Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• dimu.tra Σε ευχαριστώ για την απάντηση...Ναι γνωρίζω την ανακατοσουρα του δημοσίου αλλά και τα λεφτά για τις ιδιωτικές κλινικές πολλά..Εννοεις να πάω επίσκεψη στο ιατρείο του γυναικολόγου κ να του πω αν μπορεί να μου κάνει λαπαροσκόπηση σε δημόσιο κ πόσα θέλει αν καταβαινω σωστά Ε;

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!!!!!!!!!!!!

καλε ειρηνακι τι ηταν αυτο που περασες με την φωτεινουλα? πωπω σοκ ε??? κ γω πολλες δυστυχως δεν δινω σημασια.....κακο ε???

μπραβο που μεγαλωνου οι κοιλιτσες ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΥΓΕΙΕΣΤΑΤΑ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΑ ΜΩΡΑΚΙΑ

σας ζηλευω λιγακι αλλα κ φουσκωνη κ με τον γιωργη δεν θα την παλεψω γιατι δεν εχω βοηθεια καμια. η πεθερα εχει αναλαβει τα αλλα εγγονια(2) κ η μαμα μου εχει αναλαβει τον παπου κ την γιαγια μου που περνανε δυσκολα. οποτε κανουμε λιγακι υπομονη να πανε ολα καλα κ να κανει το αγγελακι μου εστω ενα ταξιδι ...........βεβαια αν ο Θεος μας το στειλει νωριτερα κατι περισσοτερο θα ξερει ...........

για δωστε ιδεες τι να εχω στον μπουφε για τα γενεθλια του αγγελου ??? περιπου 25 ατομα θα ειμαστε.

δοκιμασμενα πραγματα πειτε μου εσεις οι νυκοκοιρες ε?

κ ευκολα ε?

σε κρυα πιατα λογικα

βασικα εχω φαντασια αλλα δεν ξερω κ δεν ειμαι σιγουρη τα οσα σκεφτομαι ταιριαζουν ............

ακουω ιδεες.................................

κ θερμοευχαριστω ολες για τις ευχες για τον Αγγελο μου !!!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!!

βρε Ειρηνακι τι επαθες με την Φωτεινη???

κι εγω δεν νομιζω να καταπιε κατι γιατι θα εκλαιγε (θα της πληγωνε τον λαιμο)...μα καλα πως εσπασε??? αυτα ειναι απο πολυ χοντρο γυαλι.....

10004 τα ματια μας τελικα....

καλημερα φουσκοκοιλιτσες κ μη :)

εμενα εχθες ο κανακαρης μου ηθελε να βοηθησει στο ξεσκονισμα κ μου εσπασε το πορτατιφ μου....δεν τον μαλωσα ρε κοριτσια!!! δεν το εκανε επιτηδες!!

κατα τα αλλα εδω δουλεια κ πηξιμο...εχω κ τον Mr Ξινοφατσα στο σπιτι κ εχω κουραστει!!!

fairy μου να βοηθησει μωρε ηθελε....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

δεν πειραζει,ευκαιρια να παρετε καινουριο!!!

Mr Ξινοφατσας???

naya μου προσεξε το αυτο με την μεση της...ειναι υπουλα αυτα τα χτυπηματα γμτ...η μαμα μου εχει καποιο προβλημα τωρα και σε εναν γιατρο που ειχε παει την ρωτησε αν ειχα πεσει μικρη...

(οντως ειχε πεσει απο τις σκαλες αλλα τοτε δεν την ειχαν παει στον γιατρο)

δεν το γραφω για να σε τρομαξω αλλα μερικες φορες πρεπει να βλεπουμε και λιγο πιο περα....

κι εγω φοβαμαι πολυ τα χτυπηματα...

ειναι υπουλα γιατι ειναι ελαστικο το κορμακι τους και δεν πονανε ευκολα...

