Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

σε ευχαριστώ! Το έψαξα και τελικα εγω τα εχω τσεκαρει τα ΑΝΑ το καλοκαίρι μαζι με τις εξετασεις για θρομβοφιλια και ηταν αρνητικα.. η γνωστη μου που τα ειχε ανεβασμενα της εβαλαν εναν ορό για αυτο πριν την τελευταία εμβρυομεταφορα και πετυχε εγκυμοσυνη μετα απο πολλες αποτυχημένες προσπάθειες και μηδενικες χοριακες!  Βεβαια δεν ξερουν σίγουρα αν βοηθησε αυτο ή ηταν θεμα εμβρύων.. παντως επαιρνε κορτιζονη οπως λες προληπτικα και τη σταματησε μολις ακουσαν καρδια.. 

Αυτός ο όρος είναι βιταμίνες πρωτεινες Κ ιχνοστοιχεία λένε ότι βοηθάει intralipids τον λένε 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οσο για δωρα...δεν νομιζω εμεις να του παρουμε κατι, αφου θα του παρουμε το κρεβατι κ οτι αλλο χρειαζεται το δωματιο. τωρα οι παππουδες θα τους πω οτι θελουν, αλλα θα εστιασω στο βιβλιο περισσοτερο πλεον. ειμαι ολιγον κατα των δωρων :) προτιμω να τον παρουν να τον πανε στις κουνιες πχ...οκ ειμαστε μακρια κ αυτο ειναι δυσκολο, αλλα δεν θελω να γεμιζει παιχνιδια ολη την ωρα....λιγα κ καλα

δεν νομιζω...θα του βαλω κ καγκελακι το προσωρινο αν χρειαστει...αλλα κ στο δικο μας δεν εχει προβλημα, μολις μαθει τις ακρες του κρεβατιου ξερει πως να κινειται στον χωρο :)

ηδη εχουμε βγαλει τα καγκελα της κουνιας...εδω κ 2 μηνες περιπου

κ εγω στην ηλικια του πηγα σε κανονικο κρεβατι κ τοτε δεν υπηρχαν κ αυτα τα καγκελα :) το μονο προβλημα θα ειναι στο να ανεβαινει...το κατεβασμα το εχει κανει μαστερ απο το δικο μας κρεβατι χαχαχα

Διαφημίσεις

καλησπερα κ απο μενα

τρεχω η μανα σαν τον βεγκο

ειμαστε αρρωστοι-ακομα-που θα παει θα περασει κ αυτοσ ο χειμωνασ:tongue::confused:

φλεματα μυξεσ βηχα οοοολοι με τη σερα κ φτου κ απο την αρχη ...εχω κ εναν πονοδοντο εδω κ μερεσ κ την παρασκευη παω για την πρωτη μου εξαγογη κ τρεμω ειναι κ φρονιμυτησ ειναι κ στραβοσ αφυστε τα χαλια η κατασταση:confused::confused::confused::confused::confused:.

naya χρονια πολλα με ενα γερο μωρακι, κ εγω χθεσ γιορταζα με τισ παρθενεσ το χει κ το ονομα βλεπεισ:lol::lol::lol::lol::lol:

fairy ωραιο το κρεβατι κ πρακτικο...κ εγω τον εβαλα στη κουκετα αλλα με καγκελο απο του χρονου θα το βγαλω.

πασχαλιτσα θελει να τρωει ασ τον να φαει απλα μη του δινεισ κατι με το ζορι!

νατασσα τρελο λιωσιμο :rolleyes: αχ οταν μου το λενε κ εμενα τα μεγαλα ειναι σαν να τα ακουω παντα για πρωτη φορα,δεν χορτενετε με τπτ:tongue:.

ο ιασονασ μουγκα μονο τον Γιωργο φωναζει κ μαμα κατι λιγα που ελεγε αλλα τα εκοψε κ αυτα...μεγααααλοσ τεμπελεισ κ αυτοσ,ιδιοσ βρε παιδια με τον γιωργο σε ολα!!!!!!

τεσπα μου τα λεει με τα ματια ομωσ κ με τισ πρεξεισ του κ τρλενομαι:tongue:

αυτα τα λιγα καληνυχτα

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

καλημερα!

πασχαλίτσα ευχαριστω για τις ευχες :D Αντε κανονιστε τι κι εσεις το ταξιδακι!

