Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ Ρίτα ξέχασα να σχολιάσω βρε, τι αδύνατος και βλακείες!! Αν θέλεις κάνε τις εξετάσεις αλλά μην επηρεάζεσαι από τέτοιες χαζομάρες. Κι εμεις 10.300 ειμασταν τελευταια φορά (αλλά έχει μια κοιλάρα τεράστια, τελείως δυσανάλογη με το υπόλοιπο σώμα) και τώρα πρέπει να έχασε και λίγο γιατί έχει πάνω από 2 βδομάδες που είναι με γάλα και φρούτα. Για όλα τα υπόλοιπα μετράμε τις μπουκιές της...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλε naya συναντηθηκες με τα κοριτσια μας?! τι καλα! ελα πες λεπτομεριες .........το ειρηνακι εχει κοιλιτσα? η mary γιατι χαθηκε, εχουμε κανει κατι ??????? ειπαμε κατι εμεις μηπως?τα παιδακια ολα καλα? ελα βρε πες πες..............

για το τηγανητο αβγο andith απορησα γιατι σκεφτομουν οτι σωστο ειναι να αποφευγουμε τα τηγανητα....κ μαλιστα μερα παρα μερα.δεν το ειχα σκεφτει καν .του κανα σημερα αλλα με το ζορι εφεγε 2 πηρουνιες ........δεν το ηξερα οτι ειχε τοσο συμαντικη θρεπτικη αξια.δεν του αρεσε (καποιες φορες το εκανε εμετο μαλιστα απτην αναγουλα) κ δεν επεμενα να σου πω την αληθεια αφου ΟΛΑ τα αλλα τα καταβροχθιζει .........

οσο για τα κιλα φυσικα κ δεν βλεπω το παιδακι μου αδυνατο.οσα βλεπω στην ηλικια του λιγο πολυ ετσι ειναι . απλα ισως το ειπε γιατι τρωει υπερβολικα κ δεν παιρνει βαρος............... αλλα αφου χτυπιεται κ τρεχει κ σκαρφαλωνει ολη μερα ? κ κανει κακα 2-4 φορες την μερα? πως ν ατου μεινει κιλο?????

88M1p3.pngycQap3.png

καλε naya συναντηθηκες με τα κοριτσια μας?! τι καλα! ελα πες λεπτομεριες .........το ειρηνακι εχει κοιλιτσα? η mary γιατι χαθηκε, εχουμε κανει κατι ??????? ειπαμε κατι εμεις μηπως?τα παιδακια ολα καλα? ελα βρε πες πες..............

για το τηγανητο αβγο andith απορησα γιατι σκεφτομουν οτι σωστο ειναι να αποφευγουμε τα τηγανητα....κ μαλιστα μερα παρα μερα.δεν το ειχα σκεφτει καν .του κανα σημερα αλλα με το ζορι εφεγε 2 πηρουνιες ........δεν το ηξερα οτι ειχε τοσο συμαντικη θρεπτικη αξια.δεν του αρεσε (καποιες φορες το εκανε εμετο μαλιστα απτην αναγουλα) κ δεν επεμενα να σου πω την αληθεια αφου ΟΛΑ τα αλλα τα καταβροχθιζει .........

οσο για τα κιλα φυσικα κ δεν βλεπω το παιδακι μου αδυνατο.οσα βλεπω στην ηλικια του λιγο πολυ ετσι ειναι . απλα ισως το ειπε γιατι τρωει υπερβολικα κ δεν παιρνει βαρος............... αλλα αφου χτυπιεται κ τρεχει κ σκαρφαλωνει ολη μερα ? κ κανει κακα 2-4 φορες την μερα? πως ν ατου μεινει κιλο?????

