Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

σε ευχαριστώ! Το έψαξα και τελικα εγω τα εχω τσεκαρει τα ΑΝΑ το καλοκαίρι μαζι με τις εξετασεις για θρομβοφιλια και ηταν αρνητικα.. η γνωστη μου που τα ειχε ανεβασμενα της εβαλαν εναν ορό για αυτο πριν την τελευταία εμβρυομεταφορα και πετυχε εγκυμοσυνη μετα απο πολλες αποτυχημένες προσπάθειες και μηδενικες χοριακες!  Βεβαια δεν ξερουν σίγουρα αν βοηθησε αυτο ή ηταν θεμα εμβρύων.. παντως επαιρνε κορτιζονη οπως λες προληπτικα και τη σταματησε μολις ακουσαν καρδια.. 

Αυτός ο όρος είναι βιταμίνες πρωτεινες Κ ιχνοστοιχεία λένε ότι βοηθάει intralipids τον λένε 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

natasa δες κ εδω εχει πολυ ωραια πραγματα

http://www.childrensbedworld.co.uk/c/Other_Furniture.htm?all_pgs=all

τελικα εγω πηρα απο εδω το κρεβατι, πηρα Joseph με χρωματα, μιση τιμη απο το αλλο!!!! συζητησα με μια συναδλεφο κ μου ειπε ειναι επικινδυνο το μπαουλο στο κρεβατι, θα προσπαθησει να το ανοιξει κ θα πιασει τα χερια του, δεν το ειχα σκεφτει:( σημερα επιασε το δαχτυλο του στο στεγνωτηριο!!! ευτυχως δεν εκλαψε, μαλλον δεν θα πονεσε πολυ

καλημερα...καλημερα!!!!

αυτο εδω ειναι πολυ γλυκουλι

http://www.childrensbedworld.co.uk/p/JCB_Desk_and_Chair.htm

αλλα νατασσα αυτα τα lego που ποσταρες ειναι super!!!!!!!

και απο πλαστικο,και πολυχρωμα....

αυτο το storage tube set το λατρεψα....ειναι ωραιο να μπορουν να βλεπουν τα παιχνιδια τους απλα δες μην ειναι πολυ ελαφρυ και παει να σκαρφαλωσει σε κανενα ψηλο ραφι (που λογικα ακομα δεν φτανει) και του ερθει καπελο...:tongue:

το τραπεζακι ομως ειναι μια γλυκα...

ικεα βρισκεις και εδω...εγω αυτο θα επαιρνα!!!

fairy δεν ειναι πολυ δυσκολο να το ανοιξει το μπαουλο??? ακομα και 4-5 να γινει νομιζω θα ειναι δυσκολο...

ωραιο αυτο που πηρατε...ποιο χρωμα???

http://www.childrensbedworld.co.uk/c/products.htm?group=products&search_string=joseph&page=1

αυτα που εχει τα ξυλινα με αυτοκινητα και αεροπλανο ειναι φοβερα αλλα πολυ ακριβα...

με γεια σας !!!!

εμεις καλα ειμαστε....σας φιλω!!!:P

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

fairy δεν ειναι πολυ δυσκολο να το ανοιξει το μπαουλο??? ακομα και 4-5 να γινει νομιζω θα ειναι δυσκολο...

ωραιο αυτο που πηρατε...ποιο χρωμα???

http://www.childrensbedworld.co.uk/c/products.htm?group=products&search_string=joseph&page=1

οχι δεν ειναι...γιατι αμα ητανε δεν θα το σκεφτομουν ουτε για μενα να σηκωνω βαρος...αυτα ειναι με μηχανισμο :wink:

πηρα βαση πρασινη, στρωμα κοκκινο μονο κ μονο γιατι πιστευω το σκουρο χρωμα ειναι καλυτερο, αλλωστε δεν θα φαινεται με τα σκεπασματα, κ το κεφαλαρι κοκκινο.οπως ηθελα κ το αλλο αλλα αντι για μπαουλο τωρα θα εχω συρταρι :) καλο θα ειναι κ αυτο. ευτυχως εχω μεγαλες αποθηκες κ μπορω να φυλλασω κ εκει πραγματα

