Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

σε ευχαριστώ! Το έψαξα και τελικα εγω τα εχω τσεκαρει τα ΑΝΑ το καλοκαίρι μαζι με τις εξετασεις για θρομβοφιλια και ηταν αρνητικα.. η γνωστη μου που τα ειχε ανεβασμενα της εβαλαν εναν ορό για αυτο πριν την τελευταία εμβρυομεταφορα και πετυχε εγκυμοσυνη μετα απο πολλες αποτυχημένες προσπάθειες και μηδενικες χοριακες!  Βεβαια δεν ξερουν σίγουρα αν βοηθησε αυτο ή ηταν θεμα εμβρύων.. παντως επαιρνε κορτιζονη οπως λες προληπτικα και τη σταματησε μολις ακουσαν καρδια.. 

Αυτός ο όρος είναι βιταμίνες πρωτεινες Κ ιχνοστοιχεία λένε ότι βοηθάει intralipids τον λένε 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

να τον χαίρεσαι νατάσα!

Κι εσυ Ρίτα τον αντρούλη σου! πως περάσατε??

Λεω να εκμεταλευτω την ερημια εδω μέσα και να πω τον καημο μου...

Αχ κορίτσια ξινή μας βγήκε η Βουδαπέστη. Αφήσαμε τη μικρή στη μαμα μου, μόλις που είχε αρχίσει να συνέρχεται από τη λαρυγγίτιδα και πριν προλάβουμε να γυρίσουμε σπίτι ανέβασε πάλι πυρετό. Είμασταν κι εμεις ψιλοάρρωστοι και πολυ πολυ ταλιπωρημένοι αλλά αποφασίσαμε να φύγουμε.

Τελικά με τη μικρή δεν έγινε και τπτ διαφορετικό από ότι αν είμασταν εδώ, την πήγε η μαμα μου στο γιατρό, της βρήκε ακροαστικά και της έδωσε αντιβίωση. Σε 2 μέρες είχε συνέλθει.

Εμεις από την άλλη βρήκαμε στη Βουδαπέστη πολύ κρύο (ειδικά την πρώτη μέρα) αλλά δε βάλαμε κώλο κάτω με αποτέλεσμα φυσικά να χειροτερέψουμε, ειδικά εγώ. Χθες που γυρίσαμε μη σας πω έγινα ακόμα χειρότερα, κάναμε και μια βόλτα από το νοσοκομείο γιατί το βράδυ ο βήχας έγινε αφόρητος και με έπιασε δύσπνοια.

Σήμερα είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα, αλλά αποφασίσαμε να αφήσουμε τη μικρή στη γιαγια 2 μέρες ακόμα για να μην την ξανακολλήσουμε. Ανάσα παίρνω με το ζόρι και δεν έχω όρεξη και κουράγιο να πάω ούτε μέχρι την τουαλέτα :(

και για να γίνουν τα πράγματα ακόμα καλύτερα, πήρε και ο γυναικολόγος γιατί βγήκαν τα αποτελέσματα του papp-a και είπε ότι για σύνδρομο down είμαστε πολυ καλά αλλά το τεστ έχει και έναν δείκτη για προεκλαμψία ο οποίος βγήκε λίγο οριακά. Θεωρεί ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας αλλά μου είπε να παίρνω και μια παιδική ασπιρίνη κάθε μέρα.

Εντωμεταξύ πήρε τον άντρα μου για να μην ανησυχήσει εμένα και του είπε να μου το πει με τρόπο για να μην αναστατωθώ άδικα κτλ κτλ αλλά ο καλός μου σε θέματα υγείας δεν είναι και ο πιο ψύχραιμος άνθρωπος οπότε στεναχωρέθηκε αυτός χειρότερα.

Τι να πω, εγώ ήξερα ότι η προεκλαμψία είχε σχέση με υψηλή πιεση (εγώ μέχρι στιγμής είμαι υποτασική) και με υπερβολικό βάρος (1 κιλο οριακά έχω βάλει από την αρχή). Θα πάμε στις 20 του μήνα να το ξαναδουμε.

και με όλα αυτά (κυρίως επειδή δεν πήγαμε να πάρουμε τη μικρή) αναβάλλεται και ο στολισμός για το σ/κ.

