Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , dimi.tra είπε:

Καλή χρονιά κοπέλα μου και το 2025 να σου φέρει αυτό που επιθυμείς! Θα πρέπει να κλείσεις ραντεβού στην γυναικολογική κλινική του νοσοκομείου που σε ενδιαφέρει και να αναφέρεις τον λόγο. Απο εκεί θα σου πουν αν αναλαμβάνουν ή όχι. Εκτός αν ξέρεις κάποιον γιατρό δημοσίου που να έχει και ιδιωτικό ιατρείο έξω οπότε πας εκεί κατευθείαν και τον πληρώνεις απλά θα σου βρει χειρουργείο σε δημόσιο. Καλη τύχη γιατί τα δημόσια νοσοκομεία είναι λίγο μια ανακατωσούρα. 

Συγγνώμη που γέλασα μου φάνηκε τόσο αστείο θα το χρησιμοποιώ στο εργαστήριο και θα χαζογελαω 🤭

Πάντως κ εμείς για μικρόβιο έχουμε κάνει αγώνα και ειδικά για πυρετό (γιατί ο άντρας μου αρρωσταίνει εύκολα κ κάνει πυρετό υψηλό) έχουμε χάσει μήνες! Συγκεκριμένα με βιταμίνες και αντιβιώσεις έφτιαξε την μορφολογία και την κινητικότητα που είναι τα χαρακτηριστικά που επιλέγουν στην μικρογονιμοποίηση.

Καλή χρονιά σε όλες μας με υγεία και επιτυχία στις προσπάθειες μας!!!! ❤️❤️❤️

Ναι κορίτσι μου έτσι είναι. Σήμερα διάβαζα για το τσιγάρο και πόσο επηρεάζει. Εχει αντίκτυπο στην μορφολογία. Άπειρα άρθρα. Φαντάσου με γρίππες, άσε και ο δικός μου αν δεν κάνει 40αρια 3-4 μέρες σερί δεν ισιώνει . Κάναμε επανάληψη τότε και τα αποτελέσματα χάλια και μας είπε ο ουρολόγος ότι συμβαίνει λόγω πυρετού. Βιταμίνες και αντιβίωση 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα μανουλεσ

ευχαριστω για τισ ευχεσ η Δαναη εμεινε ευχαριστιμενη απο το παρτι τησ στο σχολειο εβγαλα κ φοτο χορεψαν εφαγαν ολα καλα:D

η κοριοι τελοσ για παντα ελπιζω λιγο βηχα εχουμε κ μυξεσ ελπιζω μεχρι εκει να μηνουμε.

εμεισ απο λεξεισ τπτ μονο μαμα μπαμπα κ γιωργο λεει αλλοσ τεμπελησ με βρηκε:tongue: καλα μπορω να πω οτι μεγαλωνω αλλον εναν Γιωργο τελικα ..ιδιοσ ειναι σε ολα:confused:

νατασα με το καλο να πατε κ να βρητε τι σειρα σασ εκει κ να σασ πανε ολα καλα;)

