Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Χρόνια σας Πολλά κορίτσια,

Ήρθε η ώρα να σας γράψω ένα μήνυμα από τη θέση που έβλεπα να γράφουν στο παρελθόν γυναίκες και δεν πίστευα ότι μπορεί ποτέ να βρεθώ εγώ.

Λίγες από εσάς θα με θυμούνται, κάποιες μου είχαν στείλει και μηνύματα, αλλά για καιρό το site δε με άφηνε να συνδεθώ.

Η ιστορία μου εν συντομία είναι μια διάγνωση υπογονιμότητας πριν δυο χρόνια, με ΑΜΗ 0,1 και FSH από 9 έως 18. Δύο γιατροί μου απέκλεισαν τη φυσική σύλληψη και αμφέβαλαν ότι θα τα πάω καλά ακόμη και με εξωσωματική. Ο Κ. Πάντος, ο γιατρός στον οποίο κατέληξα, μου είπε ότι όλα είναι πιθανά, και μαζί κάναμε μια αποτυχημένη σπερματέγχυση και 12 ωοληψίες σε διάστημα ενός έτους, που απέδωσαν 24 ωάρια στην κατάψυξη. Στο τέλος του έτους, το περασμένο καλοκαίρι, συμφωνήσαμε με το γιατρό να σταματήσω τις ωοληψίες και να προσπαθήσω για λίγους κύκλους μαζί με το σύζυγό μου για φυσική σύλληψη. Να σημειώσω ότι ο σύζυγος είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ευτυχώς ξεπέρασε, και λόγω του οποίου δεν μπορούσαμε ως τότε ούτε να προσπαθήσουμε φυσικά, ούτε να γονιμοποιήσουμε.

Στη διάρκεια του καλοκαιριού έκανα τεστ ωορρηξίας και είχαμε επαφές. Είχα πολύ άγχος και καθόλου πίστη, αλλά δεν ήθελα να απορρίψω τις ελάχιστες πιθανότητες που μου έδινε η φύση και κυρίως τη μεγάλη δυνατότητα που δίνει όταν το θέλει ο Θεός. Και πράγματι αγαπητές μου, συνέλαβα το παιδί μου ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου!

Όλα βαίνουν καλώς ως τώρα και προσδοκούμε να ειδωθούμε ως τις αρχές Μαΐου με το δικό μας θαύμα.

Σας γράφω με την ελπίδα να μην κάνετε πολλά από τα λάθη που έκανα εγώ και με ταλαιπώρησαν άδικα. Θέλω να τονίσω ότι είναι καταστροφικό να στεκόμαστε πάντα και μόνο στους αριθμούς και τις στατιστικές. Μη δέχεστε άκριτα τις απόψεις που ακούτε και διαβάζετε. Είναι καταστροφικό να αποκαλούμε τους εαυτούς μας άμοιρους, άτυχους, τιμωρημένους. Είμαστε ζωντανές και η ζωή είναι κινούμενη δύναμη, στα σώματα και στο νου μας. 

Βρείτε γιατρούς με εμπειρία και γνώση, ακόμη κι αν δε σας γλυκομιλάνε. Μη δεχτείτε όμως γιατρούς που σας θέτουν προ τετελεσμένων και δεν έχουν διάθεση να δουλέψουν μαζί σας. Μην προτάσσετε το Θέλω σας, αλλά προσπαθήστε να αποδέχεστε τα θελήματα του Θεού. Καλλιεργήστε την υπομονή και την αντοχή σας. Ταυτόχρονα επιτρέψτε στον εαυτό σας να αποφορτίζεται συναισθηματικά. Αυτά που περνάμε είναι η σφύρα και ο άκμονας μεταξύ των οποίων διαμορφώνουμε το μέταλλο της προσωπικότητάς μας. Έτσι γινόμαστε τα όπλα των αγαπημένων μας και κυρίως των παιδιών μας. 