ρε κοριτσια, ο Γιωργακης μου μεγαλωνει κ γινεται πολυ καλο παιδι!!! ολη μερα εξω σημερα, για καφε, για φαγητο...δεν με κουρασε!!! ακουει!!! κουκουβα πολυ αποψε χεχεχε

οχι δεν ειναι...γιατι αμα ητανε δεν θα το σκεφτομουν ουτε για μενα να σηκωνω βαρος...αυτα ειναι με μηχανισμο :wink:

πηρα βαση πρασινη, στρωμα κοκκινο μονο κ μονο γιατι πιστευω το σκουρο χρωμα ειναι καλυτερο, αλλωστε δεν θα φαινεται με τα σκεπασματα, κ το κεφαλαρι κοκκινο.οπως ηθελα κ το αλλο αλλα αντι για μπαουλο τωρα θα εχω συρταρι :) καλο θα ειναι κ αυτο. ευτυχως εχω μεγαλες αποθηκες κ μπορω να φυλλασω κ εκει πραγματα

ρε κοριτσια, ο Γιωργακης μου μεγαλωνει κ γινεται πολυ καλο παιδι!!! ολη μερα εξω σημερα, για καφε, για φαγητο...δεν με κουρασε!!! ακουει!!! κουκουβα πολυ αποψε χεχεχε

Mpravo sto Giorgo! Kai go etsi aisthanomai otan par'ola ta "gimnasia" pou tou kano ekeinos den gruniazei kai einai kalo paidi!

Nomizo kalutero to surtari apo to sukomeno stroma. Megia sas

Exo psithei polu kai tha to paraggeilo telika to trapezaki kai ta rafakia. to mono pou skeftomai einai an exeo noima na perimeno tis ekptoseis i oxi. fairy ti les kanoun ekptoseis kai se auta i mono se epoxiaka eidi?

Eimaste Ellada. eixame kali ptisi kai olos periergos emeina polu euxaristimeni apo tin Easy Jet!

Evala kai skype kai polu mou aresei pou mporo kai milao kai vlepo ton antrouli mou kai o mikros ton patera tou. Vevaia ekeinos den mas vlepei giati tin kamera pou agorasa den tin diavazei to lapy mou. Avrio tha pao na paro alli.

Bravo skype ...euxaristoume!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!

Πωπω ανασα δεν εχουμε πάρει ρε κορίτσια, τί ειναι αυτό? Στο τρέξιμο όλη την εβδομάδα και με το που είπαμε να χαλαρωσουμε λίγο το σ/κ αρρώστησε η μικρή :-(

Με τα κορίτσια περάσαμε υπέροχα, είχαν πολλή πλάκα τα μικρά! Η Mary ρωτάει πάντα για σας και σας στέλνει τα φιλιά της!

Νατάσα πως πάει η μέση? Άτιμο πράγμα... Καλωσήρθατε και καλή υπομονή μέχρι να ξαναπάτε στον μπαμπα σας!

Fairy δεν είναι τρέλα μερικες φορές τα μικρά μας?της κάνουμε κι εμεις που και που κανένα μαραθώνιο και μη σου πω το ευχαριστιέται κιόλας :tongue::tongue:

Φιλάκια!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Καλημερούδια!!

Πωπω ανασα δεν εχουμε πάρει ρε κορίτσια, τί ειναι αυτό? Στο τρέξιμο όλη την εβδομάδα και με το που είπαμε να χαλαρωσουμε λίγο το σ/κ αρρώστησε η μικρή :-(

Με τα κορίτσια περάσαμε υπέροχα, είχαν πολλή πλάκα τα μικρά! Η Mary ρωτάει πάντα για σας και σας στέλνει τα φιλιά της!

Νατάσα πως πάει η μέση? Άτιμο πράγμα... Καλωσήρθατε και καλή υπομονή μέχρι να ξαναπάτε στον μπαμπα σας!

Fairy δεν είναι τρέλα μερικες φορές τα μικρά μας?της κάνουμε κι εμεις που και που κανένα μαραθώνιο και μη σου πω το ευχαριστιέται κιόλας :tongue::tongue:

Φιλάκια!

naya mou i mesi einai ligo kalutera alla akoma me ponaei arketa. stamatisa k ta farmaka giati mou eferan duskiliotita kai dry mouth.

perastika stin kouklitsa sas

uDLqp1.png

kαλημερα!