Ουφ αυτά, άντε να δουμε πότε θα καταφέρουμε να συνέλθουμε όλοι!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

nayoula περαστικά και να προσέχεις την κοιλίτσα! Να την προσέχεις την προεκλαμψία (να μην τρως αλάτι) και αν θες καλου κακού κάνενα κανενα ελεγχο θρομβοφιλίας. Η αδερφή μου και η κουνιάδα μου έκαναν προεκλαμψια και πείραν και οι δύο ηπαρίνη. Η κουνιάδα στη δευτερη πείρε από την αρχή και δεν είχε κανένα πρόβλημα ενώ στην πρώτη είχε προεκλαμψια. Μη σε αγχώνω άδικα απλά το αναφέρω και ψαξε το, ρώτα το γιατρό σου κλπ.

ερώτηση προς αγορομάνες: Τα παιχνίδια τους τα αγοράζετε και με βάση το φύλο τους? Σήμερα πήγαμε στο Jumbo να του πάρουν κάποια μικρά παιχνιδάκια και μαζι με κάτι άλλα (αυτοκινητάκια, τιμόνι κλπ) πείραμε και έαν σετ με κατσαρολάκι, τιγανακι κοθταλα (σαν αληθινα, μεταλικά) πολύ ωραίο.

Δε θέλω να ανακυκλώνω τα φυλετικά στερεότυπα από τη μια αλλά από την άλλη το σκέφτομαι. Με πιάνει ξέρετε αυτό το εγώ θα αλλάξω τον κόσμο. Και όσο και αν σε άλλα ζητήματα δεν είμαι καθόλου έτσι και μου τι δίνει αυτή η στάση ζωής με το παιδί το σκαίφτομαι μιας και οι δικές μου επιλογές θα επηρεάσουν ένα άλλο άτομο. δεν ξέρω αν έχω το δικαίωμα να το κάνω αυτό. Άλλες πάλι φορές νομίζω πως έχω την υποχρέωση να το κάνω αυτό!

Δεν ξέρω! φιλοσοφώ μόνη μου μου φαίνετε βραδυατικα!

uDLqp1.png

αχ,βρε naya μου τι παθατε....

περαστικα σας και ευχομαι να στολισετε συντομα και να γινετε ολοι καλα ακομα πιο συντομα....

κι εμενα ειχε φοβηθει ο γιατρος για προεκλαμψια μιας και ειχε η μαμα μου αλλα ευτυχως ολα καλα...

πιστευω δεν θα ειναι κατι....να προσεχεις την κοιλιτσα!!!

νατασσα μου εγω προσωπικα ειμαι ετοιμη να του παρω κουζινα...;)

ολη μα ολη μερα ασχολειται με τα αυτοκινητακια του και τις κατσαρολες μου...

κοιτα δεν θα του παρω ποτε κουκλα ή κατι αλλο καθαρα κοριτσιστικο, αλλα προσωπικα νομιζω οτι τα κατσαρολικα ειναι unisex παιχνιδι :tongue:

και για να κουκουβαγισω κι εγω λιγο να πω οτι ξερουμε να μετραμε μεχρι το 10.

(μονο το 4 δεν λεει)

φιλια!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

καλημερες πολλες!!! Naya μου ολα να πανε καλα ευχομαι κ γρηγορα περαστικα να εχετε!!!

συμφωνω κοριτσια για τα παιχνιδια...εγω βεβαια δεν του παιρνω πολλα διοτι η αληθεια ειναι οτι ολη μερα στον παιδικο...ποσο να παιξει το βραδυ??? κ παρολο που δεν του παιρνω ολο δωρα μας κανουν κ εχουμε ενα τεραστιο κουτι γεμματο!!!

τα κατσαρολικα εννοειται ειναι κ για αγορια κ για κοριτσια, αλλα πιστευω κ να του τα παρω λιγο θα παιξει...θα προτιμησει τα δικα μου παιχνιδια αχαχαχαχα

Σήμερα μας έφεραν το πρώτο μας Lego!

ελπίζω να του αρέσει να παίζει με αυτά γιατι από μέρα σε μέρα θα του παραγείλο και το τραπεζάκι που σας έλεγα!

