Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα καλη εβδομαδα!

χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν σημερα!!

Νατασα στην Ελλαδα του τα πηρες? νομιζα στο Αγγλικο δωματιο θα τα βαζατε :)

ειδα κ εγω κατι ωραια σετ στο Wilkinsons κ ισως του το παρω το καρεκλακι :)

φιλια πολλα σε ολες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα καλη εβδομαδα!

χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν σημερα!!

Νατασα στην Ελλαδα του τα πηρες? νομιζα στο Αγγλικο δωματιο θα τα βαζατε :)

ειδα κ εγω κατι ωραια σετ στο Wilkinsons κ ισως του το παρω το καρεκλακι :)

φιλια πολλα σε ολες

ευτυχώς ή δυστυχώς τα παίρνουμε σχεδόν όλα διπλά μιας και δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα είμαστε πού!

Στην Αγγλία θα του πάρω αυτό του Next για τα Lego. Εδώ το πέιραμε από ΙΚΕΑ.

uDLqp1.png

κ τι στεναχωριεσαι!!! το καλυτερο ειναι αυτο ;) εχει δυο δωματια, ποικιλια ;) τελεια!! τελεια!!! τελεια!! να ναι καλα το παληκαρι σου κ εσυ παντα να τον καμαρωνεις

κοριτσια η επισκεπτρια υγειας μας ειπε οτι απο αυτη την ηλικια περναμε επισημα τα terrible two's. οποτε ριτακι μην στεναχωριεσαι αν σου κανει νευρακια ο Γιωργακης σου, φαση ειναι θα περασει. ηρεμια, αδιαφορια, κ προσπαθησε να του αποσπασεις την προσοχη με κατι αλλο.

το σαββατο ειδε το ipad μου κ το ηθελε...του εξηγησα οτι δεν το χρησιμοποιουμε στο σπιτι κ πηγε πισω απο την πορτα κ εκλαιγε.,...χωρις δακρυα παντα χαχαχα

εβγαινε με κοιταζε, γελαγα εγω παλι πισω απο την πορτα. εγω αδιαφορησα πληρως κ συνεχισα να παιζω με τα αυτοκινητακια του κ να τραγουδαω...ε βγηκε κ γελαγε καποια στιγμη...ειναι στην ηλικια που δοκιμαζουν τα ορια μας κλπ :)

κ τι στεναχωριεσαι!!! το καλυτερο ειναι αυτο ;) εχει δυο δωματια, ποικιλια ;) τελεια!! τελεια!!! τελεια!! να ναι καλα το παληκαρι σου κ εσυ παντα να τον καμαρωνεις

κοριτσια η επισκεπτρια υγειας μας ειπε οτι απο αυτη την ηλικια περναμε επισημα τα terrible two's. οποτε ριτακι μην στεναχωριεσαι αν σου κανει νευρακια ο Γιωργακης σου, φαση ειναι θα περασει. ηρεμια, αδιαφορια, κ προσπαθησε να του αποσπασεις την προσοχη με κατι αλλο.

το σαββατο ειδε το ipad μου κ το ηθελε...του εξηγησα οτι δεν το χρησιμοποιουμε στο σπιτι κ πηγε πισω απο την πορτα κ εκλαιγε.,...χωρις δακρυα παντα χαχαχα

εβγαινε με κοιταζε, γελαγα εγω παλι πισω απο την πορτα. εγω αδιαφορησα πληρως κ συνεχισα να παιζω με τα αυτοκινητακια του κ να τραγουδαω...ε βγηκε κ γελαγε καποια στιγμη...ειναι στην ηλικια που δοκιμαζουν τα ορια μας κλπ :)

το κύριο μου άγχος είναι το οικονομικό μιας και προς το παρων κανονική δουλειά έχω μόνο εγώ.

και γω τον βλέπω πως μεδοκιμάζει σε πολλά (εμένα και τα νεύρα μου!)

