Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χμμμ περιεργο!!! κ μονο οταν πατας τονο συμβαινει???? δεν μπορω να σκεφτω κατι τωρα...στο support pou koita3a bgazei oti mporei na uparxei problhma me ton kernell....egw pali 8a elega isws einai ios k energopoieitai me ton tono...tre3e ena lavasoft session na deis an exeis spyware gia arxh

Καλέ τι ερημιά είναι αυτή??? Που γυρνάτε όλες???

Νατάσα πολύ αλαιπωρηθήκατε βρε κοπέλα μου. Άντε αυτό να είναι όλο. Τρελή συγκίνηση ο καλός σου με το μικρό ε? Αχ τι καλά που είστε πάλι όλοι μαζί!:D:D Οι εξετάσεις του εντάξει??

Κι εμας λείπει ο μπαμπας μας 4 μέρες τώρα (χωράφια, σπορές κτλ κτλ) και ευτυχώς χθες ήρθε η μαμα μου γιατί το βράδυ έκανε έναν ξεγυρισμένο εμετό η μικρή (όλο το γαλά της και το απογευματινό). Πρώτον είναι περίεργο για μας γιατί να φανταστείτε από μωρό είναι η δεύτερη ή τριτή φορά που κάνει ρουκέτα και δευτερον με έπιασε κι εμενα καπάκι τρελή αναγούλα και αηδία (την είχα αγκαλιά και μας έλουσε και τις 2) οπότε ευτυχώς ανέλαβε η καλή γιαγια γιατί δεν ξέρω τι θα έκανα... Σας άνοιξα την όρεξη πρωι-πρωί? :tongue::tongue:

Καλημέρααα!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

καλησπερα!

ερημια εχει κ παγωμαρα εδω μεσα....αφηστε που ακουγεται αντιλλαλος.δεν ημουν στα καλυτερα μου αυτες τις μερες κ γιαυτο δεν εμπαινα, σημερα ομως εφτιαξα μαλλι κ καπως ανεβηκα!οποτε απο αυριο θα σας ζαλιζω παλι!

παραλληλα εχω κ τον γιωργη μεσα στην γκρινια κ τον θυμο:confused: βγαλαμε τους τραπεζιτες μας(τα μεσα μεγαλα ετσι δεν λεγονται?) εχπυν βγει κ τα 4 τα μισα, μεχρι που ματωσε φανταστειτε..... αχ αχ αδεν ξερω ν φταιει αυτο αλλα ειναι πολυ δυσκολη φαση .

αυτα

αυριο τα υπολοιπα!!!!!!!!!!

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜακια σε ολες!

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Κουραγιο ριτακι...θα περάσει...κ εμένα δεν κάθεται στιγμή σε ένα μέρος. Έβγαλε κ εμένα τραπεζίτες όταν ήμασταν Ελλάδα κ έκαιγε μια μέρα για δυο ώρες χωρίς σταματημό. Προσπάθησε να είσαι απόλυτα ήρεμη κι θα του φύγουν τα νεύρα.,..υπομονή

Κουραγιο ριτακι...θα περάσει...κ εμένα δεν κάθεται στιγμή σε ένα μέρος. Έβγαλε κ εμένα τραπεζίτες όταν ήμασταν Ελλάδα κ έκαιγε μια μέρα για δυο ώρες χωρίς σταματημό. Προσπάθησε να είσαι απόλυτα ήρεμη κι θα του φύγουν τα νεύρα.,..υπομονή

αυτο ακριβως προσπαθω να κανω , δεν τα καταφερνω παντα δυστυχως με επιτυχια. εχτες το βραδυ παλι ξυπνουσε με κλαμματα...ουτε καν στο διπλο ηρεμουσε . ζουτουσε γαλα μετα τον πατερα του . κοιμαται τωρα μεσα κ θα πιουμε γαλατι κ μετα θα τον ετοιμασω να παμε βολτα .θα τον κανω ενα περασμα απο λαικη κ απο ταχυδρομειο κ μετα στις κουνιες να ξεδωσει

καλημερα ειπα! δεν ειπα!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα ομορφιες μου !