Lego και palymobile είναι τα αγαπημένα μου! ελπίζω να περάσω και του μικρού αυτή μου την αγάπη. ποτέ δεν έπεζα με κούκλες και τα κουζινικα δεν τα ήθελα καθόλου. όλο playmobile! αντε να μεγαλώσουν για να παίρνουμε γιατι τα ωραία είναι για πάνω από 4!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

χαχαχα καλα λενε πως κανουμε παιδια για να τους παιρνουμε τα παιχνιδια που παντα θελαμε!!! κ εγω περιμενω λιιιγο να μεγαλωσει, ισως το καλοκαιρι, να παρουμε τηλεκατευθυνομενο! κ εγω ποτε με κουκλες!!!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Εγώ σήμερα είμαι ήδη καλύτερα και ανυπομονώ να πάμε αύριο να πάρουμε τη μικρή γιατί μου έχει λείψει αφάνταστα.

Για τα παιχνίδια τι να σας πω, εγώ νομίζω πρέπει να τους δίνουμε όλα τα ερεθίσματα και να τα αφήνουμε να δείξουν τις προτιμήσεις τους. Η Φωτεινή για παράδειγμα μετά απο τα βιβλιαράκια, κύβους και αρκουδάκια πιο πολύ ενθουσιάζεται με το τρακτέρ!:rolleyes:

Είναι στο παιδι, ο αδελφός μου μεγάλωσε σε ένα σπίτι γεμάτο κούκλες (2 μεγαλύτερες αδελφές γαρ) και ούτε να τις φτύσει δεν ήθελε.

Όσο για playmobil και lego νομίζω ότι λίγο πολύ αρέσουν σε όλα τα παιδάκια (ειδικά τα λίγο μεγαλύτερα). Που είσαι Θένα έμπειρη μάνα να μας πεισ?ε?

Fairy αυτό με τα παιχνίδια που πάντα θέλαμε ξαναπέστο! Όλη η οικογένεια όμως! Εδώ για τα πρώτα της γενέθλια ο κουνιάδος μου της πήρε τηλεκατευθυνόμενο αλλά όχι αυτο που φαντάζεστε, αλλά αυτό http://www.anatello.gr/cart/images/P/GoBuggyGo_child.jpg. Το κατευθύνεις στην αρχή εσύ απο μακριά αλλά μπορεί και το παιδί.

Πωπω πασχαλίτσα, μέχρι το 10?! Φτου σας!

Μια που λείπει η μικρή είπα να κάνω καμια δουλειά με την ησυχία μου αλλά βαριέμαι αφόρητα.

Διώξτε με σας λέω, διώξτε με!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

φοβερός ο θείος! τελειο το δώρο!

και εμεις περιμενουμε να μεγαλώσει και να του παίρνουμε ωραια παιχνίδια και να παίζουμε όλοι μαζί. Τον έχω σταματήσει 10 φορές τον καλό μου από το να αγοράσει τηλεκατευθυνομενο.

πασχαλίτσα ο γιος σου μασ έβαλε τα γυαλιά:cool::cool::cool: χαχαχαχαχαχαχα:lol::lol::lol::lol::lol:

uDLqp1.png

καλημερα κ απο μας!

χαθηκαμε!

γιατι ο αγγελος ετρεχε στα νοσοκομεια (παλι !) τον επιασε η μεση του κ χτυπησε μια αναρρωτικη 10 μερες ,οποτε εχει μονο σχολη κ μετα σπιτι .

για δωρακια βλεπω λετε , εγω δεν ξερω τι θα του παρουμε περιμενω πρωτα το δωρο απτον οαεδ κ αναλογα ποσο θα ειναι θα θα του παρουμε κ δωρο.

μπραβο πασχαλιτσα για τον Γ. !!!!!!!!!!!!! εμεις μετραμε μεχρι το 3 κ το θεωρουσα κατορθωμα!εχεχεχεχε

naya μου ολα καλα τωρα ε?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Αχ πήγαμε και το πήραμε επιτέλους το κοριτσάκι μας :D:D

Πωπω πόσο άλλαξε σε μια βδομάδα?!?! Και φυσικά με το που μας είδε κόλλησε στον πατέρα της και δεν ξεκολλούσε με τπτ:tongue:

Ρίτα περαστικά στον αντρούλη σου.

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

καλημερουδια!

ολες καλα?

naya μου μπραβο που ξανασφυξατε με την ζουζουνα σας!

