Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα!!!!

Τι κανετε φιλεναδες?

Ο Νικολας μου περναει τη δευτερη συνεχομενη ιωση.Η πρωτη ηταν με διαρροια 5 ημερες και τωρα εχει απο την Παρασκευη τρελο μπουκωμα. Κολλησε και ο μπαμπας μας και η μαμα μου(μπορω να πω οτι ειναι περισσοτερο γκρινιαριδες απο τον μικρο....:confused::confused:) και ειμαστε μια ομορφη ατμοσφαιρα......

Βρε κοριτσια πως μεγαλωσαν ετσι τα ζουζουνια μας??

Μπορουμε πλεον να συνεννοηθουμε μαζι τους!!!! Και καθε μερα μας τρελαινουν με οτι νεο καταφερνουν....

Εμεις εχουμε ανακαλειψει το τρεξιμο... παει παντου σφαιρα...ποτε θα φαει τα μουτρα του για τα καλα να δουμε...:-(

Οι λεξεις της ημερας ειναι

καμπο= σκαμπω

μαιο=μαγιονεζα

Επισης σημερα εμαθε πως περπαταει ο γερος( παει κουτσενοντας, κραταει τη μεση του και στηριζεται σε ενα μπαστουνακι)

Αααααααα μην ξεχασω

Nayaaaaaa με το καλο, μια ευκολη και τελειομηνη εγκυμοσυνη και ενα υγιεστατο(και ησυχο αν γινεται....) μωρακι!!!!!! Ολα καλα να σου πανε!!!!!

Ριτακι συγχαρητηρια για το πτυχιο σας.

Douar οσο πιο πολλα χαμογελα τοσο πιο ευκολα περνα η μερα, συνεχισε να χαμογελας και να μας χαμογελας:lol::lol: :lol::lol:

Θενα τι να πω με τους παλιοκοριους, αντε να φυγουν να ησυχασεις...

Πολλες καληνυχτες, θα επανελθω αυριο με νεοτερα.....:wink:

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσουδια!

μπηκα μονο για την καλησπερα μου γιατι ειμαι με πονοκεφαλο συναχι(ΠΑΛΙ)κ τον μικρο με γκρινια κ μουρμουρα.....ολε ολε ολε

περαστικα μου !

88M1p3.pngycQap3.png

andith καλη η ιδεα σου με το λεμονι γιατι ουτε κι ο δικος μου δεν τρωει αυγο...

thenaki περαστικα σας βρε και ελπιζω να απαλλαγειτε συντομα απο τους ψυλλους...μιλαμε, θα ειχα μετακομισει......

μπραβο σου και παλι μπραβο σου!!!

fairoylini τι κανει ο Γιωργης σου? ποσο το χαιρομαι αυτο το παιδι...

με το καλο να ερθετε...!!!!

ελενακι περαστικα σας κι εσας!!!

τι παθαμε ολοι?

καλα,αυτο με το περπατημα πρεπει να εχει πολυ γελιο:tongue:

τραβηξε τον με καμερα!!!

naya μου φιλακια!!!

πρεπει να ειναι κουκλα η κορη σου!!!

αχ,δεν θυμαμαι ποια την εχει καπαρωσει για νυφη...:tongue::tongue::tongue:;)

ριτακι περαστικα...

κι εμενα τον κολλησε ο πατερας του και ειναι με μυξες 1 βδομαδα τωρα και δεν φευγουν με τιποτα.ευτυχως δεν εχει κανει πυρετο...

για πες για το playmobil fun park.θελουμε κι εμεις να παμε αλλα δεν τα εχουμε καταφερει...ειναι καθαρα? τα παιχνιδια και ο χωρος...

γενικα σου αρεσε?

ευχαριστω για το σκουφακι..θα το μελετησω και θα δω...μου αρεσε πολυ το σκυλακι...:tongue:

με γεια και τα παπουτσακια σας και καλη επιτυχια στον Αγγελο...

λιγο υπομονη θελει τωρα που θα λειπει ολη μερα αλλα σας ευχομαι συντομα τα καλυτερα!!!

marsolan κοριτσακι μου να πω οτι σε νιωθω ψεμματα θα ειναι...

το μονο που μπορω να σου ευχηθω ειναι ολα να παρουν τον δρομο τους...δες το νησι σαν μια διεξοδο για σενα και την μικρη...

ενα χρονο δεν ειπες θα κατσει?

αρα διακοπες θα κανετε super το καλοκαιρι και οσο για τον υπολοιπο καιρο (δεν ξερω ποσο μακρια ειστε) μπορειτε και εσεις να πηγαινετε και ο μπαμπας σας να ερχεται...

κουραγιο κοριτσακι...

πλεον ολοι δυσκολα ειμαστε ο καθενας για τους δικους του λογους...

douar για σενα τι να πω?:P

μας ανεβασες πολυ με τα χαμογελα σου!!!!!!!!!!!!!!!!

