Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια μου!

βλεπω μιλατε για εμβολια!κ μεις μμρ κ ανεμοβλογιας εχουν μεινει αλλα ολο ιωσεις κ μυξουλες κ βηχα εχει το κοριτσι μου οποτε τα εχουμε καθυστερησει!!

Νατασσα θελω να σου πω οτι ο αυτισμος ειναι εκ γεννετης δεν μπορεις να τον παθεις μετα απλα η ηλικια που γινεται η διαγνωση ειναι απο τους 15 μηνες κ μετα που σταματαει και παλινδρομει η αναπτυξη του παιδιου κ ετσι το καταλαβαινουν,μαλλον γι αυτο το εχουν συνδεσει με το εμβολιο,ασε που δεν εχει καν αποδειχτει οτι φταιει το εμβολιο για κατι τετοιο.

κ η Ολγα ψηλωνει.τον Γιωργο δεν τον φτανει βεβαια αλλα ειναι γυρω στους 83 ποντους,βαρος δεν βαζει βεβαια ειναι σταθερη εδω κ 4-5 μηνες στα 9800 το σαμιαμιδακι μου!

fairy κ γω καπως ετσι ειμαι,χαλαρη ο φοβος κ ο τρομος της μαμας μου!χαχαχα!

κ μεις που βγαλαμε τα καγκελα τη βρισκω κ κοιμαται στο πατωμα!προχτες επεσε απο το δικο μου κρεβατι γιατι ηρθε κ ξαπλωσε διπλα μου απο την εξω μερια κ δεν τη πηρα χαμπαρι κ ακουσα ενα γκουπ ξαφνικα εκλαιγε η καημενη αλλα για 5 λεπτα μετα ξανακοιμηθηκε!

Σας φιλω!παω να φαω κατι,εχω διαλλειμα!

rXrPp3.png

οσες εχετε αγορακι ...........νιωθετε λιγουλακι ερωτευμενες???

νατασσακι ο αντρουλης σου τι συ λεει πως ειναι η ζωη εκει?η καθημερινοτητα του ? φανταζομαι το ποοοοοοοοοσο του λειπετε φυσικα.ο μικρος τον εχει ζητησει?

Ριταααααα!!γιατι δηλ μονο οσες εχουν αγορι?εμεις στο πηγαδι κατουρησαμε?δεν ερωτευομαστε τα κοριτσια μας!!!????:tongue::tongue::tongue::tongue:

ειναι πολυ πονηροφατσες οντως,η δικια μου η πονηρη προσπαθει να σε δει μονο με τα ματια χωρις να γυρναει το κεφαλι,ειναι πολυ αστειο!θα παθουν τιποτα τα ματια της στο τελος!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

καλημερες κ απο μας!

δεν μπορουσα να μπω νωριτερα γιατι ειχε φαει κολλημα.

σε λιγο θα προσπαθησω να τον κοιμησω, να δουμε ποσο θα μας παρι σημερα κ τι δικαιολογιες θα λεε παλι

επισης πρωτη φορα επαθε συγκαμα κ τον λυπαμαι

andit κ μεις τελευταια φορα ειμασταν 10.800 κ 83 ποντους αυριο καινουργια μετρηση στην γιατρο μας.

τα σκουπιδια μου εχουν σπασει τα νευρα κ μουρχεται αηδια οταν βγαινω εξω

σημερα εχει βολτουλα με τον γιωργη το απογευμα στις κουνιες κ αυριο γιαγια-παιδιατρο κ στην νονα μας

κ εδω κρυο ευτυχως ομως δεν βρεχει

88M1p3.pngycQap3.png

δεν έχουν ανάψει ακόμα τα καλοριφέρ αλλά να σου πω καλύτερα γιατι τα έξοδα είναι πολλά τώρα!

ασε μην λες για εξοδα κ μεις παντως αποφευγουμε κ δεν εχουμε αναψει ακομα

88M1p3.pngycQap3.png

αποστολη υπνος με επιτυχια!/

ουφ ισως αυτα που μου κανε τις προηγουμες μερες ηταν τυχαια!

το σαββατο λεω για παιδοτοπο,το απογευμα(παω σε εναν στον πειραια) οποια ειναι κοντα κ θελει ας ενημερωσει

88M1p3.pngycQap3.png

καλημερα!!!!!!!!!!!!

περαστικα στους αρρωστουληδες...:D

πως πατε?

εγω θελω να βγαλω χειμωνιατικα και βαριεμαι...ευτυχως του παιδιου ειναι ετοιμα...

ριτακι για Πειραια ειμαστε πολυυυυυυυυυυυ μακρια...