Ο πατέρας του δεν μπορεί με τιποταα να του πει όχι και να τον αφήνει να κλαίει. Νομίζω με έχτε καταλάβει τόσο καιρό πως υποστηρίζω σε μεγάλο βαθμό το attachement parenting αλλά όταν είμαστε αγκαλιά το βράδυ και κλαίει μερικά λεπτά γιατι θέλει βυζοπιπιλα και εγώ πλέον δεν το ανέχομαι μου τι δίνει να ακούω τον μπαμπά μας να λέει "έλα μωρε δώσε του λίγο γάλα το κακομοιρικο δεν μπορώ να τον ακούω να κλαίει" :twisted::twisted:

Λες και εμένα μ'αρεσει να βασανίζεται και αυτός και εγώ.

uDLqp1.png

νατασα μου πιστευω πως πολλα πραγματα εξαρτωντε κ απο τον χαρακτηρα του καθε παιδιου αλλα κ φυσικα κ πως το μαθαινουμε εμεις...εγω ειμαι καπου αναμεσα! εαν κοιμομουνα ακομα μαζι του πχ κ εχω να ερθω δουλεια κ να ειμαι στην αιθουσα 9-6 δεν θα την παλευα. οποτε καπου ημουν αυστηρη απο την αρχη λεγοντας του οτι ο καθενας στο κρεβατι του. βεβαια οφειλω να ομολογησω οτι δεν εχω αφησειτ ον Γιωργακη μου να κλαψει!!! ενα κιχ να ακουσω εχω παει στο δωματιο του! για εμενα το attachement parenting ειναι απλα ενας ορος που δεν μπορει να εφαρμοστει το ιδιο σε καθε γονιο! φυσικα κ εχω ξαπλωσει μαζι του στο κρεβατι του (ειδικα τωρα που εχει μεγαλο κρεβατι κ χωραω), παλιοτερα ξαπλωναμε στον καναπε κ κοιμομασταν αγκαλια, ιδιως ως μωρο. εμενα ισως θυμασαι μου ζητησε πιπιλα 10 μηνων! την εδωσα! ειδα μεγαλη διαφορα στην ηρεμια του...δεν ξερω αν θα αντεχα να κανει εμενα πιπιλα, κυριως επειδη ειμαι μονη μου με τον αντρα μου κ πρεπει να σηκωθω να παω κ στην δουλεια. αλλα ολα αυτα ειναι προσωπικες επιλογες κ κανεις μας δεν πρεπει να νιωθει ασχημα:) εμενα παλι ο αντρας μου εινια το αντιθετο απο τον δικο σου...αστο να κλαψει θα σταματησει!!! ποσο τσαντιζομαι εκεινη την στιγμη!!! γνωριζω καλα πως το δικο μου παιδι αν θα κλαψει ειναι γιατι κατι εχει!!! εκτος βεβαια απο τα ψευτικα δακρυα τα οποια τα ξεχωριζω κ εκει δεν δινω σημασια ;) αλλα αυτα δεν γινοντε την νυχτα μεσα στον υπνο!!

απο αγκαλια αλλο τιποτα εμεις!!! θεωρω πολυ σημαντικη την αγκαλια, κ οσο του δινομαι ως μητερα τοσο πιο δυνατος πιστευω γινεται συναισθηματικα. κ γι αυτο πιστευω προσαρμοστηκε τοσο καλα κ στον παιδικο

αχ ποσα μπορω να γραφω χεχε

πανω απ ολα πιστευω εξαρτωντε ολα απο τον χαρακτηρα του καθε παιδιου κ μετα αναλογα η καθεμια μας τι barriers κ αντοχες εχει :)

μην μου στεναχωριεσαι για το οικονομικο!!! ολα θα γινουν θα δεις :)

τελικα στις γιορτες οι 3 σας θα εισαστε Bradford?