η νατασσα μαλλον θα τρεχει με τις ετοιμασιες....

φευγει σε λιγες μερες....

και εγω εξακολουθω να ρωταω...

χωραμε σε καμια βαλιτσα οεοοο?????????????????

κοριτσια καλο τριημερο να εχουμε!!!

θελω τοσο πολυ να ξεκουραστω αλλα μας βλεπω να ειμαστε εξω συνεχεια για να περασει καλα ο μικρος (κι εμεις μαζι του;))

φιλιααααααααα σε ολες τις υπολοιπες μαγιομανουλες...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

απιστευτο ποσες δουλειες εχω στο σπιτι αυτο το ΣΚ!!! χαλασε κ το ψυγειο...ευτυχως ηταν μικρο κ το ειχαμε χρονια...παραγγειλαμε καινουριο της αρεσκειας μας χιχι...αλλα την Τριτη θα το φερουν :(

φφφ εχω να κανω κ βαλιτσα...κ σιδερο...κ φασινα...ερχομαι Αγγλια 8/11 κ στις 9/11 ερχεται μια φιλη να τη φιλοξενησω....βαθειεεεες ανασες αχαχαχαχα

πολλα φιλια σε ολες...μαλλον κ εσεις τρεχετε :)

Διαφημίσεις

καλημερα γυναικαρεσ μου

τι κανετε?ζητε?κρατα γερα μανουλεσ:tongue:

εμεισ μετα απο πολλα χεσιματα καπωσ καλυτερα ειμαστε εγω βεβαια πηγα κ στο νοσοκομειο την πεμπτη πηρα τη δοση μου ορο κτλ κ γιρισα σπιτι αλλοσ ανθρωποσ....αυτη η γαστρεντεριτιδα με σκοτωνει καθε φορα τι να πω...τεσπα παει περασε.

χθεσ ηρθε κ ο ανθρωποσ να μασ κανει απεντομοση εεεεε δε πηγαινε αλλο σουροτυρι ειχα γινει οπωσ κ η ερμη η Δαναη μασ ειχαν κατα φαει κ το κακο ειναι οτι ουτε αυτοσ βρηκε κατι:shock::shock: το καλο ειναι οτι συκωθηκα σημερα χωρισ φαγουρα ναιιιιιιιιι:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: οχι τπτ αλλο αν παλι δεν επιανε θα εβαζα φωτια να το καψω:mad:.αυτοσ ειπε οτι με το φαρμακο που ειχαμε ψεκασει εμεισ δεν ειχαν σκοτωθει τα αυγα που μπορει να ηταν μεσα στο κρεβατι μασ σε κατι βελετζεσ που ειχαμε αποθηκευμενεσ.ψεκασε τισ βελετζεσ εξω στο μπαλκονι αλλα εγω τισ εκανα σουτ τι να τισ κανω αφου μονο χορο μου επιαναν.για να δουμε για 3 μηνεσ λεει το φαρμακο ενεργει ουτε αραχνι δεν θα εχω χεχε 60 ευρουλακια χαλαλι αν δεν θα εχουμε ξανα κρουσματα καθε χρονο προλυπτικα θα το κανω κ δεν μυριζει καθολου δεν το περημενα αυτο.αυτα με τουσ κοριουσ.

σημερα θα παω σουπερ μαρκετ αυτη ειναι κ η μονη διασκεδαση-διαφιγη μου πλεων:mrgreen: αντε κ κανασ καφεσ την κυριακη.

την τριτη εχει γεννεθλια η κορακλα μου κλεινει τα 4:rolleyes: θα παμε τουρτα στο σχολειο δεν ειναι καιρη για παρτι κ πολλα εξοδα.:-(

ειπα να αρχισουν κ κολυμβυτηριο αφου μου ζητανε τι να κανω 50 ευρω για τα διο τουσ ειναι καθε μηνα παλι καλα δλδ.

Αυτα...σε ολεσ υπομονη δεν γραφω για την καθε μια ξεχωριστα σασ σκεφτομαι κ σασ διαβαζω παντα με κατανοιση κ συμπονια.

φιλια κ καλο σ/κ

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

να πω κ γω την καλησπερα μου ???

πολλα νευρα εχω με κατι οικογενειακα (οχι του σπιτιου μου) αλλα περιμενω να ηρεμησω για να σας τα πω .......

καταταλλα ειμαστε καλα κ σας φιλουμε γλυκα γλυκα!!!