Ριτακι μου μπορεις να βαλεις ελαχιστο λαδι εως καθολου σε ενα αντικολητικο τηγανι,επισης εγω της βαζω κ λεμονακι κ λιγο λαδακι απο πανω,αν θες δοκιμασε το λεμονι καπως κοβει αυτη τη πιο βαρια γευση του αυγου,εγω μια χαρα τον βλεπω τον κουκλο σου!κ αυγο να μην τρωει δεν πειραζει τι θα γινει αφου δεν του αρεσει κ αναγουλιαζει,η γιατρος μαλλον στο ειπε γιατι το αυγο οπως κ η μπανανα θεωρουνται πληρες γευματα επειδη εχουν πολλα θρεπτικα στοιχεια!αλλα αφου γενικα τρωει καλα μην ανησυχεις!

rXrPp3.png

Καλημερα σε ολες τις μαγιομαμαδες!!!!!:D

Ελπιζω να ειστε ολες πολυ καλα και τα Μαγιοπαιδακια σας ακομη καλυτερα...

Εχω πανω απο εναν μηνα να μοω στο καφε και γενικα στο διαδικτυο γιατι ειμαστε πλεον στο καινουργιο σπιτι και γραμμες δεν εχουμε ακομη...Επισης ο συζυγος που εχει ασυρματο με φλασακι ειναι πλεον μακρυα μας...στην Καλυμνο και το εχει μαζι του....

Ετσι χαθηκα και ειχα παρα πολυ καιρο να μαθω νεα σας...

Χτες που ηρθε ο αντρας μου απο το νησι,εφερε το φλασακι κι ετσι θασας πω εν ταχει τα νεα μας...

Η Πηνελοπη ειναι πλεον 17 μηνων,ακμαιοτατη και ζωηρουλα,πολυ γλυκια και ναζιαρα αλλα και ανεξαρτητη παραλληλα...Αναπτυσσεται κανονικοτατα,πριν κανενα 3μηνο που την ειχα μετρησει εγω ηταν 87 ποντους και 12500 κιλα,την αλλη εβδομαδα που θα παμε για εναν ελεγχο στην παιδιατρο θα δουμε αν εχει εξελιξη.Τρωει ολα τα φαγητα οπως κι εμεις ..βαζουμε μια κατσαρολα κοινη εκτος απο τις φορες που θελω να φαει κατι διαφορετικο η μικρη..σε διαφορες μορφες άλλα αλεσμενα πχ το κρεας άλλα πατημενα πχ τα λαχανικα,μπιφτεκια κι άλλα ολοκληρα πχ τα ζυμαρικα,πιτες...αναλογα τα κεφια της.Γαλατακι πινει κοιμισμενη με το μπιμπερω αλλα εν γενει τα υπολοιπα ολα τα κατεβαζει με καλαμακι...Το στοματακι της κοβει και ραβει,λεει διαφορες λεξουλες ολοκληρες ή κομμενες και τραγουδαει...εχει μεγαλη αγαπη στο twinkle twinkle little star και το κελαηδαει κανονικα..οχι τα λογια,τον ρυθμο ομως κανονικοτατα.Και γενικα εχει τρελλα με την μουσικη καθε ειδους και τον χορο...Κοιμαται πλεον σε κανονικο στρωμα στο πατωμα διαμορφωμενο πολυ ζεστα,σαν φωλιτσα μοιαζει και το απολαμβανει..αλλωστε ειναι ενα μεγαλοσωμο παιδι που παντα το στενευε η κουνια μιας και ειχε μαθει να απλωνεται στο διπλο οσο κοιμοταν μαζι μου.Τωρα απλα εγω κοιμαμαι στο δωματιο της αλλα οχι διπλα της...δεν μπορω ακομη να φυγω...θελω να την νιωθω κοντα μου τωρα που ειμαστε οι δυο μας μονες!

