Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

xaxaxa Ριτακι! Και 'μενα το ίδιο μου λέει όταν θέλει να βγει από το πάρκο, από το καρότσι, να συκωθεί από το κρεββάτι....κακα, κακά. και την ώρα που το λέει γελάει κιολας!:):):)

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

xaxaxa Ριτακι! Και 'μενα το ίδιο μου λέει όταν θέλει να βγει από το πάρκο, από το καρότσι, να συκωθεί από το κρεββάτι....κακα, κακά. και την ώρα που το λέει γελάει κιολας!:):):)

α τελικα δεν εχω το εχω το εξυπνοτερο παιδι ε?το κανουν κ αλλα μαγιοπαιδα ?!:P:p:p:p:p:p

μου φαινεται απιστευτο παντως!

88M1p3.pngycQap3.png

χαχααχ τι πλακα που εχουν!!! προχτες το βραδυ πηγαμε στο δωματιο του να πιει γαλα κ να κοιμηθει κ δεν ηθελε ενω νυσταζε..με ξαπλωσε με το ζορι στο κρεβατι του, μου εβαλε κ πιπιλα (εμεις πιπιλα βαζουμε μονο στον υπνο) κ εφυγε απο το δωματιο, εκλεισε την πορτα κ κατεβηκε τη σκαλα...το τι γελιο εκανα...κ το χειροτερο!!!!! νυσταζα τοσο που κοντεψα να κοιμηθω αχαχαχαχα

πονηροφατσες τα Μαγιοπαιδα μας αχαχαχα

ρε παιδια και'γω νομίζω πως έω τον εξυπνότερο γιο στον κόσμο (όταν δεν τον τρέχω στους αναπτυξιολόγους :D:D:D) βλέπει στην τηλεώραση να παίζουν ποδοσφαιρο και φωνάζει μπάλα-μπάλα!

καλά τελευταία όλο κάτι φοβερό κάνει και κυρίως λεει. έχω πάθει πλάκα με το πόσο μεγάλωσαν.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

οσες εχετε αγορακι ...........νιωθετε λιγουλακι ερωτευμενες???

νατασσακι ο αντρουλης σου τι συ λεει πως ειναι η ζωη εκει?η καθημερινοτητα του ? φανταζομαι το ποοοοοοοοοσο του λειπετε φυσικα.ο μικρος τον εχει ζητησει?

88M1p3.pngycQap3.png

ρε παιδια και'γω νομίζω πως έω τον εξυπνότερο γιο στον κόσμο (όταν δεν τον τρέχω στους αναπτυξιολόγους :D:D:D) βλέπει στην τηλεώραση να παίζουν ποδοσφαιρο και φωνάζει μπάλα-μπάλα!

καλά τελευταία όλο κάτι φοβερό κάνει και κυρίως λεει. έχω πάθει πλάκα με το πόσο μεγάλωσαν.

αχ φιλεναδα κ γω ετσι πιστευω η μανα:tongue::tongue::tongue::tongue:

θαυματακια!!!!!!

ποοοοοοοοοοοοσο τυχερες ειμαστε που γιναμε μανουλες

88M1p3.pngycQap3.png

οσες εχετε αγορακι ...........νιωθετε λιγουλακι ερωτευμενες???

ερωτα????? δεν θα το ονομαζα ερωτα! :rolleyes: ειναι το παιδι μου κ ειτε ηταν κοριτσι ειτε αγορι η αγαπη ειναι μοναδικη προς το παιδι μου....

εγω παλι δεν εχω νιωσει οτι εχω τον εξυπνοτερο...φυσικα καμαρωνω για το καθε τι που κανει, αλλα αγαπω ολα τα παιδακια κ πιστευω οτι το καθενα ειναι ξεχωριστο κ μοναδικο...ισως αυτο το απεκτησα μεσα απο τη δουλεια μου :rolleyes:

Διαφημίσεις

εγώ πάντως νοιώθω λίγο ερωτευμένη! τον βλέπω και λιώνω! θέλω να τον φάω!!!

Ο καλός μου περιμένει πως και πως να πάμε επάνω! Μιλάμε καθημερινά στο τηλέφωνο αρκετές ώρες/φορές.

uDLqp1.png

Εδώ καλά αλλά κρυώνω πολύ!

εξω δεν έχει πολύ κρύο όμως μέσα στο σπίτι έχει αρκετο κρύο.

Η δουλεια ετσι και έτσι, διάθεση δεν έχω καθόλου!

Η φωνή είναι λίγο καλύτερα αλλά ακόμα παίρνω ένα σακι φάρμακα.

Τουλάχιστον σήμερα τελειώνω με την κορτιζόνη.

Περιμένω πως και πως να δουμε τον μπαμπά μας που είναι στην "γγλια" (--> Αγγλία) και θα πάμε με "απανα"(--> αεροπλάνα) :D:D:D

Α! και ο μπαμπάς θα μας πάρει δώρο μια "μποντα-μποντα" (--> μπουλντόζα).

Εχθές δοκίμασα και το κατσικίσιο αλλά τπτ. Δεν τον βλέπω να πίνει γάλα τελικά όταν σταματήσει ο θηλασμός.

uDLqp1.png

χαχαχα τι γλυκουλης ο ΝΙκ!!!! εμενα ο μικρος σημερα στις 5.20 ηρθε στο κρεβατι μας...αγνωστο το γιατι...δεντ ο κανει ποτε!!!! τωρα κιολας που δεν εχει καγκελα ηρθε μονος του...με εδιωξε κ απο το μαξιλαρι μου χαχαχαχα...τελικα αποκοιμηθηκε κ τον ξαναπηγα στο κρεβατι του

εμεις εχουμε εξω κρυο...μεσα ζεστουλα χεχε...χιονιας εδω!!!! μας βλεπω συντομα να εχουμε χιονια παλι

δεν αναβεις θερμανση μεσα?

περαστικα σου Νατασακι :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...