καλη βδομαδα!

για μας αρχισε περιεργα γιατι απο σημερα ο μπαμπας μας κανει τα σωστικα στην σχολη κ θα λειπει απτις 7παρα κ μετα κατευθειαν δουλεια.... εγω κ ο γιωργης την αρπαξαμε .....συναχι κ φτερνισμα:-(

θελουμε κ παρτυ το σαββατο πως θα τα καταφερω !

fairy μεγια το κρεββατακι!καλους υπνους κ παιχνιδια!

νατασσακι καλως ηρθατε κ περαστικα στην μεσουλα

εμεις εχουμε απτο ικεα το σετ μαμουθ (αυτο το μπλε)ειχαμε δηλαδη το καρεκλακι (εκει τον βαζω τιμωρια) κ τωρα πηραμε σκαμπο κ τραπεζακι

του αρεσει αλλα πολυ ογκωδες βρε φιλεναδα.ειχε κ ενα αλλο ,ξυλινο νομιζω κ μικροτερο κ σαν να το μετανιωσα που δεν το διαλεξα

τηλ θα μπω μετα

88M1p3.pngycQap3.png

ritaki perastika sas! tha ta kataferete gia to Savvato.

i mesi polu xeirotera simera arxise pali na ponaei polu!

prepei na min ton sukono nomizo gia na perasei alla den ginete eidika tora pou eimaste monoi mas. simera irthan ta petherika mou na voithisoun me ton mikro alla kai autoi megaloi einai me 1000 provlimata.

Avrio tha pao na do ti ginete kai me ton paidiko.

to mamout to set emena mou aresei polu kai itan auto pou skeftomoun na paro. nomizo einai kalutero apo to xulino giati de xalaei eno to xulino tha to katestrefe o tarzan mou!

kai i karekla einai ligo psili. exoume mia pou mas edose i xaderfi mas se prassino kai duskoleuetai na anevei o mikroulis mou.

uDLqp1.png

περαστικα στα μωρακια σας!!! Νατασα περαστικα κ σε σενα κοπελα μου, φαε πολλα ακτινιδια κ συνεχισε τα χαπια σου!!! κ εγω χαπακωθηκα πολυ την περασμενη εβδομαδα, ενα χαλι η πλατη μου, περπαταγα σκυφτα προς τα αριστερα, πολυς πονος!!!

οι εκπτωσεις τωρα...το next δεν κανει τρελλες εκπτωσεις....συνηθως βγαζει περσινα κλπ σχεδια...26 δεκεμβριου ξεκινανε κ γινεται ενας χαμος απο κοσμο στα μαγαζια...αλλα μαγαζια κανουν πολυ καλες εκπτωσεις. δες κ στο argos για σχεδια ωραια :)

Διαφημίσεις

περαστικα στα μωρακια σας!!! Νατασα περαστικα κ σε σενα κοπελα μου, φαε πολλα ακτινιδια κ συνεχισε τα χαπια σου!!! κ εγω χαπακωθηκα πολυ την περασμενη εβδομαδα, ενα χαλι η πλατη μου, περπαταγα σκυφτα προς τα αριστερα, πολυς πονος!!!

οι εκπτωσεις τωρα...το next δεν κανει τρελλες εκπτωσεις....συνηθως βγαζει περσινα κλπ σχεδια...26 δεκεμβριου ξεκινανε κ γινεται ενας χαμος απο κοσμο στα μαγαζια...αλλα μαγαζια κανουν πολυ καλες εκπτωσεις. δες κ στο argos για σχεδια ωραια :)

thanxs

exo psithei polu tha to paro to trapezaki kai afou les pos den kanoun treles skptoseis tote de nomizo na kanoun se auto to eidos.

asta i mesi ena thema sovaro. stin Agglia den ta ixere o giatros ta mesulid. tha do an mporo na ta paro kai tha pio kanena to apogeuma.

uDLqp1.png

ναι συνηθως δεν βρισκεις τα ιδια φαρμακα...η τα βρισκεις με αλλο ονομα ;)

ακομα κ τωρα που εισαι ελλαδα μπορεις να παρεις τηλεφωνο τον GP σου κ να τον ρωτησεις...εγω το εχω κανει πολλες φορες...