φιλια πολλα σε ολεσ

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι κανετε κοριτσια μου?ελπιζω ολες καλα!εγω οχι κ τοσο,να σας πω κ γιατι,ο αδερφος μου ο μικρος σπουδαζει Πατρα,ειναι απ τους λιγους αντρες που ξερω που δεν ασχολειται με ποδοσφαιρα κ τετοια,ειναι ναι μεν Ολυμπιακος αλλα μεχρι εκει,τη Τεταρτη ητανε βολτα με ενα φιλο του κ φοραγε μια μπλουζα του Ολυμπιακο που στανταρ απλα δεν ειχε αλλη καθαρη κ κοριτσια ΤΟΝ ΔΕΙΡΑΝΕ ΤΡΕΙΣ!!στο ασχετο στο δρομο,τον τραβηξαν στα σκοτεινα κ ετυχε ο φιλος του να ειναι πιο μπροστα γιατι μιλουσε στο τηλ. κ του ελεγαν βγαλτη βγαλτη(τη μπλουζα ) κ μεχρι να καταλαβει τι γινοταν τον χτυπησαν κ ευτυχως οετρεξε ο φιλος του γιατι πηγαιναν να τον αχτυπησουν με το κρανος κ τους προλαβε!κ εφυγαν,πηραν κ την αστυνομια αλλα τους ειπε οτι μονο μυνηση κατα σγνωστων μπορουν να κανουν αφου δεν ξερουν πιοι ηταν,πηγε κ στο νοσοκομειο εκανε 3 ραμματα ακριβως πανω απο το ματι του εβγαλαν κ ακτινογραφιες ευτυχως δεν εχει κατι παραπανω,απο χτες κλαιω μου το ειπε ο μπαμπας μου το πρωι,στη μαμα μου δεν ειπαμε τιποτα και θυμωσα κιολας με τον αδερφο μου τον μεγαλο που τοσες μερες δεν μου ειπε τιποτα,

δεν το χωραει το μυαλο μου ειναι πολυ αδικο αυτο το πραγμα,ουτε σε αγωνες παει,ουτε παρακολουθει να πεις οτι καπου τον ειχαν δει,αν ειναι δυνατον να συμβαινουν τετοια πραγματα κ ηταν ολοι απ οτι μου ειπε μεγαλυτεροι απο αυτον,ετσι φαινοντουσαν τελοσπαντων!

Εχω σκασει απο χτες!!

rXrPp3.png

γεια σας....!!!

απο ψωνια τιποτα....

φορμες ηθελα και πυζαμακια (δυστυχως με βλεπω να καταληγω στο mothercare) αλλα δεν βρηκα κατι αξιολογο και οικονομικο...

μια φορμιτσα πηραμε απο zara και εναν σκουφο+ενα καπελο απο h&m...

θα ψαξω κι αλλου...

φιλακια στις υπολοιπες.....

marsolan...κοριτσακι μου ολα καλα? τωρα πως τα βγαζεις περα μονη σου με την μικρη?

παει παιδικο???

δεν θυμαμαι αν σου ειχα πει οτι θελω την συνταγη με το αυγο...:rolleyes:

α,δειτε κι αυτο!

http://www.babyzone.gr/contests/omilos_ugeia/paroxi_mitera_paidon/

Pasxalitsa μου,

καλα λεμε οτι ειμαστε...οσο εχουμε την υγεια μας δεν βαρυγκομαμε γιατι κατα τα αλλα δυσκολευομαστε αρκετα!!Η μικρη δεν παει παιδικο,εχω γυναικα της απολυτου εμπιστοσυνης μου στο σπιτι και την κρατα οσο εγω ειμαι στο σχολειο....δεν ηθελα να την στειλω εκτος ουτε καν σε ιδιωτικο γιατιθεωρω οτι ειναι μικρουλα και θελω να αποφυγω τις απανωτες ιωσεις...

Η κυρια Γεωργια ειναι νεα γυναικα και την εχει στα ωπα-ωπα,σαν γιαγια της τοσο πολυ την αγαπα και την προσεχει,ειναι οικογενειακη μας φιλη και την ξερουμε 27 χρονια...μια πορτα ειμαστε.Ευτυχως δηλαδη γιατι εχω το κεφαλι μου ησυχο οσο μπορει μια μανα να ειναι ησυχη τις ωρες που λειπει...