Για τα γεύματα που λες, καλά μου ακούγονται αν και σαν ποσότητα είναι πολλά για τα δικά μας δεδομένα. Η Φωτεινή πίνει γάλα όταν ξυπνήσει και κατά τις 11 φρούτα (3 μεγάλα! είναι το μεγαλύτερό της γεύμα) μεσημεριανό κατά τις 3.30-4, απογευματινό κατά τις 7 (γιαουρτακι, τραχανα, τοστακι, τπτ από το μεσημέρι, πατάτα με τυρί που τρελαίνεται) και κατά τις 9 γάλα και νανι. Δεδομένου ότι πίνει μπόλικο γάλα άλλα και αρκετό τυρί και γιαούρτι νόμιζω είμαστε στο too much όσον αφορά τα γαλακτομικά. Αν ανησυχεις για το γάλα και δεν το θέλει προσπάθησε να δίνεις περισσότερο γιαούρτι και τυρί.

Για δωράκια έχουμε ήδη πολλές ιδέες :D:D Εμεις μάλλον θα της πάρουμε κάτι σε τραπεζάκι με καρεκλίτσα παιδική γιατί της αρέσει πολύ όπου το βρίσκει και δεν έχουμε πάρει για το δωμάτιο της. Στους περισσότερους είπαμε αν μπορούν να βρουν κάτι σε ζωγραφική για αυτή την ηλικία (λίγο δύσκολο βέβαια) γιατί και με αυτό τρελαίνεται, μη μας δεί με στυλό στο χέρι... Επίσης η νονά της είπε θα της πάρει μια από αυτές τις παιδικές κουζίνες γιατί όταν πάμε σε αυτούς που έχουν μια, μόνο με αυτο παίζει με τις ώρες.

Νατάσσα πολύ καλά κάνεις και είσαι έτσι χαλαρή! Πολίτης του κόσμου ο μικρός από την κοιλιά!:D:D Με το καλό να έρθετε!

Τι γλύκας! Έλιωσες ε?Τέλεια, τέλεια!!

Fairy τι ωραίο κρεβατάκι! Απλό και όμορφο!!

Ρίτα σε ευχαριστώ πολύ! Πωπω στόλισες τελικά ε? Εμένα μου φαίνονται ακόμα μακριά τα Χριστούγεννα...

Θένα περαστικά σας!! Μα τι περνάτε κάθε χειμώνα... Μη τη φοβάσαι την εξαγωγή, θα ανακουφιστείς πολύ μετά. Σε ευχαριστώ για τις ευχές! Να σε χαιρόμαστε και να έχεις πολλά όμορφα χρόνια με την οικογένεια σου :D

Κι εμεις στο τρέξιμο είμαστε αυτές τις μέρες, όλο κάτι έχουμε. Απρόσκλητες επισκέψεις, πάρτυ γενεθλίων, δουλειές ,δουλειές, δουλειές, σχέδια επί σχεδίων κτλ κτλ 'Εχω και την αυχενική την Παρασκευή και θα φύγουμε και το σ/κ για Καβάλα και τέλος δεν έχε η λίστα :tongue::tongue:

Στεναχωρήθηκα και λιγάκι που ξέχασε ο καλός μου το ραντεβού για την αυχενική και κανόνισε μια δουλειά για την Παρασκευή... Στη Φωτεινή δεν έχανε υπέρηχο ούτε για πλάκα...

Άντε πολλά είπα, πάω για λίγη δουλίτσα.

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

κοριτσια αν θελετε να παρετε κατι σε ζωγραφικη παρτε το aquadoodle

εινια μαρκαδοροι που τους γεμιζεις νερο κ απλα ζωγραφιζεις σε ενα σεντονακι που εχει στο κουτι, που κατω απο το σεντονακι εχει χρωματα. ακουμπωντας το νερο εμφανιζοντε τα χρωματα κ φτιαχνεις οτι θες. εχω σωθει!!! δεν ανησυχω για τοιχους κλπ!!!

Καλημερα κοριτσια μου!απ οτι διαβαζω ειστε ολες μια χαρα!κ μεις καλα ειμαστε!

Πασχαλιτσα εγω δεν αγχωνομαι καθολου πλεον με το φαγητο απλα προσεχω τα τηγανιτα,το αλατι(βαζω λιγο) κ τη ζαχαρη οσο γινετε,πχ στο κεικ βαζω μαυρη ζαχαρη κ της επιτρεπω να τρωει λιγο σοκολατα ή κατι γλυκο τελοσπαντων οταν τρωμε κ μεις,μονη της δεν ζηταει ακομα αλλα οταν τρωμε ζηταει κ της δινω,γενικα δεν απαγορευω τιποτα κ προσεχω να υπαρχει μετρο!εχει φαει κ KFC μια φορα!