περαστικα τωρα για ολους σας

κ γω φυσικα ευχαριστω για τις ευχες περαστικων ,,,,

ολα κυλουν καλα εδω , δεν ποναει τοσο ο αγγελος μιας κ εχει μονο την σχολη το πρωι κ σκεφτομαστε την κυριακη να κανουμε μια εκδρομουλα πατρα ....θα δουμε ομως

οι υπολοιπες καλα?

εχουμε καμια μανουλα η παιδακι που γιορταζει ?

88M1p3.pngycQap3.png

geia σασ τσουπρεσ σασ ελειψα?:tongue::tongue:

εμενα πολυυυυυυυυ.

θελω πρωτα να πω χρονια πολλα στον μικρο νικολα αν κ αργα ,κ χρονια πολλα στην ΑΝΝΙΚΟΟΟΟΟΟΟ που αν κ χαμενη την σκεφτομαστε :rolleyes:

ριτακι περαστικα στον αντρουλη σου κ εγω τελευταια εχω λιγο τη μεση αλλα νομιζω ειναι απο το κατσο:lol:

naya μου μην μασασ κοιτα να κανεισ τισ εξετασεισ κ ολα θα πανε καλα αληθεια το ειρηνακι τι κανει πωσ παει εμαθε τι ειναι?

εμεισ απο παιχνιδια εχουμε πολλα κυριοσ στο γιωργο περναμε αγοριστικα αλλα οταν περναμε κ στη δαναη παιχνιδια επαιζε κ αυτοσ αλλα μονο την πρωτη μερα μετα δεν τον ενιαζε για τα κοριτσιστικα,γενικα τα παιδια βαριουντε ευκολα ,κ τα κουζινικα για λιγο απο περιεργια παιζουν κ μετα ουτε να τα φτισουν,ειναι κριμα να περνουμε πραγματα για λιγο γι αυτο εγω περνω μικροπραγματακια πολλα για να τουσ φανουν .

φετοσ ειπα να παρω του ιασονα αυτο το ακουαντουντλ (καπωσ ετσι το λενε) γιατι ολο κ ζωγραφιζει ολο για τα λεγκο δεν αντεχω να μαζευω μικρουτσικα ,εχουμε μεγαλα κ σκοτωνομαστε για να τα μαζεψουν αν κ τα παιζουν αυτα....ο γιωργοσ θελει ενα ρομποτ αυτοκινητακια χοτ γουιλσ κ εναν υπολογιστη:confused: θα κοιταξω μηπωσ βρω κανενα παιδικο λαπτοπ φτηνο,η δαναη θελει μωρα κ κατι πεταλουδεσ μου ελεγε να πετανε:tongue: οτι να ναι δλδ . δεν εχω αποφασισει ακομα πρεπει να παω καμια βολτα στα τζαμπο πρωτα.

πασχαλιτσα πολυ προχο ο γιωργησ εμενα εχει μηνει στο μπαμπα μαμα μαμ γιωργο κ κανα διο ακομα δεν θυμαμαι! κ πολλα ειναι:cool:

εχει πλακα ομωσ με αυτα που κανει γελαμε πολυυυυυ εχει αγριεψει κ λογο την δαναη την εχει τσουρομαδισει:lol::lol::lol:

αυτα τα λιγα

ααα εχουμε κ ποιματακια θα πεσει πολυ γελιο στη γιορτη :lol::lol::lol:

φιλακια

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλημέρα κορίτσια!

Ήρθε ο Ανδρούλης μου εχθές για δουλειά και είμαι πολύ χαρούμενη!!!!!!!

το Σαββάτο η μικρή μου αδερφή πείρε στο μικρό δώρο τραπέζι και καρεκλίτσεσ από το ΙΚΕΑ και ευτιαξα το δωμάτειό του και είναι τέλεια! μου αρέσει και εμένα να κάθομαι μέσα να παίζω μαζί του!

έχει μεγαλώσει τόσο το παιδάκι μου! το τι λέει δεν περιγράφετε. Σχεδόν κάνει προτάσεις με 2 λέξεις και κάποιες φορές 3 (μαμα πάμε, έλα)

βεβαια δεν τα λέμε καθόλου καθαρά αλλά μου αρέσει και αυτό!

Α! και αυτό το απάμ, παπώ και τέτοια που μου λέει με στέλνουν!!!!!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...