Εγω κοριτσια ευτυχως ειχα αγορασει περυσι στις εκπτωσεις ολα τα ρουχα της μικρης για φετος και ειμαστε κομπλε...Επισης με τις περικοπες μισθων και τα ενοικια-δανεια που εχουμε στοκεφαλι μας αυτην την χρονια αν δεν το ειχα κανει δεν θα ειχα να παρω τιποτε στο παιδι...Το ιδιο θα κανω και στις εκπτωσεις του Γεναρη,ολα τα βασικα ρουχα για του χρονου θα της τα παρω με οτι μαζεψουμε απο τα πετσοκομενα δωρα Χριστουγεννων...ας οψεται η σκατοκατασταση που μας εφεραν οι αλητες που μας κυβερνανε(και δεν εννοω συγκεκριμενο κομμα,μην παρεξηγηθω...για ολους το λεω)

Ευχομαι και στις υπολοιπες κοπελες να περνατε υπεροχα με τα ζουζουνια σας...εμενα παντως μονο η κορη μου με κρατα αισιοδοξη και μεσα απο τα ματακια της βλεπω λιγο πιο ομορφη την ζωη!!!

Ομελετα φουρνου

Σε ενα τηγανι αντικολλητικο με ελαχιστο λαδι(μια κουταλια) μαραινουμε μεχρι να τα δουμε να μαλακωνουν κομμενα σε μπαστουνακια τα ακολουθα λαχανικα:1 κολοκυθακι,1 πατατα,1 μικρη μελιτζανα,3-4μανιταρια(σε φετουλες),απο 1 πιπερια κοκκινη και κιτρινη.Μολις ειναι ετοιμα τα ααποσυρουμε απο την φωτια και τα αφηνουμε σε χαρτι κουζινας να τραβηξει τα υγρα και να κρυωσουν λιγακι.

Χτυπαμε 6 αυγα πολυ καλα,ριχνουμε αλατι και πιπερι και μεσα στο μειγμα των αυγων ριχνουμε 200 γρμ τριμμενο κιτρινο τυρι της αρεσκειας μας.Ανακατευουμε καλα και ενσωματωνουμε και τα λαχανικα ωστε να γινουν μια μαζα.

Εχουμε προθερμανει τον φουρνο,ριχνουμε το μειγμα σε ενα πυρεξ,το στρωνουμε με μια σπατουλα και σκορπαμε απο πανω ροδελες ντοματας.Ψηνουμε στους 180 για μιση ωρα(εγω το βαζω στον αερα και κατω αντισταση)

Εννοειται οτι αν δεν θελουμε καποιο απο τα λαχανικα το παραλειπουμε κι επισης μπορουμε να βαλουμε και μπεηκον αν το θελουμε πιο πικαντικο...Παρολο που φαινεται βαρυ,επειδη δεν εχει λαδια και λιπη κι επειδη εχει πολλα λαχανικα ειναι πολυ θρεπτικο και μαλακο..Η Πηνελοπη οταν το φτιαχνω το καταβροχθιζει γιατι ειναι μαλακο.Απλα οταν θελω να φαει και η μικρη περιοριζω το αλατι και εννοειται δεν βαζω μπεηκον!!

γεια σας κι απο μενα!

απο χθες το μεσημερι ειναι με πυρετο...οσο μας αφησε να του βαλουμε θερμομετρο (ειχε 38)...το μετανιωσα που δεν ειχα παρει αυτο του αυτιου αλλα δεν μου ειχε αρρωστησει παλι ετσι...

θα το παραγγειλω σημερα!

εκανε και το βραδυ παλι αλλα δεν ξερω ποσο...σημερα ειναι λιιιγο καλυτερα αλλα πολυ αδυναμος...χθες ηταν με ενα τοστ,λιγο τραχανα και γαλα....

σημερα ευτυχως εφαγε λιγη κοτοσουπα...

ελπιζω αυριο να ειναι ενταξει...ευτυχως σημερα δεν δειχνει να εκανε πυρετο...αυτα!

ritaki ολα καλα με τις επιτροπες?

βρε andith μου τι ειναι αυτο που επαθε στα καλα καθουμενα???

ευτυχως που δεν ηταν πιο σοβαρο γιατι πολλα ακουμε...μια στιγμη αρκει για να γινει το κακο

thenaki ΕΥΤΥΧΩΣ που ξεμπερδεψατε με τους κοριουσ βρε κοπελα μου...

περαστικα σας!

