παιχνίδι που έφτιαξα στο γιο μου δεν μπορούσα να το φανταστώ!

έχει κόλλημα με τη μαγειρική και ιδίος με το φούρνο. Σκεφτομαι να του πάρω έναν αλλά ο μπαμπας τσινάει. έτσι του έφτιαξα ένα αυτοσχεδιο:έβαλα μια κούτα pampers πάνω στο καρεκλάκι που του αγόρασα (από το σετ με τραπεζάκι) και έτοιμος ο φούρνος! κάτι λεκανίτσες έγιναν ταψι/κατσαρόλα και τα τουβλάκια υλικά! Παίζει πάνω από 40 λεπτά!! μην τον ματιασω παναγία μου!

uDLqp1.png

ωραία να μας πεις αν παίζει με αυτη.

πως τα πάτε τελικά με τον ύπνο? εμεις καλύτερα και κάποιες φορές πολύ καλά άλλες όχι τόσο.

ξεχασα να σας πω πως εχθές "έκλεισα" τα χέρια του παιδιού στην πόρτα του μπάνιου! πλανταξε ο καημενουλης και αυτος και εγώ! ευτυχώς δεν έπαθε τπτ αλλά δεν τον έχω ξαναδει να κλαιει έτσι. μετά κοιμήθηκε απο τις 9:30 με 9 το πρωι με ένα ξύπνημα 6:15

uDLqp1.png

ωραία να μας πεις αν παίζει με αυτη.

πως τα πάτε τελικά με τον ύπνο? εμεις καλύτερα και κάποιες φορές πολύ καλά άλλες όχι τόσο.

ξεχασα να σας πω πως εχθές "έκλεισα" τα χέρια του παιδιού στην πόρτα του μπάνιου! πλανταξε ο καημενουλης και αυτος και εγώ! ευτυχώς δεν έπαθε τπτ αλλά δεν τον έχω ξαναδει να κλαιει έτσι. μετά κοιμήθηκε απο τις 9:30 με 9 το πρωι με ένα ξύπνημα 6:15

ωχ μωρε τι επαθε ο καυμενουλης....

με τον υπνο...αστα....

κοιμαται στο κρεβατι του εδω και καποιες μερες κι εγω διπλα....

ξυπναει 2-3 φορες...αναλογως τα δοντια που βγαινουν και ποσο εχει φαει το βραδυ...

την κουζινα θα την ανοιξουμε μετα τα Χριστουγεννα και θα σας πω...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

καλημερα φιλες!

μπηκα να σας πω τα χρονια πολλα!

πολλα χαμογελα, υγεια , αισιοδοξια , κ αγαπη !

να εχετε οσους αγαπατε κοντα σας

ο Γιωργης κ γω ευχομαστε Καλα Χριστουγννα σε ολους !

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...