Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• dimu.tra Σε ευχαριστώ για την απάντηση...Ναι γνωρίζω την ανακατοσουρα του δημοσίου αλλά και τα λεφτά για τις ιδιωτικές κλινικές πολλά..Εννοεις να πάω επίσκεψη στο ιατρείο του γυναικολόγου κ να του πω αν μπορεί να μου κάνει λαπαροσκόπηση σε δημόσιο κ πόσα θέλει αν καταβαινω σωστά Ε;

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

naya ταξιδακι???

αχ...μου εχουν λειψει τα ταξιδια τωρα με το παιδι...

τι θα τρωει εκει που θα πατε??? αυτο με κολλαει εμενα πολυ...και πως θα απασχολειται ολη μερα βεβαια...

ποτε δεν με απασχολησε τι θα φαει...αν δεν βρεθει κατι, η αν δεν του αρεσει κατι, του εδινα γαλατακι πιο μικρο...τωρα που μεγαλωσε τι προβλημα να εχει...τρωει απ ολα :) θα σου ελεγα να μην το φοβασαι!!! εγω με τον μικρο απο 2 μηνων στους δρομους ειμαι!!:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μπηκα να πω την κυριακατικη καλημερα μου !

ελενακι πολυ στεναχωρο αυτο που διαβασα. το εχω ξανακουσει απο κατι γνωστους που ειχαν ομως πανακριβα τουτου .... αντε τωρα να βρεις ακρη με τις ασφαλιστικες.πολυ κριμα κ αδικο ..... οι ανθρωποι εχουν παραβωσει εντελως . προσεχε εσυ την κοιλιτσα σε παρακΑλω κ προσπαθησε οσ γινεται να μην στεναχωριεσαι, σημασια εχει πως οι ανθρωποι ειναι καλα.

αληθεια andith ο αδελφος σου πως ειναι ?????????????

οσο για τα ταξιδια συμφωνω απολυτα με την fairy ......κανενα προβλημα πλεον αφου τρωνε τα παντα

naya να περασετε souper να προσεχεις κ συ το σπορι :)

την καλημερα μου

88M1p3.pngycQap3.png

καλα βρε Ελενη μου τι ατυχια ηταν αυτη???

καλα,μονο τα 2 δικα τους καψανε????

σιγουρα ηταν αναρχικοι?

πω πω ρε συ μεγαλη ζημια........

στενοχωρηθηκα εγω που το διαβασα...φανταζομαι εσεις....:(

Ενα ακομη επαθε μερικες ζημιες, η αστυνομια ειπε για αναρχικους, ειχαν σπασει και καποιες βιτρινες πιο πριν, δεν μπορει να ειναι κατι αλλο...

Εχει γινει και ενα μπερδεμα με την ασφαλεια του αδερφου μου και ειναι για μικροτερο ποσο απο την αξια του ασφαλισμενο, αλλα τουλαχιστον εχουν και τα 2 στους ορους τις κακοβουλες ενεργειες.

Αντε τωρα να ξεμπερδεψουν, να παρουν οτι ειναι να παρουν, να αγορασουν καινουρια αυτοκινητα μηπως και το ξεχασουν γιατι ειναι και οι δυο αρκετα σοκαρισμενοι.....

Naya καλα να περασετε στο ταξιδι σας, αληθεια ο γιατρος σου τι ειπε??

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Καλημέραααα!!!

Πωπω τι σ/κ ήταν αυτό μες στη ζαλούρα ήμουν, δεν μπορουσα να συνέλθω! Και σήμερα δλδ ψιλοσκατά είμαι αλλά σαν να έχει αρχίσει να βελτιώνεται η κατάσταση...

Pasxalitsa δε θα την πάρουμε τη μικρή μαζί μας, θα μείνει στη γιαγιά. Αλλά και μικρότερη που την πήραμε σε μινι ταξιδάκια συνήθως έπαιρνα λίγο φαγητό μαζί μου (και φυσικά γάλα που λέει και η Fairy) και της έδινα και ότι άλλο μπορούσε να φάει. Τώρα μπορεί να φάει και πολύ περισσότερα.