οσο για τον Ιασωνακο μην ανησυχεις...θα τα πει ολα μαζι!

marsolan χαιρομαι που ειστε καλα και που η μικρη εχει καλη γυναικα που την προσεχει....να προσεχετε οι 2 σας!!!

ευχαριστω για την συνταγη! ;)

fairoula θα περνατε καλα ε? φιλακια!

natasaki καλη αρχη...να μας γραφεις!!!

naya μου φιλακια στην κοιλουμπιτσα...εγω ευτυχως δεν ειχα κρυαδες...

filakia στα υπολοιπα μαγιοπαιδα και μανουλες!!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Καλησπερα!!!

Ελπιζω να ειναι καλα ολες οι μανουλες και τα παιδακια μας!!!

Ρasxalitsa περαστικα σας και γρηγορα!!

Νατασσα καλη αρχη και καλη προσαρμογη να εχετε, περιμενουμε νεα σας.

Fairy καλο ταξιδι και καλη επιστροφη.

Naya κουραγιο....θα περασει το πρωτο 3μηνο και θα φτιαξουν τα πραγματα...

Andith ευτυχως ειναι καλα τωρα ο αδελφος σου, τι να πει κανεις για τετοιους ανθρωπους???

Marsolan ετσι οπως τα λες ειναι, χαλια η κατασταση και μας εχουν κανει να λεμε και μη χειροτερα.....

Ο Νικολας ειναι καλα, εχουμε λιγες μιξουλες ακομη, αλλα ειναι μεσα στην καλη χαρα. Η νεα μας λεξουλα ειναι αγκιιιι(ολο ναζι) =αγκαλια που εμενα με τρελαινει οταν το λεει γιατι το παιδι μου δεν ειναι και πολυ της αγκαλιας.....

Και τα δικα μου νεα...... ειμαι εγκυος......!!!!!!!

Περιμενουμε το νεο μελος της οικογενειας μας τον Μαιο, εχω ΠΗΤ 12/5 (μια βδομαδα διαφορα με του Νικολα) αλλα λογω καισαρικης παμε για αρχες του μηνα.

Ηταν προγραμματισμενο, αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν περιμενα να το καταφερουμε με την πρωτη προσπαθεια παλι....

Καναμε και την αυχενικη μας και ολα καλα.

Στην αρχη ειχα ανακατοσουρες, που με τον Νικολα γινοταν δυσκολοτερη η κατασταση, ομως τωρα ειμαι πολυ καλα.

Πολλα φιλια!!!!!!

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

:D:Dκαλημερα!!!

ελενακι τι ευχαριστα ειναι αυτα!!!!!!!!!!!!!!

κι αλλο Μαγιοπαιδο ε????????????????????????????????

με το καλο κοριτσι μου..ολα να πανε καλα!!!!!!!!!

ζηλευω....θελω κι εγω!!!! :P:p:p:p:p

τα Μαγιόπαιδα

Καλημέρααα!!

Θένα μου τι έγινε με τον Ιάσονα? Μήπως τον έχετε στο μπιρι-μπιρι όλη μέρα και δεν προλαβαίνει να σταυρώσει λέξη το παιδί? :tongue::tongue:

andith σοκαριστική η κατάσταση... Την έχω ζήσει από κοντά με ένα συνάδελφο Βέλγο που είχε έρθει για κάνα χρόνο και απόφασισε να πάει να δει παοκ-πανσεραικο (σιγα τον αγωνα) επειδη του λεγανε για την ατμοσφαιρα στα ελληνικα γηπεδα (μη χ..ω). Κατέληξε φεύγοντας να του φέρουν μια πλάκα πεζοδρομίου στο κεφάλι (πισώπλατα κίολας) και να είναι 1 βδομάδα στο νοσοκομείο... Πάλι καλά που είναι εντάξει ο αδελφός σου.

ΕΛΕΝΗ ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΕΑ!!! Έλα, έλα να φουσκώνει το καφέ :D:D Όλα καλά και εύκολα να πάνε!

