Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

To MMR δεν το κάνω γιατι φοβάμαι τον Αυτισμό (ίσως είναι υερβολές αλλά δεν θέλω να το ριψοκινδυνευσω, επίσεις οι ασθένειες από τις οποίες προστατεύει δεν είναι και φοβερές. Αλλά και αυτό που σας είπαν για τις ανεμοβλογιάς είναι σημαντικός λόγος για να το αποφύγουμε.

Εμένα το μόνο που με νοιάζει για το ύψος του γιού μου είναι να γίνει πάνω από μένα (1.83) για να μην έχει κόμπλεξ ότι η μάνα του είναι πιο ψιλή από αυτόν.

Και εμείς πέφτουμε πολυ συχνά (μάλλον γιατι έχει και το θέμα με τα πόδια του) και πολύ σπάνια κλαίει. Όμως από το κρεββάτι δε θέλω να πέφτει για να μην πάθει και τπτ. Επίσεις ένας γιατρός είχε πεί στο γαμπρό μου πως οι περισσότερες περιπτώσεις στραβού διαφράγματος είναι από κάποιο χτύπημα σε μικρή ηλικία που δεν το καταλάβανε γιατι τα μωρά έχουν χόνδρους στη μύτη και όχι κόκκαλα. Δε θα ήθελα να είναι στραβομύτης ο κούκλος μου οπότε προσέχω λίγο τη μουρίτσα του :tongue::tongue::tongue::tongue::P:p:p

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτό δεν το κάνουν εδώ με τις εξετάσεις

αλλά ρε συ με μπέρδεψες λίγο μιλάς για την ηπατιτιδα ή την ανεμοβλογιά (σε τι δεν έκανε αντισώματα?)

ηπατιτιδα...επειδη το ειχα κανει κ εγω στα 20, μετα απο καποιον καιρο πρεπει να κανεις εξετασεις αιματος να δεις αν το σωμα σου εκανε αντισωματα...

εφυγα για μαθημα τα λεμε αργοτερα

φιλια πολλα

Διαφημίσεις

παντως νατασσακι ετσι οπως αναφερεις το προβλημα στα ποδια του Ν. νομιζει κανεις οτι ειναι κατι σοβαρο, ενω στην πραγματικοτητα δεν φαινται τοσο εντονο. ειδες κ μενα το κανει στο ενα ποδαρακι του .σε λιγες μερες εχουμε ορθοπεδικο απλα να παρω μια φνωμη κ βλεπουμε.

οσο για πτωσεις εμεις δεν εχουμε πολλες αλλα οταν συμβαινει εχουμε δραματα(βλεπε σπασιμο δοντιου)

αντε να κανονισουυμε να ξαναβρεθουμε

ποσο τελεια ηταν !!!

88M1p3.pngycQap3.png

το ξέρω ότι δεν είναι τόσο μεγάλο το πρόβλημα του Νικ αλλά πολλές φορές χτυπάνε μεταξύ τους τα πόδια του και χάνει την ισορροπία του γιαυτο το λέω.

Να ρωτήσεις τον ορθοπεδικό και για τα παπούτσια. Λες να πάω και εγώ σε κλανενα ορθοπεδικό? Βαρέθηκα με τους γιατρούς αμαν πια!

είμαι και λόγω επαγγέλματος μέσα στα νοσοκομεία και τις αρρώστιες βαρέθηκα λίγο!

uDLqp1.png

εμας η παιδιατρος μας ειπε μεχρι τα δυο πρεπει να εχει σταθεροποιηθει το βημα κ τα ποδια να ειναι οσο το δυνατον ισια. επειδη το εκανε απτην αρχη κ περπτησε νωρις(11 μηνων) μου ειχε πει απο τοτε οτι θα το παρακολουθουμε κ αν θελω κοντα στους 18 μηνες να τον παω σε εναν ειδικο,αλλιως στα 2 του οπωσδηποτε. εγω θα τον παω τωρα γιατι οπως κ να το κανουμε ο ορθοπεδικος ειναι ειδικος κ αν χρειστουμε ειδικο παπουτσι καλυτερα τωρα που ειναι χειμωνας.φανταζεσαι να φοραμε μποτακι μεσα στο καλοκαιρι? ειναι κ ασχημο γμτ

η παιδιατρος μας τον γδυνει κ κοιταει πως περαπταει απτην πισω μερια κυριως(δεν ξερω αν αυτο εχει σχεση κ γιατι το κανει)

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Μην αχωνεστε κοριτσακια...είναι μικρά ακόμα κ το σώμα διαμορφώνεται, συνήθως όλα φτιάχνουν