νατασσακι δεν μας βαζεις και εμας σε μια βαλιτσα???

αχ,ποσο σας ζηλευω (με την καλη εννοια ε?)

ευχομαι ολα να ειναι τελεια στο νεο σας ξεκινημα!!!!!!!!!!!!!

τελικα δεν βλεπω να βλεπομαστε πριν φυγεις...

το γαλα του το δοκιμασες ζεστο η σε θερμοκρασια δωματιου?

το suedaki τι εγινε με τα μπεμπονια???

θα τρεχει μωρε.... να μας τα φιλησεις!!!

γιναμε κι εμεις 17 μηνων και εβγαλε κι αλλο δοντι...

λεει συνεχεια καινουριες λεξεις και μας εχει τρελανει...

παντως πιστευω οτι μετα τα 1 ειναι η καλυτερη ηλικια......

θα γραψω μερικα που λεμε μην τα ξεχασω (γιατι στο ημερολογιο του δεν εχω συμπληρωσει τιποτααααααααα)

βιβλιο (αυτο ειναι απο τις πρωτες λεξεις που ειπε)

εισητηριο

μπωλ

μελι (οχι δεν το τρωμε,μονο το λεμε:D)

διαιτητης

ενα

δυο

τρια

εφτα

οχτω

τζην

ρουχα

ασπρο

μπλε

πλυντηριο

γρηγορα

αυτα τα καινουρια προς το παρρον

α,επειδη ειδα λεγατε για την κουνια...βγαλαμε κι εμεις το ενα πλαινο καγκελο της κουνιας και βαλαμε χαμηλο...αν ξυπνησει δεν μπορει να κατεβει γιατι πιανει ολο το μηκος της κουνιας αλλα μεχρι στιγμης με φωναζει να παω να τον παρω...για τελειως δεν το σκεφτομαστε ακομα...

ας μαθει να κοιμαται ολη νυχτα μονος του και βλεπουμε...

οι υπολοιπες τι κανετε? fairy τι καιρο εχει εκει?

thena

naya

douar

ελενη

η αννικο η 3χμαμμα η marsolan η marypoppins και η mpoumpou τι εγιναν?

α,ψαχνοντας για καπελακια βρηκα αυτα...στελνουν και τα 2 ελλαδα

http://www.tobytiger.co.uk/

http://www.buggysnuggle.com/default.aspx

η marsolan ειχε αγορασει ενα τελειο κουβερτακι για το καροτσι αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν αυτη η μαρκα...

κριμα που δεν τα ειχα βρει περσυ που κρυωνε ο καυμενος...δεν πειραζει,στο 2ο

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

ΚΑλημερα φιλες!

τωρα μαζευτηκαμε,πηγαμε ταχυδρομειο,λαικη,τραπεζα κ κομμωτηριο να βγαλω το φρυδι μου :tongue: τωρα σπιτι ο γιωργης τρωει φρουτακια.ο μπαμπας μας πηγε να παραδωσει πτυχιακη ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!μετα λιγο απτην γιαγια κ τον παπου , το απογευμα παιδιατρο κ νωρις το βραδακι στην νονα κ τον νονο μας.

αυριο τελικα δεν θα παμε στον παιδοτοπο στον πειραια αλλα 99% θα παω με κατι μαμαδοφιλες http://www.junior.gr/playmobil/ εδω (μετα τις 6) οποια θελει ,θα το επιβεβαιωσω κ το βραδυ για οποια ενδιαφερετε ναρθει

παραγγειλαμε απο μια φιλη που τα φτιαχνει απο δω εμεις σκουφακιhttp://www.facebook.com/profile.php?id=100001998796650

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κι από μας!!!!

Πωπω μέχρι να υγειανουμε έγιναν πράματα και θάματα στο καφέ μας!!! :)

Αχ naya μου τέλεια νέα!!!!! Με το καλό κούκλα! :)

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας!!! Με τη θετική σας ενέργεια γίναμε σχετικά γρήγορα καλά! Μόνο με πυρετούλι και λίγες μυξούλες και λαιμό, αλλά όχι κάτι πιο τραγικό - αν και εμένα με πέθαναν οι κομμάρες!!! Πέρασε πάντως!! :)

Άργησα λίγο να μπω γιατί έκανε χειρουργείο η πεθερά μου (για ένα λίπωμα τίποτα ανησυχητικό) κι έτσι τρέχαμε λίγο... Επίσης να σας πω τα σούπερ νεάκια;! Η αδελφούλα μου είναι πάλι έγκυος!! :) Ο ξαδελφούλης μας είναι τώρα 7 1/2 μηνών και πρέπει να είναι εγκυούλα περίπου όσο είναι η Naya μας :) Να σας πω την αμαρτία μου θα ήθελα πολύ μια ανιψούλα! :)

Σας φιλώ όλες πολύ πολύ γλυκά!