Εγώ τι να πω, ουτε στον τρίτο δεν πρόλαβα να μπω και έχω την κοιλιά που είχα στη Φωτεινή στον 5ο-6ο. Κατέβασα από τώρα τα ρούχα εγκυμοσύνης γιατι με ζορίζουν τα παντελόνια μου πολύ....

Φιλάκια!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

ελενακι συνχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pasxalitsa εσσεις ειστε καλυτερα?διωξατε μακρυα τον πυρετο?

marsolan καλα κουραγια ευχομαι , δοξα το Θεο που οπως λες εχεις ανθρωπο εμπιστοσυνης σπιτι σου τοσες ωρες....

ευχαριστω κ για την σουπερ συνταγη !!!! ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ !

ANDITH δεν εχω λογια για οτι συναιβει στον αδελφο σου .πολυ λυπηρα αυτα τα γεγονοτα κ καλα να πας γυρευντας αλλα περπατας απλα στο δρομο?ελεος δηλαδη ..... δεν εχω λογια. ευτυχως που ειναι καλα ο ανθρωπος

naya, eirini πως πανε οι κοιλιτσες??? θυμηστε μου φυλο εμαθε καμια?ελενη εσυ??

καλως ηρθες fairy ! πεσμας τι ομορφο εκανε ο γιωργης σε παπουδες-γιαγιαδες!τους τρελανε?!!!!

αχ εμεις ειχαμε την γιορτη του αγγελου εχτες κ καταλαβαινετε...σημερα προσπαθω να μαζεψω τον χαμο (θελω κ παρτυ να του κανω τρομαρα μου τελος του μηνα στα γενεθλια του )

εχω κ τον παπου μου που ειναι χαλια ....αλλα τελος παντων μην σας μαυριζω

σας φιλω προς το παρον !

88M1p3.pngycQap3.png

γεια σας κοριτσια :) γυρισα!!! ομορφα περασα....συνδυασα κ δουλεια κ διακοπες χεχε

συχγαρητηρια Ελενη μου!!!!

fairy Μου περασατε καλα??

pasxalitsa εσσεις ειστε καλυτερα?διωξατε μακρυα τον πυρετο?

αχ εμεις ειχαμε την γιορτη του αγγελου εχτες κ καταλαβαινετε...σημερα προσπαθω να μαζεψω τον χαμο (θελω κ παρτυ να του κανω τρομαρα μου τελος του μηνα στα γενεθλια του )

εχω κ τον παπου μου που ειναι χαλια ....αλλα τελος παντων μην σας μαυριζω

σας φιλω προς το παρον !

ευτυχως ο μικρος την Δευτερα ηταν καλα.λιγες μυξες μας εχουν μεινει...απο χτες ομως αρρωστησα εγω.λιγο λαιμο και μυτη.ελπιζω να μην με ριξει κατω γιατι καηκα...λεω αυριο να παω γιατρο...

Να χαιρεσαι τον αντρουλη σου βρε κοριτσι μου!!!!!!!!!!

ευχομαι ολα να σας ερθουν οπως τα θελετε και ακομα καλυτερα!!!

η αληθεια ειναι πως μου διεφυγε τελειως...:(

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

γεια σασ κοριτσαρεσ μου

πο πω πηρατε φορα βλεπω κ αρχισατε μια μια να φουσκωνετε:tongue:

ελενακι κονγκρατσουλεισον:tongue: με το καλο κ το αλλο μαγιατικο μωρο σου!