Τον τελευταιο μηνα ο μπαμπας μας ειναι στην Καλυμνο οπως ξαναειπα κι ετσι η μικρη ειναι πλεον κολλημενη επανω μου.Ολα τα κανουμε μαζι και περνα εντονα την φαση που με αναζητα αν σκεφτειτε οτι ξεκινησα κι εγω δουλεια και τα πρωινα ειναι με την κυρια που την κρατα..Μπηκε πολυ καλα σε προγραμμα και περναει τελεια με την κυρια Γεωργια μας αλλα αν τυχει και ειμαι κι εγω στο σπιτι για καποιον λογο δεν ξεκολλαει,ειναι κυριολεκτικα πισω μου κι ολο "μαμα,μαμα"...Της λειπει κι ο πατερας της πολυ,τωρα που ηρθε με αδεια για λιγε μερες αν τυχον φυγει αποτο δωματιο ή απο το οπτικο της πεδιο κλαιει..Παρολο που ειναι ενα πολυ κοινωνικο παιδι...δεν ξερω..βιωνει την απωλεια και την εκφραζει ζητωντας την παρουσια μας 100% διπλα της οταν ειμαστε στον ιδιο χωρο!

Ο αντρας μου θα ξαναερθει τα Χριστουγεννα..ειλικρινα,πιστευω οτι οσο μεγαλωνει θα της λειπει ακομη περισσοτερο..

Το μονο καλο ειναι οτι θα παμε ολον τον Ιουλιο διακοπες στο νησι αν και ειλικρινα ας μου ελειπε...και να ταν εδω ο αντρας μου!!!!!

Οπως καταλαβαινετε ειναι λιγουλακι δυσκολα τα πραγματα,η μεταβαση του συζυγου στο νησι μας ηρθε κεραμιδα,και ετσι μου εμεινε και η τακτοποιηση του καινουργιου σπιτιου η οποια περασε και αυτη ολη απο τα χερακια μου..

Τα οικονομικα μας εχουν γινει πολυ δυσκολα...ειχαμε μειωσεις των 400 ευρω εκαστος,οχι οτι λαμβαναμε τιποτε υψηλους μισθους αλλα απο τα 1300 ευρ πεσαμε στα 950 περιπου...και ολα πρεπει πλεον να τα μετραμε πολυ και να τα σκεφτομαστε διπλα...Ειναι και δυο τα σπιτια φετος:(

Τεσπα μην σας πρηζω αλλο...πολλα ειπα αλλα σκεφτομαι οτι θα αργησω παλι να εχω προσβαση οποτε δικαιολογειστε με και συγχωρειστε την πολυλογια...

Καπου πηρε το ματι μου μια νεα εγκυμοσυνη...η Ελενη νομιζω???Ευχομαι να πανε ολα καλα και να ερθει το νεο μωρακι της παρεας με το καλο στην ωρα του!

Κι οσο για μια ομελετα φουρνου που καποιος ζητησε συνταγη....οποιος ενδιαφερεται ακομη προσφερομαι να σας παρασχω δοκιμασμενη και μουρλια!!!:D

κοριτσαρεσ καλησπερα

σασ διαβασα κ ομολογω συγκινηθικα ...naya μου με το καλο κοριτσια μου να εχεισ μια τελεια εγκυμοσινη κ να ερθει ενα τελειο μωρακι :-D

μπραβο ρεκοριτσια ειστε υποδιγμα....ακουτε οι αλλεσ αντε παρτε σηρα γιατι οσο περναει ο καιροσ θα το ξεχασετε.....οσο για την κριση η φτωχιει θελει καλοπεραση ετσι δε λενε! μη μασατε εξαλου παντα κατι θα μασ λειπει κ παντα κατι θα θελουμε περισσοτερο...τα παιδια θελουν αγαπη για να μεγαλωσουν κ οχι μαρκεσ απο ρουχα κ παπουτσια;)

ειχα μερεσ να μπω εμπλεξα με τα μικρα την πεμπτη κανανε κ τα 3 εμβολια :shock:

ο γιωργοσ 2 η δαναη 1 κ ο ιασονασ 2....εγινε οοοο χαμοσ.....ασχετο αλλα εμαθα οτι κ η γιατροσ μασ ειναι εγκυοσ κ πολυ χαρικα γιατι πεδευοταν κ αυτη.ο ιασονασ εκανε ανεμοβλογιασ κ 4η δοση πνευμονιοκοκου ανεμοβλογιασ δεν θα του κανω αλλη στα 4 που εχει θα το αφησω μηπωσ κολλησει ελαφρια...αν οχι τοτε μετα τα 15 θα του το κανω.