88M1p3.pngycQap3.png

καλημερα!!!

νατασσακι να μας λες τα νεα σας ε???

τακτοποιηθηκατε?

naya ριτακι fairy....φιλακια...

κι εγω δεν ειμαι στα κεφια μου....εχω και τον αντρα μου αρρωστο...

ο μικρος καλος ειναι ομως.........;)

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Καλημερούδια!

Βλέπω όλες καλά είμαστε :tongue::tongue:

Αυτό με το θυμό το έχει και η Φωτεινή 3 μέρες τώρα αλλά δε νομίζω να έχει σχέση με δόντια. Απλά όταν δεν καταφέρνει να κάνει κάτι δεν έχει υπομονή να προσπαθήσει και ξεσπάει με θυμό...

Χθές μας έκανε και το άλλο και ακόμα τον δουλεύω τον μπαμπα της. Ήρθε ο καλος μου σπίτι κατα τις 8, μας είδε λίγο και ξαφνικά πάει η Φωτεινή μπροστά στο τζάκι και αρχίζει να το δείχνει όλο ενθουσιασμό και να φωνάζει "Ναιιιιι" και "Νααιιιιι" και κάτι άλλα ακαταλαβίστικα. Αλλά μιλάμε είχε τρελο ενθουσιασμό και χαρά και φυσικά ο χαζομπαμπας δεν της χαλάει χατηρι με αποτέλεσμα να ανάψει το τζάκι στις 8.30, η μικρή να πάει για ύπνο στις 8.50 κι εμεις να φυγουμε απο το σπίτι στισ 9.10! :tongue::tongue:

Φιλάκια!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Καλημερα κοριτσια

Εγραφα μια ωρα τα εσοψυχα μου και κολλησε η μ@λ@κι@ απο τον τονο!:mad::twisted::twisted:

Δεν ειμαι και εγω στα καλυτερα μου γιατι εφυγε το πρωι μαμα μου για Ελλαδα και πολυ θα μου λειψει:(:( αν και θα κατεβω και εγω σε καναδυο βδομαδες. Ομως περασαμε πολυ ομορφα και ειχα απο 20 χρονων να μεινω ετσι πολλες μερες με τη μαμα μου. Ο μικρος ξυπνησε πρωι πρωι και την εψαχνε! Ειχαν γινει αυτοκολητοι.

Εχθες ειχε πολυ ομορφη μερα και πειγαμε σε ενα παρκο που εχει πολυ κοντα στο σπιτι και περασαμε ομορφα. Εκανα και εγω κουνιες μετα απο χρονια!:tongue::P

Θα βαλω φωτο στο fb.

Ο μικρος εχει πολυ γελιο μιλαει συνεχως και δεν καθετε λεπτο. Προσπαθει να επαναλαβει οτι ακουσει (οποτε πρεπει πλεον να προσεχοθμε πολυ τι λεμε) και τρελενετε για σκανταλιες . Καλα μεγαλη του αδυναμια ειναι η σκουπα, το φαρασι, η σφουγγαριστρα, τα τιγανια και οι κουταλες. Α και απο ανδρικα :D τα αυτοκινητα (τα κανονικα ποιο πολυ) τα φορτηγα και οι μπουλντοζες!λες. ειναι η σκουπα, το φαρασι, η σφουγγαριστρα και τα τιι τρελενετε για σκανταλιεσ αματισμους.

Φαιρυ ερωτηση: Οταν λεει coffee απλα ειναι για εσπρεσσο? Πειρα εναν απο τεσκο προχθες για μια cafetiere ξερεις κανατα οχι ηλεκτρικη και εφτιαξα καφε αλλα εχει περιεργη γευση και αφηνει κατι κατακαθια. Την αλλη φορα θα παρω ενα καφε που να εχουμε και στην ελλαδα για να ειμαι σιγουρη και θα αφησω τους πειραματισμους. Να τσεκαρω μηπως φταιει και αυτη η κανατα και οχι το ειδος καφε.