Διαφημίσεις

Καλημερούδια (με πολλά χασμουρητά!)

Τι κάνετε? Πώς πάει το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα???

Ρίτα, την κάνατε την εκδρομούλα τελικά?

Θένα μου κι εμας μας έλειψες πολύ! Αντε μπαίνε λίγο συχνότερα να τα λέμε!

Η Ειρήνη έχει κοριτσάκι. Τελευταία φορά που βρεθήκαμε ήταν πολύ καλά, την έβλεπα να παίρνω κουράγιο :tongue::tongue:

Ποιματάκια .... τι μου θύνησες τώρα! καλά να περάσετε!

Αχ βρε Νατάσα τι γλύκας είναι έτσι που τον περιγράφεις! Κι εμείς για ικέα λέμε, αλλά και αυτή η βδομάδα είναι πήχτρα οπότε από την άλλη.

Όσο για "μαλακούς" μπαμπάδες, άσε! Ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω! Και το λέει και καμαρώνει και πολύ μου τη δίνει γιατί σκέφτομαι ότι όσο μεγαλώνει τόσο πρέπει να έχουμε μια συνεπή συμπεριφορά απέναντί της. Δε γίνεται ο ένας να αναιρεί τον άλλο!

Fairy έχεις απόλυτο δίκιο ότι δεν υπάρχει κανόνας για όλα τα παιδιά. Το να νιώθει ασφάλεια είναι για μένα το πιο σημαντικό και νομίζω ότι όντως για αυτό κάποια παιδιά είναι πιο ανεξάρτητα και προσαρμόζονται πιο εύκολα (εκτος από τον χαρακτήρα βέβαια που είναι το πρώτο, η βάση πάνω στην οποία προσπαθούμε να χτίσουμε).

Φιλάκια!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

καλημερα!

δεν εσας εχω διαβασει αλλα θα μεινω στην πρεα σας μεχρι το μεσημερι κ θα σας διαβασω!

λοιπον την εκδρομουλα την καναμε κ περασαμε πολυ πολυ ομορφα! μονο που δεν ειχαμε παρει καροτσι κ ο μικρος ηθελε να κοιμηθει κ εκει λιγο την πατησαμε . αλλα την επομενη φορα που θα ξαναπαμε θα εχουμε φροντισει !

ο μικρος συνεχιζει με τα νευρα του κ πραγματικα ερχονται στιγμες που δεν τον αναγνωριζω. ειδικα οταν ειναι ο πατερας του εω ειναι αλλο παιδι κοριτσια. το απογευμα θα τον παω σε εναν παιδοτοπο στο μοσχατο που μας εδωσαν προσκληση για να εκτονωθει λιγακι , αν κ αυτες τις μερες ειμαστε ολο εξω .

ο παπους μου ειναι ασχημα κ περιμενουμε ασχημα νεα . η μανα μου τρεχει να βαλει ακουστικο (χρονια της λεγαμε οτι δεν ακουει να παει , τωρα το αποφασισε τεσπα) ο αγγελος εχει αδεια αναρρωτικη κ αυτη την βδομαδα κ πηγαινει μονο στην σχολη . την δευτερα δινει εξετασεις κ μετα θα ξαναπαει απτον καινουργιο χρονο .

δεν μου λετε ειμαι η μονη που το παιδι της εχει (τοοοοοοοση)αδυναμια στον πατερα του ?

88M1p3.pngycQap3.png

ριτακι κουραγιο!!!! ψυχραιμια κ αδιαφορια χεχε!!

εγω σου ευχομαι ο παππους να ανακαμψει :)

εμενα ο Γιωργακης μου εχει αδυναμια σε εμενα...νομιζω συνηθως σε αυτη την ηλικια ειναι πολυ μαμακηδες τα παιδια, αλλα εχω παρατηρησει οτι πολλες φορες εξαρταται απο τη ψυχολογια του αντρα μου. αν δηλαδη ειναι κουρασμενος, αχγωμενος κ μιτζερος δεν τον πολυπλησιαζει κ δεν θελει να κατσει μαζι του. αν ειναι ομως καλα οπως εχθες πχ δεν εχει προβλημα.