που λετε μετα τα εμβολια αρχισαν κατι εμετουσ κ τσιρλιο ο ιασονασ πρωτα μετα πηρε σειρα η δαναη κ τωρα ο μπαμπασ μασ κ ο γιωργοσ εγω προσ το παρον τπτ.

τα εχω ολη μερα σπιτι κ γινετε χαμοσ ...οσο για τουσ κοριουσ ειχαμε ηρεμισει για λιγεσ μερεσ αφου ειχαμε ψακασει κ τυναξει ολα κ απο χθεσ παλι εχουμε τσιμπιματα ..μαλον θα τηλεφωνισουμε για απεντομοση γιτι δεν βλεπω αλλη λυση.

ριτακι το ποδι του γιωργου ακομα ειναι λιγο προσ τα μεσα αλλα οχι τοσο ,ισα που φεναιτε.ισωσ με γυμναστικη να φτιαξει λεμε να αρχισουμε κολυμβηιτηριο απο τον αλλο μηνα...για να δουμε πωσ θα ημαστε πρωτα.

αυγο του δινω κ εγω τηγανιτο εδω κ μηνεσ..μη σου πω οτι το πρωτο που εφαγε ηταν ετσι:tongue: ειχα φτιαξει για μενα αλλα γκρινιαζε κ του εδωσα κ μου τοεφαγε φυσικα.

οσο για τα κιλα μια χαρα ειναι απο τη στιγμη που τρωει κ δεν χανει κιλα μην φοβασε τπτ εμενα ειναι 11.500 με 83π

αχ πολλα αλλα ηθελα να γραψω αλλα τα ξεχασα......

τεσπα αυτα τα λιγα απο μασ φιλια σε ολεσ κ στα μωρακια που ερχοντε:tongue::tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Καλημέρα συναγωνίστριες μαμαδες :tongue::tongue:

Ρίτα πολύ ωραία περάσαμε όπως πάντα με τα κορίτσια! Για την Ειρήνη να σου πω περίμενα να έχει και μεγαλύτερη κοιλίτσα. Είναι όμως ακμαιότατη και με πολύ θετική ενέργεια και παίρνω πολύ κουράγιο όταν βλέπω τέτοια γιατί εγώ ήδη πελαγώνω μερικές φορές.

Η Mary προς Θεού δεν έχει τίποτα με καμία, ίσα ίσα ρωτούσε για όλες! Απλά όπως έιπε και την άλλη φορά έχει σηκώσει τον υπολογιστή και δεν τον χρησιμοποιεί καθόλου. Ο ασπρούλης της είναι ένα χαμογελαστό παιδάκι που από ότι μας είπε τον κυνηγάει όλη μέρα γιατί θέλει να σκαραφαλώνει παντού (σας θυμίζει κάτι? :tongue:). Τα μικρά παίξανε πολύ ωραία (αν και μάλλον το καθένα μόνο του), κάνανε και τις ζαβολιές τους και όλα καλά!

Α, και δε γίνεται να μη σχολιάσω και τη Φωτεινούλα της Ειρήνης που ήταν μια γλυκιά τρελοκοτσιδού! Πολύ ζήλεψα εμείς ούτε να το σκεφτούμε το κοκαλάκι...

Τηγανιτό αβγό κι εγώ δοκίμασα μια φορά αλλά δεν άλλαξε τίποτα, ούτε να το φτύσει...

Marsolan σας εύχομαι όλο και καλύτερα και όλο και ευκολότερα να είναι τα πράγματα... Η Όλγα πάντως ολόκληρη κοπέλα έγινε!!!

Θένα περαστικά σας! Μα γιατί πλακωθήκατε έτσι στα εμβόλια? Άντε να χαλαρώσετε λίγο να ακούμε πιο συχνά τα νέα σας!

Φιλάκια!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά κάτι πήρε το αυτάκι μου για εγκυμοσύνη άντε μπράβο naya με το καλό να ακούμε και κανένα ευχάριστο.