Να ευχηθω σε ολες τις εγγυουλες μας μια υπεροχη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη!!

κ σε οσες γιορταζαν χρονια πολλα!!

Εγω απολυθηκα!!αυτος ειναι ηλιθιος κοριτσια,δεν μου εβαζε κοινωνικες ασφαλισεις(σαν το ικα) αλλα το εμαθα γιατι ηθελα κατι χαρτια κ μου ειπε οτι θα με κρατησει 3-4 μηνες μεχρι να γυρισει η λογιστρια που εχει γεννησει,κ θα κρατουσε την αλλη κοπελα που ειχε ερθει 10 μερες πριν απο εμενα στη δουλεια,τελικα τη προηγουμενη Πεμπτη μου ειπε οτι δεν μπορει να με κρατησει τελικα,λογω οικονομικου κ λογω του οτι η αλλη κοπελα δεν μπορει να αντεπεξελθει στα λογιστικα κ θα ερχετε αλλη λογιστρια να τα φτιαχνει κ δεν μπορει να μας πληρωνει ολες!αλλα την Παρασκευη με πηρε τηλ να ξαναπαω γιατι η κοπελα που κρατησε ειναι αναξιοπιστη κ μια παει για δουλεια μια οχι,αυτο το εκανε κ πριν με διωξει δεν το εβλεπε??τελοσπαντων εγω του ειπα οτι περιμενω απαντησεις απο καποιες δουλειες κ θα του απαντησω αυτη τη βδομαδα κ απο χτες με εφαγε στα τηλεφωνα γιατι την εδιωξε την αλλη κοπελα κ δεν εχει κανεναν στο γραφειο!καλα να παθει!κ γω σκεφτομαι τωρα τι να κανω!!!

Ας κουκουβαγισω λιγακι κ γω!η Ολγα λεει πιπιλα,εκει,μαμα,μπαμπα,γιαγια κ τωρα τελευταια κ παππου,μαθαινει κυπριακες λεξεις που τη συμφερουν αν της πεις εκανες αταξια κλπ σου λεει ενεν,οχι δηλ αλλα κυπριακα!οταν κανει κακα λεει πουφ!κ καθετε στη κουνια της,που εχουμε βγαλει το καγκελο κ φωναζει μπελα μπελα κ κουνιετε μπρος πισω!επισης τραβαει τη ξαδερφη της που εινα 8 μηνων κ ισα που στεκετε να την παει σε πραγματα που δεν την αφηνουμε να πειραζει της τα δειχνει κ κατι της λεει κουνοντας το δαχτυλο!!αχαχα!της ριχνει κ κατι σφαλιαρες της καημενης κ η μικρη δε λεει τιποτα τη κοιταει μονο!!

Σας αγαπω!

Φιλαι!!!!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες όμορφες και παιδάκια (!) απίστευτα!! :)

Πολλά νέα έχω χάσει...! Ελένη μου τι χαρούμενα νέα! Με το καλό κι εσείς να γίνετε τέσσερις ή ίσως και παραπάνω;(δε θυμάμαι αν έγραψες αν άκουσε καρδούλα ή καρδούλες!) :) Σοκαριστικό αυτό που έπαθε ο αδελφός σου και η κοπέλα του! Τι να πω! Πραγματικά έχει ξεφύγει ο κόσμος... :( Πάλι καλά που δεν έπαθαν τίποτα οι ίδιοι! Όπως και να'χει όμως ΣΟΚ!

Να ευχηθώ και μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη και στην Irene και τη Naya μας! :) Με το καλό κορίτσια!!!

Naya και Θένα χρόνια σας πολλά!!! Να σας χαιρόμαστε κι εμείς στο καφέ μας και όλοι σας αγαπούν!!! Να είστε πάντα γερές, δυνατές και ευτυχισμένες να χαίρεστε τις όμορφες οικογένειές σας! :) Θενάκι περαστικάάάάάάάάάάάάά!!!!!