μηπως σου βγαζει κανα δοντακι ακομα κ γι αυτο εχει νευρα? εγω με τους τραπεζιτες ειχα κλαμματακια..

αληθεια κοριτσια ποσα δοντια σας εχουν μεινει να βγουν? 20 δεν ειναι τα πρωτα δοντια? εμας 3 εχουν μεινει...1 κυνοδοντας κατω κ 2 τραπεζιτες

16 δοντια εχει πλεον , οι τραπεζιτες εχουν βγει αλλα λες να εχουν κιαλλο? μπορει δεν ξερω . την πεμπτη θα τον παω παιδιατρο να δω τι θα μου πει να μας μετρησει κιολας. τελευταια φορα ειμασταν 86 ποντους κ 11 κιλα ......

εγω κανω υπομονη πραγματικα(με θαυμαζω!) απλα φοβαμαι μην συνδεσει το κλαμα με "το τους κανω οτι θελω ετσι " προσπαθω να τον ηρεμω αλλα μερικες φορες οσο του μιλαω τοσο εκνευριζεται . ο αδελφος λεει οτι περναει εφηβεια χαχαχχαχαααχχα

μονο με το μπανιο ηρεμει αλλα ποσα μπανια την ημερα να κανει οεο ?????

88M1p3.pngycQap3.png

ναι ετσι κ ο δικος μου!!! εγω αδιαφορω κ επειδη με βλεπει να ασχολουμαι με κατι αλλο σταματαει κ ερχεται να δει τι κανω....οσο του μιλας τοσο νευριαζει...οποτε σε 2 λεπτα εχει τελειωσει το νευρο γιατι απλα δεν του δινω σημασια χαχαχα αν οντως ομως εχει κατι φυσικα δεν σταματαει :)

ε εχετε ακομα 4 δοντακια κ εσεις, οποτε μηπως τον ενοχλει κανενα :)

εγω κιλα κ υψος δεν λεω αχαχααχα

να σας πω κατι αστειο? οκ ο Γιωργακης μου ειναι αρκετα ψηλος για την ηλικια του...αλλα τα χερακια του ειναι κοντουλικα για το υψος του αχαχαχα, ολα τα μπλουζακια του ειναι μακρια στα μανικια. επισης θεωρω οτι απο μικρο εχει μικρες πατουσες για το υψος του αχαχαχα

Διαφημίσεις

τι υψος εχει ο γιωργος σας fairy?!

εμας τα 18μ του ειναι οριακα (οι μπλουζες δεν του κανουν ) κ τα 2αρια μεγαλουτσικα. εγω μεχρι προσφατα ειχα παρατηρησει οτι ειχε κοντα ποδια κ ψηλο κορμο ! ΧΑΧΑΧΑΧΑ τρελομανες ειμαστε....ντε κ καλα με κατι να ασχολουμαστε χαχαχαχαχαχαχ

88M1p3.pngycQap3.png

ειναι 93 εκατοστα κ 14.5 κιλα (ισως και 15+)...φοραμε ρουχα για 3 χρονων. τα ρουχα για 2 του ειναι ισα ισα οποτε του τα παιρνω για 3 χρονων γιατι δεν με συμφερει οικονομικα αυτο το παιδι αχαχαχα

4.5 κιλα ειχε γεννηθει!!!

ειναι με παιδια της ηλικιας του, 1-2 χρονων. το καλοκαιρι 8α αλλαξουμε δωματιο κ θα παμε στο διπλα που ειναι για 2-3

παπουτσι φοραει το 5...ποιο ειναι στην ελλαδα το 21? γι αυτο σου λεω εχει μικρο ποδι αχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...