Σας εύχομαι Καλή Χρονιά και Καλή Φώτιση!

Κορίτσι μου καλή χρονιά. Περνώντας παρόμοια φάση , η ιστορία σου με αγγίζει πραγματικά. Δεν είμαι αισιόδοξη, δεν περνάνε καλά ούτε εύκολα οι μέρες. Νιώθω πως με έχει καταπιεί όλο αυτό. Αλλά κάπως βρίσκω τη δύναμη να συνεχίζω. Εύχομαι τα καλύτερα για την εγκυμοσύνη σου και με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου.

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

naya Μου τι ευχαριστα ειναι αυτα????????

με το καλο βρε κοριτσι!!!!!!!!!!!!!!!!

αντε να παιρνουμε σειρα και οι υπολοιπες...

κι εμεις θελουμε αλλα εχω κατι θεματα υγειας να διευθετησω πρωτα...

δεν εχω διαβασει τα προηγουμενα...ελπιζω αυριο να προλαβω και να σας σχολιασω....:tongue:

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βρε οι θεσ/νικιες πηραν φορα για δευτερο !!!!!!!!!!!!

μπραβο naya !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλα μιλαμε ζηλεψα η μανα παλι!

αληθεια η ειρηνη μας ειναι καλα?????????????

νατασσακι περαστικα κ στην φωτεινουλα σου naya μου

κ γω ΠΑΛΙ βηχα ΕΛΕΟΣ θα παω σε γιατρο στανταρ εχω ακροαστιικα κ θα θελω αντιβιωση.

καλημερα ειπα?δεν ειπα!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

17 ΜΗΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΓΙΩΡΓΗΣ ΜΟΥ !!!!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

καλημερες καλημερες!! προσπαθω να σας γραψω εδω κ 2 μερες αλλα η δεν προλαβαινω η νυσταζω χαχα

naya πολλα πολλα συχγαρητηρια. να εχεις μια καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη :)

ριτακι χρονια πολλα στον παιδαρο σου

νατασσα κ πασχαλιτσα ολα να πανε καλα

εμεις καλα ειμαστε. ειχαμε ενα πολυ ομορφο ΣΚ. βγηκαμε την Κυριακη το βραδυ για φαγητο με την παρεα μας, 11 ατομα μαζευτηκαμε, κ γιορτασαμε τα 12 χρονια που ειμαστε μαζι πολυ ομορφα. ο Γιωργακης μου εμεινε σπιτι με την μπειμπισιττερ ;)

η δουλεια καλα, πολυ τρεξιμο, εχω κ πολλους πτυχιακους φετος κ πηζω!!!τωρα θελω να φτιαξω λιγο το γραφειο μου, να αλλαξω λιγο τη διαρρυθμιση χαχαχα...

ριτακι περαστικά σου. Πήγαινε σε γιατρό για να δεις τι γίνετε. Και εγώ αν είχα πάει νωρίτερα ίσως να ήμουν ήδη καλά.

Εχθές πήγαμε πρώτη φορά σε παιδότοπο και ξετρελάθηκε! Να το κανονίσουμε να πάμε όλες μαζί!

uDLqp1.png

νατασσακι μπηκες κ συ μεσα?! Κ κ το δικου του αρεσει τρελα!!! να το κανονισουμε οπωσδηποτε!!!!!

εχτες ο γιωργης ειπε ΚΑΚΑ πριν τα κανει κ σε θυμηθηκα εχεχεχεχχε

πηραμε κ καρεκλακι αυτοκινητου κκαινουργιο επιτελους! οχι να κοιταει πισω ομως γιατι ηταν υπερβολικα ακριβα(me isofix που θελαμε )

παρασκευη εχουμε παιδιατρο να δουμε ποσο μεγαλωσε το θαυματακι κ να κανουμε εμβολιο

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

να κανουμε εμβολιο

δεν τα εχετε τελειωσει ακομα? εμεις οταν παει 2 εχουμε παλι...κανετε ενα καθε μηνα?