ριτακι να τον χεραισε αντε βρε κανε κ εσυ ενα δευτερο τωρα γιατι αμα μπαρκαρει ξεχασετο μετα χεχε

αντιθ πωσ ειναι ο αδερφοσ σου,πολυ σοκαριστικα:(

εμεισ καλα ειμαστε τα ιδια κ τα ιδια ,σχολεια κολυμβητηρια ΚΔΑΠ κ τουμπαλι:rolleyes: .ο ιασονασ εχει πολυ γελιο τωρα οπωσ ολα τα παιδακια μασ κανει ναζια πολλα κ ιδικα οταν παιζουν ολα μαζι τα χαζευω κ συγκινουμε:rolleyes: παιζουν κριφτο κ τετοια κ ο ιασονασ ειναι το κοροιδο αλλα του αρεσει κ γελανε πολυ ολα μαζι.

αυτα τα λιγα φιλια στισ κοιλιτσεσ

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Φιλες ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!!!!:D

Φυλλο δεν ξερουμε ακομη, λογικα στο επομενο ρβ σε 2 βδομαδες θα το δουμε.

Αλλαξα και γιατρο, δεν ειχα καποιο προβλημα με την προηγουμενη, αλλα βρε κοριτσια μας ειχε παρει 3000 για την καισαρικη και τον Σεπτεμβρη σε μια φιλη μου πηρε 3500.....δεν μου ηταν ευχαριστη η αποφαση αλλα ειναι πολλα τα χρηματα που ζηταει.......:-(

Ριτα να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!

Naya ακριβως το ιδιο και εγω, εχω απιστευτη κοιλια απο πολυ νωρις, να δω που θα φτασω....εχω παρει και τα κιλακια μου φυσικα, ηδη 6.......

Ειρηνη πως πας??????????

Παω για νανακια, ο Νικολας ξυπναει 7-7,30 και εγω μετα σερνομαι

Καληνυχτααααα!!!!!!

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!!

Καταρχήν Ελενάκι συγχαρητήρια για το καινούργιο μπεμπε. Εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος.Εμένα τώρα άρχισε να φουσκώνει η κοιλιά μου που έίμαι στον έβδομο και απο κιλά έχς πάρει μόνο 5 και να φανταστείτε οτι ή μικρή είναι ήδη 1,5 κιλό. Ο γιατρός με είπε οτι το βλέπει να βγαίνει πάνω απο 3500 (η φωτεινή βγήκε 3600), αλλά λίγο αγχώθηκα γιατί νομίζω οτι επειδή το μωρό είναι μεγάλο θα έχω πάλι παθολογική καμπύλη σακχάρου. Την παρασκευή έχω την εξέταση. Κατα τα άλλα μόνο κάτι κοαούρες έχω τα βράδια και αρχίζουν και οι αυπνίες. Καλέ τι τιμές είναι αυτές που ακούω? Ο γιατρός μου με πήρε για καισαρική 1000 ευρω.

Ριτάκι να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!.

Andith είναι όντως σοκαριστικό το επεισόδιο το αδερφού σου. Δεν έχς λόγια. Ευτυχως που είναι καλά.

Νατάσσα μου ΄καλό νεο ξεκίνημα!

Η φωτεινή με λαχτάρισε σήμερα και είναι ένας λόγος που με έπιασε υπερένταση. Είχα αφήσει το αποσμητικό πάνω στο κρεβάτι και μέχρι να ξεντυθώ το κρατούσε στα χέρια της. Κάποια στιγμή το άκουσα να πέφτει αλλά δεν έδωσα σημασία(η πρώτη φορά ήταν άλλωστε?)και πηγαίνοντας μαζί στο σαλόνι την ώρα που πήγα να το πάρω απο τα χέρια της, ακούω να μασουλάει κάτι. Της άνοιξα το στόμα με το ζόρι και βγάζω ένα γυαλάκι. Έπαθα σοκ. Κοιτάω το αποσμητικό , είχε σπάσει και έλειπαν κομμάτια. Με έπιασε πανικός. Τελικά τα μεγάλα τα βρήκα στο πατωμα. Η παιδίατρος μου είπε να παρακολουθώ τα κακά της μήπως και κατάπιε κανένα μεγάλο κομμάτι και την πλήγωσε το εντεράκι της. Εύχομαι να μην πρόλαβε να κατάπιε τίποτα. Κατα τα άλλα είναι μια χαρά και με εκπλήσει συνεχώς. Μόνο που δεν λέμε ακόμα λεξούλες και την φωνάζω μουγκοθόδωρε γιατί όλο μουγκρίζει.