Συμφωνώ με thena τα παιδιά θέλουν αγάπη και σημασία δεν έχουν οι μάρκες και τα υπόλοιπα θα κόψουμε από εδώ θα κόψουμε από εκεί και θα τα μεγαλώσουμε . Καλά να είμαστε πάνω απο όλα.

Για τα κιλά μην ανησυχείτε και εμένα η δικιά μου είναι 10 κιλά αφού τρώει σαν πουλάκι. Θα μπω αργότερα γιατί είμαι και στη δουλειά.

καλημερουδια!

ομορφη βδομαδα σε ολες!

πολυ χαιρομαι για τις θεσ/ικιες μας που ειναι καλα κ που κανουν κ συναντησεις!

επισης χαιρομαι που μπηκαν κ γραψαν νεας τους η xainti , h marsolan k thena μας!!!!!!!!!!!! αντε κ οι υπολοιπες εξαφανισμενες μανουλες τωρα!

ο αγγελος εχει παει να κανει παρουσιαση της πτυχιακης κ να γραφτει σε κατι μαθηματα που θελει να κανει για το διπλωμα του κ πλεον εχουμε βεβαιαωση οτι ειμαστε πτυχιουχοι! αυτο μεχρι να γινει η ορκομοσια.σας εχω πριξει αλλα μου φαινεται απιστευτο οτι τα καταφερε. οι επομενοι δυο μηνες θα ειναι λιγο δυσκολοι για μας γιατι δεν θελει ο αγγελος να παραιτηθει ακομα(ποτε δεν ξερεις τι γινεται) οποτε θα συνδιαζει τα πρωινα σχολη κ κατευθειαν δουλεια(εχει συμφωνησει να δουλευει 6μισαωρα χωρις ρεπο οσο θα εχει την σχολη) οποτε θα λειπει (οταν αρχισουν τα μαθηματα, ακομα δεν ξερω ημερομηνιες θα μου πει μολις ερθει) απτις 7 το πρωι μεχρι τις 10 το βραδυ για κανενα 50ημερο....αλλη μια δοκιμασια αλλα θα τα καταφερουμε! κ αν ολα πανε καλα μετα θα φυγει για μπαρκο ........... αχ θα το ζησω κ αυτο

τι αλλο ? σημερα αυριο παω να παρω παπουτσια στον γιωργο γιατι δεν παει αλλο δεν του κανουν του παιδιου .το καθυστερουσα μηπως παει 1η του μηνα να εχουμε περισσοτερα λεφτα αλλα δεν γινεται . θα κανω κ μια βολτα απτο φακρορυ μηπως βρω τιποτα

αυτα προς το παρον σας φιλω γλυκα

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜακια

88M1p3.pngycQap3.png

Καλημέρα!!

Άλλη μια φορά μπράβο Ρίτα στον αντρούλη σου και σε σενα που τον στηρίζεις τόσο πολύ. Μάλλον θα είναι δύσκολη η μεταβατική περίοδος αλλά όλα γίνονται για ένα καλύτερο μέλλον :) :)

Εγώ αφού την έβγαλα καθαρή χθες, όλα καλά. Ήταν η χειρότερη μέχρι τώρα μέρα από άποψη αναγούλας, ζαλάδας και κόπωσης και συνέπεσε με τη μέρα που ο καλός μου γυρνάει 10 το βραδύ και είχα όλη τη μέρα τη μικρή. Ευτυχώς το κορίτσακι μου σαν να κατάλαβε και ήταν υπόδειγμα χθες (φτου-φτου).

Τι ετοιμάζεται για το τριήμερο???