νατασσα θυμαμαι καλα, εσεις δεν κανετε εμβολια? εαν ναι, δεν θα εχεις προβλημα στον παιδικο? ξερω πως ζητανε τη λιστα με τα εμβολια

εγω πλεον τον ζυγιζω μονη μου, καθεται στην ζυγαρια, κ τον μετραω κ με τη μεζουρα στο υψος, λεω να βαλω αυτο το κρεμαστο τωρα στο τοιχο

α δεν σας ειπα κ τα νεα απο την κουνια που βγαλαμε τα καγκελα. τα βγαλαμε παρασκευη μεσημερι, κ παρασκευη βραδυ κατα τις 1 ακουω ενα γκντουπ. ωχ λεω απο μεσα μου. σηκωνομναι να παω μεσα, κ ακομα δεν εχω ακουσει κλαμματα. μπαινω κ τι να δω!!!! ο Γιωργακης κοιμοταν κανονικα στο πατωμα σαν να μην ειχε συμβει τιποτα!!! τον βαζω στο κρεβατι. Σαββατο βραδυ ξανα την ιδια ωρα γκντουπ, ξανα παλι δεν εδωσε σημασια αχαχαχαχα. απο τοτε δεν ξαναπεσε οποτε νομιζω δεν εχω λογο να φοβαμαι πλεον. σκεφτομαι ομως να του παρω ενα κανονικο κρεβατι γιατι οπως κ να το κανουμε ειναι στενουλικο αυτο.

εμενα για μεσημερι κοιμαται μια ωρα, 2-3 κ το βραδυ απο τις 8 με 9 μεχρι το πρωι 7 με 8

οχι fairy μου δεν εχουμε τελειωσει ακομα. 1 καθε μηνα κανουμε κ καποιες φορες το καθυστερησα κιολας (οπως πχ τωρα που επρεπε να παμε περιπου 6 του μηνα κ τελικα θα παμε 21 γιατι ηταν αρρωστος)

ολες εχετε τελειωσει απο εμβολια?

οσο για το ζυγισμα ναι κ γω τον ζυγιζω μονη μου κ ξερω στο περιπου . αλλα μου τα σημειωνει η γιατρος μας

πολυ γελιο ο γιοκας σου , να τον προσεχεις ομως ε?

εμεις στο δωματιο του εχουμε το κρεββατι του αγγελου(προ γαμου ) οποτε εκει θα παει κατευθειαν, αλλα ακομα δεν τον εμπιστευομαι ρε κοριτσια

88M1p3.pngycQap3.png

πολυ γελιο ο γιοκας σου , να τον προσεχεις ομως ε?

εμεις στο δωματιο του εχουμε το κρεββατι του αγγελου(προ γαμου ) οποτε εκει θα παει κατευθειαν, αλλα ακομα δεν τον εμπιστευομαι ρε κοριτσια

οχι νομιζω μονο εγω εχω τελειωσει ριτακι :) εμεις τα κανουμε ολα μαζεμενα εδω...αλλο συστημα, στον χρονο εκανε 6 εμβολια σε μια μερα :rolleyes::rolleyes:

τον προσεχω οσο χρειαζεται αχαχαχα τον θελω να γινει αντρακι, να μην μασαει!!! οποτε κ να πεσει του λεω δεν πειραζει κ γελαμε...ακομα κ την Κυριακη που ειχαμε τα πρωτα αιματα γελαγαμε!!!! δεν ξερω αν ειμαι αναισθητη :cool: αλλα γενικα τον αφηνω να εξερευνα. να φανταστειτε ανεβαινει κ κατεβαινει μονος του 10 σκαλια απο τον κατω οροφο στον πανω...προσπαθω να τον κανω να με ακουει, ειδικα στον δρομο που εχει κολλημα με τα λεωφορεια κ τρεχει να μπει σε ολα χαχαχα επειδη ειμαι κ εγω ενας χαρακτηρας πολυ αυτονομος, καπως ετσι τον μεγαλωνω...καλο κακο δεν ξερω :) θα δειξει...τον εβαλα κ στο τραμπολινο προχθες κ ειχε πολυ γελιο :D:D