Νατασάκι θα σε πάρω τηλ. σύντομα! Με πέτυχες στο νοσοκομείο εκείνη την ώρα και μετά όλο κάτι γινόταν και κατέληγαν μεσάνυχτα και πού να σε πάρω μέσα στη νύχτα! :D :D :D :D

Ριτάκι με το καλό η πτυχιακή!!!! :)

Επίσης να πω ότι τα Μαγιόπαιδα είναι απίστευτα πραγματικά!!!! Εμείς δε λέμε λεξούλες... μιλάμε όμως συνέχεια στη δική μας γλώσσα... κορίτσια δε βάζει γλώσσα μέσα του λέμε χαχαχα και κάνει πολλά αστεία!!! Α επίσης πλέον κάνουμε κι εμείς κακά στο γιογιό!!! Μόνο που εμείς χρησιμοποιούμε τη νοηματική lol έρχεται δίπλα μου και μου τραβάει το πόδι και σφίγγεται για να πάμε στο γιογιό! :D :D :D :D

Σας φιλώ!!!! Πάω να ετοιμάσω να φάμε!

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

καλημερα!

ριτακι συγχαρητηρια για την πτυχιακη...!!!

ευχομαι ολα να σας πανε καλα.........:P:p:p

douar ωραια νεα! με το καλο στους 9 για την αδερφουλα σου...

αντε,κανε εσυ την κορη βρε...μην περιμενεις απο τους αλλους:D:D:D

το σκεφτομαι κι εγω για γιογιο...πως τα καταφερατε?

στα ελεγε απο πριν και τον εβαλες?

εμεις εχουμε λιγο συναχι...ελπιζω να περασει συντομα...

φιλια

καλο σκ να εχουμε!!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

[color="Purple"ομορφο σαβ/ακο σε ολες!!!

douar συνχαρητηρια στην αδελφουλα σου , υπεροχα νεα κ ολα να πανε καλα!!!!!! σου βαλε τα γυαλια μου φαινεται ......αχ κ γω θελω ενα κοριτσακι φιλες μου .....με οσα συμβαινουν ομως λιγο θα το καθυστερησω .τουλαχιστον να κανει ενα ταξιδι ο αγγελος κ μετα αν θελει κ ο Θεος.

pasxalitsa μου μπηκα εχτες ελεγα ελεγα τα νεα μου κ δεν σχολιασα καθολου τα οσα λεει ο γιοκας σου ! απιστευτο !!!!!!

πηγαμε παιδιατρο εχτες κ μας βρηκε 11 κιλα κ 85 ποντους (αλλα πιστευω δεν μας μετρησε σωστα) ο γιωργος με το που την ειδε αρχισε να κλαιει με λυγμους κ φωναζε μαμα μου. η καρδια μου με επιασε.το κρυωμα του περασε κ ετσι καναμε κ το εμβολιο μας. βγαζει μαζι 8 δοντια (ειχε 8 μεχρι στιγμης) κ η γιατρος γουρλωνε τα ματια της. επισης της ειπα οτι το μονο που δεν θελει ειναι το αυγο κ μου ειπε να του δινω ακομα κ τηγανητο :shock::shock::shock: περιεργο μου φανηκε.... αφηστε που τον βρηκε αδυνατο λεει κ κατω απτις καμπυλες στα κιλα κ να κανω τις εξετασεις που μου ειχε δωσει να ειμαι σιγουρη..... καλα ολα τα παιδακια εκει περιπου δεν ειναι ?????:confused: θα της κανω τις εξετασεις δεν το λεω γιαυτο αλλα οχι κ αδυνατος ρε κοριτσια μια χαρα μου φαινεται εμενα. η κεφαλα μας μεγαλωνει :?:-?:? 50 μισο ΟΛΕ! για τις παντοφλες παλι ρωτησα κ επεμενε να εχουν σκληρο πατω κ πισω επισης , σαν παπουτσι. κριμα γιατι τα αλλα παντοφλακια ειναι πιο ομορφα

αυτα ............

