Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου κ χρόνια πολλά.η τιμή είναι πολύ καλή μπράβο σου σε δυο μέρες ξανά κάνε χοριακη κ πάρε τηλ τον γιατρό σου.❤️❤️❤️καλό διπλασιασμό 

Χρόνια πολλά με υγεία. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αύριο είναι να κάνω την επόμενη χοριακή, αλλά με έχει φάει η αγωνία.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω δε θα ελεγα οτι ειμαι χαλαρο ατομο...ειμαι τρελλα οργανωτικη κλπ...αλλα ειμαι πολυ αυτονομη, μενω εδω απο το 2000 κ εμαθα να τα βγαζω περα μονη μου σε ολα...κ ειδικα σε κατι τοσο καινουριο νιωθω οτι θελω το χρονο μου πρωτα κ μετα επισκεψεις :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω δε θα ελεγα οτι ειμαι χαλαρο ατομο...ειμαι τρελλα οργανωτικη κλπ...αλλα ειμαι πολυ αυτονομη, μενω εδω απο το 2000 κ εμαθα να τα βγαζω περα μονη μου σε ολα...κ ειδικα σε κατι τοσο καινουριο νιωθω οτι θελω το χρονο μου πρωτα κ μετα επισκεψεις :)

Το θέμα όμως είναι και οι άλλοι να σέβονται τον χρόνο και τον χώρο που χρειάζεσαι. Και η μαμάδες συνήθως το ξεχνάνε αυτό από τον ενθουσιασμό τους!

Οργανωτική κι εγώ, απλά χαλαρή...

Εννοώ οτι δεν φρικάρω εύκολα και δεν αγχωνομαι με το παραμικρό...

μμ θα ελεγα οτι ειμαι πολυ αχωτικη αχαχαχα

μπραβο σου που εισαι χαλαρη....εγω το παλεψα πολυ να μπορω να με κοντρολλαρω στο αχος....ο αντρας μου ειναι χειροτερος απο εμενα:|

Το θέμα όμως είναι και οι άλλοι να σέβονται τον χρόνο και τον χώρο που χρειάζεσαι. Και η μαμάδες συνήθως το ξεχνάνε αυτό από τον ενθουσιασμό τους!

εχεις πολυ δικιο...ειδικα η δικια μου το εχει αυτο....

Διαφημίσεις

Καλά κορίτσια αμα σας περιγράψω σκηνικό που εχω δει σε φιλικό ζευγαρι θα τρελαθειτε...

γυρισαν απο το μαιευτηριο κ μετακομισαν γονεις κ πεθερικα για 2 μηνες εκει... εχω δει φωτο που ειναι ολοι μαζι με τις πιτζαμες και το μωρο νεογεννητο....παναγια μουυυυυυυυυ!! Δεν σας λεω φυσικα ποσο παρεμβατικες ηταν μαμα και πεθερα!!! Αφου μετακομισαν κιολας εκει...αλλα δεν φταινε εκεινες...

Fairy μου, κι εγω ετσι ημουν με το αγχος αλλα με πολυ πολύ επιμονη και δουλεια απο μερους μου το καταπολεμησα και καταφερα να φτασω στην αντιπερα οχθη

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Καλά κορίτσια αμα σας περιγράψω σκηνικό που εχω δει σε φιλικό ζευγαρι θα τρελαθειτε...

γυρισαν απο το μαιευτηριο κ μετακομισαν γονεις κ πεθερικα για 2 μηνες εκει... εχω δει φωτο που ειναι ολοι μαζι με τις πιτζαμες και το μωρο νεογεννητο....παναγια μουυυυυυυυυ!! Δεν σας λεω φυσικα ποσο παρεμβατικες ηταν μαμα και πεθερα!!! Αφου μετακομισαν κιολας εκει...αλλα δεν φταινε εκεινες...

Fairy μου, κι εγω ετσι ημουν με το αγχος αλλα με πολυ πολύ επιμονη και δουλεια απο μερους μου το καταπολεμησα και καταφερα να φτασω στην αντιπερα οχθη

Ενα εχω να πω

1304712nu0m2o9kj6.gif1304712nu0m2o9kj6.gif1304712nu0m2o9kj6.gif

παω να δω λίγο ράδιο αρβύλα με τον Νικόλα. τα λέμε μετά κοριτσάρες

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια πρέπει να πλύνουμε και τα καλύμματα του καροτσιού???????

Όσο για το φαγητό εγώ θα πάρω βοήθεια από μαμά, πεθερούλα και φυσικά πεθερούλη!!

Η μαμά μου μένει 5λεπτα με τα πόδια και τα πεθερικά 10 λεπτά με το αμάξι. Θα με βοηθήσουν όσο χρειάζομαι. Θα μου φέρνει κάθε μέρα κάποιος φαγητό. Επιπλέον, η μαμά μου λέει να έρχεται τον πρώτο καιρό να με βοηθάει. Της έχω ξεκαθαρίσει πάντως πως αν αισθανθώ πως θέλω να μείνω μόνη μου θα της το πω και θα φύγει. Ο άνδρας μου επιμένει να μην λέω πως δεν θέλω βοήθεια από κανένα γιατί θα τη χρειαστώ!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...