Φιλάκια!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

na mai κ εγω

αφου ολο το πρωι εδωσα μαχη με το σπιτι κ ιδικα με το σαλονι επιτελουσ μπορω να κατσω λιγο. ψεκασα παντου κ τα παντα ...που θα παει θα τουσ φαω τουσ κοριουσ:cool:

εμεισ εδω στα χαρακοματα πολυ μποχα επικρατει με τισ δαναησ ιδικα τισ κλανιτσεσ που σκοτωνει οχι κοριουσ αλλα κ ελεφαντεσ:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τα πηγα σημερα ολα σχολειο αλλα με πηρε η κυρια κ πηγα κ τα πηρα τα μεγαλα στισ 12 γιατι ο γιωργοσ ειχε πονοκοιλο μετα κατα τισ 1 πηρα κ τον ιασονα που απ οτι μου ειπαν εριξε κ αυτοσ μια ευκοιλια:tongue:.....τι να κανω βρε κοριτσια μονο εγω δεν πτοουμε που το ειχα κ αναγκη:wink:

Εδω αυριο ειναι αργια στο χωριο δλδ εχουν πολυουχο τον αγιο δημητριο κ δεν εχουν σχολειο τα μεγαλα γιατι ο ιασονασ εχει που τον παω στο κεντρο αλλα μπορει να τον κρατησω κ αυτον ,μεθαυριο θα πανε μεχρι τισ 10 κ παρασκευη ισωσ παμε στην παρελαση οποτε καταλαβαινετε τι θα επικρατει εδω μεσα:confused:

ριτακι τελικα τι παπουτσακια του πηρεσ?

naya υπομονη κοριτσακι αληθεια ο μανοσ πωσ το πηρε? περημενει τον διαδοχο?:-D

αυτα κοριτσακια φιλια σε ολεσ.

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλημέρα πέρα για πέρα!!!! Φιλούθκια σε όόόόόόλα τα Μαγιόπαιδα (και τελοσαπριλόπαιδα :)) και τις όμορφες μανούλες τους!!

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σας για την αδελφούλα μου! :)

Καλή δύναμη Marsolan!! Αγάπη, σεβασμός και επικοινωνία να υπάρχει και μια χαρά θα φτάσετε στην άλλη άκρη κι αυτού του τούνελ! The light at the end of the tunnel will shine bright soon enough! :)

Άντε Ριτάκι μπράβο! Ό,τι είπα παραπάνω στη Marsolan ισχύει και για σας! :) Και για το Νατασάκι! Θετική σκέψη όπως της Ρίτας και όλα καλά θα πάνε! Τα λέω να τα ακούω κι εγώ γιατί ξεχνιέμαι η αλήθεια είναι και πέφτω ώρες-ώρες με τα διάφορα που μας συμβαίνουν (και στο ζευγάρι εννοώ - όχι μόνο τα περί υγείας γονέων), αλλά θέλει χαμόγελο η ζωή!!!!! :) Δε λένε; Smile, it's contagious!!!! Ε λοιπόν κι εγώ χαμογελάω ως τα αυτιά σήμερις και ελπίζω να σας μεταδόσω το χαμόγελο!!! :) :)

Θενάκι άντε να φύγουν οι κοριοίίίίίίίί να ησυχάσετε!!! Να φύγετε κύριοι να πάτε αλλού!!! χαχαχαχα βασικά πουθενά να μην πάνε - να ψοφήθουνε!!! :D :D :D Το παραέκανα με το χαμόγελο μου φαίνεται και με έχουν πιάσει τα "χαζά" μου!!!! :D :D :D :D

Δε ξέρω γιατί αλλά σήμερα το πρωι ξύπνησα με την έγνοια της Αννίκο μας!! Εύχομαι και προσεύχομαι να είναι όλοι καλά!!!

Θα προσπαθήσω να μπω και πιο μετά να σχολιάσω και τις υπόλοιπες μανούλες!

Καλημέέέέέέρα!!!! :) :) :) :)

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

καλημερα κ απο μας!

εχουμε εορταζοντες ??? χρονια πολλα κ καλα ευχομαι !

ευχαριστω ολες για τις ευχες κ για τα ομορφα λογια....

εμεις καλα, αγορασαμε κ παπουτσακια τελικα βολευτηκα με το στοκ της crocodilino απο κει πηρα ενα ζευγαρι δερματινο μποτακι κ παντοφλες κ αθλητικα του πηρα απο τα λητω κατι νικε μαυρα με πρασινο κ ειναι μουρλια του πανε σαν στυλ κ γω καμαρωνω!