φιλακιαο κουνιες μετα απο χρονια!

σε ενα παρκο που εχει πολυ κοντα στο σπιτι και περασαμε ομορφα. 0 χρονων απο

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

τι διαβαζω?κ αλλα παιδακια εχουν θυμο ? κ αλλες μανουλες ειναι καπως αυτην την περιοδο ? ΑΧ Κ ΞΑΝΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ

την κυριακη λεω να στολισω .....λετε να αφησει ο γιωργης το δεντρο ορθιο?λετε να αλλαξει λιγο η διαθεση ?

θα στολισει καμια αλλη ?

naya eirini eleni πως πανε οι κοιλιτσες? θελω να μαθαινω ομορφα νεα!

οι υπολοιπες που χαθηκατε?

sue τρεχεις με την κορακλα κ τον μαρινακο ?

νατασσακι διαβασα τα νεα σου , ταλαιπωρηθηκατε γμτ ....εκει γενικα πως περνατε την μερα σας?εσυ δουλευεις απτο σπιτι ?

ειδα κ φωτο ΤΡΕΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

K την κορακλα της andith ειδα σε κατι φωτο .......κουκλι!!!!!

καλα για τον γιωργο της fairys μας.....τι να πω! σωστο αντρακι ! τοοοοοσο ομορφο .....φτου φτου

παω να φτιαξω κολοθυκακια γεμιστα(με κιμα) γιατι του αγγελου δεν του ερκουν τα απλα γεμιστα(ντοματα -πιπερια) που ηδη εχω ετοιμασει ....!

88M1p3.pngycQap3.png

αχ Νατάσα αυτό με τις σκούπες και τις σφουγγαρίστρες τρελό κόλλημα κι εμείς!! και παρόλο που δεν είναι καθόλου κοριτσιστικό τρελαινόμαστε και με το τρακτέρ :tongue::tongue:

Ρίτα εγώ πάντα αργά στολίζω, κατά τις 15. Φέτος έχουμε κανονίσει ταξιδάκι με τους κουμπάρους μας Βουδαπέστη 2-5 Δεκέμβρη οπότε λέω να στολίσω μόλις γυρίσουμε.

Καληνύχτα!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

καλημερα!!!

θυμο ακουω....κι εμενα νευριαζει οταν θελει κατι και ΔΕΝ του το δινουμε καποιες φορες και τσιριζει....:cool:

φανταζομαι οτι ειναι φαση γιατι αλλιως χαθηκαμε...

και ειναι τοσο ησυχος γενικα που αυτη η συμπεριφορα με εχει προβληματισει...

naya ταξιδακι???

αχ...μου εχουν λειψει τα ταξιδια τωρα με το παιδι...

τι θα τρωει εκει που θα πατε??? αυτο με κολλαει εμενα πολυ...και πως θα απασχολειται ολη μερα βεβαια...

natasaki τι καλα που περνατε ωραια...σιγα σιγα θα προσαρμοστειτε και θα ειναι καλυτερα....

ο καιρος πως ειναι?

τωρα θα εισαι εσυ ολη μερα με τον μικρο και θα δουλευεις κιολας ε?

φιλακια καλο σκ να εχουμε!!!

τα Μαγιόπαιδα

Aχ βρε κοριτσια ειμαι να σκασω, χθες το βραδυ εκαψαν το αυτοκινητο του αδερφου μου και της κοπελας του, μαλλον αναρχικοι. Ειχαν παει σε ενα μαγαζι στην Πειραιως και στις 4 που βγηκαν εξω ηταν και τα 2 κατεστραμενα τελειως......

Ηταν ατυχοι που βρηκαν να παρκαρουν μαζι, και τα 2 σχεδον καινουρια( 1 και 2 χρονων)........

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

καλα βρε Ελενη μου τι ατυχια ηταν αυτη???

καλα,μονο τα 2 δικα τους καψανε????

σιγουρα ηταν αναρχικοι?

πω πω ρε συ μεγαλη ζημια........

στενοχωρηθηκα εγω που το διαβασα...φανταζομαι εσεις....:(

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...