Πωπω βρε Ελένη, τα ακούμε αυτά σαν μακρινά και κάποια στιγμή μας χτυπάνε την πόρτα! Μα και τα 2 μαζί! Μακάρι να ξεμπερδέψουν τουλάχιστον εύκολα και γρήγορα με τις ασφαλιστικές...

Ευχαριστώ για τις ευχές κορίτσια. Ελένη το γιατρό δεν τον ρώτησα ακόμα (το ταξιδάκι το είχαμε κανονίσει από το Σεπτέμβρη πριν μάθουμε για την εγκυμοσύνη). Θα το συζητήσω την Παρασκευή που θα πάω αλλά και στη Φωτεινή είχα ταξιδέψει στην αρχή σχετικά την εγκυμοσύνης και μου είχε πει απλα να προσέξουμε να υπάρχει δυνατότητα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης εκει που θα παμε.

Α δε σας είπα, γιορτάζω σήμερα :D (ναι ναι, με τις ανύπαντρες και τις παρθενές :tongue::tongue:) και επίσης μου κόλλησε χθες να φτιάξω λικέρ μανταρίνι. Έχετε καμιά καλή συμβουλή οι προκομμένες γιατί δεν έχω επιχειρήσει ποτέ ξανά να κάνω λικεράκι...

Φιλάκια!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

naya μου Χρονια Πολλα!!!!!!!!!!!!!

με το καλο το σπορινι...

απο λικερ...γιοκ...:rolleyes:

μου ανοιξες την ορεξη για ταξιδακι παντως....:tongue:

φιλακιααααααααααααααα

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Mia xara mou akougontai ta taxidakia! ego den thelo na ton fovamai kai na pigaino pouthena epeidi exo paidi. Den exo katalavei auto pou lene e stin arxi allazei me to paidi den mporeis na vgaineis. Kala den eimoun pote kai party animal!

Alla apo 2 minon pame taxidia sto esoteriko, apo 6 stop exoteriko. Oso gia to fai tous ego sunithos mageirevo gia tis protes mia duo meres kai meta prospatho na vro kati na tou doso (p.x psito kotopoulo, makaronia). Genika prosexo para polu ti diatrofi tou (oxi alati/zaxari, trome kurios biologika/organic klp) kai pali panta kati tha vro na faei. episeis os egguos (kai me ti gripi ton xeiron na mas tromokratei -oxi emena alla tous guro mou) peiga Cairo, London Kai Glasgow.

Loipon tin kuriaki epistrefoume kai tha xanaanevo 17/12 mallon.

uDLqp1.png

με το καλο Νατασσακι!!

κ να θυμασαι ισχυει η "προσφορα" μου για τα Χριστουγεννα χεχε

Ριτα πως ειναι ο Γιωργακης σου? ακομα νευρακια τσαταλακια? αχαχαχα

εμεις κοριτσια αλλαζουμε το δωματιο...εχει αρχισει κ ταντιζεται στην κουνια κ θα του παρουμε μεγαλο κρεβατι να εχει τον χωρο του

λεμε γι αυτο εδω

http://www.dreams.co.uk/kids-acute-beds/kids-acute-beds/customizzze/customizzze/bounce-ottoman-green/313-00620/product/

naya μου χρονια καλα! κ με το καλο να ερθθει κ το νεο μελος στην οικογενεια!!!

fairy το κρεββατι τελειο φαινεται , μου αρεσουν κ τα χρωματα! πανε κ με το δικο μας δωματιο.

ο γιωργης λιγο καλυτερα θα τολμουσα να πω , σταματησε τουλαχιστον να ξυπναει τα βραδια .ειμασταν κ ολο βολτες κ ισως να βοηθησε κ αυτο.

στολισαμε κιολας μεσα κ εσπασε 2-3 κ εκτονωθηκε το παιδακι μου :tongue: τωρα δεν δινει σημασια γιατι μαλλον βαρεθηκε εχεχεεχ

το απογευμα θα παμε ΙΚΕΑ για κατι χαζοψωνια,θα ειναι καμια εκει γυρω?