Νατασάκι μου πραγματικά σε θαυμάζω!!!! Να χαίρεσαι το Νίκανδρο και τον αντρούλη σου και να είστε πάντα έτσι ευτυχισμένοι και ενωμένοι!!! Αχ, εδώ έλιωσα εγώ που το διάβασα, φαντάζομαι εσένα πώς θα ένιωσες όταν σου το είπε το γλυκάκι!!! :)

Ριτάκι μου κουράγιο μάνα έχω να πω! Λίγη υπομονή ακόμα και θα στρώσουν και για σας τα πράγματα! Βήμα βήμα όλα θα γίνουν! Η σκέψη μου και οι προσευχές μου για τον παππού σου κουκλίτσα... Ξέρω... δεν είναι καθόλου εύκολο...

Pasxalitsa μου μπράάάάβο στο Γιώργη!!!!!!!!!!!! Καλά γράφω πιο πάνω παιδάκια απίθανα! ;)

Andith απίστευτη η Όλγα!!! χαχαχα κούνια μπέλα!!! δεν υπάρχει αυτό το κορίτσι! Όσο για το αφεντικό σου τι να πω! Ψάξε να βρεις άλλη δουλειά η γνώμη μου, αλλά ώσπου να βρεις μπορείς να πηγαίνεις εκεί για να έχεις κάποιο εισόδημα... Απαράδεκτος πάντως!

Καλά fairy ο δικός σου ο Γιώργης δεν υπάρχει αντράκι σωστό είναι!! Κούκλος! Με το aquadoodle δηλαδή ζωγραφίζετε σε σεντόνι στο πάτωμα; Νομίζω αν είναι έτσι αξίζει να το πάρουμε κι εμείς γιατί στο χαρτί ούτε λόγος να ζωγραφίσει ο δικός μας... τους τοίχους όμως..... lol lol lol

Γενικότερα μια μανία την έχουμε να τακτοποιούμε πράγματα... πραγματικά είναι πολύ οργανωτικός... Μαζεύει όλα του τα παιχνίδια.. και πριν αρχίσει να ζωγραφίζει του τοίχους πρώτα θα βγάλουμε και θα ξαναβάλουμε τις κηρομπογιές στο κουτί 10 φορές ... φυσικά όταν θα τις βγάζουμε θα τις τακτοποιούμε δίπλα-δίπλα τη μία στην άλλη.. όχι χύμα.. έχει πολύ γέλιο να τον παρατηρείς... Μας αρέσουν ΠΑΡΑ πολύ τα βιβλία... Και νευράκια να έχει αν του πεις πάμε να διαβάσουμε το βιβλίο σου π.χ. με το τρένο πάει στο φέρνει και ζητάει να του το διαβάσεις ήρεμα και ωραία.. τον ηρεμούν απίστευτα τα βιβλία (Πασχαλίτσα μου θύμισες το Γιάννη όταν μιλούσες για το Γιώργη σου - γενικά είναι αρκετά ήσυχος αλλά τελευταία έχει αρκετά νεύρα... αν δεν περνάει ειδικά το δικό του... κάτι που δε το έκανε.. βέβαια μόλις έσκασε σήμερα ο κυνόδοντας και έπονται και οι επόμενοι οπότε πιστεύω ότι φταίει και αυτό)... Γενικά καταλαβαίνει τα πάντα..! Και ξέρει τα πάντα... Αλλά κορίτσια δε λέει ΤΙΠΟΤΑ! ούτε μαμά ούτε μπαμπά ούτε τίποτα... Βέβαια δε βάζει γλώσσα μέσα όλη μέρα, αλλά λέει τα δικά του... Νομίζω ότι το κάνει επίτηδες πάντως... Καμιά φορά παίζω μαζί του και του μιλάω στη γλώσσα του και εκείνος επαναλαμβάνει ότι λέω... μόλις πετάξω μια πραγματική λέξη... ή νευριάζει ή κάνει τον αδιάφορο και κάνει κάτι άλλο... σταματάει να με μιμείται... lol lol lol Η αλήθεια είναι ότι δεν ανησυχώ που δεν έχει πει τίποτα.. κι εγώ δίγλωσσο μωρό μίλησα 20 μηνών.. αλλά μου κάνει εντύπωση γιατί νομίζω ότι το κάνει συνειδητά ο Γιάννης και δε μιλάει.. τόσο πολύ!