κι εμενα τωρα κανει ακροβατικα στον καναπε (καθεται ορθιος και ξαπλωνει πισω) και περιμενω ποτε θα φυγει με το κεφαλι στο πατωμα....:confused::confused::confused:

ειναι χαμηλη η πλατη του καναπε και αν βαλει λιγο φορα το βαρος του κεφαλιου του θα τον παρει κατω...

αστα....

ριτακι απο συνταγες....μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω...αν βρω κατι θα στο στειλω...καλα να περαστε!!!!!!!!!!!!!!

εγω ειμαι λιγο αρρωστη,πηγα γιατρο αλλα μου ειπε δεν εχω κατι...σημερα θα παμε τον Γιωργη....προληπτικα να τον δει γιατι εχει μυξες και λιγο βηχα...

αυτα!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

kαλημερα!πως ειστε?εμεις βολταραμε αλλα εχει κρυο εξω κ δεν ειχαμε ντυθει αναλογα (εγω περισσοτερο)για να καθησουμε παραπανω

ο μπαμπας μας ειναι στην σχολη για καποια χαρτια....

ο γιωργης θηριο , εχει γινει αρκετα ζωηρο κ πονηρο ......

οι τελευταιες λεξεις του ειναι ΓΙΑΝΝΗ (to λεει τοοοοοοοοοοοοσο καθαρα ειναι μια τρελα!) ΠΑΤΟ (παρτο)μου το λεει οταν θελω να παρω το παγουρινο του η το πιατο με το φρουτο ΜΠΑΝΙ (μπανιο) ΚΟΤΣΑ(ΘΕΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΕΝΝΟΕΙ) κ τον σκυλο σταματησε να τον λεει ΝΙΝΙ κ τον λεει ΝΙΝΟ

κουκουβα κ καλημερα!!!!

εδω τριγυρω θα ειμαι :tongue::tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

kαλημερα!!!!!!!!!!!!!!

καλε τρεις μερες περασαν κ δεν γραψαμε τιποτα...... αντε να αρχισω την βδομαδα εγω :tongue:

πινω καφε κ σε λιγο θα φυγω για ΟΑΕΔ

θα τα πουμε αργοτερα

καλη κρυα βδομαδα (χωρις αρρωστιες)ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜακια!

88M1p3.pngycQap3.png

Καλημέραααα!!

Τι μου κάνετε? Κρύο ε?

Fairy κι εμεις σε αυτές τις καταλάθος ζημιές δεν τη μαλώνουμε, δεν έχει νόημα. Το πολύ πολύ να της πούμε ότι πρέπει να προσέχει πιο πολύ με το πορτατιφ ή να τοπιάνει με 2 χέρια και τέτοια.

Mr Ξινόφατσα τον καλό σου λες? Τι έγινε, σας έπιασε η κρίση κι εκεί πάνω?

Ρίτα για τον μπουφέ τι να σου πω, θα δω μήπως ξεθάψω τίποτα δικά μου. Εμεις την κάνουμε αυτή την ιστορία κάθε Χριστούγεννα και πάντα έψαχνα κάτι διαφορετικό και έκανα. Αλλά μιλάμε για τρελή κούραση οπότε τα τελευταία χρόνια μια με την εγλυμοσύνη, μια με το μωρό κτλ το έχω γυρίσει σε ζαμπονοκάσερα κτλ. Πάω σε ένα τέλειο μαγαζάκι στο κέντρο, φορτώνομαι διαφορα περιέργα και μη τυριά και αλαντικά, βάζω τελευταία στιγμή και λουκανικάκια στο φούρνο, άντε και 2-3 ντιπς και όλα καλά

Pasxalitsa μεγάλη αλήθεια αυτή με τα χτυπήματα αλλά δεν μπορούμε να είμαστε συνέχεια με το άγχος. Προσέχουμε όσο μπορούμε και ελπίζουμε και προσευχόμαστε για το καλύτερο.