88M1p3.pngycQap3.png

αχ τι καλα που στολισατε!!! εγω λεω σε κανα δυο βδομαδες να στολισω! ελεγα μηπως να επαιρνα μονο ξυλινα φετος...εχω αρκετα στολιδια, αλλα το ψιλοφοβαμαι, παρολο που εχει μοκετα κατω δεν θελω να κοπει. πρεπει να παραγγειλω κ δεντρακι ομως

oraio to krevvati fairy! emas edo koimatai se diplo monos tou kai pao kana2fores mesa sti nuxta pou thelei nero kai sunuthos kata tis 6 gia gala.

Mpravo rita pou stolises ego den xero an tha stoliso kai pou. mallon edo giati edo tha eimaste xristougenna. alla den exo tipote. Tha do ti mporo na fero apo Ellada gia na min ta xanaagorazo ola.

I mesi mou apo xthes einai xalia. exo pethanei ston pono!

alla den sas eipa to poi sumantiko

(oxi den eimai egguos)

exthes to vradu o Nik me peire aggalia mou edine filakia, me xaideve kai mou eipe apam mama. Dld s'agapao mama!

trelathika i mana!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

τι γλυκουληηηης!!!! κ εμεις εχθες ειχαμε ξαπλωσει στο κρεβατι του αγκαλιτσα μεχρι να κοιμηθει κ ειχαμε πιασει κουβεντουλα...εμενα οπως ξερετε δεν μιλαει με λεξεις...αλλα στη δικη του γλωσσα εχει μονιμη λογοδιαρροια χιχιχι..μου μοιασε :)

απο λεξεις λεμε μαμα (ολη μερα καθε μερα χαχαχαχα)

μπαμπα

οχι

ναι

oh no

hiya

γεια

ειμαστε σε καλο δρομο αχαχαχα

νατασακι μπορεις για φετος να κανεις μινιμαλ στολισμο :) κανα λαμπακι στο παραθυρο, καμια γιρλαντα...σιγουρα η πολη σας θα ειανι φωτισμενη κ ομορφα στολισμενη...θα κανετε πολλες πολλες βολτουλες

φαιρυ ωραιο το κρεβατακι!!!

και το οτι εχει αποθηκευτικο χωρο ειναι πολυ βολικο...

natassa αχ...οταν ακουσουμε και το σ αγαπω εκει ειναι που θα τρελαθουμε ολες...εσυ εισαι τυχερη!!! το ειπε ηδη!!!!!!!!!!:D:D:D

καμια ιδεα για δωρακι εχετε για τα Χριστουγεννα???

δεν ξερουμε τι να του παρουμε...(παππουδογιαγιαδες κτλ)

επισης βρε κοριτσια νομιζω οτι κανω κατι λαθος με τα γευματα του...

εεπισης πιστευω πως πινει πολυ λιγο γαλα τωρα πια και χρειαζεται παραπανω....

δηλαδη...

ξυπναει το πρωι και τρωει φρουτα ή βρωμη...

(αν εχει φαει λιγο μετα απο καμια ωρα του δινω κανενα κουλουρακι ή μπισκοτο)

μεσημερι φαι

απογευμα...τοστ ή κρεμα,ρυζογαλο ή πιτα κτλ

βραδυ φαι

και μετα απο καμια ωρα γαλα και υπνος...

μηπως τον φορτωνω πολυ το βραδυ?

το δικο σας προγραμμα ποιο ειναι??????

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

εμενα εχει ενα κυριως γευμα...δεν τρωει φαγητο οταν ξυπναει, αλλα σνακ κ πιο μετα φρουτακια. το πιο βαρυ που του δινω ειναι ρυζογαλο δηλαδη

οταν ξυπνησει το πρωι πινει γαλα, καμια φορα μου ζηταει γαλα κ το απογευμα κ δεν του το αρνουμαι. παει στο ψυγειο κ δειχνει χεχε. αλλα αν πιει γαλα δεν τρωει το σνακ του. εχει μια αγαπη στο γιαουρτι κ το παρακανει...οποτε προσπαθω να βαλω στοπ εκει,..α κ στο κασερι το babybel χαχαχα

παντως πασχαλιτσα νομιζω πως καλα ειστε κ εσεις...με τη βρωμη τρωει κ γαλα, με το ρυζογαλο επισης.

το καθε παιδακι εχει τις δικες του αναγκες αλλωστε :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...