Κατά τα άλλα είμαστε καλά... το πρωι κάθε μέρα πλέον χαιρετάμε το μπαμπά που θα φύγει να πάει στη δουλειά και του δίνουμε και φιλάκι... είχαμε τσαντίλα πιο παλιά και κάναμε τον αδιάφορο! lol Τώρα το έχει αποδεχθεί.. και όταν γυρίζει το βράδυ κατουριέται από τη χαρά του... πάντως γενικά νομίζω κρατάει πράγματα... όταν λείπει ο Κωνσταντίνος δυο-τρεις μέρες σε ταξίδι του κάνει μούτρα όταν γυρίζει... Κι ενώ δε μιλάει την περασμένη εβδομάδα που έλειπε το δεύτερο βράδυ μου λέει μπαμπά; μπορεί να ήταν τυχαίο γιατί δε το ξαναείπε αλλά πραγματικά δε το νομίζω με το παιδί μου... πραγματικά ώρες-ώρες νομίζω ότι έχω να κάνω με μεγάλο παιδί... που δε μιλάει όμως! lol lol lol Όταν με πιάνουν ημικρανίες και ξαπλώνω στον καναπέ ενώ εκείνος παίζει δε διαματύρεται και έρχεται κάθε λίγο και με ελέγχει και μου δίνει φιλάκι και μετά ξαναγυρίζει στο παιχνίδι του... (συνήθως κάποιο βιβλίο ξεφυλλίζει και μιλάει μόνος του, ή φτιάχνει πύργους με κάτι ποτήρια που του είχαμε πάρε από τα ELC ή τα βάζει το ένα μέσα στο άλλο - τώρα τελευταία προσπαθεί να φτιάχνει και παζλ... αλλά δε τα καταφέρνει και το βαριέται... βγάζει τα κομμάτια (4-5) και βλέπεις το ένα μέσα όπως-όπως και τα υπόλοιπα στοιβαγμένα οργανωμένα δίπλα... πραγματικά έχει πολύ γέλιο!)

Αυτά τα νέα μας... πάω να κάνω καμιά δουλειά τώρα που κοιμάται για μεσημέρι! Σας σκέφτομαι πάντα και σας διαβάζω να το ξέρετε!!!

Α! Από φαγητό κι εμείς πάνω-κάτω σα τη Naya αλλά μπορεί και λίγο λιγότερο... Γάλα το πρωί, γιαούρτι γύρω στις 12 με φρούτα (ένα φρούτο, αχλάδι ή μπανάνα), μεσημεριανό 3.30 με 4.30 κι εμείς, και το απόγευμα κατά τις 6 ή θα του δώσω άλλο ένα φρούτο, ή τοστάκι, ή και γιαούρτι αν του έχω φτιάξει βρώμη με φρούτα στις 12) και το βράδυ γάλα... τελευταία ξεκινάω το γάλα και του το δίνω γύρω στις 8.15 και έτσι έχει κοιμηθεί ως τις 9... με έχει βοηθήσει απίστευτα που κοιμάται νωρίτερα! Επίσης δεν αλέθουμε τίποτα πλέον ;)

Marsolan κουράγιο και σε σένα και την όμορφη Πηνελόπη!

Πολλά φιλιά σε όσες μανούλες δε σχολίασα!! Σας σκέφτομαι!

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

A! re Aristi! auto den einai paidi! den uparxei. O dikos mou den paizei idiaitera me paixnidia. idios monos tou! mallon ego den kano kati sosta den xero. dld kataferneis kai douleveis tin ora pou einai xupnios? giati gia mena einai exairetika duskolo. einai polu apaititikos me mena kai polu skantaliaris! otan einai fronimos kapoia skantalia kanei!

uDLqp1.png

http://www.amazon.co.uk/Tomy-6189-Rainbow-Aquadoodle/dp/B000T50MBI/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1322053520&sr=8-2

εμεις εχουμε αυτο!! κοριτσια εινια τελειο...κ παρολο που παει με τον μαρκαδορο στους τοιχους κ τις καρεκλες τον μαθαινω πως δεν ζωγραφιζουμε εκει αλλα παραλληλα δεν λερωνει κ δεν εχω φοβο πως θα καθαρισω κατι μετα

Η αλήθεια είναι ότι δεν ανησυχώ που δεν έχει πει τίποτα.. κι εγώ δίγλωσσο μωρό μίλησα 20 μηνών.. αλλά μου κάνει εντύπωση γιατί νομίζω ότι το κάνει συνειδητά ο Γιάννης και δε μιλάει.. τόσο πολύ!

!

:D:D:D:D τι περιεργο το ιδιο νομιζω κ για τον δικο μου!!!!! θα μιλησουν, δεν αχωνομαι καθολου ...οσα διγλωσσα ειναι στην ταξη του δεν μιλανε, τα αλλα μιλανε αρκετα :rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...