Κ να θυμάστε κ κάτι άλλο! Κανένας δεν γεννιέται κ δεν γίνεται τέλειος. Δεν είναι όλα τέλεια στη φύση και αυτο δε χρειάζεται πανικός. Πάρτε τους εαυτούς σας για παράδειγμα, εγω μπρος να σας πω πολλά για μένα όπως πχ ότι τα κόκαλα μου έχουν υπερευλιγισια απο τη μια είναι καλό γιατί δεν μπορώ να σκάσω εύκολα απο την άλλη όμως ποναω, κ έχω αρκετά προβλήματα στη πλάτη. Φυσικά δεν εννοώ αφήστε τα παιδιά σας με στραβά πόδια χαχαχαχ. Απλά να μην αχωνεστε. Κ όντως απο τους γιατρούς ακούς χίλιες δυο απόψεις. Εάν εμπιστεύεται κάποιον να ακούτε μόνο αυτόν κι κανέναν άλλον. Θυμάμαι όταν ήμουν παράλυση στο δεξί μου χέρι για ένα χρόνο άλλαξαν πέντε γιατρούς κ ο καθένας διαφορετική θεωρία...στην ουσία δεν έβρισκαν τι έχω κάλεσαν απλά κούραση.

Νατασσα επειδή κ ο άντρας μου με γιατρούς συνεργάζεται κλπ σε καταλαβαίνω. Κ εκείνον τον πιάνει ψύχωση ώρες ώρες ΚΚΕ το παραμικρό τρόμοκρατειται για το τι μπορει να είναι ...

Μην αχωνεστε κοριτσακια...είναι μικρά ακόμα κ το σώμα διαμορφώνεται, συνήθως όλα φτιάχνουν

Κ να θυμάστε κ κάτι άλλο! Κανένας δεν γεννιέται κ δεν γίνεται τέλειος. Δεν είναι όλα τέλεια στη φύση και αυτο δε χρειάζεται πανικός. Πάρτε τους εαυτούς σας για παράδειγμα, εγω μπρος να σας πω πολλά για μένα όπως πχ ότι τα κόκαλα μου έχουν υπερευλιγισια απο τη μια είναι καλό γιατί δεν μπορώ να σκάσω εύκολα απο την άλλη όμως ποναω, κ έχω αρκετά προβλήματα στη πλάτη. Φυσικά δεν εννοώ αφήστε τα παιδιά σας με στραβά πόδια χαχαχαχ. Απλά να μην αχωνεστε. Κ όντως απο τους γιατρούς ακούς χίλιες δυο απόψεις. Εάν εμπιστεύεται κάποιον να ακούτε μόνο αυτόν κι κανέναν άλλον. Θυμάμαι όταν ήμουν παράλυση στο δεξί μου χέρι για ένα χρόνο άλλαξαν πέντε γιατρούς κ ο καθένας διαφορετική θεωρία...στην ουσία δεν έβρισκαν τι έχω κάλεσαν απλά κούραση.

Νατασσα επειδή κ ο άντρας μου με γιατρούς συνεργάζεται κλπ σε καταλαβαίνω. Κ εκείνον τον πιάνει ψύχωση ώρες ώρες ΚΚΕ το παραμικρό τρόμοκρατειται για το τι μπορει να είναι ...

Δεν είναι μόνο που ασχολούμαι με γιατρούς και ασθένειες αλλά και πλέον με τοις σπάνιες! και βλέπω πως και αυτές άνθρωποι τις έχουν! Δεν είναι τελικά και τόσο σπάνιες!

Από τη μια το ξερω πως δεν πρέπει να αγχώνομαι αλλά από την άλλη σκέφτομαι πως μπορεί να γίνει η στραβή και να μην του έχω δόσει σημασία.

όσο για την τελειότητα δεν ξέρω για σας αλλά εγώ είμαι απλά...τελεια :)

uDLqp1.png

ειναι 2-3 μερες που δεν θελει να μου κοιμαται τα μεσημερια κ φυσικα κατα τις 7μετα κουτουλαει.

σαν μεγαλο παιδι ρε κοριτσια βρισκει δικαιολογιες,το πιστευετε? τη μια μου λεει μιαμ την αλλη κακα την αλλη νερο(στην γλωσσα του αυτο) μετα φωναζει τον σκυλο , τον πατερα του κ τελος ζηταει αγκαλιτσα η κανει ναζια κ γελια

το βαλα με το ζορι αφου πλανταξε στο κλαμα.

αντε μηπως παμε καμια βολτα μετα πριν βραδιασει

88M1p3.pngycQap3.png

μπηκα γρηγορα να πω ενα γεια και αν ενδιαφερεται καμια για παντοφλακια βρηκα και αυτο...

γνωμη μου οτι εχει πιο ωραια απο τα inch blue...

http://www.funkyfeetfashions.co.uk/categories/Funky-Footwear/

filiaaaaaaaaaaaaa

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...