παω να κανω κιμα για παστιτσιο κ τα λεμε αργοτερα

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜακια[/color]

88M1p3.pngycQap3.png

[color="Purple"ομορφο σαβ/ακο σε ολες!!!

douar συνχαρητηρια στην αδελφουλα σου , υπεροχα νεα κ ολα να πανε καλα!!!!!! σου βαλε τα γυαλια μου φαινεται ......αχ κ γω θελω ενα κοριτσακι φιλες μου .....με οσα συμβαινουν ομως λιγο θα το καθυστερησω .τουλαχιστον να κανει ενα ταξιδι ο αγγελος κ μετα αν θελει κ ο Θεος.

pasxalitsa μου μπηκα εχτες ελεγα ελεγα τα νεα μου κ δεν σχολιασα καθολου τα οσα λεει ο γιοκας σου ! απιστευτο !!!!!!

πηγαμε παιδιατρο εχτες κ μας βρηκε 11 κιλα κ 85 ποντους (αλλα πιστευω δεν μας μετρησε σωστα) ο γιωργος με το που την ειδε αρχισε να κλαιει με λυγμους κ φωναζε μαμα μου. η καρδια μου με επιασε.το κρυωμα του περασε κ ετσι καναμε κ το εμβολιο μας. βγαζει μαζι 8 δοντια (ειχε 8 μεχρι στιγμης) κ η γιατρος γουρλωνε τα ματια της. επισης της ειπα οτι το μονο που δεν θελει ειναι το αυγο κ μου ειπε να του δινω ακομα κ τηγανητο :shock::shock::shock: περιεργο μου φανηκε.... αφηστε που τον βρηκε αδυνατο λεει κ κατω απτις καμπυλες στα κιλα κ να κανω τις εξετασεις που μου ειχε δωσει να ειμαι σιγουρη..... καλα ολα τα παιδακια εκει περιπου δεν ειναι ?????:confused: θα της κανω τις εξετασεις δεν το λεω γιαυτο αλλα οχι κ αδυνατος ρε κοριτσια μια χαρα μου φαινεται εμενα. η κεφαλα μας μεγαλωνει :?:-?:? 50 μισο ΟΛΕ! για τις παντοφλες παλι ρωτησα κ επεμενε να εχουν σκληρο πατω κ πισω επισης , σαν παπουτσι. κριμα γιατι τα αλλα παντοφλακια ειναι πιο ομορφα

αυτα ............

παω να κανω κιμα για παστιτσιο κ τα λεμε αργοτερα

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜακια[/color]

Καλημερα!!!!

τι αδυνατο το λεει βρε το παιδι,η Ολγα ειναι 9.800 με χιλια ζορια!!μια χαρα ειναι ο Γιωργης!ετσι αδυνατα να ειναι τα παιδια ειναι καλυτερα!εμας καθολου δεν ανησυχει η γιατρος,μοντελα λεει θα γινει που ειναι ψιλολιγνη!χτες ηταν η τριτη φορα που πηγαμε παιδιατρο σ'ενα μηνα με τις παλιομυξες!αλλα τιποτα δεν εχει τελικα,ουτε πυρετο κανει συνεχιζουμε τα σιροπακια μας!ολα τα παιδια στον παιδικο ετσι ειναι!

Ριτα ετσι κ η Ολγα με τα δοντια,ειχε 8 απο 9 μηνων κ ξαφνικα 14 μηνων εκανε ενα ντου κ εβγαλε 4 τραπεζιτες κ 4 κυνοδοντες:shock::shock::shock:!τωρα βγαζει κ τους αλλους 4 τραπεζιτες μας ειπε η γιατρος χτες!

Α!τηγανιτο αυγο τρωει κ η Ολγα,γιατι σε παραξενεψε!οπως κ να της το δωσω το τρωει,απο αταν ξεκινησε κ παιδικο θελει να τρωει κ μονη της,καθετε στη καρεκλα κανονικα πλεον,της κοβω το φαι κομματακια της το βαζω μπροστα της,της δινω κουταλακι κ πηρουνακι κ τρωει,πολθ καλα ομολογουμενως λιγο της πεφτει κατω,εχει μαθει απο το σχολειο!!!

ΝΑ ΠΩ ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ!

rXrPp3.png

καλημέρα και καλό σ/κ!!

Douar συγχαρητήρια για την αδελφή σου! Νωρίς-νωρίς! Να εχει μια εύκολη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη :):)

Βρεθήκαμε επιτέλους με την Ειρήνη και τη Mary, περάσαμε πολύ ωραία και τα μικράκια ακόμα καλύτερα! Πολύ τα χαζεύω όταν βρίσκονται αρκετά παιδάκια μαζί, είναι τέλεια.

Περιμένω να ξυπνήσει τώρα και να παμε βολτίτσα.

Φιλάκια σε όλες!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...