Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Με ελεγμένη βλαστοκυστη στον προεμφυτικο ένα τεράστιο ποσοστό χρωμοσωμικων ανωμαλιών αποκλείετε.. εγω όσες κοπέλες έχω ακούσει να έχουν κάνει προεμφυτικο είχαν τελειομηνες εγκυμοσύνες ακόμα Κ με ένα έμβρυο στην εμβρυομεταφορα καμίας δεν παλλινδρομησε . 

Τώρα κατά την διερεση των κυττάρων Κ το σχηματισμό του εμβρύου ίσως συμβούν αστοχίες μεταγενέστερες αλλά Κ αυτό με τον προεμφυτικο είναι σπάνιο γιατί μιλάμε για ένα κύτταρο που έχει  ελενχθει για πολλές αστοχίες οπότε προεμφυτικος σημαίνει κατά ένα τεράστιο ποσοστό επιτυχία . 

Αν έχεις επιβαιβαιωμενες με χαρτιά ιατρικά  3 αποτυχίες ή 3 αποβολές φυσικές μπορείς να κάνεις αίτηση. Θέλει χαρτιά . 

Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! :) Θα το προτείνω στον γιατρό για την επόμενη ετ! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ωραία είσαι έτοιμη!

Εγώ σκέφτομαι να κάνω ένα παστίτσιο και κανένα κοκκινιστό για να βάλω στην κατάψυξη και να αγοράσω κατεψυγμένα φασολάκια ή αρακά έτσι θα έχει φαγάκι η μπουμπούκα μου και ο Νικόλας για όσες μέρες θα είμαι στο Νοσοκ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω είμαι προς τα τέλη του μήνα..

Παρασκευή παραλαμβάνω τα πάντα και ξεκινάω πλυσίματα- στεγνωματα - σιδερώματα!

ΣΚ εχουμε πει θα συναρμολογησουμε το καροτσι για να πλυνω και τα καλυματακια του...

Εχω φτιαξει το νεσεσερ για τη βαλιτσα, μου λειπουν καποιες αγορες ακομη και μετά θα ειναι και αυτη οκ!

άντε άντε απο βδομάδα έτοιμη και έσυ :D

ναι Αννικο καλα σκεφτεσαι..εμενα δεν υπαρχει περιπτωση να ξεπαγωσει το φαι να το φαει, θα προτιμησει να φαει εξω!!! οποτε δεν εχει νοημα να αφησω κατι μαγειρεμενο.

Ε ναι ετοιμη κι εγω σιγα σιγα!! :D

Θέλω να είναι ολα στην εντέλεια για να μην εχω μετά αναγκη κανένα και αναγκαστω να "φορτωθώ" μαμάδες...

Τις θελω ως επισκεπτριες μονο, οσο ειναι δυνατο!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

ναι Αννικο καλα σκεφτεσαι..εμενα δεν υπαρχει περιπτωση να ξεπαγωσει το φαι να το φαει, θα προτιμησει να φαει εξω!!! οποτε δεν εχει νοημα να αφησω κατι μαγειρεμενο.

κι εμένα έτσι, οπότε τσάμπα ο κόπος...

παιρνει τα ντιλιβεράκια του και είναι κύριος!

fairy μου φαντασου κιόλας οτι η μαμά μου ειναι πολύ χαμηλων τόνων και δεν υπαρχει περιπτωση να επεμβει, η μαμα του καλου μου μια απο τα ιδια, απιθανο ατομο και πολυ διακριτικη....

αλλα γενικα ποτε δεν ξερεις!

και θα ηθελα να ειμαστε οι τρεις μας εδω, οχι 1000 νοματαιοι και 1000 αποψεις και κριτικές~

λογικο το βρισκω...κ εμενα επεσαν ολοι πανω μου που ειπα στη μαμα μου να μην ερθει!!!! αν ειναι δυνατον....η οποια καημενη μανουλα δεν μιλαει ουτε λεξη αγγλικα...να ερθει να κανει τι?????

κι εμένα έτσι, οπότε τσάμπα ο κόπος...

παιρνει τα ντιλιβεράκια του και είναι κύριος!

Και εγώ στην Ευαγγελία δεν είχα μαγειρέψει τίποτα, αλλά τώρα δεν με παίρνει να τρώει ντελίβερι !

Και εγώ στην Ευαγγελία δεν είχα μαγειρέψει τίποτα, αλλά τώρα δεν με παίρνει να τρώει ντελίβερι !

ε τωρα ειναι αλλιως...αφηνεις ενα παιδακι πισω που δε πρεπει να τρωει οτι να ναι :D καλα κανεις κ αφηνεις φαγακι

Διαφημίσεις

Σωστά Αννίκο μου είναι και η κοριτσάρα σου που εχει αναγκη φαγακι! μωρέ μακάρι να εμπαινε και μενα στη διαδικασία να ξεπαγωσει φαγητακι αγνο και να φαει αλλα ειναι καλομαθημενακος!!!

Kαλά fairy μου αστους να λένε...Για ότι κάνουμε υπάρχει και η αντίστοιχη κριτικη...Ημαρτον!

Kαλά fairy μου αστους να λένε...Για ότι κάνουμε υπάρχει και η αντίστοιχη κριτικη...Ημαρτον!

ευτυχως η μαμα μου το καταννοει..ασε κ το αλλο. εμεις εδω που ειμαστε ειναι 4 ωρες απο το Λονδινο, πρεπει να παω κ Heathrow να την παρω!!!!! κ να την παω πισω!!!! θα χαθει μονη της:D:D:Dδεν ειναι ταλαιπωρια για ολους μας αυτο? τον Αυγουστο θα κατεβουμε ομως εμεις ΕΛλαδα για τις διακοπες μας...

Ε ναι ετοιμη κι εγω σιγα σιγα!! :D

Θέλω να είναι ολα στην εντέλεια για να μην εχω μετά αναγκη κανένα και αναγκαστω να "φορτωθώ" μαμάδες...

Τις θελω ως επισκεπτριες μονο, οσο ειναι δυνατο!

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις γιατί για κάποιο παράξενο λόγο όταν κάνεις παιδί οι μαμάδες νομίζουν Δυο πράγματα:

1. Ότι δεν είσαι ικάνει να το μεγαλώσεις μόνη σου

2. Ότι τοοοοτε που γεννηθήκαμε εμείς ήταν όλα σωστά και οτιδήποτε έχει αλλάξει τώρα είναι λάθος (βλέπε: φάσκιωμα, ζάχαρη στην πιπίλα, όχι κάθισμα αυτοκινήτου κτλ)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...