ειχα εδω εχτες την μανα μου κ αργοτερα την κουνιαδα μου με την κορη της.

σημερα ο αγγελος ετρεχε για να ανανεωσει τα ναυτικα φυλλαδια κτλ κ γενικα εχει αρκετο τρεξιμο .

τα μαθηματα αρχιζουν 30/11(στα γενεθλια του) κ θα ειναι μεχρι 19/12 κ ξανα απτην καινουργια χρονια. αποοοολα θα εχει ξεμπερδεψει φλεβαρη κ αν εχει βρει εταιρεια θα μπορει να φυγει . αλλιως οποτε βρει εταιρεια (φανταζομαστε μεχρι μαιο)

ακομα εχουμε εναν ιατροδικαστη την αλλη βδομαδα(σχετικα με το περσυνο ατυχημα κ το επομενο δικαστηριο)

ο γιωργης μας εχει σοκαρει καθε μερα λεει κ μια διαφορετικη λεξη κ γενικα κανει προσπαθειες πια να πει τα παντα.με λιγη προσοχη τα καταλαβαινουμε ολα.

naya μου να προσεχεις ε? αληθεια το εχετε ανακοινωσει επισημα?σε ολους?για πες αντιδρσεις?

thenaki ηρωιδα μανα πολλες φορες σε σκεφτομαι οταν φτανω στα ορια μου

κ ολες τις μανουλες που ειδικα δουλευουν κ τρεχουν κ εχουν κ το σπιτι κτλ κτλ

douar ειστε καλυτερα?? ΟΚ με τα εμβολια βρηκες ακρη ????

τι ιδεες ειναι αυτες που μας εβαλες για την αννικο ? την ειχα δει κ αυτην στο parents (κ την 3xmama) λες να την παρω κανενα τηλ ?

το νατασσακι ειναι εδω >?

θα κανονισουμε καμια συναντηση ????????

88M1p3.pngycQap3.png

καλησπέρα!

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!! Εμας γιόρταζε ο θειος "Μήνος" (=μητσος) και πηγαμε στο κτήμα και περάσαμε πολύ ωραία!!

Θενα όλα καλά? Τα εβγαλες σήμερα πέρα με τους ταλιμπάν??:tongue::tongue:

Ο Μάνος μπορώ να πω είναι πιο χαλαρός από μένα. Φαντάσου τα 2 πρώτα σχόλια (πέρα της αρχικής χαράς και συγκίνησης) ήταν ότι θα χρειαστούμε καινούριο αμάξι (που δεν μπορούμε να παρουμε) και ότι πάει και φέτος το καλοκαίρι το βουνό (που πηγαίναμε ελεύθερο καμπινγκ κτλ κτλ). τι να πω, άντρες...

Douar! Thank you για τα πολλά πολλά χαμόγελα! Συμφωνούμε και επαυξανουμε :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Ρίτα μου σε καμια περιπτωση δεν προσεχω όσο την πρώτη φορά... Δε γίνεται να μην παίρνω τη μικρή αγκαλιά και να μην κάνω διάφορα άλλα. Φυσικά σε κάθε ευκαιρία πασάρω ότι μπορώ δεξιά αριστερά :wink:

Η ανακοίνωση είναι μια άλλη ιστορία γιατί δε σκοπεύαμε να πουμε κατι πριν παμε στο γιατρό αλλά η πεθερά μου δεν άντεξε και την ίδια μέρα που το έμαθε πήρε τηλ τις αδελφες τις (5 στον αριθμο) και από εκεί όπως καταλαβαίνεις ξέφυγε ο έλεγχος. Μόνο στη δουλειά μου δεν έχω πει ακόμα. Θα στραβώσουν σίγουρα αλλά θα το πω το συντομότερο.

Για πες τι τρελές λεξούλες λέει ο μικρός?? Εμεις από χθες γελάμε με το "πουλαλά" που είναι η πορτοκαλάδα :D:D

Fairy καλό τρέξιμο πάλι. Δεν τελειωνουν ποτέ τα τρεξίματα τελικά ε?

Καληνύχτα!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...