Αχ Ρίτα τι απόλαυση είναι όλα αυτά που προσπαθούν να πουν... Δε θυμάμαι αν σας το είχα πει ότι τον μπαμπα της τον λέει μια με το όνομα του μια μπαμπα. Ε αυτο με το όνομα το είχε ψιλοκόψει αλλά τώρα αν φωνάζει μπαμπά και δεν της απαντάει, μετά τρέχει να τον βρει φωνάζοντας Μαν(ι)οοοοοο. Τρελά γέλια!

Φιλάκια σε όλες!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

Γεια σας!!!!

Εχω προσπαθησει ξανα να σας γραψω αλλα ολο κατι γινετε και δεν τελειωνω ποτε.

Καταρχην να συγχαρω τη νεα εγγυουλα και να πω ποιωνω ποτε.

oσο πολυ ζηλευω (με την καλη εννοια )

Λοιπον το δικο μας ταξιδι αρχισε πολυ ασχημα αλλα δεν το αφησα να μας ριξει. Πηγαμε πρωι-πρωι την Παρασκευη 4 Νοε στο αεροδρομιο και η πτηση δεν υπηρχε ΠΟΥΘΕΝΑ!!!

Η εταιρεια (ο Θεος να την κανει) ειχε ακυρωσει την πτηση χωρις να ειδοποιησει κανενα. Τελικα πηγαμε στο λονδινο με ποντους που εξαργυρωσα τελευταια στιγμη Business Class με την Agean και εκει ηρθε ο καλος μου και την Κυριακη με πουλμαν πισω στο Bradford. Κανονικα το κοντινο αεροδρομιο ειναι του Μαντσεστερ. Ταλαιπωρηθηκαμε λιγακι μας βγηκε και λιγο ακριβο γιατι μειναμε Λονδινο 2 βραδυα αλλα δεν πειραζει.

Ο μπαμπας βγηκε και λιγο ακριβο γιατι μειναμε Λονδινο 2 βραδυα αλλα δεν πειραζει.εβαλε τα κλαμματα μολις ειδε το γιο του μετα απο 6 περιπου βδομαδες! Ο μικρος στην αρχη δεν τον πολυ ηθελε αλλα γρηγορα χωθηκε στη αγκαλια του και του εδινε φιλακια και τον χαιδευε.

Περασαμε μια δυσκολια γιατι ο μικρος ειχε 3 φορες αιμα στα κακα του και πηγαμε ενα νοσοκομειο (να δουμε πως ειναι και το NHS) αλλα τωρα 3 φορες δεν εχει κανει. Η παιδιατρος στην Ελλ ειατι ο μικρος ειχε 3 φορες αιμα στα κακα του και πηγαμε ενα νοσοκομειο (να δουμε πως ειναι και το αδα με τρομαξε λιγο (φοβαται κανενα πολυποδα) και οταν κατεβω θα δω και εκεινη τι λεει. Εδω μολις εδωσα δειγμα γι εξαιταση κοπρανων. Θελει λει μερικες μσα δειγμα γι εξαιταση κοπρανων. θελει αν κατεβω θα δω και εκεινη τι λεει.ερες για να βγουν και μονο αν εχει καποιο θεμα θα μας ειδοποιησουν.

Εδω τα πραγματα ειναι πολυ διαφορετικα σε καποια θεματα.

Σημερα ηρθε και η πρωτη παραγγελια ΣΜ που εκανα ηλεκτρονικα (απο το Sainsbury οπως μου προτεινε η Fairoula). Καλα το ΣΜ ειναο ΠΑΦΘΗΝΟ δεν εχω λΜ ειναο ΠΑΦΘΗΝΟ αραγγελια ΣΜ που εκανα ηλεκτρονικα (απο το ογια.

Ο καιρος ειναι καλος σχετικα αν και εχθες ειχε μια ομιχλη το κατι αλλο!!!