Πολλά φιλιά σε όλες. Σας διαβάζω αλλά συνήθως κάτι γίνεται και δεν προλαβαίνω να γράψω. Καληνύχτα.

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Καλημέρααα!!!

Fairy τελικα ωραίο το διάλειμμα? Το τερπνον μετα του οφελειμου ε? Μια χαρά!

Ρίτα να χαίρεσαι τον καλό σου! Και να το κάνεις το πάρτυ, μην κολώνεις! Για φύλο έχουμε μέλλον, ούτε αυχενική δεν έκανα ακόμα. Τι έγινε με τον παππού σου? ΕΛπίζω ότι κι αν είναι να είναι περαστικά...

Θένα φιλιά στα βλασταράκια σου!! Άντε πότε θα μας ξαναρθετε καμιά βόλτα?

Ελένη μου φαίνονται τρελά τα ποσά που λες... Εμένα μου είχε πάρει 1500 και θεωρείται ακριβός. Τουλάχιστον βρήκες κάποιον από τον οποίο να είσαι πάλι ευχαριστημένη?

Αυτό με την κοιλιά άσε... Και σε όποιον γκρινιάζω μου λέει "ε,ετσι ειναι στο δεύτερο". Με τα κιλά εγώ προσέχω αρκετά προς το παρόν γιατί την ξέρω την αδυναμία μου, μόλις πιάσουν οι ζέστες θα αρχίσω πάλι τα παγωτά με τα κιλά (και θα έχω και την τέλεια δικαιολογία ;) ).

Ειρήνη μου τι λαχτάρα ήταν αυτή με τη Φωτεινή?!?!? Ελπίζω να τελείωσε εδώ και να μην κατάπηκε κάτι. Εμεις ευτυχώς δε βάζουμε εύκολα πράγματα στο στόμα (ούτε καν το φαγητό :tongue:). Ο πόνος μας είναι τα χτυπήματα. Ήμουν προχθές στο κρεβάτι και αυτή δίπλα μου ήθελε να είναι όρθια και να χοροπηδάει. Ε, την βάζω κάτω μια, δυο, την τρίτη που τσατίστηκε πήγε να γυρίσει απότομα και έφυγε κάτω προς τα πίσω με το κεφάλι. Ίσα που πρόλαβα να την αρπάξω από το πόδι και ευτυχώς το κεφάλι της βρήκε λίγο στο πάτωμα χωρίς φόρα. Πρέπει όμως να χτύπησε τη μέση της στην άκρη του κρεβατιού...

Εγώ πήγα την Τρίτη στο γιατρό, όλα καλά, ήταν πολύ ζωηρό το σποράκι, όλο τουμπες! Μόνο με την ηλικία του δε λέμε να καταλήξουμε... Πριν 3 βδομάδες μου είπε ότι με βάση την περίοδο είμαι στην έβδομη βδομάδα αλλά υπερηχογραφικά στην πέμπτη. Τώρα μου είπε υπερηχογραφικά ότι είμαι 9 βδομάδων και 4 ημερών... Τέσπα υποτίθεται ότι στην αυχενική θα έχουμε καλύτερη και τελειωτική εικόνα. Θα δούμε.

Φιλάκια!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

καλημερα φουσκοκοιλιτσες κ μη :)

εμενα εχθες ο κανακαρης μου ηθελε να βοηθησει στο ξεσκονισμα κ μου εσπασε το πορτατιφ μου....δεν τον μαλωσα ρε κοριτσια!!! δεν το εκανε επιτηδες!!

κατα τα αλλα εδω δουλεια κ πηξιμο...εχω κ τον Mr Ξινοφατσα στο σπιτι κ εχω κουραστει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...