Καλησπερα κοριτσουμπες!!περαστικα μας να πω!!κ μεις τωρα με τον παιδικο ολο με μυξες κ βηχα ειμαστε οικογενειακως!!ευτυχως χωρις πυρετο!η γιατρος μας ειπε ετσι θα ειμαστε ολο το χειμωνα!απο τη Πεμπτη εχει κ πολλες τσιμπλες,ηταν κοκκινα κ πρησμενα τα ματακια κ μας εδωσε μια αλοιφη,αλλεργια μαλλον,περνανε σιγα σιγα.

κ γω σκεφτομουν απο ικεα να παρω τραπεζακι κ καρεκλιτσες γιατι εχει μαθει κ απο το παιδικο κ θελει να καθετε στο τραπεζι να παιζει πολλες φορες!!για τιμωρια λεω να παρω ενα χαλακι,το σκεφτομαι καιρο γιατι ολο λεω να παρω κ ολο το αμελω,αλλα τη Κυρικη χρειαστηκε γιατι χτυπησε τη ξαδερφη της που ειναι 8 μηνων κ εσκυψα κ της ειπα οτι δεν χτυπαμε κ δεν ειναι σωστο κ μου εδωσε μια στη μουρη επεσαν τα γιαλια μου κατω κ την εβαλα τιμωρια στον καναπε κ μετα εκλαιγε κ δεν τη κοιτουσα καθολου!αχ τι θα τη κανω??!

Βρηκα αλλη δουλεια τελικα!!:lol::lol:ας ειναι καλα η ξαδερφη μου!σε ενα δικηγορικο γραφειο!ηθελαν κοπελα ετσι κ αλλιως αλλα επειδη γενναει η ξαδερφη μου τελος Δεκεμβρη,βιαστηκαν περισσοτερο!ειχα αγωνια γιατι πηγα για συνεντευξη κ με πηραν μετα απο μια βδομαδα να ξανααπαω να γραψω στο κομπιουτερ να δουν ποσο γρηγορα κανω κ με πηραν τελικα!ξεκιναω τη Πεμπτη,ο αλλος ο βλακας δεν με εχει πληρωσει ακομα,1200 ευρω ειναι θα τον παρω αυριο να τσακωθω μοτ φαινετε!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!ΣΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ Κ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

rXrPp3.png

Καλημέρα να πω? Άντε να πω!

Δεν ανοιγει το ματι, δεν ανοιγει!

Τελικά λαρυγγίτιδα έχει μικρή οπότε απλά υπομονή και ξενύχτια μέχρι να περάσει...

Νατάσα υπέφερα κι εγώ με τη μέση μου και σε καταλαβαίνω. Εκείνα τα mesulid καραμέλες τα είχα κάνει. Εγώ είδα τεράστια διαφορά με το pilates, τώρα περιμένω να μπω για τα καλά στον τέταρτο για να ξαναρχίσω.

Ρίτα καλή υπόμονη με το δύσκολο πρόγραμμα του καλού σου. Και πολλά περαστικά!

Andith καλή αρχή με την καινούρια δουλειά! Άντε να πάει πολύ καλύτερα αυτή τη φορά!

Πάω να πάρω κανένα καφέ μπας και συνέλθω λίγο.

Φιλάκια!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

καλημερουδια μανουλες !

εγω μια απτα ιδια , ο γιωργης μαλλον θα την γλιτωσει ....

Andith καλη αρχη με το καινουργιο ξεκινημα ! νομιζω ηταν η καλυτερη επιλογη την καταλληλοτερη στιγμη,καλυτερα που δεν γυρισες στην παλια δουλεια, να δεις σε καλο θα σου βγει.περαστικα κ στο ομορφο ολγακι

naya μου περαστικα κ στην φωτεινουλα .

η κοιλοιτσα?δεν εχετε μαθει φυλλο ακομα?

ελενακι ,ειρηνη εσεις????????????????????

νατασσακι εραστικα κ σε σενα μωρε .......

σας φιλω προς το παρον R]

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...