Ο μικρος με τρελενει απιστευτα! Λεει καθε μερα καινουριες λεξεις, συνενοουμαστε πολυ καλα, κανει ερωτησεις, κανει αγκαλιτσες και φιλακια και ειναι πολυ τριφερος. Η μανα μου εχει τρελαθει που ο μικρος λεει το μολυβι...μουνι και γελ λεει το μολυβι...μουνι!ικρος λεει το μολυβι.ς.λη το κατι αλλο!αει συνεχεια οταν το λεει. Νομιζω η μεγαλυτερη λ λεει.εξη που λεει ειναι 4συλαβη : μα-κα-ο-νια (μακαρονια).

Με το θεμα του υπνου/θηλασμου προσπαθω να τον μαθω πως δεν μπορει να πινει γαλα και να κοιμαται. Καλα παμε αν και ξυπναει συνηθως 1 φορα μεσα στη νυχτα και φωναζει μαμα και γαλια.

Προς Ριτανυχτα και φωναζει μαμα και γλιαοραωςαρονια).: δκαθε χρονο στις 30/11 καναμε παρτυ του καλου μου για τη γιορτη του. Το μενου δεν ηταν παντα το ιδιο. Αυτο που παντα εφτιαχνα γιατι ειχε επιτυχια ηταν: σπανακοπιτα, μανιταροπιτα και μακαρονοσαλατα(με τονο, φρεσκο κρεμμυδι, μαιντανο, ελιες) αυτο μπορεις να το κανεις και με με κοτοπουλο αν και με το κοτοπουλο ποιο πολυ μου αρεσει η Caesars (μαρουλι, καλαμποκι, κρεμμυδακι, κοτοπουλο βραστο/ ψητο, μαγιονεζα-μουσταρδα/ λεμονι-μουσταρδα, κρουτον) . Μετα συνηθως καποιο ζεστο κρεας (αρνι, γουρουνοπουλα, χοιρινο ρολο γεμιστο) με πατατες και το εβαζα σε αυτα που εχουν απο κατω το κερακι για να τα κραταει ζεστα. Επισης εμενα μου αρεσει και το ταμπουλε πολυ (πλιγουρι, ντοματα, ανιθο, κρεμμυδι και μαιντανο). Γενικα πολλες σαλατες. Α! Και παστιτσιο ειχα κανει κανα δυο φορες μαζι με τα αλλα και ηταν οκ. Πολλα κρασια και ξηρους καρπους και μερικα καναπεδακια (ξερεις αυτα με τα μπισκοτα τα αλμιρα που εχουν τα ΣΜ) με σολομο και καπαρη, καποιο τυρι σε αληφη και ελια/ανιθο. Μην παρεις εκεινες της αλοιφες που ειναι ετοιμες στο ΣΜ απο διαφορα ντεμεκ θαλασινα γιατι ειναι βλακεια!

Α! Και κανενα σουφλε με ταλιατελες αν δεν εχεις μακαρονοσαλατα μπορεις να κανεις (με τυρια, μανιταρια, μπεικον και κρεμα γαλακτος).

Μου εχουν λειψει λιγο τα τραπεζια! Τελευταια λογω οικονομικων καναμε πολυ λιγοτερα και με πολυ λιγοτερα ατομα.

uDLqp1.png

μηπως κανα μικρο ζιζανιο εχει πατησει καποιον συνδυασμο στα πληκτρα??? δεν ξερω κ τι λαπτοπ εχεις, το καθενα ειανι διαφορετικο. μηπως πατηθηκε το Fn κ συνδυασμο με το κουμπι του τονου κανει αλλες λειτουργιες?

Διαφημίσεις

καποια στιγμη ο δικος μου με μια κινηση εβαλε το σκαιπ στα κινεζικα αζαχαχαχαχα

τωρα στο ipad κανει διαφορα που τα θεωρω χρησιμα αλλα δεν εχω καταλαβει πως τα κανει!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...