φαιρυ μου τα έχουμε κάνει όλα τα εμβόλια εκτώς από το mmr. Αυτό το φοβάμαι λίγο και λέω να μην το κάνω αν μπορώ. Βέβαια αν μου πουν τπτ σε παιδικο (εδώ ή στην Αγγλία) και δεν μπορώ να κάνω τπτ τότε θα του το κάνω.

Στην ηλεκτρονική ζυγαριά που έχω δεν μπορώ να τον ζυγίσω δεν τον πιάνει. Στο περίπου τον πέρνω αγγαλια και αφαιρώ το βάρος μου. Από ύψος από μωρό τον μετράω αλλά τον βρίσκω πάντα διαφορετικό από όσο τον βγάζει η παιδίατρος.

Φαίρυ εσεις τι βάρος/ύψος έχετε τώρα (το φτάσατε το μέτρο ή όχι ακόμα:tongue::tongue::tongue:)

Ρίτα μπήκα για λίγο μέσα αλλά είχε και την ξαδέρφη του και παίζανε!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

εγω γενικα ποτε δεν αχωθηκα για το βαρος του η το υψος του...κ γι αυτο τον μετραω μονη μου κ τον βγαζω στο περιπου :) απο κιλα ειμαστε 14 κ υψος 91 εκατοστα!!!κ επειδη ειμαι κ πρωτο μποι το κεφαλι του ειναι στο μπουτι μου αχαχαχα αλλα οταν με αγκαλιαζει ειναι τρελλααααα...δεν με θελει στο νεροχυτη κ εκει τραβαω τα πανδεινα χιχιχιχ

ανεμοβλογιας εχετε κανει κοριτσια?? εδω δεν το κανουν κ ελεγα να του το κανω στην Ελλαδα. δεν το κανουν γιατι λεει οσοι το κανουν εχουν μεγαλυτερες πιθανοτητες να περασουν οστρακια !!!

Α τώρα που μου πες αυτό ούτε ανεμοβλογιάς θα κάνω (χιχιχιχι)!

Τι ύψος είναι αυτό ρε Φαίρυ! Μπασκεμπολίστα τον βλέπω!

για τον λογο που μας λενε κ εδω δεν το κανεις??? κ εγω δεν εχω αποφασισει...μπερδευομαι :D:D

μπορει να σταματησει αυτη η αναπτυξη καποια στιγμη...δεν ξερεις :rolleyes:αλλα για το υψος βρισκω λογο που ειναι τοσος...ο πατερας του κ το σοι του εχουν πολυ υψος...κ το δικο μου σοι δεν ειναι κοντο, εγω ειμαι μονο αχαχαχαχα η αδερφη μου να φανταστεις ειναι 1.81 :shock::shock::shock:

το mmr ηταν το μονο που μας εκανε πυρετο .

τωρα βλεπω εχουμε τελευταια δοση ηπατιτιδας

ανεμοβλογια ποιο εμβολιο ειναι?εχω το βιβλιαριο μπροστα κ δεν κααλαβαινω η ξανθια:rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

αχ εμενα δεν επιασε της ηπατιτιδας!!!! καναμε αιματος για τα αντισωματα κ δεν εχει κανει...οποτε καναμε 4η δοση το booster κ σε κανα μηνα παλι αιματος. αν δενε χει κανει αντισωματα ολο το εμβολιο απο την αρχη. κ αν δεν πιασει παλι ε τοτε ο οργανισμος του δεν μπορει να κανει αντισωματα ανεμβλογιας...

μην παραλειψετε να κανετε τις εξετασεις!!!! το οτι εκανε εμβολιο δεν σημαινει πως επιασε κιολας ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...