θενακι μου περαστικα ολοψυχα κ ξουτ πια μακρυα οι κοριοι....για την δαναη θα σου ευχηθω την τριτη με αγαπη :tongue:

pasxalitsa στο παρκο εχω παει δυο φορες,γενικα μας πεφτει παρα πολυ μακρυα. ειναι ομως ομορφα.βεβαια εγω οταν εχει κοσμο δεν καταφερνω να πιω καφε γιΑτι παντα κυνηγαω τον γιωργη.βΑριεται το ενα παιχνιδι κ τρεχει στο αλλο κτλ κτλ .....ειναι ενας χωρος μεγαλος με playmobil . υποτιθεται βεβαια οτι για την ηλικια των δικων μας ειναι μονο ενα δωματιακι (που εχει τα ασφαλη playmobil)αλλα εμεις καθομαστε παντου, γιατι ευτυχως δεν βαζει τιποτα στον στομα απο αυτα.

μπερδεμενα στα ειπα?σορυ φταινε λιγο τα νευρα

εχει κ τεραστια ποικιλια να αγορασετε αν θελετε

το σκουφακι μας εμεις θα παμε να το παρουμε απο βδομαδα θα βαλω κ φωτο

θα επανελθω

88M1p3.pngycQap3.png

γεια σας κι απο μενα...!!!

ωραια περασαμε αλλα απο υπνο τιποτα....να δω ποτε θα κοιμηθω..........:rolleyes:

α,εχουμε πλεον και 9 δοντια!!!

thenaki ευτυχως που ξεμπερδεψατε...

fairoyla με γεια το ψυγειο (οταν κατι ειναι καινουριο στο σπιτι νιωθεις πολυ ωραια) και κουραγιο με τις δουλειες....ελπιζω να προλαβεις!

ριτακι μην αγχωνεσαι τοσο πολυ βρε κοριτσακι...ηρεμησε και λυση θα βρεθει με καθαρο μυαλο...

thanks για τις πληροφοριες.......

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Καλησπέρααα!!

Αχ κορίτσια, αρχίσανε τα οργανα, όλο το τριήμερο ήμουν τάβλα, μια με αναγούλες, μια ζαλάδες και δυσφορία. Ευτυχως σήμερα είμαι πολύ καλύτερα γιατί ήμουν μόνη μου με τη μικρή και πραγματικά κουτουρντισε!

Ελένη ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και περαστικά σας. Δεν εχουν πολύ πλάκα που προσπαθούν να τα πουν όλα??

Fairy πως πάνε οι δουλειες και τα τρεχάματα??

Άντε Θένα, στον αγύριστο οι κοριοί και μαζί τους και οι γαστρεντερίτιδες και οι ιώσεις.

Να χαίρεστε τη Δανάη σας! Να της δώσεις πολλά πολλά φιλιά!!

Πασχαλίτσα τι έγινε με τα ψώνια? Τι καλό πήρατε?

Φιλάκια!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

καλησπερα κ απο μας!

χαθηκαμε λιγο γιατι κλασσικα ειχαμε τρεχαματα ....αλλα ειμαστε καλα κ αυτο εχει σημασια.....

pasxalitsa μου καλοριζικα τα δοντακια ..... εμεις πλεον εχουμε 16 δοντια τα τελευταια 8 τα βγαλαμε μαζεμενα κ με πονο

αληθεια τι καλο ψωνισατε? πεσμας να ζηλεψουμε κ να παρουμε ιδεες!

νατασσακι με το καλο να γυρισεις, στον πατερουλη ποτε θα πατε?πλησιαζει η μερα??

naya μου αρχισαν τα συμπτωματα ε? ειχες πολλες ανακατοσουρες κ στην φωτεινουλα?

88M1p3.pngycQap3.png

γεια σας....!!!

απο ψωνια τιποτα....

φορμες ηθελα και πυζαμακια (δυστυχως με βλεπω να καταληγω στο mothercare) αλλα δεν βρηκα κατι αξιολογο και οικονομικο...

μια φορμιτσα πηραμε απο zara και εναν σκουφο+ενα καπελο απο h&m...

θα ψαξω κι αλλου...

naya μου κουραγιο..ελπιζω να περασουν οι ζαλαδες συντομα...

ritaki εδω ειμαστε ε???;)

φιλακια στις υπολοιπες.....

marsolan...κοριτσακι μου ολα καλα? τωρα πως τα βγαζεις περα μονη σου με την μικρη?

παει παιδικο???

δεν θυμαμαι αν σου ειχα πει οτι θελω την συνταγη με το αυγο...:rolleyes:

α,δειτε κι αυτο!

http://www.babyzone.gr/contests/omilos_ugeia/paroxi_mitera_paidon/

τα Μαγιόπαιδα

eκτος απο καλο μηνα ξεχασα να πω χρονια πολλα στην θενα για την δαναης της!

πολυχρωνη παντα με χαμογελο κ με υγεια!!!!!!!

τα καλυτερα ευχομαι , πολλες πολλες ευχες κ αμετρητα ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜακια

περιμενουμε την νονα μας, θα ξαναμπω σε λιγο

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...